da sam ja vwgolf3 učinio bih sljedeće:
13.2.2012. - u Extra Obitelj L ubacio bih 3. pretplatničkog člana (npr. neki simpa broj ili novi pretplatnički 6-znamenkasti koji bih dobio u T-Centru)
20.2.2012. - podnio bih zahtjev za raskid Extra Obitelji L: ženu bih stavio na Extra Total L, sebe na Extra Priču, a treći broj na Extra Total XXL i obavezno bih priložio pismeni zahtjev koji bi u T-Centru trebali poslati u ZG. u njemu bi pisalo kako želim da se svi prikupljeni bodovi trebaju prenijeti na taj treći pretplatnički broj kako bih prilikom skorog sklapanja OTPO-a mogao umanjiti cijenu uređaja zamjenom T-Club bodova.
21.2.2012. - na ženinom broju bih aktivirao opciju poruke (ako šalje više od 3 poruke dnevno) i isto bih aktivirao na svom broju. vidio bih je li moguće aktivirati i opciju unlimited jer će mi se od 21.2. do 1.3. naplaćivati svaka minuta razgovora
oko 24.-27.2. na trećem pretplatničkom broju bi trebalo biti 18.000 bodova. zamijenio bih ih za popust od 600 kn pri kupnji iPhonea4s (Extra Total XXL) koji bih platio 398 kn (ugovorio bih trajni nalog) + u Tele2 trgovini uzeo bih pretplatnički broj na tarifi plan0 + deaktivirao bih sve opcije koje sam aktivirao sebi i ženi
1.3.2012. - formirao bih Extra Obitelj XXL. za nositelj bih postavio broj koji se nalazi na Extra Total XXL, a za članove: svoj broj (prešao bi sa tarife Extra Priča) i 095 broj na koji bih ugovorio OTPO na 24 mj i rezervirao mobitel
nakon 12.3.2012. - platio bih i preuzeo uređaj koji sam kupio po 095 broju + platio 1. od 24. računa po kojem sam kupio iPhone4s. Račun ne bi smio biti veći od 10 kn (samo radijska frekvencija).
nakon 10.4.2012. - nakon što po ženinom broju platim 24. račun kupio bih Samsung Galaxy (S+ ili Mini) u tarifi Extra Mix M te još jednom poslao zahtjev za ugovaranje trajnog naloga s obzirom da se promijenio poziv na broj promjenom tarife (Total u Obitelj)
2.5.2012. - ženin broj bih pridružio Extra Obitelji XXL
u siječnju 2013. kupio bih iPhone5. u veljači 2013. formirao grupnu tarifu gdje bi nositelj bio broj na koji je kupljen iPhone5, a članovi bi bili brojevi od: žene, moj i onaj na kojem sam kupio iPhone4s. 095 broj bih prebacio u Priču XS te u ožujku 2013. tražio trajno isključenje i platio 100 kn penala.