solidan mob...
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...e=pp&pid=10854
Printable View
solidan mob...
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...e=pp&pid=10854
najljepsi..14mm tanak, a crno-zelen, jopad sto svijetli zelen mi se uzasno sviđa..jednostavno prekrasno, pun pogodak
da preljep je...izgled ko i W580...i specifikacije osim sto w ima walkman!
jedan od ljepsih SE definitivno.-)
jel je slide ili je onaj polukruzni
Slide je :spin: .
jaaako lijep mob stvarno...
Fenomenalan i preljep mobitel,baš me zanima kako će izgledati te boje uživo.
Mislim da su opcenito sa ovom i prethodnom paletom modela opako pogodili dizajn.
kada dolazi kod nas,ima li info...dakle nema af?
i btw ta serija je namjenjena za...kaj?
nije walkman nije ni ono cyber poslovnjak nije tak da ono...
mobitel je stvaro lijep (pogotovo ovaj joy) a mislim da mu je svrha osim dobrih spec. i malo kuliranje i folirancija s njim jel malo je vjerojatno da ce ga svaki drugi izvadit iz dzepa ko k750..
stvarno super mob, dobijen li stagod na kladionici kupujen ga
pa mob je stvarno lijep...lijepsi mi je od svih dosadašnjih samsunga.:)
na t-portalu sam pročitao da samo t650 t250 i p1 dolaze kod nas,a da ja ovaj(po meni jedan od najboljih izdanja uopće) namjenjen samo amerima...ak je to neka bedastoća nek netko demantira i kaže kad bu doša kod nas
lijep "samsung" dizajn i nista vise.:tomato: :p :turn:
nema tu "s" od samsunga...
truth,nije ni ravan samsungu...:p
samsung je 0 od dizajna stalno isto, nikad niš novo...
bas je lijep mobac :)
Super je mobač, jako mi se sviđa. Nadam se da će stić do nas, ako stigne kupujem ga ziher :love: Ako netko zna kakvu info neka kaže...
navodno ima nekih novotarija u novim serijama dakle t650 i s500 što se tiče softa,u detalje ne znam pa i neću nagađat
http://www.youtube.com/watch?v=MuRLdMtrxhU to je ta fora s tipkovnicom i osvjetljenjem
http://www.youtube.com/watch?v=LuyPZM2DOus to je kratak video za s500
Šteta što ovaj model iz serije "S" nije poluklizni
kolko para??? je8en je
Mob je prekrasan, stvarno ostavio me bez riječi :)
izgleda da je ovaj mob izaso na trziste...na SE-ovoj stranici nema vise zvijezdice kraj njega..
jel se to meni čini ili će podržavat flash menije?:D;D :jump:
podrzava flashlite-da oće
Jedva cekam da dodje!
Mijenjat cu k800 za njega!
prvo je bilo da je namjenjen samo za sad al je to demantirano
dolazi i do nas...ali ne još w580 i p1 navodno u prodaju izlaze tijekom srpnja a on krajem godine
dobio sam mail od SE-a izaso je s500....
Prije nekog vremena zamolili ste nas da vas obavijestimo kada će novi S500i biti dostupan u trgovinama. Sada je dostupan. Isprobajte ga kod najbližeg prodavača i budite prvi koji će ga imati!*
Prelijep mob! Ali šteta što je dummy :) (IMO)
Prelijep mob., samo da ga ne precjene
ne vjerujem da ce biti preskup.po mojoj procjeni do 3000kn.
e ali ima neke novotarije u softu samom ...ali nema točnih speficikacija
ugl kao i uvijek bit će i iznad 3000 ziher
Vrlo lep telefon, prosto me odusevio svojom lepotom, ima nekoliko videa na youtube extra izgleda.Telefon je u prodaji za sad ima da se uzme samo sa TIM mreze, cena je 400$.
Jedino sto sam se razocarao je sto nema FM radio :(
W580i ima i radio i walkman je, ima i onu fitnes app ali nekako nije lep kao S500i.
nedostatak FM-a i nije neki nedostatak.malo ga ljudi koristi.
:) Vidis meni je jako koristan, ma koliko mp3 imao u telefonu nekako dosadi sve i onda lepo pustim radio i gotovo, slusam sta ima :) ;)
Inace oprostio bih mu sto nema fm :)
slažem se...a očito su i u se shvatili da i nemaju neke dobiti od tog....većinom ljudi koriste svoje datoteke i slušaju odabranu glazbu...dakle lakše im je sortirat vlastitu muziku u mob nreg ovak.-.-.
edit-meni je npr bzvz kaj nema 3,2 i kaj nema uljepšano sučelje music playera-samo to dvoje no novijim softom se postigne trazeno dok kamera ostaje jedini poveći nedostatak
bezveze je uopce pricati o FM radiju jer svaki mobitel koji sam imao sa FM-om nisam koristio.
pa ako vam toliko triba FM onda kupite w580 koji je praktički isti ko s500, je da će bit skuplji i ima ružniju masku, al ćete dobit toliko vam potrebni FM i to s RDS-om... a i još je walkman
Ne znam kad će biti kod nas, ima ga već u Italiji (oko 1700kn ali kodiran na tim mrežu), i u Srbiji u Mobilwoodu, ne znam kolika je cijena..
A mi ništa, kasnimo..
evo upravo sam vidio na mobilnomsvetu da ga ima... cijena 230 eura... znaci kod nas bi trebo biti negdje oko 2300kn kad dode...jer znamo da nasi vole nabijati cijene....:tomato: :cry: :rifle: :suicide:
Zna se da su u srbiji mobovi jeftiniji nego kod nas,ja ocekujem cijenu s500 2999kn:notooth:
PS. jel mi netko moze rec zast se mob naziva s500 jer jos nisam naisao na SE sa takvom oznakom....jel to neka nova serija ili?
Za sve vas
:king:= Citat =:
* D series - Low-mid range mobile phones. T-Mobile network operator exclusive. ("Deutsche Telekom") (D750)
* F series - Low-mid range mobile phones. Vodafone and Vodafone partner network operator exclusive. ("Vodafone") (F500)
* J series - Low end candybar mobile phones. Do not feature cameras. ("Junior") (J100-J300)
* K series - Low to high end candybar mobile phones. Feature cameras with dual front design. Certain models are branded under the CyberShot name. ("Kamera") (K200-K850)
* M series - Mid range Symbian OS smartphones. ("Messaging") (M600)
* P series - High end Symbian OS smartphones. ("PDA") (P800-P990, P1)
* S series - High-mid end swivel and slider mobile phones. ("Swivel"/"Slider") (S500-S700/S710)
* T series - Low to high-mid end candybar type mobile phones and a carryover from the former Ericsson line of mobile phones (Fashion). (T68-T650)
* V series - Mid to high end mobile phones. Vodafone and Vodafone partner network operator exclusive. ("Vodafone") (V600-V800)
* W series - Low to high end mobile phones branded under the Walkman name. ("Walkman") (W200-W960)
* Z series - Low to high-mid end clamshell mobile phones (Fashion). ("Clamzhell") (Z200-Z1010)
Ja ladno nisam ni video da je dosao u Srbiju :)
Inace te cenue su u dinarima ali bez PDV, tako pise, ali nesto mi nije jasno posto sveradnje u Beogradu, prodaju telefone bez ikakvog fiskalnog racuna, i to uglavnom sa neke mreze(brendirane) zasto se onda koji djavo kao uracunava taj PDV.Inace neke radnje daju i tacnu informaciju koliko kosta, ali onda kad vide da je interesovanje vece za telefon oni podignu odjednom...
Pojavile su se i slike telefona na MS :) Znao sam da ce biti sa TIM mreze, gde to Srbima da promakne da ne uzmu sa TIM kad vec ima...ccc
Evo ga kod nas!!!
http://www.propero.hr/product_info.p...ducts_id=24136
Pa nije toliko nabrijana cijena, ja mislila da će biti više.. samo kad bih znala jel zbilja taj problem s tipkama (pročitala na nekim forumima), da ako se malo jače stisne, tipka se prelomi na pola.. Valjda nije baš tako :)
ovo bi bila neka realna cijena.zanima me bas koliko ce ovi mulci u electromagicu nabrijati cijenu.
Ja sam zbilja planirao uzet ovog malog, ali u zadnje vrijeme sam malo vise promatrao t650 i naprosto se zaljubio! :headbang:
S500i stvarno dobro izgleda, ali su ga nekako osakatili :( mislim da ce se vise prodavati w580i ;)
op....super cijena...ako ga bude u telcu bit ce jos puno jeftiniji...
vjerojatno i u prepaid paketima svih operatera.
jedna zalosna scena...posledajte kako izgleda kad se ukljuci kamera...nije preko cijelog ekrana
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s...sson/S500/17/1
Bas ljepo izgleda na ovim slikama iz ruke.Bas glupo sto nije preko cjelog ekrana....
Žao mi je što sam ovo danas pronašla.. pogledajte..
A meni se baš sviđa(o) mob..
http://justamp.blogspot.com/2007/07/...16773050934616
joj,SE tako dobra tvrtka a neznaju bolju tipkovnicu napraviti :(
hm nece se sa tom tipkovnicom nis desit ak se neponasas kao divljak.....
Misliš da je to isključivo zbog primjene sile? Na gsm areni je dosta ljudi to isto prokomentiralo, da im se već nakon par dana korištenja desilo isto.. ?
ja sam ga neki dan imao u rukama. mob je zakon, zbilja prelijep. ali to je model koji je vise za pokazivat nego za nesto vise, tj. nema neke super funkcije ( za razliku od w580). iako, najvise aludira na prirodu i sl. (sam mijenja pozadine i teme ovisno o danu i godisnjem dobu... ) mislim da je to vise mob za cure i za one koji ne koriste mob za nesto vise osim razgovora, sms-a i pokazivanja. ja bi radije uzeo w580.
Pa dobro, kome treba walkman uzeti će w580.
A ja odgađam kupovinu tog moba dok ne uspijem više saznati o toj fakin tipkovnici, snimam ga od prvog dana, a sad se razočarala :( ..
Nije da inače primjenjujem silu, ali da ograničim pisanje sms-a na minimalno da mi ne pukne tipka, e to bi bilo bed.
Znači većina vas misli da je to zbog primjene sile.. ajd vidjet ćemo još tko će što reći..
a oni kojima se slomi tipka ili koji slome tipku ;D ta tipka iako je napola i dalje može raditi ili?jeste čuli kaj o tome?
Vidim da vas više misli pozitivno nego negativno, no ja odustala.. što bi onda s tim da mi se dogodi, slala na reklamaciju, uf... ?? :(
Ma nemozeti se to desit ako ga normalno koristis,ja mislim da SE nebi sebi dozvolio takav lapsus...
ti amerikanci tak i tak tipkaju ko ludi :D
al ja mislim da i ak ti se slomi tipku svejedno ju možeš koristit,makar nije to to...
Meni se cini da ako su tipke stvarno tako lomljive, da ce tu biti puno reklamacija...
Koje ce IMHO morati priznati, iako se radi o "mehanickom kvaru", sto obicno ne ide pod garanciju.
valjda će na vrijeme malo bolje napravit tipkovnicu w580i prije nego što izađe na tržište
Mob je stvarno strava
Meni jedan od ljepsih.
Zelena boja - - - nemam rijeci
Sto se tice tipkovnice mislim da nece biti tako strasno, iako svi se sjecamo joysticka kad su se poceli proizvoditi, tak da sve je moguce, ali nadam se da nece bit tako sranje...
ma mob je predivan ali i na forumima imaš zapanjujučće slike slabe kvalitete tipki pucaju po sredini a tak i izgleda-dost nepouzdano neće se svima desit ali nije to stvar korištenja moba jednostavno možda krio stisneš tipku i ona pukne,zajeb
EDIT:
ovako da ne bude zabune,zašto niste vidjeli zuti s500 sa razvaljenim tipkama,zelena moba s onim materjalom imala je neke nedostatke ugl kemiski spojevi il nekaj ne želim se mješat pa su tipke pucale sad je sve sređeno,pošto mob nije u prodaji sve je na vrijeme sređeno i otkriveno tako da...nema straha od pucanja tipki,tako sam pročitao :)
Piše na gsm areni taj podatak da je reagirao nekakav kemijski spoj, uglavnom plastika tipkovnice + zelena boja = reakcija zbog koje je tipkovnica loša i puca. Ali tvrde da je SE to priznao kao kvar i spada pod reklamaciju, a svi s500 (zeleni) koji su proizvedeni nakon 27.tjedna (piše na naljepnici ispod baterije npr. 27W(eek) imaju nove kvalitetnije tipkovnice.. znači ako netko kupuje, pogledajte u kojem je tjednu mob proizveden..
virtualna,ne moraš onda odustat od moba ;D
a jel zna netko gdje se uopce kod nas moze nabaviti zuti?ja ga nisam uspjela naci
Ma ljudi moji prisjelo mi traženje moba :) sad zbilja ne znam da ga uzmem ili ne.. imaš žuti u Zg, u Svijet medija ili u Sony centru, ma pretraži po netu, naći ćeš! A ja još nisam vidjela da ih ima negdje u Os, tj. u mojoj finoj slavoniji.. uf.. grr..
ja u djakovu bio kod vip partnera i imaju maketu mobitela..... frajer mi je reko da dolazi u vip u roku od 2 tjedna ali nezna cijenu...
A eto, imaju ga u Hg-spotu.. e baš ću otići da vidim.. (kad kažem da me zanima kojeg je tjedna proizveden pa me izbace van :D)
...ima ga i Ve-mil..
i dost je jeftin :D
Jel može biti bilo kakav zvuk za dolazeći sms? kratki mp3 ili slično? ili su oni debilni prastari zvukovi samo? ako to ne može onda u k... Imam T610 i S700......
sms ti je kod svih sony ericssona kolko ja znam možeš odabrat od ponuđenih melodija,mp3 za alarm i za pozive...
NE, kod T610 i S700 možeš samo 6 zvukova za sms odabrat, to mi je jadno! Zašt se ne može odabrat neki mp3? pomislio sam da ovi novi modeli to mogu! ALI NITKO MI NE MOŽE POTVRDIT JEL MOŽE ILI NE MOŽE.... Teme su mi najjača fora kod SE :-)
potvrđujem moeš stavit mp3 na s 500 i ovaj model ima one fore da sam prepoznaj kada je noć kada dan i tema se tome prilagođava :D najs sestri ću ga kupit pa me baš zanima netko je čini mi se postao al projeravam ima lu z gu-u zuti?
E super onda, to mi je drago! Inače ja obožavam Sony Ericsson! Kao da je korak ispred svih drugih :-)
Još jedno pitanje: pošto mob ima 12MB interne memorije (što je PREmalo) dali se s mobom i dobiva mem. kartica ili kak? nigdje ne piše od koliko MB ima karticu i koliko podržava... Stvarno je jeben dizajn, a crno-zelena boja mu daje posebnu "moć" :-)