Evo da se javim... Popravio sam mob,odnio sam ga na servis gdje mi je (napokon) stavljen novi softver (R1EA031)...
Prvo što me iznenadilo čim sam da upalio je brzina paljenja moba... Sada se upali već nakon par sekundi,dok mu je prije trebalo barem pola minute :)
Nadalje,brzina moba je nešto povećana... Ipak,ne sviđa mi se što su u nekim menijima izbacili onaj efekt padajućeg menija,recimo u datotekama... To mi se baš sviđalo kod SE-a,a sad su to izbacili :-/
Media centar je nešto ubrzan,i počinje sa fotkama (što i priliči cybershot mobitelu)... Sviđa mi se što su uveli lijepe efekte prijelaza među slikama :)
Ipak,mob je i dalje usporen kada se pusti neka pjesma i kada se proba raditi nešto drugo,primjerice pisat poruku... To mi je čudno jer recimo kada se sluša radio nema skoro nikakvog usporavanja,ali kada se pusti neka pjesma onda se puno uspori...Ali dobro,valjda će to još poboljšati u nekom od sljedećih firmwarea...
Sljedeća stvar koja je drastično poboljšana je java... Igrice sada idu puno bolje... To mi je dosad bila možda i najveća zamjerka jer je bilo smješno kako ne može vrtit neke igrice ni blizu kao K800,ali sad je to ispravljeno...
Eto,ukratko to je to,dosta stvari su popravili,ali imaju još mnogo stvari na kojim trebaju poradit programeri SE-a ;)