Dakle, samo iz iskustva vožnje molim glasove sa obrazloženjem ako nije teško. Samo za windows mobile PPC. Da pojasnim, ne glasuje se za opcije software odnosno sučelje programa nego čisto za preciznost karte/mape.;)
Printable View
Dakle, samo iz iskustva vožnje molim glasove sa obrazloženjem ako nije teško. Samo za windows mobile PPC. Da pojasnim, ne glasuje se za opcije software odnosno sučelje programa nego čisto za preciznost karte/mape.;)
ViaGPS ima najbolju kartu, ali ne i software.. Pisalo se vec o tome dosta..
ViaGPS - najbolja karta
iGO - najbolji software
Garmin - nesto izmedju
cardinale, program je malo ruznog sucelja ali karta sve nadoknaduje
zagreb ima i najmanju ulicicu, kolege koji ga koriste iz drugih gradova kazu da je odlican, stoga - CARDINALE
ViaGPS iliti Cardinale je najboji što se tiče karte Hrvatske, najdetaljnija je.
iGO ima malko lošiju kartu u manjim mjestima al je zato u svemu drugom daleko bez premca
iGO i samo iGO
Ma ok, sučelje i funkcije Cardinale se ne može mjeriti sa iGO..no na kraju nas na terenu ipak interesira karta, zar ne? Vidim nitko ne glasa za Adriaroute.. a čuo sam neke lijepe komentare o njoj..
Dosta putujem po Hrvatskoj, i za samo Hrvatsku, najbolja KARTA je cardinale...
drazi mi je iGO radi svih drugih stvari... nadam se da ce se i to promjeniti...
...a sto se tice adriarouta , mislim da su cardinale i iGO detaljniji ...
ispravak...10.02.08 - nakon koristenja garminovog adriaroute-a , mogu reci da je stvarno dosta detaljan, pa cak i mozda najdetaljniji. naravno da i on ima nekih bug-ova , ali trazeci neke "selendre" tj neka vikend naselja pokazao se precizan...
al na zalost svih nas crackani cardinale 2.3 vise ne radi, tako da se moramo snalazit sa igo ili necim drugim
jed2i kako to misliš crackani cardinale 2.3 više ne radi?
tak kako sam napisao, jos od bozica ne radi
i to dosta ljudi potvrduje
zakaj pitas?
Zato što ga i ja imam ali radi..doduše povremeno..u 4 slučaja radi mi 3..
Meni radi samo glasovna navigacija a nakon par sekundi ekran se smrzne.
za sad nigdje
http://www.downloadprovider.net/sear...ardinale%202.3
Ova ne valja ili što?
Meni sve super radi!
OK, uplodaj je negdje da je skinemo.
ja sam probao jedan novi crack za cardinale, al radi samo s mapom izraela jebga
rkoren5
kak si ista skinuo s onog linka???
ViaGPS 2.3 Cardinale
Molio bi nekoga tko ima funkcionalnu verziju za download. Pokusao sam razne verzije dostupne na netu ... niti jedna mi ne radi. Niti ona sa Izraelskom.
Uredjaj: HTC TyTN II (MDA Vario II)
Imam instaliran iGO i radi vrlo dobro. Softver vise nego odlican. Problem je sa kartama. U Rijeci vrlo cesto vuce rute preko STEPENICA! (predio Belvedera) Normalno "pedestrian" je iskljucen, no svejedno. NEDOPUSTIVO.
gdje hoćete da ga uplodam?? samo mi objasnite kako i nema frke.postavim gotovu verziju koja meni predobro radi
www.rapidshare.com
kad uploadas pojavit ce ti se strana i pisat ce ti your download link
taj link kopiraj i postaj tu na forum
uplodao sam Cardinale 2.3 Hr veziju.Istina je da se nekad izblesira,ali od 10 puta 8 puta mi radi savršeno,a ona 2 puta nemam pojma kaj se dogodi. Treba samo odpakirat file na kompu i za odpakirana oba dva file-a napravit copy/paste na memori karticu i to je to.preporučam da si na kartici napravite neki folder gdje će se smjestit 2577 i cardinale folderi. Očekujem komentare i zanima me kako vam radi. Uživajte!!
Link: http://www.megaupload.com/?d=0VCU7RNL
I kako vam radi ViaGPS 2.3??
Ja sam ga upravo skinuo, sutra ću ga instalirati pa javim da li radi.
evo ja sam ga instalirao sebi na TyTN-a i radi bez greške (zasad) hvala :respect:
ma mora radit! meni se možda 2 puta "zblesira" od 10 pokušaja korištenja. Uglavnom, malo sam se namučio da sve ovo osposobim i sad ovo ok radi.
Nije mi jasno zašto je netko napisao da Cardinale 2.3 ne radi od Božića??
jel moze upload na rapid? unaprijed hvala
može.trenutno sam na poslu,ali kad dođem doma uplodam ga na rapidshare,nema problema
Meni ne radi. Krene, govorna navigacija radi ali se karta zamrzne i na kraju poplavi, isto kao sa prošlom verzijom :cry: . Cardinale 2.0 i Igo mi rade bez problema.
Koji program pokreće cardinale mapu Hrvatske?? I kako se ona instalirava na mob?
Ovako,napravi si folder na memori kartici i u taj folder stavi 2577 i cardinale.Ovo ti je važno da se nalaze u istom folderu. pa neznam zašto ti ne radi.Evo vidiš da Prophetu isto radi. Koji uređaj imaš i koji WM?
Skidam sad i ovu od rkoren5 pa ću probati kod mene je FS look N520 WM5
uzalud trud nema ništa nova sve je dobro dok ne uhvati satelite a onda po starom reset i blokada. Nema druge žrtvovat 700 kn
čekaj malo.jesi sad isprobao ovu verziju koju sam malo prije uplodao??
meni je to čudno jer meni sve super radi!
evo danas sam stavio obavijest na news grupu hr.rec.gps i pogledajte kaj je napisao jedan tip,za one kojima šteka. Možda nekom pomogne oko rješavanja problema.
http://groups.google.hr/group/hr.rec...8c31aeb1ab6ec4
Aurelio mislim da bi ti sam ovim mogao riješit problem (mislim ovo kaj te mući kad uhvati satelite). pogledaj si iz mog gornjeg posta na ovaj link ili kontaktiraj tog tipa koji je sebi rješio problem. Evo njegov mail je: Swiss-Chard@yahoo.com pa ga pitaj da li ti može kako pomoći.
Aurelio: na kojem portu ti je GPS??Ovaj ini.file je stavljen na Com9,a ja sam ga sad stavio na Com4. Evo ja sam ti napravio kako je ovaj tip napisao, za Com4,pa ako ti ne radi na tom portu, ustanovi na kojem ti je. uđi u .ini file i samo promjeni Com. brzina ti je stavljena sa 4800 na 57600. evo ti link gdje sam stavio taj ini.file. Samo ga prekopiraj u Cardinale folder preko starog ini filea i onda probaj pokrenut program. Najvažnije ti je da ustanoviš koji ti je Com dodjeljen za Gps i da to kasnije upišeš u ini file,a ostalo bi sve trebalo radit. Ajde kad riješiš to javi! sretno.
Link za izmjenjeni ini file:
http://rapidshare.com/files/88424067/Cardinale.ini.html
Ček, ček. Kako da nazovem novi fajl na memorici? Ubaci memoricu u printer i otovri mi memoricu i imam puno foldera (tipa system, images itd.). Kako da nazovem taj folder u koji stavim sve one fajlove (ima ih oko 20)?? I što je 2577? I kojim programom mogu pokrenuti mape za HR? I jer na mapama ima hotela, crpki il restorana? I di mogu nači navođenje na Hrvatskom za taj program koji pokreće mape, I hr JEZIK?
Hvala!!!
Mislim da tebe mući port. Ajde pokreni Igo koji imaš i kad ti pronađe signal odi na treženje GPS-a.Zatim odi na opciju podesi i reci mi koji ti je port i koja brzina prijenosa. kad to napraviš javi mi pa da vidim da li se još kaj da iskalkulirat. ma to mora šljakat!
Imaš možda Skype account??mislim da ćemo tako najbolje komunicirat
aurelio;rkoren5 Hvala na trudu al očito nešto ne štima. Sad kad bilo koju ikonu pritisnem kad otvori kartu jednostavno prekrije fileovima od cardinalea ekran i onda slijedi soft reset, jedino mi još perostaje da napravim hard reset pa da vidim.[/QUOTE]
Dodo 88: ti nazovi folder na memori kartici kako želiš(meni se zove ViaGps):U taj folder staviš 2577 i Cardinale folder. 2577 ti je neka autorun aplikacija koja se koristi kod Igo-a 2006 i ViaGPS-a! pa ViaGSP ti je aplikacija u koju stavljaš karte ovisno o tebi.Ovdje je samo karta Hrvatske. Na kartama se to zovu POI točke,ima nekih upisanih(hoteli,benzinske pumpe....)Hr jezik ti je već stavljen kao opcija,tako da upute odnosno glas koji ti govori kuda da voziš je na Hrvatskom jeziku.
Ček, ček. Kako da nazovem novi fajl na memorici? Ubaci memoricu u printer i otovri mi memoricu i imam puno foldera (tipa system, images itd.). Kako da nazovem taj folder u koji stavim sve one fajlove (ima ih oko 20)?? I što je 2577? I kojim programom mogu pokrenuti mape za HR? I jer na mapama ima hotela, crpki il restorana? I di mogu nači navođenje na Hrvatskom za taj program koji pokreće mape, I hr JEZIK?
Hvala!!![/QUOTE]
[QUOTE=rkoren5;736615]Mislim da tebe mući port. Ajde pokreni Igo koji imaš i kad ti pronađe signal odi na treženje GPS-a.Zatim odi na opciju podesi i reci mi koji ti je port i koja brzina prijenosa. kad to napraviš javi mi pa da vidim da li se još kaj da iskalkulirat. ma to mora šljakat!
Imaš možda Skype account??mislim da ćemo tako najbolje komunicirat
rkoren5 evo com port 8 brzina prijenosa 9600 to je kod IGO, takve san postavke postavija u ini dat cardinalea al ništa. Kad podesim rutu prije signala onda radi al ako taknem bilo koju ikonu kad dobijem sat.onda su problemi koje sam naveo. Skype ne, al mogu obnovit account.
rkonen5, velika ti hvala! Takve ljude ja zovem ljudima :D U svakome slučaju sad ću ja to sve postaviti na mob pa javim kad u Ponedjeljak dobijem natrag receiver, još jednom hvala!
Daj mi PM-aj svoj msn, icq il kajh već imaš, rkonene!
Svaka čast ljudi na pomoći al očito ne ide pa ne ide. Probao sve moguće kombinacije pa neće i neće. Dopizdilo mi je više, vraćam se na starog dobrog Igo-a. A ja budala bacija kroz prozor auta original SD karticu u Njemačkoj sa ViaGPS cardinale 2.0 EU koliko me izblesirala. Sad sam mogao napraviti update besplatno.
Momci hvala na trudu.
Ni meni ne radi. Probao sam promjeniti com port ali opet ništa. Imam Tytn-a sa WM6, instalirani su igo 2006+ i cardinale 2.0 i oba rade savršeno a ovaj 2,3 se zamrzne i radi samo glasovna navigacija :confused: . Ne kužim u čemu je problem....
evo ekipa meni sve super radi...iskopirao , pokrenuo i sve ok! ko urica kao i igo8
Potvrdjujem da ni ova verzija Cardinale 2.3 NE radi. Sve dobro dok se ne krene u vožnju. Tada se ekran ispuni rutama.
Uredjaj TyTN II.
ja ne znam jesam ja blesav, ili sam zaboravio baratati racunalima svih vrsta.
pokusao sam sve savjete koje sam nasao ovdje, ali ne mogu natjerati Cardinale 2.3 da proradi.
Imam ASUS A636N.
svaki put kad uspije pronaci satelit, zblesira se, prijavi gresku, te ga moram ugasiti i upaliti da proradi. ako netko ima ovu kombinaciju - asus i crackirani cardinale 2.3, nek se javi.
ako ne, asus leti kroz prozor. vise mi ga je pun q
naravno da ne radi
kom radi nije ga isprobao u voznji, tj kad ulovi gps signal
meni radi i u vožnji tako da mi nije sasvim jasno u čemu je problem
dodo
Icq na poslu :-) (radi do 15h) -457-592-056
Skype (nemogu se sjetit,ali možeš mi ostavit na PM svoj skype accaunt) pa ti se ja javim poslije 15h,nije problem.
Ma mora radit Cardinale! Mislim da ovisi od uređaja do uređaja i porta koji mu je hardwerski namjenjen,tako da nekima radi,nekima ne.
Ja sam skinuo pred malo više mjesec dana IGO 2008,ali mi nije radio,jer mi je falio neki file.Možeš možda stavit link sa kojeg si skinuo tu verziju koju ti imaš,pa da vidim kako to izgleda(mada znam da za sad nema previše karata,a pogotovo ne za našu lijepu našu).
Hvala!
neno20st;736992]evo ekipa meni sve super radi...iskopirao , pokrenuo i sve ok! ko urica kao i igo8
evo link za igo8
http://rapidshare.com/files/82162509/8_PDA_PNA.rar
Password: pepper
a kartu koju koristin skinete ovdje:
http://rapidshare.com/users/D67WFW
napomena. na variji je koristen i prva dva puta san radio soft reset te od tada stabilno radi, nije nuzno da i vi budete morali ali cisto da se zna
e da... i ovo san koristio evo naputak:
Here is the patch to remove demo for PNA/Pda devices
http://rapidshare.com/files/85781077....pna_patch.rar
Download the IGO8 PPC patch from the Internet.
Unrar the archive.
Copy the igo.exe from your PocketPC to your computer in the same folder as the igo8.pda.pna_patch.exe file.
Run the igo8.pda.pna_patch.exe on your computer and click on the patch button.
When patching went O.K. copy the igo.exe from your computer back to your PocketPC.
Run igo on your PocketPC and notice that the "not for resale" line is gone.
Enjoy igo8.
Niti meni ne radi. uspio sam ga ntjerati da neko pronađe gps, ali onda u vožnji ga pokrenem, zadam mu rutu i sve krene ok, ali onda se broj ruta počinje udvostručivati dok ne ispune ekran. a jako mi se sviđa viagps 2.3 zbog toga jer ima najprecizniju kartu hrvatske koju sam ikada vidio. inače koristim i iGo 2006 plus. I kad sam njega skinuo, skinuo sam verziju koja je imala autorun, i sam se instalirao na ppc, tak da je sve radilo perfektno. E, pa sad me zanima da li netko možda ima takvu verziju viagps 2.3 koja se može instalirati preko autoruna?
P.S.
Ako netko želi da mu nekako dostavim ili uploadam navedeni iGo 2006 plus s s automatskom instalacijom nek se javi.
Jer se mape (cardinale)mogu nekako convertat da ih može čitat symbian s60v2? Točnije nokia n70? :D
Kopiraš IGO 8 na SD karticu tvog PDA. Skineš kartu i staviš je u mapu karata, POI u mapu POI-a. Downlodiraj Patch s neta i raspakiraj na disku PC. Kopiraj IGO-exe s tvog Pocket PC na kompjuter u isti folder di je IGO8 pda/pna-patch raspakiran. Klikni na "Patch" dugme, Nakon toga IGO8 exe(ne patch)sa kompjutera kopiraj na Pocket PC i pokreni aplikaciju i to je to. Mogu reć da je zanimljiv i koliko vidim dosta bogata karta čak i dosta potpunija i od ViaGPS 2.3. Da li je ovo Demo verzija ili je crackirana? i još kad bi se moglo naći govor i pismo na hrvatskom, mnogoo dobro.
upravo je ovaj crack bio za unlimited verziju. postoji mogucnost da se glas sa igo 2006+ prebaci u ovaj ali nisan to probavao...lijep pozdrav
Ne mogu vjerovati da se od strane moderatora tolerira ovoliki :offtopic: u ovoj temi..Moderator sam na jednom drugom forumu i tamo bi se ovakvi postovi premještali a pisci upozorili. Zar je tako teško otvoriti novu temu iGO8?
:ontopic:
Instalirano i radi, sutra ću ga isprobati u vožnji, valjda će biti ok :bigjump: .
A hebiga i ti podjebavaš.. Radije reci nešto pametno o temi.. ako imaš što..
ja sam do prije tjedan dana imao verziju koja je radila (cardinale 2.3) i onda mi nakon tjedan dana prestala radit, i vise nikako nece radit
Jesi probao ovdje http://rapidshare.com/files/80991705...oatia.zip.html
meni stvarno nije jasno kako vam ne radi Cardinale 2.3?? pa meni radi sve super!
molim te uploadaj svoju verziju na rapidshare i posalji mi link na privat
hvala
Ajde drago mi je da tebi radi, meni jednostavno ne radi. Tj. meni radi ali kad treba navigirati jednostavno se pocinje blesirati, iscrta cijeli ekran, jedino sta cujem je glas koji navigira.
Imam Asus P535 sa WM6.
Ako netko ima kakvo rješenje ili kakvu novu kartu please help.
Thnx ;D
P.S
Imam Cardinale 2.0 i ta mi radi bez greške.
po neznam koji puta stavljam Cardinale 2.3 na rapidshare. evo vam pa skidajte:
http://rapidshare.com/files/98777236...radi_.rar.html
sutra ću snimat da vidite kako meni radi Cardinale 2.3 na mom pocketu!
Ma ljudi nekaj tu ne štima. Sve moguće sam isprobao vezano uz 2.3 i da Vam velim da se je sve ovo što pišu po postovima događalo samo nije htio raditi kako treba kao 2,0 ili iGO.. Čak sam išao tako daleko da sam na svoj ASUS A636 stavio nove WM6 i slične softwerske cake i NIŠTA. Jedan LIK iz Splita preko oglasa prodaje za 150,00 kn. pa pomislim ajd da čujem kaj je to. Lik se javi i veli da prodaje soft na Cd u. Ja ga cimam da to ne radi. On veli da je prodo puno komada i da se niko nije žalio. Zaključak da je sve ok. Veli mi da je svoj original samo zapeko na CD i da stvar radi, te da si moram samo soft kopirati nja SD card te uživati. Nekako ne vjerujem LIKU jer mislim da je u stvari mala lova u pitanju te da se ljudi neće žalit TE I NESMIJU NIKOME REĆ kad je sve to neleg. Dali može netko to provjeriti. Baš me ludo zanima kakva će iskustva biti ...he,he...
Gdje ima za skinuti 2.0.Meni isto nije radio dobro 2.3 u stvari radi on ali mi nacrta 10 strelica rute na ekrani i tako brka neke znakove nestabilan je.Pozdrav
Ja sam razgovarmo s'tim likom. On kaže da nezna jel to krekirano ili nije, jer je on to tako kupio pa ako je krekirano onda hebi ga. :thumbdown Ja kažem gle imam ja par karata 2.3 i neće mi radit, evo ja ti ih pošaljem pa ti pogledaj jel ti rade, a kad ih ti dobiješ ti meni pošalji ovu. Ako radi šaljem ti pare bez beda. Al neće se on s'tim petljat kaže, prvo pare pa onda neka karta za koju olfo nezna jel skrekirana. :confused: Nedam pare dok ne vidim jel radi. Al tip brije, ja iskreno mislim da prodaje skrekiranu verziju. To mogu i ja al neću zavaljat ljude bez veze. Ako nađem neku verziju, postat ću na rapidshare for free.
Stay cool. :respect:
P.S.
I dajte nam crack, pa taman i za verziju 2.1 :hrv:
Do sada sam probao 5,6 cardinale-a i ni jedna mi nije radila kako treba.
Meni 2.3 radi bez problema, inace uredaj je Mio PDA.Skinuo sam sa PPC wareza 2.1 i poslije skinuo nadogradnju 2.3 sa www.mireo.hr
Pozdrav!
Meni na TyTn 2 ipak ne radi 2.3
sorry
Javi kako ti radi..meni nije dobro radila dok je nisam nadogradio na 2.3.Svako toliko bi se iskljucila slika i radilo je samo glasovno navodjenje, ali kada sam nadogradio na 2.3 radilo je bez problema.
http://rapidshare.com/files/10014542...urope.zip.html
ne radi, tj, zblesira i reset i tako nekoliko puta.
Nazalost ne radi :cry:
Pa ne vjerujem da se nemoze probit zastita.
Al zapravo zastita je vrlo "jednostavna" .
Zastita cita seriski broj sd kartice. E sad treba nekako to rijesiti, da ona vidi broj koji joj odgovara. Znam lako je reci, al treba to napraviti.
Ako nadjete bilo kakvu verziju, napravit upload, pa cemo testirati, i vidjet da li radi.
Pozdrav svima! :hrv:
A jeste je probali nadograditi na 2.3 preko Mireove stranice?
meni malo radi cardinale 2.3 malo ne...ali zato igo 8 radi
bez greške i jučer na njega stavio HR navođenje ...čudo od
programa...
svi pričate o cardinale i igo..a šta je sa tom tom-om ,imali ko kartu za njega