Jel vam radi HSDPA na t-mobileu i jel bi se mogla provjeriti brzina na speedtest.net bez one sheme preko bluetooth tralala...?
Printable View
Jel vam radi HSDPA na t-mobileu i jel bi se mogla provjeriti brzina na speedtest.net bez one sheme preko bluetooth tralala...?
počeli su modati K850 na veliko
http://video.google.pl/videoplay?doc...48302367634932
e jel istina da k850i ima gps u slucaju krade mobitela jer si ga mislim kupit i necu da mi ga neko ukrade ipak je to 4 soma kuna?
pa pitam jer sam cuo da to noviji mobovi imaju...pa me zanima ako ima to k850i
trazio sam ali ne pise nigdje
upisao sam u google trace k850 with gps
edit:evo nesto http://ezinearticles.com/?Two-Great-...2008&id=979427
mbusic imas mozda msn ako da daj me pm
Taman kada sam mislila kupiti LG Viewty dobila sam K850i, doduše službeni, ali koristim ga stalno..ugodno me iznenadio, jako dobar mob, sve pohvale..još nisam slikala ništa, ali kolko vidim po drugima slike su fantastične što se od SE-a i očekuje.:respect:
Evo ja i dalje ne mogu nadograditi firmware na svom mobu (na 029 sam trenutno) :(
Može li možda biti problem u tome što je mob bio brandiran na vodafone pa sam ga je debrandirao u jednom privatnom servisu? :jehon:
Ajde podjelite s nama vaša mišljenja u vezi fotića,dal ima kakvih vidljivih(031soft.) poboljšanja naspram prethodnog firmware-a?
Dajte,sigurno netko zna... Može li biti problem u tome što mi je mob BIO brandiran na vodafone pa sad ne mogu staviti novi firmware? :(
I može li mi netko tko ima najnoviji soft reći jednu stvar,kad se pokrene neka pjesma preko media playera i stavi u pozadinu, je li još uvijek mob usporen kao i sa starim firmwareom (a to je stvarno nepodnošljiva sporost)? I još jedna sitnica,kad se pregledavaju slike,dali sad ima onih efekata kad idete s jedne slike na drugu ili se samo prebaci na drugu sliku kao do sada (ne mislim na slideshow,nego na obično pregledavanje slika,ako ne znate na što mislim pogledajte demo video i vidjet ćete kako se tamo prebacuju slike)?
Kad se pusti pjesma pa kad se ide kroz meni, očito je da se navigiranje kroz izbornik uspori, ali zamjetno manje nego što je to prije bilo. Prije bi jedva otvarao moje datoteke ili tako nešto. Sad su samo animacije izbornika (padajući meni i tako te gluposti sa ikonicama) malo usporene, dok se recimo lista od 600 pjesama u mojim datotekama učita kao i kad pjesma nije puštena :)
Efekt slideshow-a kad se pregledavaju slike. Pregledavamo upravo sliku 1...
Slika 1 se umanji, glatko se pomakne u stranu (efekt vlakića i vagona, kako vagoni prolaze tak se slike mjenjaju), umanjena slika 2 se raširi preko cijelog ekrana.
Ako me netko nije shvatio, budem neki video nabacio ili nešto
Evo napokon sam stavio najnoviji soft R1EA031. Za sada mogu reći da je mob vidno brži, sve se glatko otvara. Usporenje kod otvaranja datoteka dok u pozadini svira mp je jedva primjetno. Okinuo sam samo par slika s ovim softom i mogu reći da mi izgledaju bolje. I na mobu izgledaju bolje jer nema više "spuštanja svijetlijeg sloja" preko slike što mi se dešavalo sa starim softom. Sve u svemu isplati se staviti ovaj zadnji softver.
kao sto MASVA kaze modanje K850i uveliko je pocelo... vise info na youtube.com...
a neka mi neko samo kaze kako to uspijevaju!!!
Hvala na odgovoru :)
Evo ja i dalje ne mogu nadogradit,stvarno ne kužim u čemu je problem,sa K800 nisam nikad imao problema :jehon: Nego reci,ti imaš vodafone brandirani K850 i uspio si nadogradit?
I btw,ovaj efekt kod pregledavanja slika je samo u media centru ili i kad se pregledava preko datoteka? I jesu li riješili onaj problem da se pojavljuju i "obične" slike u moje fotografije u media centru?
Evo upravo sam shvatio da je K850 slabiji što se jave tiče od K750... Naime,pokušavao sam pokrenuti igricu NBA live 08 3D dugo vremena na svom K850 i nije išlo,mob se restartao dok bi loadao igricu pa sam zaključio da je problem u igrici... Međutim,kada je tako bilo sa par verzija postalo mi je čudno pa sam poslao na burazov K750 i,naravno,tamo ju je pokrenuo bez problema... Nevjerojatno... :angry:
I naravno,update još uvijek ne mogu napravit,SEUS mi uredno kaže da imam najnoviji softver,iako sam na 029... KATASTROFA
Mislim da se trenutna misljenja korisnika jako razlikuju od pocetnih misljenja za k850...svi ste ga nahvalili koda je savrsen al onda se upleo SE i ukenjo stvar s softvareom i podrskom...
aj sad lijepo nek netko od uvazenih forumasa masva,predator i ostatak ekipe (sniepr ne jel je njegov mob u banani lmalo se zaje... mozes i ti :respect: :lol: :beer:)kaze full dojam o mobitelu sta je dobro sta ne valja sto im se svidja sto ne i tako ..da se ne zajeb... kad ga kupim kao i k770i
Hm, pa cijela ova tema je o prednostima i nedostacima K850. :jehon:
Ne znam sto se vise puno ima za reci a da nije vec receno...
ma znam al ono da pljunu sve u komadu tj u globalu isprika ak je smetao taj post
u komadu: nije ispunio ocekivanja
- losa kamera
- los firmware (bio vec na popravku zbog njega, 2 tjedna u servisu)
- uzasno se prlja
- spora "Multimedija"
- dosta tvrde tipke
prednosti
- lijepo izgleda
- flash i shake it
- dobro rijesene kontrole, okidac i otvor za kameru
ali ipak sam se vratio na stari dobri K800
-
hm znaci niste bas zadovoljni?bolje da mjenjam za k810?al bas mi je lijep taj k850 :(
Ha čuj neki jesu neki nisu zadovoljni s k850,i tak ti je sa svakim mobitelom pa tak i sa k850 uvijek če bit onih zadovoljnih i nezadovoljnih.Osobno sam zadovoljan s mobitelom,ovaj novi firm.je popravil dost toga,al naravno mjesta ima za poboljšanja a za to treba vremena,mogu reć nikad s njim problema nisam imal,pošto sam videl da su neki imali ozbiljnijih problema.Mislim da to nije dovoljan razlog da bi se za taj mob reklo"ma nemoj ga uzimat ljudima se kvari"itd..Naravno tipke su tvrde,pretvrde i to isto kaj se otisci prstiju vide tj sklon je prljavštini,al nije presudno kod kupnje moba,bar ne meni....
ne, prljavstina, otisci i tvrde tipke nisu razlog. ali losa kamera je jedan veliki razlog NEkupnje tog mobitela. evo, on je izasao negdje u 12 mjesecu, znaci moramo cekati neko odredeno vrijeme (do sada je proslo vec 4 mjeseca a nisu popravili sve greske) da se taj mob moze kupiti, dok se ne isprave sve greske
meni je jos jedan problem sto ga mislim uzet na crno a ak ga tak uzmem nevjerujem da cu imat garanciju samim tim ak mu se nes dogodi ak budem apdejto software ili nes nemam ga gdje odnjet na servis i to mi je bas :( .
stvarno vise neznam sto da radim...
ma ne smetaju mi otisci al bed mi je dati moj mob i 100 eura za mob sa 5mpx i da onda frend sa k800 radi bolje slike bzvz... ovak mi se cini mob oke..
to je..vjerovatno se poboljsala kamera s novim softom al gledao sam onaj review na topsonyu i likovi su usporedivali pa sam zato rekao da radio bolje slike.. onda neznam trebao bih ga uzeti... prelud mi je fon... al me tak strah da mi ne vrisne prek seusa jer nece imat garanciju i sta cu onda :(
Ne trebaš sam updetati softver, odneseš ga u neki od brojnih privatnih servisa i za 50-ak kuna ti stave najnoviji.
ja sam sad jako zadovoljan sa svojim. nakon svih onih problema sad radi kako treba. i kamera je odlična. trenutno najbolja među mobitelima.
ja se sada bas dvoumim da li da uzmem taj telefon do neki dan su ga svi hvalili na sve strane... a sad...
a zasto to radite... sto je li seus vise nije siguran??
SEUS koliko znam ne radi update cijelog firmwarea.
Znam samo da nisam imal nikakvih problema sa fleshanjem tj skidanjem prek SEUS-a
Nisam ni ja,sve do K850... Njega mi jednostavno neće nadograditi,stalno mi javlja da imam najnovju verziju...
A znači nisam jedini kojem se to događa... Znači nema mi druge nego nositi u servis :-/ Baš mutavo,sad još i nadogradnju softvera moram plaćat :(
koliko ja znam neces je morati placati kada izadju free alati za mod??? ili se varam?
pa dobro sacekaj jos malo strpi se... ama mora to izaci!
e narode i moj k850i krepao
poslao sam s kompa na mob preko bluetootha jedan txt file,otvorio sam dokument i ugasio i onda je mob samo zavibrirao i gotovo,ne trza ništa
izvadio bateriju,vratio i upali se samo tipkovnica i plavi krug oko kamere drugo ništa,niti ga ne mogu ugasiti na tipki na paljenje
probao i update preko seus-a i banana,stavljam na punjenje i ništa
sve mi se čini da je ekran prdnuo(p.. m...r)
sad kam najbolje s nijme u planinsku ili na žitnjak pošto imam garanciju?!
:cry:
i kako izgleda sad tvoj mob MASVA?
a kaj onda sam moj dela, ovaj zadnji soft je gore, i dela još, nije se još ni jedanput zgasil ni niš, neću ga prozivat, možda i moj nedaj Bože crkne
kronologija događaja
došao u planinsku,velim što je s mobom i vraćam se za 1,5 sati
nemaju pojma što je i navedu razlog Micro SD,da mob ne podržava tu vrstu memory kartica i kak sam to uopće mogao koristiti
HAAALLLOOO
tu sam ostao paf pa kak ne podržava,u uputama im pokazujem str,.14 i to s slikom SD-a i na internet stranicama bilo kojim je navedeno koje kartice podržava
e onda ga nije bilo dobrih 45 minuta,donijela mi mob sasvim treća osoba i veli da im ja velim što ne valja s mobom i tak stojim ispred pulta ko nekakav bogec i nitko mi ne govori niš,palim mob,vidim da je napravio full flash ali sad mi uopće ne prepoznaje SD
tu sam pukel misleći da mi je formatiral SDS i izgubio sve na njoj,s mladom damom se lagano posvađao i ništa hvala i doviđenja
na izlazu sam još samo napomenuo kakav je to servis da nemaju pojma(na servisera mislim)koje kartice mob podržava a odgovor glasi,citiram
"da oni nisu dužni to ni znati"
amen
Micro SD FORMATIRANA KO I PRVOG DANA I SAD JE SVE OK!
@MASVA - daj mi reci samo jesi li probao ono šta sam ti ja rekao? Izvadit mem.karticu pa probat upalit?
I šta je na kraju bilo,napravio je full flash i formatirao mem.karticu,jel? :jehon:
Svasta... Ja recimo imam potpuno drugacija iskustva.
Ne samo da mi je covjek odmah kod preuzimanja povadio i vratio sve kartice i bateriju, nego mi je i svaka operacija, sto god su trebali napravit, bilo gotovo za max 1.5-2 sata, bez ikakvih problema, bez prigovora s moje strane, i svi podaci na mobu sacuvani, iako su mi napomenuli da je moguce da ce nestati.
Jednom sam ostavio mob u petak poslijepodne, pa su mi cak da ne bi preko vikenda bio bez moba dali neki zamjenski.
Izgleda su se pokvarili onda... :(
Ovo da oni to nisu duzni znati je po meni glupost nad glupostima, to mi je kao da mi automehanicar kaze da nije on duzan znati da u moj auto ide diesel a ne super95. :creep:
još jučer sam probao napraviti kako si rekao ali nije uspjelo i sam imatic veli da je probao na taj način
oni su napravili full flash a ja sam doma formatirao,samo velim da je mob poslije njihovog flasha nije prepoznao SD ali stavio sam je u čitač i formatirao
dobro da sam imao backup svega
A meni na k550 nije radio signal i bt i cekao sam sve skupa oko 3 mjeseca da ga vrate popravka...vracali su mi ga par puta i niti jedan put nije bio popravljen..i peti ili šesti put kad sam im ga odnio (vrlo ljut) popravili su ga...LOL!
ma smjet ce se ba sve modat... rijesit ce to SE
Evo i ja se nadam da bu došli neki alati za modanje,inaće mob dela ko podmazan,nadam se da ga neće zadesit nesreća;D kao ovdje neke forumaše:( .Svehvaljeni mobitel,a takve si stvari nebi smjeli dopuštat u SE-u
evo ga na, i moj je krepucnio kao i masvin :(
Ne razumijem pa kak tak mogu odlazit???U cemu je stvar softu ili samom mobu??
a kak ti je krepal,sam se ugasil il kaj?
pa ne silujem mob da je krepal
ima bug u firmware-u i jako puno ljudi se žali na to i to pogotovo kad se napravi update seus-om na r1ea031
@iceman89
što je bilo ?
@predator
ti imaš onda sreću da nisi mogao napraviti update s seus-om i u servisu su napravili full flash i tu je vjerujem razlika
ako i iceman89 potvrdi da je napravil update na r1ea031 onda je po tome seus krivac
Da, preko seus-a nisam mogao napraviti update, nije mi se više dalo čekati s time pa sam ga odnio u servis i za 60 kuna mi je čovjek stavio najnoviji soft i radi bez ikakvih problema... i prije sam kod njega nosio mobitele na update i sve je bilo ok a 60 kuna ionako potrošim na na razne sitnice pa mislim da je ovo bio pametan potez.
Pošto ovaj firm.dela kak spada,ja pak iščekujem sljedeći firm.za k850:D :D
Potvrđujem, update sam napravio i sve je nekako radilo par dana kako treba i kako ne treba. Znao mi je se na cistu miru restartat...
To je ovako bilo kad je krepucnio:
Ja se lijepo dopisujem, mms porukama (tele2 džabane :) ) i sad sam morao otić van kuće nešto napravit, lijepo ostavim mobitel (ispravan) na stolu u dnevnom boravku. Ja se vratim za 5min, idem pogledat jel mi došla kakva poruka, kad sam ga uzeo u ruku ima sam šta i vidit... Neće ništa, samo tipkovnica svijetli i krug oko kamere. Probam ugasit, neće. Ja izvadim bateriju, upalim i opet isto, tako par puta pa sam odustao. pokušao sam napravit update preko seus, dobijem poruku da imam već zadnji softver ali ja sam pritisnuo "ipak nastavi", i neće, stoji na 0% par minuta i javi grešku. Otišao sam ne net, vidio da je MASVA imao isti problem, lijepo sam izvadio sim karticu otisao u servis i dao im ga. Sad sve radi bez problema.
Stavili su mi komplet novi softver.
U njemu je bila kartica microSD od 2GB...
Bude li opet ista tako, mjenjam ga definitivno.
:argue:
:evil:
uf jebote ja planiram da si kupim taj mob... a vidim da sve veci broj ljudi o njemu skoro pa sve najgore govori!!!
aha sada sam vec smiren... a da vas pitam sto se tice kamere... je li ispunila ocekivanje?
ccc, jbte nasikiraste vi mene s k850i, toliku volju imam da ga uzmem a vecina prica za neke bugove,i da novi testni fw nije u redu.Hmmm. Neka ustvari ipak ja sacekam jos koji mjesec pa da ga uzmem, a nadam se da ce oni u servisu do tada ubaciti posljednji fw. Ili ce ispasti na kraju da cu preci s k800 na k810. hm :S (I usput stvarno je OGROMNA glupost sto k850 nema tipke PLAY/PAUSE s lijeve strane :( zbog toga cu da se pojedem).Ajd sretno svima...Nadam se da nisam zaboravio napisat jos nesto da nedosadjujem opet.
Ja ga nisam updateao preko seus-a. Probao sam, nije islo, onda sam ga odnio u servis i tamo je updatean.
a sad kada se razvije ova nova verzija phone XS-a bit ce moguce update softa??? samo me zanima hoce li praviti probleme?
Pa otkud da mi to znamo?!
Vidjet ces i provjeriti kad ga naprave, kao i mi svi ostali.
pa dobro mislio sam da zna neko!!!
je li to vec postoji sve da se ubaci samo treba sacekati da bude spremno cime ubaciti???
?!?
Ako mislis na firmware, ikonice, drivere i ostalo, onda da, to vec sve postoji.
uf brzo to oni daju na trziste... je li free za download?
A sta mislis? Pa kako je dosad bilo? Jesi li ikad nekome placao da bi skinuo firmware? :jehon:
BTW, :google:
Inace sam sadrzaj (firmware, ikonice, driveri) uvijek izlazi znatno prije ikakvog free alata za moddanje, buduci da neki ljudi imaju box i komercijalni softver pa mogu to koristiti znatno prije ostalih.
Ja recimo vec odavno imam skinut kompletan firmware za K850 (R1CA029), iako mi uopce ne treba...
..vozdrica:) Ev i ja imam K850i napokon..jedva sam cekao da ga uzmem i ispunio je moja ocekivanja mada sam vec znao sta da ocekujem..
Kod mene je Fm R1DA038 i savrseno zasad radi.. Takvog sam ga kupio.. Svidjaju mi se stvari koje su se izmjenile u odnosu na K800i koji sam imao prije ovoga i koji me je nakon godinu dana poceo zezati.. Da li iko ima ovaj FM?
u mene je taj firmware.... hehe i ja sam prezadovoljan sa telefonom.... neznam da li da odnesem u servis da mi promijene soft... jer ne namjeravam to raditi preko seusa!!!
A čuj ak te frka odfuraj ga,mada sad opet ovisi može a i ne mora da bu update prek seus-a sranje napravil...Ja sam prek seus-a delal update i dela sve bez greške
E pa sad mi je stvarno pun q sony ericssona i K850 :angry: Upalim mob danas i odmah na početku me iznenadilo što mi se promijenila tema sama od sebe (:wtf:),ali dobro,nije me to smetalo,mislio sam da je to samo neki sitniji bug... Međutim,uđem onda pod poruke,pa stisnem na primljeno i izbaci mi "Radnja nije uspjela". I naravno ista stvar i sa svim ostalim (poslano,nedovršeno)... NE MOGU VJEROVAT. Ovo mi je definitivno zadnji SE,stvarno su prevršili zadnju mjeru :angry:
probao sam ga, i prodao nakon 2 mjeseca. definitivno ovaj model preskacem, a ubuduce cu sacekati ovakve komentare, pa tek onda oduciti hocu kupiti ili ne
Također,imam ga od 12.mjeseca i dela bez greške,gore je novi firmware.....A izgleda da neki nemaju sreće s tim mobitelom