Navigon za Android za sve rezolucije uređaja ...
Probao sam instalirati prije par mjeseci na Tablet PC (800x480) Navigon 4.0.1 Android i to radi "Pre-Savršeno" . Tablet nije "Rotan" i neznam kako se to radi i dali je potrebno ...
Uglavnom radi , a karte sam skinuo samo one koje su mi trebale preko WiFi_a , a i sam program predloži takvo skidanje ... Ne treba nikakve posebne mudrosti , samo onaj programčić koji je predložio kolega @ 2happy2beu , ako nemate HR jezik na telefonu ili Tabletu ... Krene li Navigon na engleskom jeziku , popravit će sam na HR kod prvog updatanja karti .
Odnosno dodavanja one karte koju ste zaboravili staviti , ili želite putovati na neku destinaciju ... Treba samo pripaziti da karte budu povezane između onih država kamo se ide .
Idete li u Njemačku preko Austrije morate imati HR+SLO+A+DE .
Ovdje je verzija koju sam instalirao nije krekana nego kupljena , i radi na bilo kojoj Android Navigaciji , bez obzira bio uređaj "Rotan" ili ne ...
Link ovdje: Navigon za Android 401 NEU
Sama navigacija Navigon Android nema neke razlike od klasične Autonavigacije na PNA uređajima , malo je pojednostavljena , ali jako dobro izgleda ...
Malo je nezgodan Tablet PC za Navigaciju , prevelik , nije baš na suncu neka vidljivost i šteta ga je pržit
, pogotovo ako se ide na dulji put .
Tako je i kod Mobitela nisu baš jeftini ni HTC , Samsung ili onaj skupi "amerikanac - šminker" i. t.d.
... :D