Da li postoji aplikacije (za IPhone koji nije JB) koja daje informacije o signalu s odašiljača mobilnog operatera, po mogućnosti da se na karti vide položaji baznih stanica itd?
Printable View
Da li postoji aplikacije (za IPhone koji nije JB) koja daje informacije o signalu s odašiljača mobilnog operatera, po mogućnosti da se na karti vide položaji baznih stanica itd?
Neznam jel već ovo bilo, ali, da li ima neki kalkulator, a da računa Kompleksne brojeve? Zapeo mi je za oko CalcBot (kad već imam njihova 2 programa), pa ako ga neko ima, da proba nekaj izracunat, da ne bacim 2$ bezveze :D
Ako trebaš samo nešto izračunat zašto ne upotrijebiš Wolframalphu?
A ako ti baš treba za iphone, imaju mobilnu stranicu koja je besplatna, i aplikaciju koja je $1 čini mi se.
mislim da sam skuzio u cemu je problem naime svaki put kad mob ode u standby ugasi se wifi i ostane raditi samo data i normalno update vremena cucla promet a i svaka push notifikacija...sad cu probat imat upaljenu insomniu otici ce brze baterija ali bolje i to nego promet :)
tak sam i ja prije al mi se neda onda to stalno palit pa gasit pa mi sad stalno upaljen wifi i data 3g nit ne palim osim ak bas netreba za nesto...a cek ak je data ugasen onda mu nece gasit wifi u standby-u?
btw ne zaboravi da nemres primit mms onda ;)
Ionak mi niko ne šalje MMS :notooth: i da šalje, primim ga kad odem u školu (upalim datu :D)
A gle, jedino tak ti se nebude spajao na 3g, da ga ugasiš. :)
Treba mi neka aplikacija slicna nekom planeru ili takonesto. Ugl kad mi zavrsi sat u sk i imam zadacu za ajmo rec petak da ja u tu aplikaciju samo upisem petak 16.10 dz to i to. Nasao sam par aplikacija ali one sve imaju onaj raspored kao da moram odredit da se to dogada od 13:00-14:00. Neznam ako kuzite sta zapravo trazim? :/. Nesto slicno kao notes samo da mogu za svaki datum svoje kao neki to do list. Hvala i Lp
ovako nesto?
nesto tako da, mislio sam nesto jednostavnije al okej nema veze. upravo si me spasio od puno zaboravljenih obaveza :) hvala
Ma imas koliko hoces takvih programa. U iTunesu upisi nesto od ovoga: task, tasks, 2do... i gledaj po rezultatima ;)
To sta trazis ce bit ugradjeno u iOS 5, tako da ako ti nije hitno strpis se jos mjesec dana.
to mi je jos jedan razlog da sad krajem 10 mj sa 3gs predem na novu peticu :D
nitko neodgovara, zanima me app za brisanje cijelog imenika, šta da uopče tražim?
i app za brisanje svih slika?
Ima netko mozda link za onu aplikaciju od hrvatskog autora Ivana leke ona iPlan2do,? moj sa mog acc nisam mogao kupovat a pokusam sam s frendovim accom na mom ipohneu kupit pa je trazio da sve ponovno unesem :S
Ne mozes to tako, aplikacije na iPhoneu moraju bit sve s istog accounta. Inace bi siljudi mogli posudjivat accountove pa bi puno ljudi moglo imat neku aplikaciju, a da je samo jedan od njih plati. Link ti ne treba, upises iPlan2do u iTunes i normalno ga nadje, sad sam probao. 0.99 kosta.
Treba mi neki program za matisu da rjesava integrale i molim se da postoji neki sa postupkom :D pa ako neko zna za nesto takvo... Hvala.
http://www.wolframalpha.com/, kao što sam već preporučio i par postova gore fići.
Imaju i aplikaciju, a budući da naravno ne rješava offline treba ti internetska veza za koristit ju ;)
zaboravio kak se zove aplikacija koja vam snimi onaj kod na kartici pa se onda taj isti moze skenirati sa mobitela
dali mi netko zna reć kako se zove tweak/aplikacija koja se nalazi u sredini ikona, di se mijenjaju slike?
http://www.youtube.com/watch?v=F92i0rXttI0
i dali ima koji koji tweak/ program da mogu napravit folder za slike i onda ga zaključat? našao sam photoalbums+ baš za to ali nije free..
ima netko aplikaciju tv.com ali ne ovaj zadnji update koji ne radi neko prezadnji ili prije?
Je postoji neki super mario, crash bandicoot, donkey kong?? Ili tako nesto normalno :D ?
Da li postoji aplikacija za namjestavanja profila za iOS5?Nesto kao Quick profiles na Androidu?Isto tako trebao bih nesto sto odmah pali wi fi, a ne da moram ici u postavke pa ga tamo paliti i gasiti.
sta ne postoji SBsettings na iOS-u 5?= Citat =:
Isto tako trebao bih nesto sto odmah pali wi fi, a ne da moram ici u postavke pa ga tamo paliti i gasiti.
mislim da ne :)
naravno da postoji sbsettings za ios5! to je prvo sto su napravili kad ja izasla beta! moses ga stavit kao prije ili da ti bude u notification centru! sbs je skoro pa glavni razlog zasto jb-a mob :)
sto ce ti profili uopce?ima zvuka nema zvuka :) vibru isto mos palit gasit preko sbs ako ti to bas nesto znaci...
jel zna netko dali ima koji tweak tako da kad mi dođe poruka mi je na prikazana slika kontakta preko cijelog ekrana (umjesto imena da je slika tog kontakta)?
nisam vidio da ima preko cijelog ekrana ali bitesms ima malu slicicu uz samu poruku
to imam.. :)
daj mi recite dali ima neki tweak ili nešto da mi je gornja alatna traka di su sat,baterija i ostalo prozirna?da je slika cijela da nije gore na vrhu sivo ili crno..našao sam neku temu ali mi ne odgovara zato jer na lockscreenu je neka bzvz slika i sat a ne mogu maknut u winterboardu jer je samo jedna opcija te teme..
Ej ljudi imam pitanje.... ima li možda koja aplikacija koja bi bila korisna za fax. Nešto tipa da ima kalendar pa da mogu stavljati kad su mi kolikviji, možda napraviti grupe po predmetima i onda upisivat kao neke obavjesti (da stavim da imam za taj predmet zadaću ili neku pripremu). Sve u svemu neka aplikacija koja bi se mogla koristit za fax
pa imas tih programa kolko hoces
http://iphone.appstorm.net/roundups/...ps-for-iphone/
a mozes recimo stavit da ti kalendar sinkronizira sa gmailom i onda tamo upisujes kad imas kolokvije i slicno
Ma znam za te kao to-do aplikacije i kalendare ali tražio sam baš nešto za fax i našao sam izvrsnu aplikaciju.
http://itunes.apple.com/us/app/istud...310636441?mt=8
Mogu reći da je stvarno odlična i svakako može koristiti svim studentima :)
Jel ima neko neki provjeren alarm, ovaj alarm clock sta imam me već po stoti put nije probudio...
Znači samo mi treba imati mogućnost postavljanja mp3 kao melodije buđenja i da se aktivira/zvuči kada je iphone na vibraciji.
I naravno da je free, i radi bez JB.
mene isto zeza alarm na iPhonu..nekad svira nekad ne..i to svira kad se ja probudim prije nje.. o.O ..kad namjestim da provjerim onda radi a kad stavim da me probudi ujutro onda zakaže..ima neka dobar alarm DA RADI? :)
Neka aplikacija za skidanje ringtonova jednostavna ko kad skidam preko cydije ali da ima bolji izbor melodija ?!
http://audiko.net/ ako nema one koje zelis, na ovoj stranici mozes napraviti sam svoju.
Ugrađeni alarm radi uvijek i kad je na mute, to da ti se nekad ne aktivira je bio problem prije na 4.0.0, ali već dugo nisam čuo da netko ima takve probleme. Prije updatea koji popravlja alarm se to rješavalo tako da alarm koji želiš da radi postaviš na repeat da ti zvoni svaki dan, onda nikad nije zakazao.
Meni je zakazao samo kada sam skroz smanjio zvuk. Odn izvibrirao je svoje a nista od muzike. Logicno meni. A na mute zvoni obavezno isto kao i brojac. Znaci samo pogledaj dali ti je zvuk podesen da nije na minimalno. Meni je dovoljno da je na 40%. Jer mi na 100% srce stane a i starci na drugom kraju kuce mi se probude.
Ja isto koristim tvornički alarm i nikad mi nije zakazo. Postavljen je da zvoni samo radnim danima i nikad problema.
Nije ni meni nikad zakazao originalni alarm, ja sam govorio o alarm clock aplikaciji koja steka, dok originalni alarm iphonea nema mogućnost postavljanja mp3 kao melodije zvona...
U tom slučaju si mogao napisati da te muči Alarm clock, a ne alarm clock. U ovoj situaciji veliko slovo puno znači. Tovj problem može biti u više stvari. Prije iOS 3.0 nije bilo moguće napraviti aplikaciju koja bi služila kao alarm jer je jedini način da aplikacija koja je u pozadini proizvodi zvukove taj da sama sebi pošalje Push notification, a njih prije 3.0 nije bilo. U iOS 3.0 je uveden Push notification, ali nije postojao lokalni spremnik notificationa, nego je aplikacija poslala vrijeme alarma na svoj server, koji bi u vrijeme kada si namjestio alarm poslala notification na tvoj uređaj. Dakle, developeri koji su to radili su se oslanjali da si non stop online i praktički su de*ili. Ako koristiš tako neki stariji App koji nije updatean, u tome se nalazi tvoj problem: nema Interneta-nema alarma. U iOS4.0 je uveden lokalni notification koji omogućava slanje notificationa samih sebi bez korištenja Interneta, ali i dalje ima ograničenje: Notification ne može sam od sebe otključati uređaj što je potrebno da bi se mogao svirati zvuk duži od 30s. Ako aplikacija ne izreže pjesmu, nego samo pošalje pjesmu koju si odabrao uz notification, svirat će se defaultni tri-tone i to samo jednom. Dakle moguće je da ti alarm zapravo okine, ali je toliko kratko da ti to ni ne primjetiš. Ako se sjetim još čega što bi mogao biti problem editirat ću post, ali oslanjati se na alarm iz aplikacije je jako loša ideja i preporučam ti da to ne radiš.
Ne razumijem te??Ides na stranicu http://audiko.net/ i tamo si napravis mp3 melodiju koju kasnije preko itunes prebacis na mob.
Ovo sam na svojoj koži osjetio stoga sam već izbrisao alarm clock aplikaciju koja me valjda 2 puta uspješno probudila,
em treba ostavit app u pozadni da radi, em ovo em ono, a kad je čovjek pospan nije bas u stanju to sve odradit, stoga od sada koristim samo original alarm pa nek budi ona harfa kad već ne može mp3...
Imam ios5 od drugog dana otkad je izašao i to nema nikakve veze s ovim, treba malo obratiti pažnju pri čitanju, meni treba mp3 kao zvono alarma a ne zvono kod poziva...
Zapravo ios5 nema nikakve veze sa mp3 zvonom koje se moglo jednostavno postaviti i na ios4. A ako misliš da je mp3 zvono za alarm onih 30 sekundi šta pretvori mp3 pjesmu u zvono za poziv onda se varaš...
instalirj playawake iz cydie.. dodaje opciju stavljanja muzike iz ipoda kao melodiju budenja...
Koja je najbolja aplikacija za cuvanje različitih pasvorda? Za iPhone koji nije JB?
Je vam radi ona aplikacija Traži auto ?! meni je prije radila ali vise nece upisem broj i samo pise trazim i nista, a treba mi neka informacija pa ako nekome radi ili ako neko zna di bi mogo tako preko neta nesto pogledat neka javi. hvala
daj te mi preporucite neki soft za prebacivanje mp3 sa kompa na IPHONE bez itunesa! vec sam ih isprobo 10 i svi su za k! pomogucnosti da je besplatan ili da ga se moze ''skinut'' ;) sa neta
probaj sharepod
http://www.getsharepod.com/
Pozdrav nikako nemogu naci jer ima kakav app za pozive da broji minute itd treba mi radi pretplate a nisam bas nasao post o tome
pa ja sam ti rekao kako. znači skini appstore-a s besplatnu verziju freemusic ako želiš na mob s kompa stavljat muziku. u google upišeš iphonefolders i skineš taj program koji je zapravo normalni win explorer samo što može vidjet foldere na iphonu. i kada to napraviš priključiš mob na kompu , otvoriš iphonefolders i odeš u var/mobile/applications/freemusic/documents i tamo stavis tu muziku ako nisi prelijen za to pošto očito google isn´t your friend. ako imaš jailbrejk skini s installousa jer nisam sig dali za takvo stavljanje ima kakvo ograničenje jer je app namijenjena skidanju muzike s neta a besplatna verzija je limitirana na 5 pjesmi..
kad se tak prebaci muzika, dal se vidi u ipodu?
ma skuzio sam ja tebe i probo! al taj program mi je odvratan i onda jos preko njega moram slusat muziku...a vec imam dosta stvari gore u ipod app pa mi je komplikacija! na googlo sam se ja mnogo sam nisam naso nista sto valja!
pa reko da pitam mozda je vec netko naso nesto pametno...
nista za sada koristim ovaj http://www.copytrans.net/ :/
kolko god da je dobar taj iphone ima tako glupih nekih stvari jaoooo....
A zasto ne iTunes?
kad sam na linuxu :(
Da li ima neki program za otkljucavanje kao na galaxy s2 ,znaci 9 tacki i povuces neku svoju sifru ..imaju 2-3 programa ,ali oni samo to ubace na tvoju pozadinu,nema efekta,opet se mora povuc na desno kao i prije :(
Androidlock xt iz Cydia-e
dali mi može netko reć zašto mi alarm ne svira? o.O .. namjestim vrijeme i kad bi se trebao aktvirat samo mi zavibrira i piše "Ponovi alarm" ..ako već to ne mogu riješit dali ima neka aplikacija alarma da je dobra..da mi ne troši puno bateriju dok je upaljena? Hvala
Treba mi neki program kao putty ali da je free da mogu sa iphonea ući u svoj server ???
Ja sam pokusavao medjutim nisam uspio pronaći nekakav programcic koji bi mogao snimati razgovore na iphone-u. Da li netko od vas zna postoji li takvo što i ako postoji gdje bih ga mogao pronaći?
ne..JB je na 4.3.3..prije je radio sad i ako svira to je rijetkost..
imam dosta tweak-ova..ali sve sam te više manje imao i prije pa je radio.. ne kužim.. o.O
idalje tražim nešto što služio kao putty, da je free naravno ???
Touchterm.
Ok hvala, zanima me još ima li nešto da mi računa potrošnju prometa na internetu ???
Zapravo, postoji ih hrpa za iPhone, ali nisu najsretnije rjesenje. Rade tako da brojeve moras birati direktno iz appa. Tada iPhone istovremeno zove svoj spremnik za spremanje poruka i broj koji biras, a zatim napravi konferencijski poziv između ta dva broja. Callrec.me je jedan od takvih.
Pozzzz
U prilogu sam primjetio jednu krasnu temu ili mozda postoji aplikacija za to kakva, pa bih molio za pomoć ako netko zna kako se zove tema ili aplikacija. Radi se o temi iza crveno bijele (otprilike na pola reklame)u ovoj reklami onoj koja se vrti kao rubickova kocka. Ako netko zna odakle skinut ili bar ime bio bih jako zahvalan. Točnije od 45-48 sekunde reklame.
http://www.youtube.com/watch?feature...v=_X3vNAFI5pA#!
To majstore, zahvaljujem.
Evo zanjimljive aplikacije Zagreb Traffic Information. Prikazuje stanje na cestama u Zagrebu.
Da li je tko koristio iSpeedTouched na iOS 5,meni ne redi a prije sam ga bez prolema koristio ili nije kompatibilan sa novom iOS ?
ja sam na 5.0.1 i opčenito me dosta aplikacija zeze, na 4.3.3 nisam imao nikakvih problema ali ova OS mi se uopće ne sviđa. Ima li tko ideju što mi je činiti ?
a u principu ne bi smjelo!meni se brejakju app isto ko i prije...nista posebno!jedino ako koristis neke stare koji nikad nisu optimizirane za ios5!pogledaj malo u opisu app sto pose za njih i komentare...nemos nis posebno napravit osim spustit na nizi os ako mozes opce...
Evo ovako sam riješio problem,modify, reinstall Mobile Substrate nakon toga respring i reboot.
Sada više ništa ne šteka i ne ruše se aplikacije pa ako nekome možda zatreba.
@hakiaj,tebi hvala na pomoći !!
ima netko prijedlog koji je najbolji program tipa iBlackList?!
molio bi program za sync imenika sa gmail-om, bez povezivanja na komp, da mogu sam na mobu stisnuti sinc i da su odmah novi kontakti "na sigurnom", tj.na mailu
imam JB, pa po mogućnosti da je free
Moj ti je prijedlog -https://gist.com
Napraviš sinc i onda po potrebi dodaješ kontakte gdje su ti uvjek dostupni i "na sigurnom".
Zna li netko kako dodat mape za don't panic.... jer ja imam samo HR!
hvala
možda je već pisano o tome, ali ne mogu pronaći ništa kvalitetno pa se ispričavam ako je "duplo".
treba mi app za profile zvukova, vibracije, osvjetljenja ekrana, ... ono kako je bilo prije na gotovo svim mobitelima, tipa: ured, vani, općenito, sastanak,... ja inače imam na androidu vrlo kvalitetno i besplatno rješenje ( profile scheduler ), ovo je za ženu za ip 3gs. mob je na ios 5.0.1. i jb.
jedino što sam pronašao je myprofiles, 8$ je malo previše za to, a i kritike za ovaj program i nisu baš nešto.