Da ti budem iskren, nisam uspio baš skužiti. Zavrnuo (spojio) sam obje bakrene žice, to bi trebalo biti nula, ali nikako ne kužim na utoru 3.5mm di je nula... :cube:
Printable View
ova najveća treba bit nula a ona ujedno ima i rupu na sebi da olakša lotanje a ova plava i zelena jesu ove druge dvije sa strane ( svaku posebno zalemiš ) e a otkud ti taj s 4 pina da ima žice orginal izvučene vani
očeš kupit te slušalice za 100kn da se ne mučiš toliko????
nemoguće da je stereo na banana izlazu!
A recimo ako uzmemo zvucnike(od PC sa 3,5mm ulazom)i sa converterom ga sopijimo u 2.5mm za mob,oce funkcionirat??
Pozdrav svima,
Imam Motorolu v360v i sada sam kupio slusalice"Stereo MP3/MP4 EARPHONE" stavim ih u svoj mobitel i mogu slusati samo na jednoj a an drugoj ne???? moze li mi tko objasniti zasto je to tako i ako se moze napraviti da radi na obadvje???? I(ste te sam stavio i u nokiu i radi na obadvje...... plz help
ne, nego zato jer ne postoji STEREO na v360! :loco:
i dajte moderatori malo se uključite u ovu temu i dokažite da nema sterea na v360 zato jer kad admin nekaj veli onda je to :adminrulz:
i samo da se zna pitao sam 2 servisera mobitela znači ljudi koji se bave popravcima mobitela stručno i oni kažu da nema sterea!
Eto, moje imaju stereo, mozda postoji serija koja je proizvedena u kini...
pa su zaboravili staviti na njih jos jedan kontakt....
mozda ti je motorola neispravna...
mozda, mozda, mozda....
ali moje sigurno imaju stereo, ali i to je mozda greskom, mozda samo moja motorola ima stereo, a sve druge nemaju, mozda je moja neispravna, a druge su ispravne koje nemaju stereo...
to kaj ti imaš je dupli mono tj. rade ti obadvije slušalica ali s jednakim zvukom znači ti pustiš pjesmu u kojoj zvuk prelazi s jedne slušalice na drugu kao u filmovima kad preko tebe prođe helikopter onak zvuk prolazi s jedne strane na drugu to je stereo a na tvojim slušalicama je i na jednoj i na drugoj stalno isti zvuk nema podjele da na jednoj svira bas a na drugoj gitara itd...
eee... evo ja kupio ove slusalice tvrtke Koracell
http://www.koracell.hr/slike/mp3_pla...lica%20823.jpg
S vezicom za nošenje playera
konektori: 3.5 mm i 2.5mm
visoka kvaliteta zvuka
kabel zaštićen tekstilom
Specifikacije:
- driver unit: 15MM
- impedance: 32
- sensitivity 119DB S.P.L at 1kHZ
- frequency response: 20-20,000Hz
- max. power input: 10mW
- cord lenght: 1,2M
cijena i gdje si uzeo?
kupio sam ih u Plodinama oko 30-ak kuna!
gle nema sanse da ti te sluske daju stereo zvuk , mozes samo dobit mono na obje sluske, ali to sa original slusalicama za mp3/mp4 nema sanse jer je razliciti raspored pinova(moras lemiti), a kaj se tice tih slusalica pocinju boliti uske poslije intezivnijeg koristenja.
Zna Li Onda Netko Gdje Mogu Kupiti Slusalice Za Motorolu V360v I Da Mogu Slusati Na Obadvije Slusalice??????
Ram 3 , Ebay, neznam jeli ima u Crazyshopu, i mislim da sam procitao negdje na forumu da je bilo u nekom centru(misli da mercatone) ali nisam siguran, a mozes otic do najblizeg elektroshopa kupit banana 2.5mm muski utikac VAZNo da je cetveropolni i da ide do kraja u mob, sheme imas u ovoj temi i malo lema , lemilica i radi .
mihha trebaju ti slušalice s četiri kontakta, a ne tri kako ti imaš.
Sve to stoji, i tvoje objašnjenje stereo i mono zvuka, i ja to dobro znam....
Ali ako ja nemam stereo zvuk, kako je moguće da na jednoj pjesmi(neznam sad točno kojoj) gitara se čuje u samo lijevoj slušalici, a ostalo u desnoj, mislim stvarno, pa nismo mi ostali koji tvrdimo tak glupi da ne razlikujemo mono/stereo.
A opet, ako i je mono ali NIJE, koga vraga paše u utor od motorole V360 konektor od 4 kontakta, to stvarno ne kužim. Onda bi napravili za tri kontaka i pa slušaj. :tclosed: :tclosed: :tclosed: :tclosed: :tclosed:
hvala ti alex1
sory krivi post.