Ja ću rađe šutjeti na ovu temu....u osnovnoj se nisam baš proslavio....:crazy:
Printable View
Ja ću rađe šutjeti na ovu temu....u osnovnoj se nisam baš proslavio....:crazy:
vidi se tko je imao roditeljske ljubavi i stalnog tetosenja. Hehehe.
Mejnijaks...
Ja nikad nisam takve pizdarije delal...
ALI, to bi se moglo promijeniti.... :lmao:
ma za sonycka. Pisem na mobu, pa dok ja napisem reply izadju jos 3 posta.
Goran se sigurno proslavio jer je uspio napit uciteljicu u osnovnoj. Jel'da? Ili je to Vertova domena :p
pa dobro...i jedno je doslo nakon drugoga.
Baterijaaaa...
sonykik, ima ti jedna starija pjesma od Tram 11 , vjerovatno nisi isao u skolu jos dok je bila aktualna , zove se "kaj ima lima" poslusaj si :hm:
evo me... bash sam razbil auto.. treci put u 11 mjeseci.. :D i sad sam bad driver
Pogledao sa dragom film "The Nanny Diaries" i sada malo na net, pa u krpe!
isuse, nema me par sati i vi natrkeljate tri stranice..
ja sam bila dobro dijete u skoli.. ja sam postivala autoritet i profesore..
samo vjeroucitelje i casne nisam! s njima sam se uredno svadjala.. skoro na krizmu nisam isla jer sam popu nasla brijat o demokraciji, zainatila se i nisam htjela naucit ona neka blazenstva.. upadala u crkvu na rolama.. uvijek se svadjala.. zaista ne podnasam te crkvenjake!
heeeeee, stamp, trem ilevn, de si se toga sjetio!!
..ali ne moras brijat na ljubomoru, jer gradski cucki se furaju u coporu..
idem si iskopat taj cede :jump:
mah, ko nije imao ukore i opomene u školskim danima? :)
Ja sam često bio upisivan u 'odsutne' iako sam bio prisutan :) Jednom sam to obrisao korektorom i dobio najopasniji ukor ikad :(
A bio sam odličan đak ;)
Inače, skinuo novi Madonnin album - Hard Candy, pa ga slušam.
Grooooovy...
ahahaha ludi ste s tim pizdarijama
ja sam dobar decko,par puta sam se zajebavo s profama, gadno zavrsis kod nas :( ...
profa par puta cula kad sam se sprdo s njom, prolazi ona hodnikom i ima one kaprice valjda, i ja frendu naglas, "ocemo joj skupit za ostatak hlaca" ;D
kako me samo pogledala buuu
i kad sam "tiho" (bar je trebalo bit tiho) kak ima stopala ko camce...
a, najzesce je kad pod satom se ZDERES neki odgovor, ona te pogleda i kaze dobro...i onda jos 5 ljudi zatobom u razmacima od par sek provali isti odgovor (tocan je odgovor no trebas to cut kako zvuci ;D )
i daaaa,kak sam to zaboravio, kad smo u osnovnjaku gadjali profu iz vjerica s gumicama i frend iz zadnje klupe pikulu i glavu ju drito...ja sam umro ;D
idem sad corkat valjda
'jutro
:jump:
Dobar dan svima...
Skidam nekakav program sa interneta... :)
@LaLuna: nešto si sretna danas... ;D
poludit ću...
hebem ti rekurzivne funkcije i funkcije i pokazivače u c++ _u... :mad: :angry:
jutro...pije se kavica...i mal mjuzu upalio..
Ni ja nisam očekival takve ludorije. Sonyck, svaka ti dala.
@GoranZag: Nisi bio adekvatno opremljen tad za taj čin :p
A što se tiče časne iz vjeronauka, mi smo je voljeli verbalno isprovocirati. Nema veće štete nego kad ona sjedne na kraju sata za profesorsku klupu sva snuždena jer nas nije uvjerila da je ona imala pravo ;D Poslije se spametovala i prestala nam je pametovati, pa nas je samo kritizirala kako za nas nema spasa :p
kad se svi vec hvalite . . .
izdvojiti ću samo jedan nedavni . . .
boksanje s profesorom u rukavicama, potom izbacivanje istog iz razreda sistemom čopi ga za košulju i vuci . . . :notooth: :D
inače, dobro jutro . . .
idem na turnir koji organiziramo u školi . . . ;)
do pisanja . . . :wave:
Znači dosadno ti opet :p
zake ne, predobro, dok gledaš :lol:
sad sam se sjetio,bilo fensi kad smo rusili one stolce hahah ;D
OT - malo prije iso prodat nesto boca flaša i pizdarija (treba mi love -.- ) i dodjem pred ducan, ono pauza,baksuz...
inace slusam kako mi tjesto ubija stan s bassovima...
Spremam se za školu, pišem iz hrvatskog temeljna civilizacijaska djela...
Razmisljam dal da idem na prva dva sata il da ostanem kod kuce..
A frish neko je nekakav...nemoras vjerovat al te sve stvari smo spontano napravili...npr. kad smo zakljucali profu,imaju 2 wc-a na katu,jedan za ucenike i jedan za profe i ona ostavila kljuc s vanje strane i usla unutra i nas 3 se zaletimo i onak zakljucamo ju i tek 5 min kasnije skontali sta smo napravili :D
omg, ustao sam u 13h :(
istuširao se i opet ne mogu doći sebi :notooth:
Mamurluk ubije dan...a i čovjeka :p
eh deaktivirao akaunt na fejsu... vracam se full time na cafe forum :D iako je pusto odje u zadnje vrijeme... + trazim si kartu da napokon kupim :)
ja ošu na sladoleeeeeeedddddd!!!!!!!!
Eo doso iz hitne upravo,imao drugi sat tjelesni i lik me napuca nogom u patiku i nokat od palca mi se zabije u meso...i odem kod doktora u zupanji i oni naravno nesposobni (ko im je fakultet dao da zavrse) salju me u vinkovce...pa su ga malo cupali tam u bolnici...sve u svemu jako lijepa bol :D sad imam ful lijep palac bez nokta..:P
uuu fuuujjj
Bol je gora nego ona kad sam skrsio ligamente,pa sam usporedite...al meni doktor kaze stisni zube,ja uzeo krpu i zagrizo:D
Ma nema veze,meni je sam zao sto sutra nemogu u skolu...jer pisemo test iz matke:notooth:
idem na trening ...Pozdrav...Sonyck brzo ozdravi ...
e jel mi moze ko rec kolko vrijedi onaj dcu-60 usb kabel...?
:crazy:
e pazite sastav od frenda za koji on dobije 3 u prvom razredu srednje škole...ja sam UMRO od smijeha :lol: (a ja isto 3 za onako po slobodnoj procjeni DUPLO DUZI, ako nevalja kvantiteta, duplo je i bolji... :angry: )
podcrto sam najvaznije ;D (zum ako se nevidi)
http://img508.imageshack.us/img508/4108/dsc02773em3.jpg
issss... haha i profa malo nepismena, ha? i pretolerantna.. ja bi mu dala 1 bez razmišljanja
Evo mala,izvoli! :)
http://www.salji.com/files/spx67uix48yezb1pdg1f.jpeg
aa juuu nije iz mileniuma ili vinceka ali faaalaaa :blush:
premoren sam ovaj tjedan . . .
ne znam kaj mi je . . .
danas prošli na turniru dalje, umoran sam ko pas . . . :thumbdown
kaj ima novog kod vas?
Sljadoljed...kakav Milennium, taj sucka big time - Trakošćanski kup je i dalje najbolja slastica koja se može kupiti u Zagrebu :p
Idem ja ljudovi pred tv...:wave:
Evo chatujem sa sestrom iz BG :)
Prethodno sam učio, a šta drugo :(
a onaj sastav uopšte nije tako loš, samo ja ne bih dozvolio upotrebu vulgarnih riječi i konstrukcija, a i prekratak je. Zaslužuje 3.
placem..
ub't Risea..
koji uzas..
waaaaaaaaaaa
:ispuhuje nos u liverpoolov sal:
Ha čuj, ono kaj je pjesnik od 15 godina štel reči je ok, no forma je parodija :D
I ja bi mu dal 3...(4 za sastavak i KOLAC za gramatiku, črćkarije, odnos prema zadatku i "HAHA")
a jes mi drago zbog smrdljivog liperpoola... da bog da primili 6 golova u gostima
"najbogohulniju" <--- ja ti neznam sta znaci to :D
A kaj vi hoćete ba...Liverpul je treb'o izgubit. Et' ja dobio 2000 baksa na Fejsbukovom Texas Hold'Em Pokeru, pa sad idem spavat.
Kamo sreće da nisu bili pravi novci jer bih bio u šoku nakon što sam izgubio 600$ ;D
Odo ja...
ne funkcioniram više kako spada...
danas pisao programiranje, a net nam bio isključen... tako da sam bio prepušen sam sebi i svom (ne)znanju... ;D
maco!!!!
prerezat cu ti kablovinje za net :P pa ti skidaj HD trek onda! ne d'raj mi Liverpool!!
i da.. zar si i ti na tom fejsu.. oh, my.. kad cete se opametit vise.. vidi, Jamal je dosao pameti ;D
I ja sam na fejsu ;)
Ali ga ne koristim baš nešto
Domaća varijanta fejsa (www.dernek.ba) je zakon ;D
Luna, možeš ti prerezat kablovinje za net, ali opet imam bežični pristup :p Morat ćeš opalit jedan EM puls da me spriječiš da idem na Net ;D
A fejsbuk, danas sam sreo rođu kojeg nisam ni čuo ni vidio skoro godinu dana. Pa ono, spika, ovo-ono, frendova starih iz osnovne i srednje naš'o...Uffff.
idem spavati, sutra naporan dan . . . ;)
pozz i laku noć . . . ;) :wave:
Poukate...e vi'š to nije ni tako loša ideja ;D Još mi i rješenje problema nudiš :p
vratio se sa tenisa... oznojio se ko kurva u crkvi
Jutar svima...
malo surfam internetom i čitam što ima novo na forumu... :)
Malo sam išao nešto računati...
Jučer pisao programiranje, neki ludi program imao... što je najbolja stvar, program je jučer radio skroz točno. a danas mislim da sam našao grešku, tj da sam jučer nešto krivo napisao i da program nebi trebao raditi... ali ipak radi... :D ;D
paradoks...
Jutro svima....:wave:
Ico, ma tako ti je uvijek u programiranju :p
Kada se nama doma nejde
na pijaču tad se prejde
da se malo tu odmorimo...
Jer mi smo jedna klapa stara
što se nikad ne umara
nikada se ne rastajemo...
Cijela naša klapa sad je vesela
nitko nejde doma prije fajrunta....
;D ;D
odoh ja u skolu
pozz
Doso s previjanja mal prije...eo sad odmaram posto ne moram u skolu :d
Ustao u 9, učio, surfam, ićiću na faks za pola sata, kad se vratim opet ću učiti (i sad vi recite da je dobro biti student :p)
meni je bilo dobro biti student.
ja nisam nikad ucila, smao jednu noc pred ispit ;D al dobro, moj faks je bio pljugica..
heeee, vidis, al sam ja zato sve svoje ispite dala od prve, samo sam jedan jedini dala od druge, na prvoj godini, al taj mi vise nije ni bio bitan, vec sam imala uvijet za drugu :P eh, i da, naravno, diplomirala sam u roku.
al dobro, it is well known da ja i nisam najnormalnije stvorenje, so...
;D
BOK LJUDOVI! GLEDAM KREMENKA PO 800-TI PUT
:kitty:
Dakle trebao bi snimit sutra na Z1 emisiju "Budi fit" il tako nekako...pocinje u 17:30.naime nemam TV karticu pa bih molio nekog ako bi mogao to snimit i uploadat negdje pa da mogu skinut il se mozemo nac pa platim cugu.frendica ce bit u toj emisiji pa me zamolila da joj ucinim uslugu a ja molim nekog od vas.