možda ti je uključeno debuging pod razvoj aplikacija..
Printable View
možda ti je uključeno debuging pod razvoj aplikacija..
Znam za to pravilo sa USB debugingom, probao sam sve moguće kombinacije ali i dalje zaje*ava...
Jel problem u USB driverima? Ima netko link samo na neke dobre drivere a ne na ovaj glomazni i spori Kies?
Meni se ne pokrene autoplay nego mi se pojavi ikona u My Computeru koja se zove GT I9100 te pomoću nje pristupam podacima.
Također nisam trebao instalirati nikakve posebne drivere, Windowsi su mi automatski prepoznali Galaxy bez Kiesa.
Za Mass Storage mod mora se uvijek prije ukopčavanja USB kabla u Settingsima, USB utilities stisnuti Connect storage to PC.
Iritirajuće, nadam se daće na ICS staviti da bude u notification baru kao što je na drugim mobitelima ili drugačije.
Još jedna frustrirajuća stvar je kada želiš da ti mobitel prilikom dolaznog poziva vibrira, onda u notification baru uvijek stoji oznaka za vibraciju, što te totalno zbuni jer misliš da ti je mob u silent modu, a zapravo nije. Tek kada je prekrižen zvučnik onda znaš da je u silent modu. Tako da ta oznaka za vibraciju stoji uvijek u notification baru, i kad je u normalnom modu i kad je silent. Iritatno, samo na ovom mobu sam to doživio.
Potpisujem sve kaj je GT-R napisao.
Na netbooku sam problem konekcije rijesio tako da sam deinstalirao kies i samsung usb drivere te nakon toga samo spojio mob i netbook. Mass storage mod je potom proradio.
Ovako i onako mi Kies na netbooku ne radi...
imaš unutra podjela usb konekcije - tu imaš tri stavke, jedna je kies, druga je masovna memorija a treča je media player
jebeš kies ja bih ga najrađe izbacio kad bih znao.
ja sam prebacio na masovnu memoriju i to je klasika kod androida, kad spojiš doči će ti klasični ekran da potvrdiš spajanje sa kompom.
Jel to onda znači i da se izvor napajanja može uštekati preko USB kabla u USB port na TV-u?
Kupio sam 3 metra HDMI kabla, mislim da će mi to biti dovoljno da normalno mogu sjedit ispred televizora i gledati u njega, ali neznam onda gdje uštekati kabel za napajanje?
Punjač mi nije praktičan, a USB kabal mi je prekratak, tako da bih onda izgleda morao i njega uzeti dužeg, samo nisam siguran dali će televizor davati napon kada uštekam USB kabel u njega.. trebao bi
Trebao bi puniti, da, samo je pitanje kolikom strujom. Uštekaj ga sada i preko npr. Current Widgeta vidi koliko struje dobivaš.
Sumnjam da će reprodukcija preko HDMI-a toliko trošiti (ekran će ti ipak biti ugašen) pa bi rekao da će i USB punjenje biti ok makar za održavanje baterije "na nuli" (ni punjenje ni pražnjenje).
Probat ću čim mi stigne MHL adapter.
Sad sam se sjetio kada sam prikopčao USB kabel na TV (Mass storage) da mi je punio mob, kao što puni kad ga prikopčam na komp. Tako da bi trebao i kada ga spojim na MHL.
Naručio sam si i stylus, malo radi zezancije :D
Ako niste znali, uzmete bilo koju bateriju i okrenete na - pol i koristite kao olovku, radi na svakom kapacitivnom ekranu.
Stigao je MHL adapter, Samsungov. Odmah sam ga spojio na TV i mogu reći da sam razočaran.
Na TV-u se prikaže da je u full hd rezoluciji (1080p) ali nestane cijela slika u ekran, i kvaliteta slike je loša.
Pustim film, podešavam rezoluciju u mx playeru ali pola titlova se nevidi.
Šta se nemože ništa u mobitelu podesiti?
Sumnjam na HDMI kabel, 3m Transmedia, možda je zbog njega slika loša. Posuditi ću od prijatelja drugi HDMI pa vidjeti ima li razlike.
TV je Sony BX420.
SGS2 proglašen telefonom godine.
Ponekad prekida sliku ili se pojave one smetnje, problem rješen kada stavim neki predmet na MHL, što znači da je problem do spoja koji ulazi u adapter.
Prvo negativno iskustvo s Ebay-a, nisam očekivao ovaj problem, ali za sve postoji prvi put.
Šteta što nije moguće za Skype da video poziv bude preko TV-a, jednostavno na TV-u dobijem poruku da je moguće samo na jednom ekranu (mobitelu) prikazivati Skype. Šteta.
CF root stavljen, lagano se nazire smanjenja potrosnja baterije nakon micanja bloatware-a.. no prerano je za konkretne zakljucke :)
A sad dummy question, kak unrootat, jer medu popisom sluzbenih kernela nisam naisel na onaj koji sam imal prije rootanja... :)
Android 4.0 update for Galaxy S II said to arrive on March 15
http://www.gsmarena.com/android_40_u...-news-3930.php
imam checkrom revo hd 2 na mob. u zadnje vrijeme mi se pojavio problem da ne mogu upaliti podatkovnu vezu mada piše da je uključena. na home screenu nista ne prikazuje. t com mi je poslao postavke i radila mi je mreza jedan dan ali sad opet ne radi. zna netko u cemu je kvaka?
Jel ima ko instaliran 9gag app?
Onak neznam dal zbog Google Play update-a il kaj, al recimo tu app nemogu instalirat, da mi uredaj nije kompatibilan???
I naisel na jos neke... reko, nema smisla ili?
Stock 2.3.5.... samo Cf root...
RIJEŠENO-- for the future reference..
Ak se igrate s LCD Resolution, imajte na umu da prilikom instalacije se ta trenutna rezolucija uzima kao referentna pa to moze zbunit aplikaciju i nece vam je dat instalirat :)
Danas upalim ekran kad ono sve što bi trebalo biti bijelo je zeleno.. Otključam ga, isto, sve pozelenilo. Ugasim ekran, ponovo upalim i sve normalno. Čudno, dosad mi se ovo nije događalo.
Primjedba i na senzor svjetlosti, kada sam na suncu, otključam ga i svjetlost je slaba, neće se pojačati, nego moram zaključati pa opet otključati mobitel.
ICS officially sutra OTA Kies 2.0?...
Zivi bili pa vidjeli.. :tongue:
ili ne? :(
čisto sumnjam al ajd vidit cemo..
s obzirom da bi uskoro trebala biti nadogradnja na ics vratio sam original rom na mob. i kad ga spojim na kies javlja mi da za moj mob nadogradnje nisu moguce. dok je prije pisalo da imam najnoviju programsku opremu i da nema novih nadogr. jel zna neko što je problem?
http://www.gsmarena.com/android_40_i...-news-3968.php
No? I kaj sad? Kao, stigao je ICS za SGS2 ali meni kod OTA javlja da još nema update-a. Koliko ćemo još čekati?
Imam t-mobile, originalni ROM.
Procitaj pazljivije gdje je TRENUTNO dostupan. Postepeno ce dolaziti u ostatak Europe, pa tako i kod nas.
Mlade nadobudne!?
Ne znam od kud sad to, al hvala na komplimentu.
Moja je greska sto nisam procital screenshot nego samo text od gsmarene.
Cekamo dakle...
Pozz decki! Imam jedan problem od jucer,trazio sam po netu ,ali nisam se uspio bas snaci,tele sam u tim stvarima,pa ako neko moze da pomogne,bio bi mu jako zahvalan.
Radi se o tome,jucer skidao neke slike sa moba na komp,kao i obicno. Medjutim nakon nekog vremena mi se pojavi u gornjem kutu MTP kabel spojen,a nikakav kabel nije spojen,pa mi se pocme paliti Aero mod,ja izadjem ono opet. Izgasim mobitel,upalim opet ista stvar,MTP kabel spojen,a nije. Odem u postavke,aplikacije,usb debugg ,ali nemogu nista,samo govori kabel spojen. Pokusam spojit opet na racunalo,medjutim vise ga nevidi. Da bi opet ugasio mobitel i vise se nije mogao upaliti,pojavila bi se slika baterije i pored nje zuti trokut,sa malim termometrom i sve to blinka. Samo ga mogu upaliti kad mobitel spojim na struju ili na racunalo kao da se puni. I kad ga upalim ,iscupam kabel,a ono stoji kao da se i dalje puni. Nemam pojma o cemu se radi. MObitel sam vratio na tvornicke postavke,ali i dalje ista stvar. I da napomenem,Andorid je 2.3.4,nisam ga nikad rutao niti bilo sta,samo upadate normalni .
Prvo probaj očistiti oko i unutar usb porta na mobitelu. Zna se nakupiti smeća koje radi probleme. Napravi to pažljivo, paz da ne oštetiš pinove.
Malo sam po stranim furumima gledao,pa vidim da je čest problem to. I vecinom je to sto ti kazes,prasina. Prvo sam ga sam malo propuhao sa kompresorom (USB port) i privremeno je rjesilo problem,ali nije kako treba,pa sam ga upravo odnio u mobi shop da oni to ociste da ja nebi nesto sjebao. Nadam se da ce uspjeti.
Donio mobitel sa servisa,zuti trokut i baterija se nepale vise,nejavlja ni MTP kabel spojen kad nije,ali mob se pali sam,znaci ugasim ga,ali se on sam upali. Neznaju ni oni točno šta je,reka mi je da ga danas koristim,pa da vidim jel sve ostalo ok,pa da im ga donesem opet da vide zasto se pali sam.
Nažalost opet isto sranje,sve po starome :( Opet sve isto,baterija,trokut,termometar. Nemam pojma vise,narucio sam novi taj usb gdje se mob puni pa cemo vidit
Može mala pomoć, s obzirom da se tek upoznajem sa Androidom i SGS2. U mobitel mi je :PDA: I9100XWKI8. PHONE: I9100XXKI4. CSC: I9100VIAKI1. Neki mi kažu da je to stari software na njemu, a u Kies mi piše da je najnovija programska oprema. E sada da li i koji da mu stavim najnoviji firmware preko Odina. Da li od T-mobil(na bonbon sam, ali je mobitel otključan) i da li mogu preko postoječega staviti drugi ? Inače mi je Android 2.3.5, ali mislim da je bio na neki operater O2. Hvala !
..t-mobile mreza...
komp spojen prek wifi tethera... pokazuje h+ na mobu, pun signal..
na kompu speedtest vrti 10k down 2.5 up
ista stvar direktno s moba, oba puta speedtest automatski ***** server za test, znaci oba je ista uzeo
7.5 down 2.5 up...
any idea?
osim cinjenice da sam razocaran maxom.. zasto razlika?
Ma hebeni samsung galaxy s 2. Naime, kupio sam orginal samsung hdtv adapter. Spojio ga s tv propisno. Sve 5 prošlo. Ima slike i tona. No prebaciti s videa na drugi video ili pregledavati slike je gotovo pa nemoguče. Telefon se uspori do besvjesti. Ma moja nokia N8, nije trebala hdmi adapter. Radila je kao podmazana. Ovo je sranje. Kabel košta 220 kn a ništa koristi od njega. Ili ja jednostavno ne radim nešto ispravno... :-(
Očito je do tebe(moba) jer radi odlično inače.
Jesi probao s nekim drugim playerom?
Dojmovi korisnika
Drugari potrebno mi je objašnjenje. Kada odem u menadžer pokazuje mi sledeće:
RAM: 423/837MB
Memorija sistema: 257mb/1.97gb
USB memorija: 110mb/11,5gb.
Sad je pitanje pošto se telefon prodaje sa 1GB RAM-a i 16GB USB memorije gde je ta memorija?
Ne brini, to je normalno. Ti djelovi koji fale su rezervirani za potrebe sistema.
Da li je konacno Samsung pustio update na ICS za SG2?
da, ali jos ga nemozes skinuti preko update-a jer operateri moraju izdati lokaliziraju verziju..
Sent from my GT-I9100
..evo stavil jucer 4.0.3 Omegu 8.0 ICS...
S obzirom da je ROM no wipe... sve je ostalo i radi... samo backup prije napravio.. za 2 min bilo gotovo...
nemam bas nekog vremena previse testirati, al ak ko ima kakvih pitanja...
dali je bolje raditi wipe prije ili poslije stavljanja novog roma? neki kažu po forumima jedno neki drugo.. što vi mislite?
ja stavil no wipe rom :P
al kernel nije lose pocistit prije nego novi stavis...
Sent from my GT-I9100
ljudi koji je poslijednji službeni rom za tele2? Moram slat mob na servis pa da ga flasham na stock...
ja bi rekel da je ovo?
I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September I9100OXFKE1 Croatia (TWO) ovdje
lijepa pocetnicka pogreska... sprckas mob a ne zapises najbitnije podatke...
zna ko neki secret code da pogledam stanje binary countera.. a da nemoram ic u download mode? :)
A šta ti smeta da odeš u download mod i vidš stanje countera? Instaliraj si Triangle away i poništi counter s njim, imaš ga bespla na black martu
kako da izbrisem google g mail na Galaxy S II ?
preko toga sam delo sihronizaciju sada bi se rijesio moba pa bi trebo to izbrisati.
jel netko ima iskustva sa mhl adapterom.. ima nekakvih propusta.. npr kad gledam film preko video playera slika je super na tv-u ali titlovi se ne prekidaju već stoje dok netko nešto ne kaže i onda počne novi titl.. probao sam i mx player ali preko h/w dekodera je slika super ali nema titla na tv-u a preko s/w decodera se video na tvu zna nekad zamrznut i vide se baterija mreža i sat na tvu.. i još mi je glupo što se ne može ugasit displej na mobu.. ima li netko neko bolje iskustvo?
Kakvi kodovi?
Settings-sd&phone storage-factory reset
Upravo je izaša ics za vip.
cudno.. nema ga na samfirmware...
anyway.. iznenadila me brzina nasih operatera :P
Ok, wtf!?
Potrosio sam jucer cijeli dan da pokusam update-ati na novi ics.
Windows 7, kies zadnja verzija, ali nikako da mi laptop instalir drivere. Javlja mi nesto tipa "device not recognised"...
Cak sam probao sam xp i opet nista. Pokusao reinstalirati drivere, nista...
Isprobao sve moguce trikove koje spominju na xda, i opet nista.
WTF!?
Nisam vise pametan, osim da krenem sa odinom..
Samo, sad imam masu aplikacija, podataka, angry birds svi nivoi zavrseni. Ne bih htio ostat bez toga svega kod rootanaja/flashanja.
Svaki savjet dobrodosao. :D
Isključi USB debugging ako ti je uključen!
Usb debuging off, usb debuging on... svejedno. Probao sam sve moguce kombinacije, vadio bateriju, sim karticu... reinstalirao kies, drivere, instalirao xp, pa win 7...
Ali i dalje sve po starom...
Ja sam službeno update-o SII s kies-om na ICS-om za Vip. Kod mene su sljedeči buguvi:
- ne ažurira mi vrijeme na zaslonu za zaključavanje
- problem s downloadom app s marketa kad je samo na gsm-u, javlja mi grešku 406, wlan download uredan bez problema
- nešto je sporiji nego prethodna verzija sw-a
To je trenutno što sam primjetio.
Ima li netko slične probleme i da li za gore navedene postoji rješenje.?
koristim poljski stock ROM ICS
sa azuriranjem vremenske prognoze imam isti problem,nekad radi nekad ne
market radi bez greske bez obzira na vrstu konekcije
dali je mob nesto brzi ili sporiji nebih rekao,cini mi se da je isto zivahan kao i na GB-u
Uspio sam flashati preko netbooka lenovo ideapad s10. Malo se gusio sa Kiesom ali je odradio sve do kraja i sad pisem s ics-a. :)
Zasto je problem sa usb-om na mom dell inspironu 1525, nemam pojma.
Kolibri, kako stojiš s downloadom app s marketa bez wlana?
Upravo sam skinuo PicassaTool preko edge-a i sve je proslo ok.
Za sad sam i vise nego zadovoljan interfaceom i brzinom rada. Vizualne razlike nisu velike ali ipak su primjetne. :)
Preko wlana sve radi za 5. No kad sam na mrezi nista... Javlja gresku 406. Prvi se put susrecem s ovim problemom.
Odi u system/app, popravi dozvole u rw, kopiraj postojeći play store apk i market update apk na sd karticu, potom i obriši, nađi drugu verziju play store apk kopitaj na telefon, potom kopiraj tu stariju verziju apk-a u system/app, pa rebootaj.
Jasno, tel mora biti rootan.
I druga opcija, provjeri da ti u postavkama data prometa nije postavljen neki proxi i sl., ako jest, obriši ga i restartaj tel.
Hvala što mi pokušavaš pomoći. No, jednog dana želim ovaj telefon prodati nekome bez da sam išta dirao po njemu, mislim na root. zanima me samo serijski riješavanje problema. Proxi je od vipa jer mi internet radi normalno kao i mms. Jedino kao što rekoh download s marketa putrm mreže ne ide ni pod razno. Skinuo sam update preko kies-a. Zanima me da li se instalacija može ponoviti i kako? Pročitao sam nešto o ODINU. Da li je to legalno i što je to pit file? Do sada sam uglavnom s nokiom riješavao sve probleme. Android je malo više napredan telefon od mojih mentalnih mogučnosti. Iskorištavam ga do maximalno dozvoljenog, ali rootanje, flash-anje istog kao i nekakovi žuti trokutići su meni totalna nepoznanica.
A ja sam danas inao prvo smrzavanje da sam morao vaditi bateriju. Dogodilo se kod ukljucenja wifi-ja. Samo ukljucenje se tu i tamo zblesira pa traje i traje...
Na GB mi se u godinu dana koristenja sgs2 to ni jednom nije dogodilo...
Ja sam imao jučer smrzavanje zbog wlana. Danas poslijepodne proradilo mi sve oko google play trgovine. Samo od sebe. Još samo kad bi proradilo kako treba refrešanje vremenske prognoze na zaslonu zaključavanja...
Nešto me zanima.. jel itko pokušavao otključati mob? Možda preko Galaxy S Unlock aplikacije s marketa? Piše da radi i na S2, ja sam S1 otključao s tom aplikacijom bez problema...
A ako kupim mob koji je već otključan (neznam kojom metodom) i želim ga vratiti u tvorničko stanje (znači zaključat ga opet) jel to ikako moguće ako nemam backup efs foldera?
Mene smrzavanje i dalje zeza. Prosjecno jedno u dva dana.
ICSom su od vrhunskog komada hardwarea napravili polovicni, nepouzdani proizvod. Svaka cast T-mobile i Samsung!
Onda se ne isplati jos stavljati ICS posto mob smrzava?! i citam da nekima nakon paljenja wlana zablokira mob.
Da, bas to, kod paljenja wlana se desava smrzavanje.
Ja sam imao poljski ICS i samo sam preko odina stavio od t-mobila meni telefon radi super bez ikakvih blokiranja ili cuclanja baterije :))))
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zato je najbolja opcija full wipe pa cisti ICS...mada se i dalje nekima dogadja smrzavanje prilikom paljenja/gasenja data ili wifi veze. Uzrok tome je, po meni, modem...
A kak "popraviti" modem? :)
Flasash drugi dok ne pronadjes najbolju kombinaciju ROM/kernel/modem. Jasno, stvar se komplicira ukoliko zelis sve "tvornicki".
Nakon službenog updatea na ics primjetio sam da je potrošnja radne memorije duplo veća nego kad imao Gingerbrad. To normalno ili......? Kod upravljanja aplikacijama gasi se preko 20 servisa. Hrpa, meni nepotrebnih stvari. Kako da vratim na nazovimo normalnu potrošnju rama ili moram dowgrade mob?
A osim samih numeričkih podataka da li primjetiš razliku u performansama? I o kojoj brojci pričaš?
Prije sam imao zauzece od nekih 300 mb, a kad bio opterecen muzika, im, youtube, opera mini. Sad pri istim stvarima ide preko 500 mb. Ne vidim razliku u brzini, da bilo šta zastajkuje ali zanima me to zauzece jer je max 800 i nešto mb.
Vec je vise puta receno - na Androidu je prazan RAM beskoristan RAM. Ako ne osjetis nikakvo usporenje u radu (ili cak osjetis neko ubrzanje), budi sretan da je sustav odlucio iskoristiti sav RAM.
S druge strane, ako doticne servise stvarno nikad ne koristis, onda su stvarno bezveze pokrenuti. Mozes ih ugasiti pomocu Autostarts, samo za to telefon mora biti rootan, sto buduci da koristis sluzbeni ROM vjerojatno nije...
Instalirao ISC...
Kamera je mnogo sporija nego prije,
Oko desetak igrica sam morao izbrisati jer ne rade,
Ponekad mu je odaziv mali sporiji..ne znam zasto,
Zivcira me stalno kad pisem poruku da promjenim nacin unosa teksta opcija,
Bio sam u roamingu i kad sam se vratio u Hr stalno mi je bila poruka o izgubljeljenom data roamingu...morao sam restartirati mob,
Primijetio sam da mi baterija izdrzi duze jedno 20%.
U nacelu bas i nisam nesto zadovoljan s ICS...
Kakvi su vasi dojmovi?
Koristim Slim ICS, mobitel jednostavno leti, sve radi gotovo savršeno :)
Evo čitam malo diskusije ovdje pa me zanima jedna stvar.
Naime, prije par dana nabavio si GS2 ali model je GT-I9100P verzija 4.0.3.
Jel se može u njega ubaciti custom rom, jel se može rootat?
Isto tako kako prebaciti mailove i sms poruke sa iphona na samsunga?
Mozes sve sto i s I9100.
ali gubim NFC iako ne znam čemu ni služi.
Kako ga najlakše rootat?
NFC mozes naknadno ukljuciti flashanjem jedne skripte iz CWM-a. O rootanju je sve napisano u ovoj temi imas nekoliko opcija pa si izaberi najbolju.
Trenutno sam na Omega ICS v12, s Abyss 3.1F..
Pa me zanima, 1. dal jos tko koristi taj kernel i misljenje? ima opcija za enable BLN u recovery u tweakovima kernela... dal je to isto ko i standalone app?
i da li koristi BLN pro i kak mu se ponasa?
radi mi za pozive, whatsapp, mislim da i facebook messenger,nece nikako za gosms :(
Daleko najstabilniji je stock kernel, ali onda nema blagodati tweakanja. A siyah nije savrsen, za neke kombinacije se boljim pokazuje speedmod, redpill, abyss. Treba testirati dok se ne nadje optimum.
Evo kaj sam ja napravil...
U CWM odaberem battery kao aktivni profil.
U extweaku:
CPU
* SCHED_MC stavim na 2
* cpu step count stavim na 5
GPU
* 133, 200, 237 MHz sa 850, 900 i 950 sa mV
SCREEN
* screen touchmove sensitivity na 3 pixel
* min gama 0
* max gama 20
* gama shift 0 (bio na 5 pa da vidim razliku u bateriji stavio na 0)
BLN
* bln steady
* led voltage level 2600 mV
MISC
* ondemand / sio
* AC, Misc 650 mA, USB 450 mA
Ponovo pokrenuti mob.
U voltage controlu
200 - 900
500 - 950
800 - 1000
1000 - 1100
(magic conf.)
- set as boot startup service.
Ponovo pokrenuti mob.
Ja svojeg uzmem u 5 h ujutro i kad dodjem doma stavim ga na punjenje s tim da zna ostat na kojih 40-30 %.
Od 3 - 4.5 h na ekranu.
to je siyah 3.2.2, 3.2.3?
i ja mislil prek vikenda siyaha staviti, prek tjedna nemam vremena se sa svim tim i extweakom igrat..
Svejedno ti je, 3.2.x. Nemoj zaboraviti da te postavke kod tebe ne moraju nužno biti dobre, moraš sam naći optimum.
Ma znam.. al neda mi se previse igrati s time.. znam da hocu smanjiti minimalni brightness i gammu malo... na nacin da povećam raspon pojačavanja osvjetljenja kad stavim na automatsko....
@Petr - si primijetil bug da globalno ostanu zapamcene postavke od recimo outdoor visibility na kameri, il recimo smanjeni color level iz default browsera :)
Taj bug mi zapravo i koristan, smanjim boju mal u browseru i onda mi opcenito ne bljesti toliko indoor na minimalnom osvjetljenju..
Interesuje me kada telefon prodrmate dali vam se čuje nešto kao da udara u telefonu. Nije to jak zvuk ali kao da nešto nije fiksirano? To se čuje u gornjem delu otprilike gde je mikrofon ili kod kamere. Sve vreme lupkanje kad se trese. Nek odgovori neko ko poseduje ovaj telefon. Hvala unapred
Nesjećam se jesam li već pitao. Pojavilo ih se u oglasima dosta zaključanih, pa me zanima jel itko otključavao preko Galaxy S Unlock aplikacije s marketa? ja sam uspio S otključati bez problema, piše i da radi na S2..
EDIT: Ima i specijalna aplikacija za unlock, Galaxy S2 SIM Unlock, ali kako piše u opisu na nekim novijim modelima S2 navodno neradi.. Tako da neznam.. ma prvo sa nabavim mob pa onda ću ga nekako otključati. Nadam se samo da sa svim postupcima otključavanja postoji i mogućnost zaključavanja.
Mozda blesavo pitanje, ali ima li netko ideju koliki pad cijene se moze ocekivati kad izadje Galaxy S III?
Sad se Galaxy S II vec moze naci za 2900kn po oglasnicima.
Nece puno vise... S2 je još uvijek u Top 5 uređaja na tržištu.. još dok uzmes u obzir doprinos communityja kaj se tice custom romova, kernela i slicno....
S druge strane, i nerealno je ocekivat daljni pad cijene, grubo receno i ove godine... Mozda dok dode iphone 5 na jesen i slicno...
Korisna lista procesa za SGS2:
https://spreadsheets.google.com/spre...Xc&output=html