Izvorno postao
vjeko
@Thommy --citiram kompovi su i te kako mjenjaju komponente i nemozes nista sto je sada novo prikljucivati na maticne ploce od prije 8 god, imamo visejezgrene procesore, ddr2, sad ce samo sto nije i ddr3, serial ata hardove i opticke uređaje, PCI-e graficke........ -- krivo si me shvatio, samo sam rekao da windows xp jednako dobro ide i na PIII I na coure2dou, tj ne osvisi o hardwareu.a i vista nekako mogla pokrenuti na p3 iako je zastario komp, naravno ne s ful detaljima.. btw komp mi doro radi, i sam sam ga slagao, a kad ga sam slazes to ti je lutrija, treba potrefit da se komponente savrseno slazu. no necemo vise off.
btw jel ima kakvih dobrih programa za windows 5,6 os? jer bi jednog dana presao na njega?.
@Vuki i ja se pridruzujem cestitkama tommyu. ..slazem se da ima dobrih programa, sam dok ih pronadjes medju njih tisuće, pola njih ne valja. evo danas sam pronasao jedan zanimljiv i koristan program koji bloka nepoznate brojeve, i ima crnu istu(kontakti), ako tko treba posaljem mu.
Bilo bi dobro da napisete nazive programa koje koristite, ali samo one korisne i slicne.
----evo ja koristim:
-FExplorer
-X-plore -najbolji explorer-barem meni.
-Handy clock- jako korisna aplikacija, mozda i najkorisnija- nekoliko vrsta alarma,svjetski sat, kalendar s prikazom dva mjeseca odjednput, stoperica, odbrojavanje, i slag na kraju, na hrvatskom jeziku je, i predivnog dizajna, sve pohvale.
-Power dictafone
-turn off
-black list
-sms timer
-office aplikacije
-Power Mp3
-Smart movie
-Divix player
-LCK Jukebox - bolji od Power mp3, samo sto nije nesto estetki dotjeran.
-profi mail
-opera
to je to za sad.
----ako tko treba navedene programe posaljem mu.