Da quotam Krompirka:
A to što je Krompirko rekao,to je istina živa.
Printable View
Istina, taj soft je samo dodatna komplikacija... Bas je bezveze...
O pa onda smo obojica Palmianeri:-) Radije si kupi neki Treo pa makar i sa windowsima.... Mada da je cijena upola manja-možda bi i bilo o.k. kupiti ga, ali ovako su nam (korisnicima) bacili rukavicu u lice (koji bezobrazluk-900$ i još te vežu ugovorom). Pa zatu lovu kupiš polovni auto!
Da vas pitam, jel znate kako se Ipod izliže sa vremenom i kako se plastika izgreca ako se nosi u đepu...
Ako se tako bude ponašao i ovaj phone, nakon godinu dana će izgledat ko moj daljinski za TV
najvjerojatnije nece biti igara na njemu jer jedini softver koji se moze koristiti je online, a mozda se uspiju i lokalno pokretati neke aplikacije no jedino AJAX, tako da od igara nista, s obzirom da ne podrzava niti flash.
nigdje ne pise, jel podrzava iphone javu?
Mob jos nije ni izasao a vec mu se kritizira izrada:notooth.
Mob je itekako izišao.
Ma daj, podrška za to čudo je katastrofa. Da mi ga neko nudi, ne bi ga imao. A i samo bi bolesnici dali toliko novaca za mobitel. Radije bi si kupio obleke za 3 sezone za te pare, a ne taj mob.
e ljudi, ali isti ste kao oni idoti koji su cekali dva dana za iphone, isti, samo suprotna strana. zanima me koliko vas je koristilo neki mac, vecina nije previse ni ipod koristila. samo pljujete po necemu zato sto je popularno a niko jos nema pojma kakav je uopce iphone, bitno da se pljuje. ne kazem ja da je apple najbolji niti je ipod najbolji niti je iphone najbolji, ali nije ni smece
Ma vecina ga pljuje samo zbog cijene, a to je i meni najjadniji dio iphone-a... Nisam ga vidio uzivo, a sumnjam i da hocu (bar ne uskoro)...
Koliko znam ne moraš koristiti Itunes. Možeš i winamp!
pa ni ne moraš koristiti iTunes, imaš hrpu drugih programa za stavljanje pjesama, videa i slika na iPod. u prvi mah bih se složio da je glupo koristiti bilokoji program za stavljanje glazbe, slike i videa na iPod ali razmisli... recimo, ja imam iPod od 60GB i na njemu mi je oko 45 GB glazbe, znači jako puno pjesama, bi li se tebi dalo sortirati to svako malo? ovako samo ubaciš u iTunes i čekaš da se sinkronizira
mislim da je coma dobro napisao, nakon nekog vremana ces imat tolko ogrebotina na ekranu da to nije normalno...
osobno mislim da za to cudo treba "mali" kofercic da bi ga nosio, jer dok te netko zove treba ti par minuta samo da ga iscupas iz dzepa :D
Tko je spominjao Macove? Ne moram isprobati iPhone da zakljucim kako nema neke stvari koji normalan mobitel ima, a i macehinski odnos Applea i AT&T-a prema korisnicima.
Koristio sam Mac i iPod puno puta, a ako neki uredaj ne mogu koristiti bez jebene aktivacije kod operatora SEREM se na to.
Isto,Koristio Mac,vratio se piceku.A o ipodu: da se itunes,ili bilo koji drugi program ne mora UOPĆE koristiti,da nema toliko ugrađenog DRM-a,da mogu zamijeniti vražiju bateriju kad krepa.
Isto tako sa iphoneom-Radi samo na jednoj mreži,preslaba baterija koja će krepat na pola ugovora(A Števa Poslić će zamijenu lijepo naplatit,jer to ne ulazi u garanciju(!)),nema nekih funkcija koje imaju low end mobovi,cijena.
Ali to nije ništa prema onome što ne samo iPhone,nego i svaki proizvod koji je izašao iz Apple-a u zadnjih 10 godina oduzima od korisnika- mogučnost izbora.
A kad nema izbora,nema ni zabave.
Zar je tako loše? A ja mislio da je Apple dobra i poželjna alternativa... Hm...
bas citam na t-portalu da je vec prodan u pola milijuna primjeraka.:respect: