zanima me jer se moze to cudo modat i jer ko ikad modo....kupljen u vipu..cid52 red
hvala!
Printable View
zanima me jer se moze to cudo modat i jer ko ikad modo....kupljen u vipu..cid52 red
hvala!
to netriba ni moddati, meni je mob prva liga i bez moddanja ;)
ja mislim da tribas malo pricekat, tek je uređaj izesao ;)
Joj kako bi bilo dobro kada bi moderatori napisali sve kako se može modat V640 u ovoj temi, ili barem dali određene postove pa da se vodimo s njima.
Otkodirat/NE, stavljati software od drugog moba/NE, ali micat vodafone ikone i stavljat flash meni/ može, Pa dajte tocne postove koje se odnose na ovaj mob. Tako da se ima sve na jednom mjestu. Hvala.
Ne znam podrzavaju li free alati ovaj model (mislim da barem jdflasher podrzava), no ako podrzavaju, postupak za mijenjanje menija/ikonica i dodavanje flash menija je isti kao i za sve ostale modele, pa ne vidim zasto sad ponovno pisati iste upute.
A u kojoj se temi govori o mijenjanju ikona pomoću jdflashera? Koliko sam vidio samo se govori o mijenjanju s setoolom i XS++ .
Pa razmisli logicno. Mijenjanje ikonica/menija se svodi na kopiranje fileova na pravo mjesto u telefonu, sto znaci da je postupak za to identican kao i za stavljanje custpacka, stavljanje drugog drivera za kameru, acoustic drivera ili bilo cega slicnog.
Dakle,zanima me kako na navedenom mobilnom uređaju izbrisati one već postavljene demo igre,slike i one melodije sto se dobiju sa mobitelom...? Tek sam kupio SE pa nemam bas iskutstva s tim.
taj mob je db3150 platforma pa jos cekamo novi xs++ koji ce moci pristupiti njegovom file systemu...znaci zasad jos nikako "free"....
Nažalost...Svakako,hvala na odgovoru.
zar se ne moze sa jdflasherom pristupiti FS-u i onda to izbrisati?
Mislim da nije jos izasao za db3150 platformu.....izašao je samo za cid 53.... :D :D
hoce li se to cudo moci pachati i sa kojim programom.
EDIT : ma cuo sam to ali za to su samo profici a ne obicni customizeri
Vjerojatno hoce. Kao i svi prije njega.
Samo strpljenja...
Ako hoces ubrzati stvar, slobodno se pridruzi razvojnom timu koji radi na probijanju DB3150 platforme.
jedva cekam da napravim crossflashing u neki bolji model sa walkmanom
Mozda ce i to biti moguće....prouci nesto o w302....mozda se u njega bude mogao crossflashati...
Koja tipka?Cemu sluzi?
Hmm....meni to liči više kao ikona prečaca...mozda sad nova....
Skuzil da mozda ni nebude moguće v640>w302...v640 ima kameru za videopoziv...sto vi decki mislite...
Ja mislim da nemoze....jer ipak on flash menije koristi iz tpa/preset/system/desktop/flash....si probao nekako napisati....
e ljudi jel se moze ikako moddati ovaj SE naravno, besplatno?
Ne moze. Vec masu puta receno. Ne treba opet pitati ista pitanja. :jehon:
Za sve koje zanima: V640 bi se trebao flashati u K630 i tako dobiti debrendirani mob. U W302 bi se mogao flashati S302. V640@W302 hmmm.... radilo bi negdje kao K550@W660 tj. možda bi se mogao upaliti, ali ne bi hvatao signal 100%.
ma nema sanse zbog 3G video poziva
Šta nema šanse??? Da se neće upaliti? Očeš se kladiti?
k550>w660 neradi zato sto k550 nije 3g a flashas ga u 3g uređaj zato nemoze hvatat signal...a 3g uređaj u 2g neznam.... :D
3g u 2g isto ne radi, barem je kod k800 tako.
Neki su probali k800 u k790, ali ne radi- isto nema signala.
ja bih za početak trebao samo otključati mob na sve mreže....
Jel to netko do sad izmislio ili još moramo čekati ..
THX
Moraš čekati.
toga sam se i pribojavao... ali šta je tu je....
koliko košta otključavanje tamo gdje se može ?
riješeno.... 200 kuna ...
jedino što još uvijek za njega postoji samo vodafon software.... :(
Flashas ga u k630...nemozes free...sa box-om..i imas nebrendirani mob..
šta gubim/dobijem s tim flashanjem .... osim što je debrandiran .... iakojei to puno, jer je ovaj vodafon totalni shit ...
Debrand....a za ostalo neznam... :D
P.S..Uuuu pozezanin...napokon neko blizu...heh
ne dobijes nista osim debrandiranog moba :D
I ponovno ti se zaključa.
ako ga prvo debrandiram, pa onda otključam ? ... :)
Mislis ga prvo flashati u k630 pa otkljucati?
pa recimo... ako je to tako moguće, onda bi tako i napravio... trenutno mi je mob ionako kod meštra
Pa naravno da je.....i onda imas nebrendirani i otkljucan mob....a imas gdje ga flashat u k630?
pretpostavljam da ga čovjek koji ga može otključati, može i flashati ...
ako moze unlockat moze flashat sigurno ;)
Nemam baš pojma o modanju mobova...čitao sam tu razne teme i vidim da nema još drugog softa za v640, ali da li se ikako može maknut shortcut sa desne tipke (spajanje na net) bez da koristim neke patcheve i stavit nekaj drugo?
Hvala.
posto za v640 postoji samo vodafone softver pretpostavljam da je to precac na vodafone live,a taj mob se jos ne moze patchati tako da valjda nista od toga
Ja sam to kod frendice rijesio jednostavno tako sto sam "unistio" postake za internet. :)
Jednostavno obrises ili dodas neki znak pod neki setting, npr. pod APN.
Ovo naravno funkcionira samo ako ti ustvari nikad ne treba internet (kao frendici), ako ti ipak ponekad treba, onda nista od ovog rjesenja... :-/
Evo, za sve vas koji imate V640i, malo utjehe da ga moddate.
1. i free je izmjena skina u walkmanu, objašnjeno ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58493
2. ali ne i free je činjenica da su ljudi počeli moddati K850. Koliko saznajem iz ovog posta, za 10 Eura je moguće moddat A2 platformu:
Sada samo tražim potvrdu ;)
Jeli jos uvijek vazi ovo da se ne moze otkljucat free?
da.bila je na red-gsm forumu akcija besplatnog unlocka i relocka mobova a2,db2020 i db2012 platformi te downgradea upgradea cid-a.trajala je do 30.09.
bilo je tu u jednoj temi o tome
@semir_86,
Nije potrebno svako malo pitati "jel jos uvijek sve isto?".
Kad vise ne bude isto, kad se nesto promijeni, vjeruj mi, vrlo brzo ces saznati za to.
ej raja nasao sam na ovoj stranici otkljucavanje v640 pa me zanima jel ovo sig mislim mogu li stvarno otkjlucat fon da me ne bi zeznuli ja kupim kredit oni me odjebu. stranica je ova http://www.cruisersuite.com/default....oduct&piid=260
Naravno da mozes, zasto ne bi mogao?
Pa za pare se vec odavno moze otkljucati, no to malo koga ovdje zanima, cekamo besplatni unlock. :)
evo vam flash meni i theme editane:
DOWNLOAD
sve rade na v640
Hvala,odlicne su!!!
jer itko uspio preko custom dekodati mob (CDA)
ispravak debrandati
?!
Prvi glas da bi bi se to uopce moglo... Otkud ti to?
da debrandati sam mislio
cito sam po svim forumima i svi imaju slican marko15-ov problem
pa sam htio pitati jer itko uspio ?
evo ljudi meni nakon sto sam sve po spisu radio nece:
http://img37.picoodle.com/img/img37/...am_44eeac8.png
(prevelika je pa da ne stavljam tu)
Imam problem s tetinim v640. Ovako mobitel ima još godinu dana garancije i neželi je izgubit. Ali problem moba ja taj što se zna zbrejkat u razgovoru, zatim nekad kada zvoni i ide se javit stisne zeleno i zbrejka se. (U biti software je krivac po mom mišljenju)
Uopće joj nesmetaju Vodafone ikone, ono osnovni je korisnik. E sada sto da radim, da li mobitel nosim na servis, da li da sam stavim apdejtat software ili možda da stavljam software od K660? Što bi bilo najbolje, naravno ipak da neizgubim garanciju. CID52 je. Htjela bi da se sačuvaju sve poruke, slike i kontakti naravno.
s my phone explorerom napravi backup podataka i onda updejtaj softvare preko seusa tj. računala i software update programamoji skineš sa sonijevih stranica to će ti sigurno riješiti problem jer je stvar u softu i meni se događalo isto, drugo smanji količinu fotografija koje čuvaš u kamera albumu itd i broj poruka to mi se počelo događati kad sam nakupio brdo slika i poruka i treće ponekad mu zna smetati neki file na video na kartici ako nije iskodiran kako treba pa kad učitava karticu taj file ga smrzne ili restarta to pobrišeš i stvar hoda dakle i format kartice pomaže. uglavnom updejtaj softver i to će te spasiti cijela stvar traje pet minuta ne gubiš garanciju i netrebaš servis. updejt kako doma tako i na servisu sve će ti pobrisati osim kartice.
hvala ljudi.updejtat ću softver, pa što bude..
uopće neme memorijske kartice u uređaju, tako da ona nije kriva.
Pozz...imam v640i... stisnem tipku za paljenje i kad se upali dode do onog znaka od sony ericssona...poslje toga ekran je crn...nako 5 min kliknem bilo koju tipku i ekran se zasvijetli i odmah ugasi...(ali na ekranu se vidi da je sve normalno pise)...prijatelj mi je rekao da je otisao erom i da se to neda popraviti...
ako itko zna dali se to moze napraviti naka kaze...bio bih mu jako zahvalan :respect: :respect:
@kikas,
Drugi put pazi kud postas. U naslovu one teme jasno pise "K800"...
Tražim i nikako da nađem. Da li napokon postoji nacin za debrandirat ovaj mob, i skinuto ove preglupe vodafone sadržaje? XS++ ga i dalje ne podržava koliko sam skužio... sa cim da mu pristupim FS-u?
Ne znam kako to trazis a da ti je ova tema promakla...
Pozz svima,,, Imam V640 flashan u k630i,,,, htio bih ga malo moddati, Ikone, theme itd... sad me zanima, za koji mob da trazim theme i ikone za k630 ili za v640 iako mislim da bi trebalo biti isto,,, i jel netko zna kakav korisni link :-)
Ma ja mislim da je isto...evo ovdje imas puno stvari
http://www.topsony.com/forum/local_links.php
Samo se moras registrirati...
čitao sam oko unlocka (se v640 vip),pa sam prije htio napraviti backup gdfs-a,kada mi xs++ očita stavim točku na gdfs i otvori mi se prozor za pravljenje backupa i kad stisnem da ga napavi on mi prekine i izbaci grešku (slika),da li tko zna u čemu je problem
http://slike.hr/slike-male/g/greka_d789a.jpg
V640 DB 3150 platforma koju xs ne podržava
a2 uploader koristi
bolje čitati
isto mi se dešava i sa a2uploaderom,očita i kad pokušam napraviti backup (pokrenemo a2,kliknemo na MISC files i dodamo a2_fs_backup datoteku i sad kliknem Write script te pričekamo da se napravi backup kojeg poslije nađete u a2 folderu) ne dešava se ništa odnosno dole piše hold c and insert usb cable,......pokušao sam i sa omnius-om,isto uspije očitati i onda se samo od sebe prekine,
Glupo pitanje - naravno da si prethodno instalirao USB Flash drivere? :jehon:
ajd' ti kad si tako pametan po čemu je glupo pitanje ?,...misliš da nisam instalirao usb flash drivere,....ajde ti probaj neinstalirati drivere pa neka tebi uopće išta očita (pogledaj sliku od xs++) a ako hočeš staviti ću ti i od a2uploadera.............da si malo bolje razmislio skužio bi da su instalirani ,a i da nisu kao moderatoru bi ti bio red da pomogneš,a ne da se glupiraš
kad radiš backup scriptom a2_fs_backup probaj klik na "Flash" ne "Write script"
i malo pristojnosti....
:jehon:
A po cemu se ja to glupiram? Nije mi padalo nista drugo na pamet zasto ti ne bi radilo, pa sam predlozio to, ali sam pretpostavio da si vec instalirao pa sam zato i napomenuo da je to vjerojatno "glupo pitanje".
Stvarno ne razumijem u cemu je problem...
Glupo pitanje - naravno da si prethodno instalirao USB Flash drivere?
mislio sam da si napisao da je glupo pitanje,........sad kad bolje razmislim vidim da nisi tako mislio i pogrešno sam protumačio,...sve ok
@MASVA,..klik na flash ne pomaže
nepomaže više programa i različiti driveri,........skinuo sam se Update Service i dali bi pomogla instalacija za ovaj problem,samo pošto nemogu backupirati neznam ako šta pođe krivo,nema povratka
probaj držati 2+5 umjesto tipke"C"
prvo, backup gdfs-a na A2(svi iznad db2020) telefonima nije potreban, posto se flashanjem on obnavlja. naravno ovdje ne govorim o fs backupu :) njega je dobro napraviti
drugo, posalji log iz A2uploadera.
trece (nije da je bitno za ovu platformu-db3150) ali instaliraj si zadnju verziju A2uploadera: http://www.4shared.com/file/JuORjem_...der_22_09.html
evo slike od zadnje verzije od madfisha
http://slike.hr/slike-male/i/izrezak2_416e6.png http://slike.hr/slike-male/i/izrezak3_6d295.png
sadržaj:a2_fs_backup.txt
readdir:/tpa/
readdir:/sys/
readdir:/boot/
readdir:/ifs/
readdir:/system/
readdir:/usb/
readdir:/QUEUE/
kad klikneš "Write script" drži 2 i 5 pa uštekaj kabel
jel napraviš tako?
ne,i tu sam pravio propust,prvo sam pokrenuo program pa stisnuo identifity pa stisnuo c i prikopčao kabel,zatim je on učitao i i kad sam htio stisnuti write on nije radio,..............treba ovako kako si sad napisao kabal tek priključiti kad se stisne write script,...............Masva puno hvala da se nisam đabe mučio dva dana i ostalima na pomoći i ravilovu kojeg sam bezveze optužio