Meni recimo kada odem na nas forum u Safariju javi da forum podrzava Tapatalk i da mogu skinuti app.
No sada da ti negdje pise lista foruma, mislim da ne.
Printable View
i meni javlja za cafe.m no bas zato i pitam jer mi je neisplativa za kupnju ako radi samo ovdje.. U principu me zanima da li bi forumi onda po defaultu trebali izbacivati navedenu poruku prilikom pregleda u Safariju? Jer ako je tako onda je prosjek foruma sa implementiranom tom funkcijom mizeran tj nikakav :( Barem kod nas...
jedna stvar koju sam primjetio, malo priglupa ( iphone 4 ) .Kada razgovaram s nekim i on prekine cujem 3 puta zaredom nekakav ton, kao da nemozes dobiti nekog, jel i vama tako ili ?
Meni je isto tak.
I meni, ali to mi je ok, inače bi vikao "halo, halo...", a u biti je prekinuta veza :D
Evo potrosio sam par dolara na ispitivanje situacije sa poboljsavanjem fotki.
Konkretno kupio sam Camera Tools Pro (1,99 USD) i Pro HDR (1,99 USD) jer su mi se cinili po reviewovima na netu medu boljima.
Camera Tools Pro >
dobro: mogucnost postavki slike (odabir rezolucije i kvalitete), odabir nekoliko mode-ova (portrait, landscape, night...), mogucnost usporedbe slike sa efektima i bez njih prije spremanja, mogucnost slikanja pristiskom bilo gdje na ekranu. dobro postavljene druge funkcije kamere (zvuk, zoom, mreža...).
lose: relativno nelogicno rijeseno sucelje kod spremanja slika, lose rijeseno samo spremanje slika jer se prvo spremaju u album aplikacije da bi se onda jedna po jedna morale prebacivati u "camera roll"
zakljucak: ako vam ne treba mogucnost odabira nize rezolucije prilikom slikanja ostale funkcije ne opravdavaju cijenu i namjenu aplikacije (imho naravno) jer slike su mozda bolje u 10% slucajeva nego one slikane defaultnom aplikacijom.
Pro HDR >
dobro: odabir automatskog mode-a ili manualnog, automatsko spremanje slika u camera roll, opcije za editiranje fotke prije spremanja.
lose: gotovo nista, eventualno steta sto nema mogucnost biranja rezolucije kao Camera Tools Pro.
zakljucak: jako dobra aplikacija, za 1,99 USD dobivate bitno bolje fotke direktno na telefonu bez potrebe za dodatnom obradom nakon prebacivanja na racunalo.
Usporedba -
http://slike.hr/slike-male/5/5_ac153.jpg
Eto mozda nekome pomogne....
Hvala na mini testu :)
Samo reci koji ajfon imas?
meni je camera plus pro dobra pa probaj
Hm, ne bih htio razocarati svojim komentarom, ali evo upravo kupio Pro HDR i dosao do par zakljucaka:
1. cini se kao da aplikacija povecava ISO osjetljivost, sto rezultira znatnijom i naglasenijom pojavom šuma (zrnatost, žute fleke), mada moram priznati da sam slikao u uvjetima oskudnijeg svijetla
2. vrlo je nezgodno drzati ruku nepomicno dok aplikacija u 2 navrata mjeri najsvjetlije i najtamnije detalje kadra, a to vjerujte dosta traje (mislim oko 5 sec)
3. saturacija boja je ljepsa (subjektivan dojam - volim zasicene boje)
4. u uvijetima oskudne rasvjete, slike su svjetlije, a time i raspon dolazi do izrazaja
5. slike koje si ti prikazao su fantasticne u usporedbi s mojima, (valjda si imao vise svijetla, a mozda si i iPhone uspio staviti na kakav stalak)
6. zao mi je sto vam ne mogu uploadati slike koje sam napravio u punoj rezoluciji da ocijenite sami
7. i na kraju, jos nisam uspio naci aplikaciju za fotkanje koja je bolja od originalne, ali ovaj Pro HDR bih jos definitivno htio isprobati pri danjem svijetlu, npr. u Maksimiru u šumi, gdje imam žuto i smeđe lišće, jako sunce i duboke tamne sjene...
A ovih 11 hrvatskih vjeverica stavljam na racun tebi.... ;)))))))))))))))))))
Zasto bi me razocarao? Pa svatko ima pravo na vlastitu percepciju neke stvari...
Kaj se tice konkretnih komentara idem redom:
1. Tocno no ipak u dovoljno maloj mjeri da se ne osjeti na samoj slici (pogotovo na uredaju, a nesto malo vise na kompu iako meni ne utjece na vizualno poboljsanje).
2. To sam procitao u komentarima na app storeu - meni osobno ne predstavlja nikakav problem jer ajfon bas i nije malen i lagano ga uhvatim da je miran tih par sekundi.
3. slazem se.
4. ali tako je i sa defaultnom aplikacijom tj bez flasha se iphone nikad i nije pokazao za mob s kojim ce slike u tamnijim prostorima ispasti nesto posebno.
5. slikano je u uredu, normalno ovjetljenje nista posebno... nikakav stalak - sve je slikano iz ruke. pokusaj se jos malo poigrati aplikacijom mozda uspijes bolje slike dobiti.
6. i meni, bas me zanima usporedba. btw isto si isprobavao na 3gs-u?
7. :-)
Kako na IPHONE 4 dodati jos albuma u folderu FOTOGRAFIJE????????
tema je zatvorena, za sva pitanja, pitajte u temi za vas telefon:
iPhone 4 - sva pitanja, hardware, review, firmware, update, jailbreak
iPhone 3GS - sva pitanja, review, hardware, firmware, update, jailbreak
iPhone 3G - sva pitanja, hardware, review, firmware, update, jailbreak
:tclosed: