danas sam ostao doma,temperatura i tako...
Printable View
danas sam ostao doma,temperatura i tako...
Ima netko veći uptime? :king:
Testiram da vidim promjene u radu. Trenutne promjene su: sat kasni 5-10 minuta i sam se vrati unazad nakon namještanja, poneki program se zna FCat ponekad sam od sebe iako ga ne koristim u tom trenutku i baterija puno kraće traje, cijedi se samo.
http://i55.tinypic.com/23w632c.jpg
Lol :D Znači, ponaša se slično kao i Windowsi kada ih tjedan dana ne resetiraš? Koji mob uopće imaš?
Magic i Desire. Test je rađen na Magicu ;D Jbg, mora se nekako mob iskoristit
Na Windowsima nisam to testirao :fright::whistle:
Došel sam doma i dobil 2 sulje :whistle: ma bu to u redu :)
OT: upravo crkle baterije na mišu dok ovo pišem... Tolko o beneficijama bežičnog :angry:
XP-i su dobri po pitanju uptajma, znali su se vrtiti po 20ak dana bez beda. Na 7ici mi se svakih 2 dana kreša explorer.exe :jeboslikusvoju: ali drže se...
...Treš kakvog nema! :mad:
meni moji drze i po dva mjeseca..no kakav je problem rebootat komp?
Zamisli si to kao da imaš stol i na njemu masu papira s kojima radiš i koji su ti bitni. U neredu su i složeni su upravo onako da ih samo ti možeš naći - sada sve to gurni sa stola na pod i ponovno vrati kako je prethodno bilo posloženo. E tako ja gledam na reboot :)
Da, uopce nije poanta je li problem rebootati ili ne, te ljudi krivo gledaju na to i navikavaju se na krive stvari... Te time periodicki reboot postaje sasvim normalna i ocekivana stvar. :rolleyes:
ravič :D kupila sam isusa. sutra stize :D
plavi je, na 6 rata, u Grc grupi.
ne pitaj za cifru :facepalm: al kad je muz inzistirao da ide na rate.. ja sam vec bila spremna iskesirati 2200k.. a yebigasad
sutra se javim s dozivljajima :D :laluna:
Može neki translate zadnja tri posta? :D Kaj su kupovalo? :blush:
asus eee 1005 pxd blue :D
luna to zove isus :laluna:
Baš vidim počeo ZagrebDox, ali uz ovakva mjesta za izlazak nam ništa drugo ne treba :D
Misliš pitanjima :p
OT: Došao iz škole.
Razvalio križanja, mislim da neće biti problema na testu.
A, u pravoj školi me profesor iznevjerio... I čuo sam najjaču foru za primjenu u takvoj situaciji :notooth:
urlam od smijeha :lmao:
pa kaj vi ne pratite ovaj prosvijed? genijalan je, svaka im cast..
fino ljudi komentiraju, ako su do sad bili omrazeni, od veceras ce ih nacija obozavati :D
umrla samod smijeha kad sam procitala da dovikuju policiji :"dodji, Rex, dodji, ovuda idemo"
:lol:
Evo samo da odgovorim u vezi ovog uptime-a.
Ja imam 500 sati :D
A kod Lisinskog je bilo barem 50 policijskih vozila s rotirkama sve u kolonama, prosvjednici opet išli nekud..
@vecernji:
:laluna:= Citat =:
21:37 Svi prosvjednici su sjeli na pod i skandirali policiji "Mi vas volimo!". Policajac im se obratio megafonom:
- Prenosim vam poruku iz policije. Žao mi je, ne mogu vas pustiti. Molim odmaknite se barem pet metara.
Prosvjednici su ustali i pomakli se unazad.
samo da izdrze do kraja bez ekscesa i napravili su oooogromnu stvar!! za dva dana ce pola zagreba na ulice zbog ovoga veceras :laluna:
Slažem se.
To je prosvjed.
Iako je opet bilo onih koji su htjeli na Markov trg...
@vecernji:
žorži, daj, idemo, bajkovima smo za cas u dubravi :laluna:= Citat =:
21:58 Dvjestotinjak ljudi kreće se Jurišićevom ulicom i poziva sve da izađu van kako bi kroz Maksimirsku otišli prema Ravnicama i prema stanu premijerke Kosor. Kažu da su spremni prosvjednu šetnju nastaviti cijelu noć.
Tamo su mi blizu kumovi :notooth:
Znali smo joj zvoniti ;D
Ali, ne znam da ona tamo živi.
I, opet, ne znam što bi tamo radili. Jaca treba odgovarati svojim političkim životom, a ne osobnim- po meni.
No, ako ti se ide voziti- meni je nebitan razlog :D
Još imam 2 kompleta svjetala- pa smo sigurni (ako netko ne počne bacati cigle ;D). :laluna:
Ja se nadam da će ovako prosvjed i dalje nastaviti :)
OT: prvi puta bio na nekoj skupštini grada (Vrbovca, ne :D). 2 sata je trajalo, pre 5 minuta sam stigao doma. Sljedeći put nosim jastuk :)
Sad dosao iz skole..
Jbt koja mudrost oko skidanje kacige sa motorista :notooth:
ma ne usudim se na bičikljeto uopce :( a kamoli k jaci.. moram ga umiroviti do iduceg proljeca, al tad kupujem bejbi sjedalicu i picim s bajkom svuda :laluna:
bas sam pricala iksu da cu se ziva pozderati ako ovi prosvjedi, naravno, kulturni poput danasnjeg, eskaliraju i ono stotine iljada ljudi eksli izadje na ulice.. kriticna masa.. a ja ne mogu medju njih u ovom stanju :( necu moc' djetetu pricati jednog dana da je i mama sudjelovala
Prije si se vozila?
Ma, kao da će netko znati jesi li bila tamo ili ne... Još kažeš da si Pernaru davala nogicu da preskoči ogradu. :D
pa kakvo je to pitanje, vozila sam se :P
prije godinu dana sam si upikla đajnta (oke, muz mi ga je kupijo) i jahali smo stalno s bajkovima. i na Rab ih teglili u klijaču :laluna:
al sam netrudna imala par padova. na ravnom. ovako trudna i trapava, stvarno se ne usudim na bicikl :(
Znam da si kupila (ako se dobro sjećam, Giant Rock), ali te baš nisam viđao da se voziš :p
Na ravnom? :jehon:
Ja sam isto prošle godine vozio bicikl na more- stvarno se isplatilo :)
Možda ove godine budem i vozio do mora, ali za sad je to samo plan :)
je, na ravnom... rasula sam se pred romom u dubravi nasred nogostupa :facepalm: muz mi je pola sata vristao od smijeha
na posao sam isla biciklom kad god je vrijeme to dopustalo. nisi me vidjao jer obicno niti nejdem u tvom smjeru (ne radim u dubravi vise)
a bicikli na Rabu su pun pogodak, jer na parkingu deru gore od zagreparkinga pa se autom uopce ne isplati ici u grad.
Ja sam tamo skoro pao kod semafora kod te ROME.
Propala mi pedala, a ja se spretno dočekao na štangu i strugao asfalt koljenima par metara :D
Ali, nisam si dopustio da padnem- to je bitno :notooth:
Vozim se ja često i prema Sesvetama.
Ali, zezam te- samo ti vozi kad budeš mogla :thumbup:
Ne znam znam za Rab- bio sam tamo kad sam imao 3 godine pa se ne sjećam najbolje...
Ali, na Lošinju ima puno dobrih staza za voziti bicikl. :)
Gerogy, sretan rođendan, sve najbolje
napiso bi u temi ali je zatvorena
Sretan rojs! Cek, kom je rojs? :notooth:
Dobio pet iz biologije, neka prezentacija...
I Iskon ce mi poslat lopticu :jump: van sebe sam sad :)
I imam zabranu 2 dana.. :fail:
Report za 2 dana :biggreen:
Stvarno, ko zatvori rođendansku temu? :)
Sretan rođendan georgy!
Onako ćorava nabada mišem na 10", ima smisla :D
A neemojte tak o teti luni :notooth: ma dobra je ona :) nebi to ona zaprla :P
kako cete dobit batina :bat:
luna uopce nije bila pri svemrezju :belj:
Kaj bus i mene tukla? :wtf: pa ja sam te branil :-/
...
....
Ok ne kontam ja vas........
Kakav bug,to je ovaj čoban mario zaključao... :notooth:
sretan ti rockas georgy
Jos ste budni? :O
Ajd spat ljudovi, bujete umorni sutra :belj:
1. Smuc
2. Vert
3. Anybody? :D
To je Mario ljubomoran što je meni rođendan :belj:
Ajde, sretan rođendan onda i tebi :beer:
Sad sam ovdje žrtva forumskog zlostavljanja... :(
Ništa, zove svoje haxorske pajdaše i idemo haxat forum ;D
Dosla mi Iskonova loptica :jump: sad sam u nirvani :notooth:
Ot: idem citat lektiru i ne pristupat forumu dok ju ne procitam :P
prosao prvu pomoc.napola odgovorio neko pitanje i pola toga nije imalo veze s odgovorom. pitam ja jesam li prosao? on mi dava knjizicu i kaze aj ca.. vjerovatno sam previse pricao pa me je se htio sto prije rijesiti :D
Ja sutra propise polažem.
propise? sretno kompa!!! pazi onaj autobus s semaforom, i ono raskrizje s makadamom. tamo propustas jer dolazis s makadamske ceste..a autobus propustas jer ides lijevo a on ravno...
Ma, znam sve sad :D
Samo ne znam baš za što se točno oduzima vozačka, ali to mi ionako nije bitno.
bitno je jer to pitanje mozes imati na testu kao sto sam ja imao..
vjerovatno ce biti par odgovora al ne zaokruzuj sljedece:
zbog neispravnosti vozila
jer onda se samo iskljucuje iz prometa i ne dize se dozvola ;) a to ti je to neces falit ;)
gud lak, koljega :D
E, baš sam se na tom u testu zeznuo. :D
Ma, bezveze mi je to...
Što me briga za što policija uzima vozačku- ionako ne planiram ništa od toga raditi.
Ako ću biti policajac, onda mi takve stvari trebaju.
Ali, dobro...
Hvala, Luna. :)
A kaj ako ti policajac hoce uzeti vozacku (za nesto sto nebi smio), a ti popusis tu foru??
OT: Ucim krizarske ratove
Spremam se na posao, uzas jedva cekam da napokon dobijem ostatak slobodnih dana.
Mora se ekipa jednom skupit i donet ti lepo jednu veeeliku buketu! :D
Ot: razmisljam zasto tak dugo treba da paket iz kine dojde u rvacku... :biggreen:
Georgy ce biti bas neki pedantni vozac :notooth:
Ja nebi stao neg bi samo trubio :notooth: salim se, naravno...
Ko od vas ide na snimanje spota Tremolo u nedjelju? Da me odvede? Jel me tata nece vodit :(
Ma sad je najgore proslo, jos malo. Pa ces i vozit!!
@ luna
Budemo te podsjetili da ne radis nista i da si velika ko kit!! :D
@fico
Ja sam svoj cekao dva i nesto mjeseca, vjerovatno ce sticiali trebat ce vremena!
žorži, pa bravo, iako, nismo ni sumnjali!
ja sam propise polozila s 0 negativnih. al mi to nis ne znaci kad ne vozim. vozacka mi istekla prije godinu dana, a i na ex prezime je :)
O boze... Kaj je vozacka tak bitna? Pa imas biciklo :belj:
Ja umjesto vozacke ocu jedan prekrasni plavi bicikl... Ko mi ga daruje? *.*
n76- toga se i bojim :D
Najbliže što sam ja došao vožnji je skretanje sa 240 u NFS- u :D
fico- Napisao sam gore zašto idem na vozački. :) Biciklom idem na predavanja :D
Zaradi pa si ga kupi. :)
Ma blago tebi,ja od desete godine zelim vozit auto...jos se moram strpit nekih godinu dana do auta :D
georgy
instruktor ima isto komande kao i ti osim volana ne brini pazit ce on na tebe i naucit ce te :)
Ima samo kvačilo i kočnicu,a gas nema. ;)
Volan,naravno nema. :)
Na instruktorovim pedalama su maleni tasteri koji ako ih instruktor ugazi proizvode zvuk na nekom tamo beeperu dok polažeš i imaš ispitivača na vratu. Služe da ispitivač vidi jel ti instruktor pomagao prilikom vožnje. :)
OT: Došo s treninga. Nakon ozljede prepone,zadovoljan sam oporavkom. :)
došel sposla, tak sam zgažen da mi se neda ni pivu piti......svijet ide kraju
Ne spava mi se uopce...
Jbate led...
jel ja ne vidim dobro, ili stvarno na forumu nema teme o prosvjedima!?!?!?!?!?
svašta...
Iđem delat mafine. Valjda bu nekak ispali. Ok, nekak bu, a jel bu dobro ispali? :hm:
E, moze jedno ŽNJ pitanje? Jel bi ja mogao bit plaćen da imam "HotSpot"? Tj. da ja otvorim svoju mrežu i da ona bude otvorena za sve, i da li bi mi operater mogao platit za to? Čist onak pitam :notooth:
Ne.
HotSpot ti moraš platiti operateru.
Da tko bi dao ista besplatno? Nema tOga ni u stare bake!!!
Idem na jednu prijateljsku utakmicu. Valjda prepona neće opet škljocnut... :dunno:
A koja glupost xD ja cu njima placat da ih reklamiran :notooth:
Istarske kobasice, kapus i... ćevapi :D #logout
Odustajem od gledanja tenisa..
Previse se zivciram
Mafini su u rolu. Pečeju se... Dve ture. Gladan sam. :flame:
Ajmo otvorit temu o Razmnozavanju cuceka :whistle:
igra neko?
http://ts4.travian.com.hr/dorf1.php
Dobio neki životinjski sat, skoro k'o oni Cionnovi :notooth:
http://image1.dhgate.com/upload/2010...7477131959.jpg
Samo trebam skratiti narukvicu, pa možda i uzmem neki drugi ako mi se više svidi.
Npr. ovaj mi je prefora (plavo- crna kombinacija mi je savršena), samo što je gumena narukvica.
Ali, vidjeti ću još. :)