Imam problema sa mem cardom san disk 1GB,prije je bio u d600 i sve ok ali u d900 mi ga prepoznaje ali kad želim ući kaže NOT ALOWED ili na hr NEDOPUŠTENO,bio sam je formatirao ali nije pomoglo,any idea?
Printable View
Imam problema sa mem cardom san disk 1GB,prije je bio u d600 i sve ok ali u d900 mi ga prepoznaje ali kad želim ući kaže NOT ALOWED ili na hr NEDOPUŠTENO,bio sam je formatirao ali nije pomoglo,any idea?
Formatiraj je preko kompa na fat16 !
Kako?
Tražio sam u samsung pc studiu i nisam našao tu opciju??
tu opciju imaš na kompu dok umetne karticu kao imaš čitač
gdje na kompu?
nažalost nemam
Pa jednostavno je, spojis mobać na komp i postavi na mob da prima preko USB-a Masstorage i na kompu ti se pojavi da si prikljucio USB masstorage memoriju! E tu ćeš formatirat karticu na FAT16!
napravio sam sve kako si rekao i kaže mi;there is no disk in drive H please insert disk and then try again!?
tek danas kad mi je proradio mem na mobu sam mogao tak formatirati preko kompa i uspio sam i nadam se da više neće biti problema,hvala svima na pomoći pozz
sad ugasim i upalim mob i opet not allowed!!!!!
Odnedavno sam vlasnik samsunga d900 nakon niza SE, i doživio sam softverski šok. Stoga bih vam uputio nekoliko pitanja:
1. Kad odaberem u imeniku da mi pokaže samo brojeve u telefonu, on i dalje pokazuje i one na krtici.???
2. Kada promjenim karticu u mobu, izbrišu se sve poruke, liste poziva, timer...???
3. Kada prebacim melodiju na memori karticu, ne mogu je više koristiti za zvono...?
Kako, zašto...???
1.Pod postavkama za imenik ima opcija za podesavanje prikaza imena ili prezimena,te da li pokazuje podatke sa sim-a ili telefona.
2.Da,za to postoji patch koji ostavlja informacije na mobitelu ukoliko se promijeni sim.
3.Ta opcija ne postoji niti nece jer mobitel mora imati na svojoj memoriji taj podatak da bi ga ocitavao kao dio svog zvuka.
Odaberem u postavkama za imenik da pokazuje samo brojeve iz telefona ali i dalje pokazuje sve.
Ovako:
Idi na Contact List; pa na -> Options -> Sort by Contacts
http://img510.imageshack.us/img510/9...shoot52sm6.png
2. To se dešavalo na svim Samsung mog. koje sam imao, a imao 5-6 vrsta.
3. Pjesmu koju hoćeš stavi na plej listu i onda je možeš metnuti na ton zvona ili pozivatelja.KRIVO. ipak je moraš kopirati u telefon.To i nije neki bed imaš dosta mem. u samom mobu.
Planiram zet ovaj mobitel izgleda fenci, ali nakon ovog posta sam u dilemi...:suicide:
I ja sam user SE serije...
imam d900 jos od 12. mjeseca, do sada sve super radilo...
sad mi se pojavio jedan problem, a to je da mi kamera na mobu stalno prikazuje neke kao tockice. prvo sam mislio da mi je display zmazan, al nije. prebacio sam sliku na laptop i na laptopu su te mrljice tamne.
evo te slike:
http://img530.imageshack.us/img530/1...0118kl1.th.jpg
slikan je papir bijeli..
Sto vi mislite sto bi moglo bit mobitelu? gledao sam dal je zmazana leca na kameri al mi se cini da nije, i puhao sam i brisao..neznam..mozda moram otvorit ovaj gornji dio plastike iznad lece pa da direktno lecu ocistim?
help :cry:
evo sad sam skuzio da su i na starim slikama prisutne te mrljice..
evo jos jedne slike od prije:
http://img161.imageshack.us/img161/5...0022dg3.th.jpg
Na gornjoj slici vidim dvije tamnije mrljice dok na ovoj donjoj ne vidim nikakve nepravilnosti...ajde pliz označi na donjoj slici kakve mrljice te muče, jer meni slika izgleda skroz OK...
Inače, mrljice i točkice se počinju pojavljivat kada odlazi flat kabel, makar mislim da je tebi sve OK...
Stvarno neznam što se dogodilo sa mojom vezom kompjutora i mobitela. Naime, ja sam instalirala Samsung PS Studio 3.0 na svoj C drive-u, i sve je savršeno radilo, itd. Poslije mi nije odgovaralo da bude na C, nego sam ga htjela premjestiti na D-drive, instalirala sam Samsung PC Studio 3.0, ali nisam instalirala USB Drive, zato što kad na to kliknem, pojavi se next, i accept the..next i onda poslije kad traži nemože naći, da je spojen! To sam pokušala i na još jednom kompjuteru koji je malo slabiji od ovog i isto neće pronaći, neznam u čemu je problem, voljela bih kada bi mi netko mogao pomoći! Unaprijed hvala!
ps. Ak je taj oblik komunikacije prestao djelovati, molim vas recite mi kako da ga obnovim! pozz
Jučer sam u t centru gledao d900, al u njemu je onaj stari meni, onaj klasični kao što imaju motorole i lg. Meni uopće nema veze s orginalnim samsungovim. Zašto je to tako??
neki slabiji samsungovi mobiteli u t mobile bilo simpa ili pretplata imaju nove menije, a zašto onda d900 ima taj stari, ružni, ofucani.
Jel je tako sa svim d900 il je možda samo neki. mislim možda je stariji software ili šta??
jer d900 je top klasa i puno košta, a kad uđeš u meni ono katastrofa
nemoj me krivo shvatit , al možda to nije bio d900
T-Mobile radi svoje menije ali poanta je ta da se to radi u njemackoj tako da je samo FW postavljen sa nasim jezikom i oznaka izmjenjena tu i tamo par kodova dodano kao funkcija za wap i to je to....:tomato:
TFS je kompletno modificiran sa T-Mobile strane ostalo drzi Samsung jer tu nesmije niko osim ovlastene tvrtke sta radit po Firmwareu samo je TFS dozvoljeno mjenjat po svojoj zelji....:crazy:
lucka1pink
Probaj sve maknut pa reinstalirat. Ako ne upali imaš mogućnost blt.po meni je blt. puno bolje rješenje a košta oko 100 kun.
Pitanje glasi ovako: na kojoj frekvi radi Vaš D900?
'
Sve sam reinstalirala, čak mislim da i je u tome problem! Naime, da li se može Samsung PC Studio 3.0 2x instalirat? očekujem odgovor! Možda da ipak pokušam sa bluetooth-om, 100kn nije puno za dat al ak sam dobila već ovaj cd, za samsung PC studio, onda bi ga voljela iskoristit, a ne sad tu tražit po trgovinama priključke!!! :thumbdown :thumbdown .... A najviše bi voljela znati u čemu je problem...mom kompu, usb priključku ili mobu?? pozzz
I možeš pojasnit: ¨frekvi?¨
lucka1pink
toplo, vruće ili kak oćeš ti preporučam blt. , jer sam poprilično siguran da mi je taj kablić shebo bat na D600.
I možeš pojasnit: ¨frekvi?¨
meni, postavke, 6, 7. kad to stisneš na čemu je označena crvena točka.
Ekipa, pomagajte... možd sam smotana, ali... zašto negdje piše da d900 ima 3.0 mpx kameru, negdje 3.15, a negdje 3.2 mpx kameru? :blush: nove serije, ili...
nije to do novih serija.. sve su iste kamere, samo neki vjerojatno ''zaokružuju'' brojeve.. mislim da ti je tu najtočnije da je 3.15 mpx, ali što ti je tu toliko važno?
ma nije važno, ali zanimalo me zato što svugdje piše drukčije...
Ne znam jesam li na pravom mjestu, ali kupio sam D900i, na crno, i sve je u najboljem redu osim memorije. Javlja mi da imam ukupno nekih 10-11Mb memorije... a sve san izbrisa s njega...
U cemu je problem?
Pogledaj koliko sadrzaja imas u medijima i koliko imas u Java World!
Moguce da imas dosta java igrica instalirano i par MP3 fajlova. Ako ti je sve prazno onda stvarno ne stima sa FW.
PS:
Sama Java memorija je 4.3MB ostatak je na SMS,VIDEO,PHOTOS,SOUND.
Koji Firmware imas mozes saznati putem koda *#1234#
Izbrisa san sve java igrice, imam 300Kb slika, nema mp3 pjesama, nema videozapisa... Stvarno prazno sve, ali 10Mb slobodno... ona crtica je pri pocetku i nema sve skupa vise od 11Mb memorije
KAd upisem taj kod dobijem ovo:
D900iXFGE2
Probaj ugasiti mob (ako već nisi)
Napraviti master reset
Kako napravit master reset? Nije to vracanje na tvornicke postavke?
Možda je stvar do softvera, ne znam gdje bi drugdje bio problem...meni na D900i piše da imam slobodno oko 69mb, a isto nemam nekih sadržaja na njemu (jednu fotku i dve pjesme)...
Pa sve ukupna memorija je 70MB :)
Ima li jos tko taj Firmware D900iXFGE2 i trebam li pokusat s novijim? Moze li me tko malo uputit? :)
Pozdrav!
Prije cca 15 dana kupio sam novi D 900i u T-mobile!
Od prvog dana, a sada sve jače sa ljeve strane moba, kada pritisnem tipku "meni" čuje se neugodno "škripanje"!?
Događa li se isto i vama i ima li tome ljeka?
frend isto ima iz tmobilea i isto se na lijeovj str čuje... meni to čudno ko da su svi mobovi iz primjerice tmobile druge kvalitete....
Pa čuj, svi mobovi iz T-Mobile ponude moraju proći i ono "štancanje" logoa, pa vjerojatno dođe do nekakvih pomicanja.
Ej, Gukic, ma ne brini za to škripanje. Moraš čuti kako Nokia E70 škripi! :)
riješio sam problem,prodo sam 1g i kupio 512mb,kad sam kupovao rekli su mi da d900 se baš i ne slaže sa 1g tako su mi rekli u feniksu a kartica je takems,pozz
j...š mobitel koji toliko kosta,a ne moze primiti karticu vecu od 512mb.
to mi je neshvatljivo.:creep:
Ja sam u D900 drugi dan stavio karticu od 1GB, neku za 100kn i šljaka sve 5 i stvarno super brzo sve učitava. Mislim da je kod tebe ipak bio bed u formatiranju...
imam gore navedeni mob,star je 2 mjeseca i displey je poceo malo radit malo ne radit...ima neko slicnih takvih problema d ami da neki pametan savjet?na garanciju ne prolazi jer sam vec bio... :dunno:
opće je poznato da ako hoćeš slikat, da si kupiš digitalca, a mob je tu za druge stvari.. e, pa tako je i meni, ali opet, zašto Samsung D900 ima tako jadnu kameru? mislim, vidio sam par primjera na netu kak izgleda slika slikana s njim i užasne su, usudio bih se reć da su lošije od D600 koji sam posjedovo a ima 2 mp, a ovo navodno ima jakih 3 mp-a.. jel moguće popravit kvalitetu slike nekako, jer stvarno loše to izgleda, evo primjer:
http://img211.imageshack.us/img211/6...0034mb8.th.jpg
Meni ovo više izgleda da je s mobitelom slikao netko tko nezna. Slika nije izoštrena a trebala bi biti - neznam kako točno funkcionira AF na D900, ali u pravilu trebaš pričekati sekundu dvije da se slika izoštri i tek onda okinuti. Čisto sumnjam da su slike na D900 ovakve. Ovo su idealni uvjeti, čak i nokia 6230 daje bolju sliku od ove.
Meni nije takva slika, puno mi je bolja možda ti nešto ne štima sa kamerom ili nisi stavio na ono superfine SF, al meni je puno bolja slika.
da, evo ja sad isto gledam slike slikane sa D900, djevojka ga ima, odlične su. kristalno čiste, jasne. vrlo rado bi stavio da vidiš, ali su preosobne. ali mogu ti samo reći da definitivno nisu takve slike kao što si ti stavio, ili nešto nije u redu s uređajem, ili nije dobro slikano.
slike su odlične na D900 neznam od kud ti ta slika :dunno:
evo, hvala, sad se ne dvojim da ga uzmem, vjerujem vam na riječ, jer mi je bilo čudno da je tako loša slika..
ma on je to bubnuo od nekuda sliku,nije on slikao...piše ispod samsung,možda niti nije sa d900 slikano...
nije ovo jedini primjer loše slike, ovo je jedan OD takvih slika za koje tvrde da su slikane s D900.. nije da nisam vidio i par lijepih, al uglavnom su ovakve na netu!
smijesno je sto slika ima samo 460kb,a u toj rezolucijij(3mp),trebala bi biti oko 1mb.
ma znam,ali meni recimo neke slike na N80 budu i 1,6 mb.
Flat kabel se izvukao van...sad radi sve normalno..
hvala na savjetu...:beer:
ma slike na ovom su fakat koma,a tek da vidis na u 600 jos gore
dakle kartica od gigu.
spojim mob i komp i ocu prebacit mp3 cu od 200mb
to ce trajat 100min.
prvi i zadnji puta sam prebacio 700mb ostavio sam prek noci da prebacuje. zas je tak sporo??
Ovako, pozdrav prvo svima! Kupih na crno mobitel, i stvarno je bio zapakiran i sve, ne taknut, međutim skužio sam da mi se 1-2 put na dan sam od sebe ugasi i upali(kada tipkam po njemu-samo onda), i čak mi se i jednom slovo R izgubilo, znači čitam poruku, i na mjestu r samo pošarano, i kada sam ga resetirao, sve bilo ok). Jel to porblem u software-u? I kako da uopće promjenim soft ili firmware. I koja je razlika između flash kabla i usb kabla?!
Hvala ...
Da li ti se odvijaju još kakvi procesi u task manageru,neki procesi imaju high priority i tako koriste cpu a to nekad zna biti jedan od razloga da prebacivanje ide sporo pa npr za 400 mb piše 49 h
jednom ga napuniš i miran si,rascjepkaj malo možda mu olakšaš
HSV hvala na ideji budem probao.
@exfreerider nisam miran jer mi dosadilo. rascjepkano ne pomaze jer ovo sto je sad gore su sve mp3ce od najvise 10mb jedna i to je isto tako nevjerojatno dugo trajalo
pozz!
jel moguće da nema znakova u porukama poput točke zareza, zvijezdice, navodnika ili sam ja jednostavno predumb da to nađem? :loco:
i kakvi su to ludi smajli, frend mi pošalje poruku "sad sam..." a ovaj za riječ "sad" izbaci smajlija koji plače :confused: :D :D koje su ostale riječi?
i jel se može ikako namjestiti neki drugi zvuk za poruku osim onih 10 što su oni ponudili u fonu? (edit-ok, sad vidim na dr temi da se ne može :D :D )
aj, hvala ;) pozdrav svima :)
...za sve moguće znakove drži # ...;)...
nemoj me zezat!! aaaaaaaahahahhah:D :D e, 'naš kolko sam prčkala po tome :D
gle stvarno!! LOL
e, hvala ti ;) :D
...ma ništa ;)...
...a ovo "sad" - pretvara riječ u smajli (engl. sad = tužan) ....pogledaj po postavkama poruka, trebalo bi se moći negdje isključiti..
da, da, to za sad sam skužulila.. samo bi to zbilja isključila.. odo ja prčkat još :D očito nisam dovoljno :king: :D
aj, do idućeg tipkanja.. pozz i thnx ;)
To ti se zove VIVID prikaz!
car=auto
sad=tužan
kiss=usne nekakve...
U postavkama isključi i neće ti ići polako poruka kad dođe nego normalno bez tih znakova...
zamolio bih nekog ako zna neki program, link, da vratim imenik izbrisan sa moba e390.. ajde pliz jako mi je važno..
i dal se može preko bluetootha to napraviti ili baš treba kabel?
hvala
to ti je nemoguće osim ako nisi napravio backup...ili ako nemaš te kontakte na sim kartici.
Postoji program, ja ga osbno nisam koristio ali mnogo ljudi sam cu da su sa Phone Manager uspijeli izvadit izbrisan imenik !!!
Sad koliko je to pouzdana informacija i o kojem programu se to radi nemrem ti reci!
Jeli zna ko di ga ima kupiti?:gun:
Mislim da to ne postoji.
postoji postoji
imas na www.ebay.com samo neznam jeli to pouzdano
Ja sam tražio na njemačkom ebay-u pa nisam vidio apsolutno ništa pa sam zaključio da nema.
A slušaj to je kod nas ipak malo teže nabaviti. Probaj kontaktirati šefa http://www.crazy-shop.com/ i pitati jer če to možda nabavljat i sl.
zašto u postavkama tona ne mogu uci u podmeni zvuk tipkovnice, vec mi je posivljen.
Ok
Razlistala sam ovaj forum i nisam nasla odgovor na moje pitanje, pa zato sam resila da otvorim novu temu. Unapred se izvinjavam ako vec ima slichna tema
Znaci imam jedno pitanje, a odnosi se na Samsung D900
Kako da blokiram dolazni poziv?
Znam da ima Ignore list-a ali ipak nije to to, zato sto i dalje mi pokazuje blokirani broj kao propusten poziv. Zato pitam, jel postoji mogucnost da taj blokirani broj uopste se ne pojavljuje.
Hvala
Zanima me je imo ko ovakvih problema sa D900 baterija se puni cijelu noć i upalim ujutro mob i baterija traje jedno 4h s tim da obavim dva tri kratka poziva, odneso sam na servis i lik je reko da je bluetooth pokvaren i da on prazni bateriju i uredno mi zamjenio bluetooth i ja uzmem mob i sve odlično i nakon tjedan dana opet ista priča odnesem liku i kaže da će pogledat i napravi mi ponovo reklamira ovo šta je zamijenio i stavi mi novi dio, i dao mi mobitel i opet radi savršeno baterija traje 2dana bluetooth radi savršeno, i onda nakon 4dana opet ista priča, i danas ga opet idem nosit liku ,lik ni sam nezna šta mu je nemoguće da je dva puta dobio neispravan bluetooth,inače nosi dečku koji se bavi popravkom telefona cijeli život i sav je u tome nije neki mucko smotani ;D , uvijek mi sve probleme riješava, pa ako ima tko kakvu pametnu ideju neka kaže bi bih mu jako zahvalan:respect:
Kao prvo, lijepi pozdrav svima!
Nedavno sam kupio ovaj mobitel i oduševio me al neke stvari ipak nisu onakve kakve sam očekivao da će biti. Da budem precizniji, glasnoća zvona. Toliko je tiho da ga u malo većoj buci uopće ne čujem ako je u đepu tj., udaljen od uha. No, negdje sam pročitao da ima način da se to poglasni, pa ako itko zna kako, i ako ima još pokoji savjet u vezi ovog mobitela neka tu napiše! Ja sam unaprijed zahvalan!
Pozz!:hrv:
koje postavke treba podesiti da bi zvuk bio što glasniji?
Maksimalni zvuk-podesavanje:
1. *#8999*8378#
2. 2 put 2 (H/W-Test > Soundproperty)
3. onda dole scrolat na IIS NORMAL (ili jednostavno pritisnut 9)
4. Onda na pod meni "Rx vol."
5. Onda dole na Stufu 10 i 0 utipkat umjesto 10 za maksimalni zvuk
Origi stufe su:
Stufe 10 = 10
Stufe 9 = 18
Treba ti blacklist patch
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=427915&postcount=1
zato sto ti je aktivirana tema a ne wallpaper
Maksimalni zvuk MP3-podesavanje:
1. *#8999*8378#
2. 2 put 2 (H/W-Test > Soundproperty)
3. onda dole scrolat na IIS NORMAL (ili jednostavno pritisnut 9)
4. Onda na pod meni "Rx vol."
5. Onda dole na Stufu 10 i 0 utipkat umjesto 10 za maksimalni zvuk
Origi stufe su:
Stufe 10 = 10
Stufe 9 = 18
#############################################
Maksimalni zvuk za snimanje:
1. *#8999*8378#
2. 2 puta na 2 (H/W-Test > Soundproperty)
3. 1 (NORMAL)
4. dOnda na pod meni "Rx vol."
5. Onda skroz dole na Stufe 5 i utipkat 140 umjesto 120 eingeben
Mobitel je star oko 6 mjeseci, a baterija je dosta slaba.
Poslušam 2-3 pjesme na dan i baterija jedva izdrži jedan dan?
Da li netko zna u čemu je problem?
Moguće da je baterija ošla, ali želim čuti vaše savjete!
Hvala
Moguće da si u startu neispravno punio bateriju ! Imaš opciju da formatiraš bateriju i ponovo je puni 3 x 12h. Znači nakon 12h punjenja istrošit bateriju do kraja i ponovo je punit 12h !! Tako sve ukupno tri puta !!!
Treba se restart cijele hardwareske instalacije pomogućnosti postavit novi FW !!!
znači da ispraznim bateriju sada skroz do kraja, pa je punim 3x12h i prije svakog punjenja je obavezno do kraja isprazniti?
to je formatiranje?
ok thanks, reć ću liku pa javim šta je bilo
Imaš kodove za D900 u temi Samsung Secret Codes! Imaš kod za resset battery, taj kod ukucaj i počenš sa punjenjem baterije 3 x 12h !!!!