U Konjščinskoj ima sigurno ;D
Printable View
aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:
bbbbbbbbbbbbb
cccccccccccc :)
Odo na piwo! :beer:
idem pušit cigartu
serem, nejdem pušit..............
nisam zapalil več 35 sati i 17 minuta!!!
[COLOR="Red"]SAMO JEDNU!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]
NEEEE!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Previše si slobode dozvoljavaš momče :) Kriza, a?
pa pojel bum nokte do lakta..kaj je najbolje, nadohvat ruke imam 3 kutije cigareta, paket druma i rizle :D
idem slušat ono kaj je na trainspottingu vrtilo dok se lik piga po krevetu ;D
došao s predavanja, čekam da počne drugo poluvrijeme . . .
nista od moje fizike, naje*o sam :(
tnx brljo, i to je vec neka informacija, bum pogledala ;)
vert, kaj te nagnalo da prestanes?? i ja sam dost razmisljala o tome, al svaki dan je "bum sutra"..
a sinoc sam skuzila da mi herc preskace.. ne sluti na dobro.. moram prestat..
e, kak je mjaut??
btw, nisam te vidio tu :dunno:
to s prekidanjem pušenja . . .
sve se može kad se hoće . . . ;)
ali pripremite se da ćete preći na nekaj drugo, tetak mi je prestao pušiti, ali je zato dobio 10-15 kila . . .
šljaka je jednom napisao jednu dobru metodu . . .
gajba mrzle pive, i pušiš pljugu za pljugom dok ne popiješ gajbu . . . ;D
mržnja cigareta i pive je zagarantirana . . . :notooth:
hmhm...
ne zna ja jel ce ja doc..
ovisi ja o drugome nekome jel ce taj drugi neko doc..
a i jos uvijek ne pijem, nemrem medju vama alkosima bit na mineralnoj ;D i Ico je polozio ispite, i on ce lokat, kak da ja budem na mineralnoj, kak, kaaak ;D
ne, sad fakat, taj vikend je jedan rodjendan.. must see mogu li ga uspjesno eskivirati, barem do ponoci (i da, fakat namjeravam stic na zadnji bus!! ako cu ic)..
i tak.. ne znam jos nista.. necu se upisivat dok necu znat.
a kaj se tice tih kila, trenutno sam u fazi reduciranja, tak da mi ne treba dodatna kilaza zbog cigareta!
a ni ova shema s pivom nece ici, vis da ne pijem vise od mjesec dana ;) ni kapi alkohola! aha! bravo ja! dobila neki viski za prosli bozic, obecala si da ga necu pit dok ne preselim u novu sobu.. evo, sad sam u novoj sobi, al je nisam zalijevala viksijem! no no!
ma, polako.. ak sam se rijesila alkohola, bum i cigareta..
nemrem sve odjednom ;D
uf sto me naljutio ovaj alienware :angry:
a u kujac...
htio sam našto pogledat, i sad sam zaboravio...
:mad:
ali, ali, nije on pedantan samo u crtanju..
nego opcenito!! seeking perfection..
znas ti kolko smo mi kupovali jedan obican sugavi krevet?! vise od mjesec dana.. u nekim trgovinama i 5 puta bili.. ja sam vec napamet ponudu znala..
al neeeee.. nemre se on odluciti..
na kraju sam ga izvrijedjala da mu pukne film i da kupimo prvi na koji naidjemo, a koji je meni okej ;)
taj i tehniku kupuje ne po specifikacijama, nego po tome uklapa li se vizualno s ostatkom sobe..
Laknu noć svima...
gibam ja...
treba sutra skriptu pisati... :-/
a vidim ovdje na forumu, ništa novo...
da, tako i ja znam ispizditi ljude . . . :notooth:
dok sve nije dogovoreno, ispitano i provjereno u svaku sitnicu, ne može se u realizaciju . . .
pa i nije kupiti krevet samo tak . . .
nije to ko ga kupuješ čačkalice . . . :notooth:
to se koristi malo duže ako je kvalitetan, a ako ne . . . :notooth: ;)
noc Ico..
ali brljo, nije on gledao faking kvalitetu kreveta, nego svaki vizualni detaljcic.. ono, ovaj ima za 0,5 mm tanje drvo od onoga, ne valja. a onaj ima krivu boju.. i tako u krug..
pa da . . .
a najbolji bi krevet bio kad bi od svakog uzeo po nešto i to sve spojio u jedno . . . ;)
znam kak ti je jer sam i ja takav, pa znam kak to nekima smeta . . . ;)
pozz Ico :wave:
jok, vodenjak..
kreativni pedantni vodenjak.. ma ziher je djevica u podznaku ;D
baš sam sad gledao za sebe . . .
Vi ste Lav s podznakom Rak
Rak kao podznak daje ljude koji na prvi pogled djeluju osjetljivo i osjećajno. Imaju mirno držanje i blag pogled, a oči su im često velike i sanjalačke. Utisak koji ostavljaju jest mekoća. Skloni su povučenosti, no znaju biti i pretjerano uvredljivi. Koji put su prave kukavice, jer se znaju povući kad se treba boriti – no to vrijedi samo za neke. Inače znaju biti baš veliki patrioti. Ima primjeraka koji su više lutalački usmjereni, do sklonosti piću, a obično im je svima istaknut prsni koš.
Odličan roditelj, sposoban biti i majka i otac. Također je nadaren za sve vrste biznisa u kojima najčešće uspijeva. Konflikt nastaje kad se ispolji ranjiva crta ličnosti, koju bi svakako želio prikriti zbog ponosa.
nem istine u tome, možda samo jedna ili dvije crte u kojima se mogu pronaći . . .
http://horoskop.hr/
http://horoskop.hr/online-podznak/
ne bih baš rekao, pošto živim sa dvije djevice . . .
u bemti :freakout:
ja djevica - vodenjak
on vodenjak - ovan!!
ni blizu..
ma taj horoskop je shit na kub..
ja nisam pedantna, ni malo ;)
Strijelac s podznakom Vaga
Ovo su šarmantne i ugodne osobe, obično svijetla tena i čiste glatke kože. Ljubazni su, fini, a najčešće i elegantna držanja, hoda i garderobe. Gotovo uvijek su dotjerani, a po prirodi i lijepi. Uvijek traže partnerstvo – najčešće ljubavno – i ravnotežu. Ako toga nema, onda pate. Znaju i pretjerati u ležernosti i slatkom životu. Estetika im je važna u životu i skloni su umjetnosti. Vrlo često imaju malo ukošene oči ili šire razmaknute (poput vage), a osmijeh im je blag i često se smiješe.
Ovo je obično vrlo ugodna osoba, pa drugi uživaju u njenom društvu. K tome je i elokventan na ispravan način, bistar je, i zna se ponašati i ophoditi baš onako kako treba. Zbog svega je obično i vrlo uspješan u društvenim djelatnostima i kontaktima.
ma pogodili su me 100%:lmao:
ja sam vodenjak, 21.1.
noččččč
brljo ovo online podznak nevalja,ne izracunava tocno:angry:
..pozz laku noc:wave:
da, fakat, onaj link krivo racuna.. meni baca podznak ribe, a pouzdano znam d sam vodenjak..
enivej, idem i ja.. treba radit sutra..
noc noc
dolazi mi raja.. igrat ce se remi nekih 7-8 sati... :D
Tapija, čini mi se da ću se prijevremeno oduzet http://img52.exs.cx/img52/8605/h9yboredom.gif
Dobro vam yutro! :wave: Oso na poso... :)
Dobro jutro
Evo morao i ja probati
Vi ste Ribe s podznakom Jarac
Izdržljiv je i obično koščat. Ponekad ima sivlji tamniji ten, a gotovo uvijek suzdržljivo i oprezno držanje. Na distanci je, djeluje hladno. Uporan je i ima fizičku snagu za dulje staze. Zato i često uspijeva prolazeći strpljivo stepenicu po stepenicu. Katkad može djelovati neljubazno i nedostaje mu ležernosti. Obično ima dosta kose na glavi, a i obrve su mu naglašene.
Ovo je izvrsna kombinacija kontrole i mašte. Može djelovati hladno, no kad ga bolje upoznate, otkrivate mnoge svjetove u njemu. Obično je vrlo uspješan u školovanju, a može se razviti u naprednog intelektualca ili čak pisca. Kontrolirana mašta.
Vidjeli ste slike, ovo boldovano most definitely nije tačno :D
Nešto pogađaju, ali inače ne vjerujem u te gluposti...
dobro jutro :kitty:
čilam, imala sam "napeto" jutro... :comp:
boli me svaki jebeni kvazi misic..... izgleda da nisam znala da to postoji :D
a dans opet idem skakutat s loptom.... ih.... neda mi se....
koje su tbl dobre za muskulfiber :) ?
sugavo vrijeme. a moram vanka.
Vi ste Bik s podznakom Rak
Rak kao podznak daje ljude koji na prvi pogled djeluju osjetljivo i osjećajno. Imaju mirno držanje i blag pogled, a oči su im često velike i sanjalačke. Utisak koji ostavljaju jest mekoća. Skloni su povučenosti, no znaju biti i pretjerano uvredljivi. Koji put su prave kukavice, jer se znaju povući kad se treba boriti – no to vrijedi samo za neke. Inače znaju biti baš veliki patrioti. Ima primjeraka koji su više lutalački usmjereni, do sklonosti piću, a obično im je svima istaknut prsni koš.
Pravi domaći kućni tip. Teško ga je uopće izvući iz kuće, jer to je kraljevstvo u kom on vječno vlada. Savršen domaćin.
Koje pizdarije pisu...
evo nista dosadno,vani kisa pada a vozil bi se namotoru heeh
Bio po bankama i sličnim institucijama... A kiša sipi. Smor.
cekam da stane kisa pa do sc-a potpisat ugovor za subvenciju..
razmišljam kaj da si naručim za jest :hm:
došao iz škole, tri dobio iz kemije, 5/31 pozitivnih!!! :respect: to me ;D
;D ;D
(10 znakova)
:wave: igram pokera... napadalo snijega sinoc 25cm.. hoce se neko mjenjat za zivot?
paao i kod mene u kvartu snijeg i sinoć i jutros
nema tog kod nas u Bj......Samo vitar,nedo mu bog sreće!!!!!!:satan::satan:
maloprije se probudio, sad idem na predavanje . . .
pozz svima :wave:
...kupio danas neku prelošu kopiju nutele (1KG=20KN) pojeo skoro pola i sad mi je zlo...:cry: :cry: :cry: al još ne prestajem jest...:tomato:
odkrmio 2 cuke, i uvijek nakon spavanja se sugavo osjecam, nis mi se neda i sve mi ide na zivce, ne kuzim
UUUUUUUUU..............
Gad demit, crko ja.
Cijelu kuću počistio, sad sam se sjetio da imam još pobrisati prašine....
A sutra nulti sat pišem fiziku, a 1. sat odgovaram njemački......
Das ist nicht gut....
Se to meni (a i cimeru) pričinilo ili se Zagreb maloprije zatresao...? :)
evo pre dve minute bio potres..jeste osijetili? -3sekunde..ali tri duge sekunde..stravican osjecaj
ne cini ti se, ja sam iz novog zagreba, ljepo se to protreslo ;D (bas mi je fensi jer mi je ovo prvi potres, inace uvijek kad je akcija ja spavam ;D)
ja ga nisam osjetil...
zbrijo sam da vlak prolazi kroz moju ulicu..lol koji osijecaj..a onda mi se monitor poljuljao
ja sam imo osjecaj ko da mi je pod postao valovit i da se ljuljam po tome, stari moj nema te vutre kaj ti ovakav filing napravi (nisam probao da nebi krivo pomislili ;D)
ja sam se malo potresla:).(ustvari poljuljala)
Susjedu zveknula satelitska sa 3.kata na pod ;D
zar sam ja jedina koja nije osjetila potres?!
al dobro, ja sam sam istok grada.. i jos sam full u prizemlju..
lol
nego, se sjeca tko potresa u rujnu '90?
e, to je bio potres!!
zapamtila sam ga posteno, yebeni prvi dan prvog razreda, sjedimo u klupama i uciteljica taman prica da moramo dizat ruke kad nes ocemo rec a ne svi u jedan glas, i onda skripa prozora, njihanje lustera i mrdanje stolice na kojoj sjedim.. nenadyebiv osjecaj!
nije me bilo frksa jer nisam znala kaje to ;D mama me nosi van iz skole, svi ludi i uspaniceni, a ja onak mrtva hladna: "kaje veliki kamijon proso po cesti, mama??"
;D
EDIT: lol, fakat se brinem jel ja to zivim u nekom parallel universu da nisam osjetila
A ja imam filing da će mi bura iščupat prozore iz... prozorskih štokova, kako se to već zove :rolleyes:
hm, jedino sto se meni desilo u to vrijeme je pucanje konekcije na net.. i macak mi se citavo vecer cudno ponasa.. zivotinje to osjete
auu da...hebeno puše i u zg..bar tu kod mene