lol, predpostavljam da imas psp jel mozes bar pokusat odgovorit na moja pitanja
npr ovo za igre jer ih vec skidam pa da nebude bezze
Printable View
lol, predpostavljam da imas psp jel mozes bar pokusat odgovorit na moja pitanja
npr ovo za igre jer ih vec skidam pa da nebude bezze
da, ista veličina je kad ih seliš na karticu ,treba ti 2 gb za novije igrice
@marko malo hrabrosti, isplatit će se ;)
meni je 2gb sasvim dovoljno
@WANKoner1
test driver je jedna od najboljih auto simulacija na pspu,barem meni
a sto se tice GTA, valjda si igrao i znas kakva je igra :)
ma znam ja da su odlicne igre zato i skidam nego pitam jel dobra verzija ovo ono ne kuzim se jos pa pitam jel valja taj torent da ga skinem al sad je kasno skoro gotovo nadam se da ce raditi
svaka verzija piratske igre u biti trebala bi ti radili jel dolaze u .iso ili .cso formatu
http://img243.imageshack.us/img243/6...1505ks3.th.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/9...tledvw3.th.jpg
pretpostavljam da sam krivo skido...
:mad: :mad: :mad:
a za ovaj drugi
sta je s psp GPSom, gledao sam na youtubu da ga ljudi vec posjeduju, a kod nas ni n od navigacije...
Još malo ga neče biti
compov svaka cast.i ja mislim da je precijenjen.svi oko mene joj kak je dobar,ovo ono,ja reko kaj brijete zivo sr... :)
psp je super ja sam ga platio oko 2000 kn ali on vam je mp3,video player,konzola,mozete ici na net sa njim,a kada dodamo OE i homebrew i iso\cso pa di su mu granice posudite od nekoga pa vidite;)
sve mi to znamo i ja sam ga bio kupio unutar 5 dana kad se kod nas počeo prodavati...uglavnom to je za djecu...tak do 15god...
Ja sam razmisljao o kupnji psp-a ili GB Micro, al odustao sam od oboje zato sto sam malo razmislio i skonta da mi ne treba ni jedno... Nakon nekog vremena samo bi pocelo skupljati prasinu...
...TISUCITI POST :) ...
ja sigurno kupujem psp , pa me zanima isplati li se kupit za te pare ako je istina da toliko košta . npr. zanima me koliko MB ima jedna igra da je skinem s interneta npr. gta vice city stories ?
nadam se da ovo nije offtopic u ovoj temi :)
OK , nema problema , ali me zanima ima li različitih paketa psp-a i u čemu se razlikuju ?
novije igre debelo prelaze 1gb....
paketi se razlikuju samo po dodatnoj opremi (torbica,vezica,slusalice,mamorijska kartica....sto mozes naknadno dokupiti prema potrebi)
ps.
ciljana publika pspa bila je iznad 18 godina i preko 30...za cijenu koju je potrebno izdvojit ,ono sto nudi od izrade,specifikacija i mogucnosti odlican uredaj.
jeli ovo u algoritma što košta 1500 kn najlošiji paket ?
najslabiji bio bi pravi izraz,psp konzola je u svim paketima ista;)
ok , hvala na odgovorima
p.s. vidio sam neke igrice za skinut , koliko sam primjetio nfs carbon nema ni 300 mb , jeli to cijela igra ?
je, cjela je...
odlično , kupujem psp kad skupin još par stotina kuna :)
kad se vec zapocelo friska vijest na bol: http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=80402
ne tako friska inace (engadget)
ionako dobar psp jos bolji,kako je pocelo sa ovim threadom cini mi se da ce i noviji model dozivjet istu sudbinu kod mene ;)
...kad je već netko postao ovdje - sada je moguća "prerada" do fw 3.5 - samo treba tražiti... ;)
ipak je kod ps3 problem u cijeni,a ne u tome da ne radi kako spada...
ma eto neznam dali je opće pametno čekat , hoće li cijena opće više padat , meni se jako sviđa , a eto još malo ću pričekat .
što vi mislite hoće li cijena past do kojih mjesec ipo ?
btw. smogovac 2000. post :thumbup:
Dark Alex je napustio scenu nedavno...
Medu ostalim stvarima. PS3 ima BR, WiFi, HD video, HDD i milijun ostalih stvari dok se na Wii-u mozes samo igrati (i jos neke sitnice, no nemaju veze sa hardverom).
Rezultat: oko 8.7 milijuna prodanih Wii-a i 3.7 milja prodanih PS3.
@ manijak
Imam mp3 player velicine kutije sibica koji u ducanu kosta otprilike koliko i 2 GB kartica za PSP a ima 2 GB kapaciteta. Zasto bi nosio cijeli PSP u dzepu samo da slusam glazbu, jer je definitivno prevelik i nemocan.
Ne bi niti malo bilo glupo da se mozes samo igrati, jer bi onda kostao 900 kn i sigurno bi bio efikasniji nego ovako. Sto mi znaci video kad ga moram konvertati? Sto mi znaci glazba kad je toliko velik da se ne da nositi u dzepu?
Stvar je bezveze... Zato sam ju i prodao. Nintendo prodaje INOVATIVNE konzole sa kojima se radi samo ono za sto su i namjenjene, a mozda i nesto drugo, samo da cijena nije visa. Dok Sony ubacuje sve sto stigne i ne radi nikakve inovacije.
Ajd pogodite zasto ljudi jos uvijek cekaju u redovima za Nintendo DS i Wii, a PSP i PS3 skupljaju prasinu na policama?
psp nije inovarivan, i svaka platforma ima svoje fanove...prije 15 godina nisam se odvajao od svoje omiljene igracke iz nintendove tvornice - gameboya...monokromatski ekran bez pozadinskog osvjetljena, odadatne lampice za igranje u mraku,povecalo za ekran, hrpa baterija i punjaci :-), i naravno nintendovih konzola koje tada nisu imale konkurenciju...tako da oni uvjek imaju posebno mjesto kod mene...ali nintendo ds po mojim kriterijima nije dostojan usporedbre sa daleko mocnijim pspom...igrajuci nsf most wanted na dsu pa na pspu cini se kao da dvije konzole dolaze iz razlicitih vremenskih perioda ,jasno u korist pspa,...dok je nevedena igra na dsu izgleda kao n-gagov asphalt,kvaliteta izrade takoder su nebo i zemlja..plastika na dsu i kompletna konzola djeluju kao losa kineska kopija
...iznimno mi je drago sto wii ima tako dobre rezultate prodaje i nadam se da ce se nintendo dici "iz pepela" i vratiti staru slavu...jel kada se njih sjetim naviru samo pozitivna sjecanja ;)
PSP i DS su napravljeni za dva razlicita tipa korisnika, slicno kao i kod Wii i PS3 platforma.
PS3 / PSPje aktivni gamer koji se intenzivno igra i ulazi duboko u igru, a Wii / DS je gamer koji igra nesto zabavno, za odmoriti mozak. Kod takvih korisnika grafika nije uopce vazna.
@ manijak, govorio sam o stranim trzistima, jer je kod nas nesto drukcije, no opet; do prije mjesec dana do Wii-a si mogao doci samo rezervacijom i cekanjem, jer ih jednostavno nije bilo toliko.
tako je,to su dva razlicita svijeta...nintendo je uvjek imao ono "nesto" ..no tesko se uzivit u nsf most wanted ...(dakle govorim o identicnom tipu igre na obje konzole) kada trebas razaznat na malom ekranu punom kockica sto je sto a dodatan touch ekran sluzi za prikaz brzine kojom trenutno vozis ili prikaz mape (??)...dakle i tu netko zeli dio kolaca koji mu ne pripada.ovo je tip igre u kojem psp nema konkurenta a opet je probao biti prguran.
...rospaya je u pravu o segmentu kupaca - stvar je u tome da je Sony napravo famu od svojih igračaka te sada kada bilo što napravi ili recimo to ispravno reizda uvijek se nađe njih hrpa koji vođeni inercijom to kupuju - po meni PS3 je obično sranje, PSP je nadogradnja koncepta koji je prodao Nintendo...
U pravilu jedino mi nije jasno kako Sony nije bankrotirao zbog svoje logike nametanja svojih riješenja...
evo prošo sam cijeli dubrovnik , nigdje ne drže psp , bili čovjek poludio . u algoritma su mi rekli da psp više nije u njihovoj ponudi :(
Kupi u Svijetu-Medija,ja sam tamo kupio,i kad vec kupujes odma uzmi 4gb karticu :)
piše na njihovoj stranici da nije raspoloživo , a koliko vidim u dubrovniku nema te prodavaonice
Hmmm,malo mi je cudno da nigdje nema psp za kupit.
ma neznam što da radim , a valjda ću ga negdje nać , sutra ću potražit još
Ma bit ce negdje mora biti,cudno mi je jako to da nema,malo pricekaj,mora biti,a kaj je s vemil,i ti neki,imas i u konzumu.Probaj naci u nekom malo ducanu mozda ima ,ako imas di u blizini takvih ducana.
evo već nekoliko dana tražim , nigdje psp-a , nemogu vjerovat . niti ga nikad neće biti
Jaaako Jaaaako cudno,ja kad sam prije 6mjeseci kupio bila ih je puna hrpa,probaj narucit od negdje drugdje ne iz Dubrovnika.
Ovako stari ..za psp i ja ga trazim ali nigdje :( pa tako da cemo mi iz dubrovnika morati narucivati....
Nema ga kad je gotov. Strpi se mjesec dana i dolazi slim verzija.
@KiX12 šta ćeš mi u dubrovniku nismo dobro zastupljeni
@refugee kako misliš slim verzija , što je to ?
Slim verzija iliti PSP 2 dolazi u 8.mjesecu tako sam cuo.
T o m o T
daj me primi na msn-u
Nikakav PSP2. Samo njegova slim (lite) verzija.
Al ljudi moji, zbilja! Pa ko da niko od vas nema internet.
Ako vec planiras kupit igracku od 2000 kn malo prosurfas netom, jel?
Uglavnom, 19% tanji od starog, 33% laksi, povecan ram radi kracih vremena ucitavanja igara, te tv izlaz za igrat na telki.
Edit: najvjerojatnije ce za isti cijenu ko dosad, dolaziti i giga kartica i jedna igra.
OK , znam to , ali me zanima kako može imati istu cijenu kao i obični psp , ako je toliko bolji ?
Pa nece imat istu ko sada ovo pojeftinjenje,cijena ce vjerojatno biti oko 1800,nemam blage,samo znam da cu si mozda uzeti taj noviji psp.
A htio sam te pitati refugee da li ce se i dalje proizvoditi igre za ovu prvu verziju,sakle ima li razlike u grafiki ili je sve isto samo je smanjem i laksi je.
Igre se brze loadaju, manji je, laksi je, neki gumbi su na drukcijim mjestima i ima tv-out. To su JEDINE poznate razlike do sada.
Tako je. Sve sto je dosad izaslo, moze se igrati i na novom.
Jedina kakva takva razlika u specifikacijama je vec i na postojecem modelu, i to u smislu da je u novom firmwareu otkljucana puna brzina procesora. 333Mhz.
mozda ovaj PSP-slim bude bio :hrv:
http://img165.imageshack.us/img165/9...7612wl3.th.png
ako bas trazis PSP onda pogleday ebay.com ...tamo ih imas na bacanje..i nove.
koliko košta umd disk u dučanu jel netko zna??thanx
ovisi o igrici...... od 250kn do 450kn
LCS je kostao vise od 500 kn kad je dosao.
evo cure i decki,danas bas prijatelj iz njemacke doveo PSP 2000(Slim) ...stvarno nesto brze ucitavanja UMD i fora je da se igra na TV ....ima 3.60 soft na njemu,baterija dulje traji.. i svida mi se ...tako da cu si isto ovu verziju kupit :respect:
http://img249.imageshack.us/img249/697/a6741cl4.th.jpg
:crazy:
p.s. samo da nevedem u paketu je dobio "2 GB Memory Stick Pro Duo i igru;"FIFA 08 " :respect:
neznam kako je dosao do te nove psp,jer mislim da jos nije u prodaju??
ja mislim da jeste... :S
u ve-mila u dbku sam pitao dal imaju pspove na lageru, i rekli su da za tjedan dana dolazi nova posiljka psp-ova ujedno i sa novim slim modelima.
pa kontam da se moze nac vec u europi. :S
znam da se zove PSP"2000" u slim-verziji....
bio je prikljucen na plasmi 110" .......moram reci da je dao sliku kao PS2 i tako je isto reagirao na igru,bez problema....kak receno,igrali smo FIFA`08 nogomet i radilo je zabavu,nismo probali vrtit film,da vidim kako je tu prikaz na TV`u...samo smeta taj kabel malo,bio njemu 1,5 metar dugacki,po meni malo pre malo,ako sjedis pred dako velikoj telki...ali sigurno ce tu isto nesto doci da se to moze zbjeci..
po meni se moze PS2 od tada zaboravit da se kupi,jer imas sada sve u jednom,prenosni PSP i kucni PS2 u jednom.
i skuzio sam toliko ga je platio;dode ko normalni PSP :respect:
Vidio sam da su pale cijene nekim dobrim igrama, poglavito Tekken!!! 149kn!!!
evo ja samo da pitam, kako funkcionira taj wlan na pspu, jel lovi normalno itd???
i mozda si ga kupim pa pitam koliko sad vrijedi polovni psp, tj kolko vrijedi dati love?
hvata normalno stogod to bilo.
cijena polovnih varira do opreme,a cijene u ducanima su pale ..jucer sam u algoritmu vidio psp za 13xx kn ,nazalost nesjecam se koje su znamenke na xx mjestima.
pa evo ovako, uzeo bi neki psp, sa slusalicama, kablom, mem karticom od gige
naravno da je ocuvan...
e da, mora citati one piratske igre s kartice...
kolko bi to vrijedilo?
oko 1000-1200kn.
na pspcroatia imas stalno takve ponude.
iso & cso igre
evo na ovom LINKU nešto igrica za PSP
Ako imate koju igricu slobodno stavite
evo decki stigao isto kod nas NOVI PSP ...ovdje ga ima ---> http://www.playcom.hr/detalji.asp?ID=764
:hunter: :ideja: :beer:
citiram one sa web stranice "UMD pogon od 64 MB RAM-a (stari 32 MB)" a joooj e umd pogon ima ram heheh.Nego ovo kosta 1550 kn i mislim da je stari isti a i bolji.Narucito za ljude koji igraju iso\cso.
ak imas stari nekupuj ovaj.posto ima nacina da se na velikom ekranu igraju igre.Samo treba znati.
A ja znam.;)
izašao je 3.60 open edition m33 firmware za slim i mogu se igrati iso i cso igre onda ali ne sve kako kaze jer nije do kraja probijen,tako da se isplati uzeti novoga,ali ja sam uvijek za old school tako da :beer:
pa eto...osim toga kada pogledas cjene,staru za istu cjenu ko novu daju,tak da se vise splati novu uzeti,kabel na telku prikljucit i "udri" .... :beer:
ajde ne laprdaj,
ima tri alterntivna načina na koja se to može izvest i dva su komplicirana i nepraktična a treći nemože dati ni približno dobar rezultat (spajanje usb kablom preko kompjutera ), sve su to kvazi rješenja dok nova slim verzija pspa ima predviđen output za flat ekrane.
apsurdno je govorit da je lošiji jer nema jednu stvar koja je lošije izvedena nego na prvom modelu, veća je autonomija , hardverski je dorađeniji i ima manje dimenzije.
da nemoze se povezati,a dobro ko voli new school i da mu se čekati da se do kraja probije za sve igre onda dobro,ali ja derem na starom i gotovo,kao i n-gage što je bio pa je izašao onaj novi ali je bio lošiji i ostalo,cijena je ista pa bolje uzeti novi:beer:
e da usput izašao je 3.71 officalni firmware relase za old school psp pa za par dana bi trebao m33 open edition isto izaći,evo nekoliko karakteristika što ispravlja:
* Revisions to strengthen security have been added
* The number of PLAYSTATION Network titles that can be played under [Game] has increased
* A correction has been made to the settings for some regions
* You can now set custom themes in [Theme Settings] under [Settings]
* Support has been added for assigning buttons in [Remote Play]
* A scene search feature has been added under [Video]
* Sequential playback is now supported under [Video]
* Simultaneous playback of content hunder [Music] and [Photo] is now supported
* A correction has been made to the settings for some regions
-Mogučnost zamjene tema, tj. ikona, boje i pozadina u XMB-u
-Mogučnost gledanja slika dok u pozadini ide muzika, slično kao na PS3
-Sad je moguća i preciznija kontrola za vrijeme Remote Playa s novim setom komandi
-Dodana je opcija prebacivanja između video materijala snimljenih na sticku s tipkama R i L bez potrebe izlaska pa pokretanja drugog videa
-Dodana je i opcija za povezivanje na besplatni PlayStation Spot, naravno gdje postoji takva opcija. Ovdje mislim na državu.