Sretan bozic!
Ajme kakav sam poklon dobio, bolje da sutim :wtf:
Printable View
Sretan bozic!
Ajme kakav sam poklon dobio, bolje da sutim :wtf:
Došo doma u 6 ujutro. Spavao do 14 sati pa sam ručao i nastavio spavat do 18:45. ;D
Zna li netko kakva je situacija u Rotterdamu s pitkom vodom?
Telefonija im je preskupa, ali voda mi je bitnija :D
Kak bi to trebali mi znat? :lol:
Igram se po eBay-u :flame: gledam koje beskorisne stvari da si uzmem...
Zato sam napisao "zna li netko".
Znam da ti ne znaš :p
Ljudi ti tam piju iz kanalizacije ;D
OT: Igram Gears of War na Xboxu :D
Blur je zakon, puj to!!! :lol:
Saznah- ima pitke vode :)
A najbolje da nema :p
Koj šit... Kupim jednu igru za iPod kad ono, pazi, ne radi... Sad jel mogu dobit povrat novca ili ne, nek se fuckaju :angry:
Kako je zgodna ova cura na 1 protiv 100... :blush:
Spremio se, valjda.
Gledam ovo gore.
Nije koliko zgodna? :p
Ne znam što si prokomentirao, ali meni je zgodna.
Ne uzimajući pamet (ili nedostatak iste) u obzir. :D
Sad me baš zanima što si napisao... :baba: :notooth:
Joj joj, bas ste babe :belj:
Izlezavam se... Pokusavam izbjec jos jedna jaja sa hrenofkama :ubite me da ne dobim salmonelu:
Poslali mi item iz čajne danas, sada cekam dolazak... I cekam povrat mojih para od applea :notooth:
Povratak za Zagreb :(
Obozavam austrijsku organiziranost kada na policiji rijesim papire za osobnu kartu u roku 15 min :D
Zakaj Austrijska osobna? :wtf:
Dosada radi cuda :jump:
Austrijsko drzavljanstvo
Još uvijek čekam jednu pošiljku iz UK.
Kupio sam si pizzu... Njamiiii :notooth: al je nekak minijaturna xD
Roštilj,kartanje,bla bla... ;D
otišo na čaj, vratil se s 6 pšeničnih u guzici........ah kaj sad :p
psenicno :laluna:
ostaje samo san narednih 8 mjeseci..
i ne samo to, prestadoh pusit..
ima da ovo cudo sto raste u meni bude neki ubergenijalac. toliko ponosna mater valjda zasluzuje obzirom koliko se odrice za njega/nju :D
Odrađen trening u školi.
Sad fino doma na čevape pa nazad u školu na drugi trening ;D
Ah, krepivan :\
@ Luna: I bolje da si prestala dimit. U protivnom te dođem nalemat bez beda. ;)
OT: Kad zbrojim 13 dana (radnih) godišnjega + dežurstvo koje podrazumjeva otić na posao tek u 14 sati,negdje od 05.12 pa do danas nisam ustao prije podne. Jednom sam čak u 18 sati ustao... ;D
Uglavnom,danas je pao rekord. Ustao sam u 10. :D
ja ustao u pol 12.. Gledao sa frendom lude 70e na laptopu (ok kasnije sam samo ja gledao) do kasno i sad si ih prebacujem na iPod, malo po malo ja to pregledam.
Odradio sesiju Instrukcija iz matematike, dobro je to...
Sad ocu cevape...
E ovo se zove tastatura sa pravim osvjetljenjem :D
Javi kad je nabavis, tj. kad osvojis multimilijunsko nasljedstvo. :belj:
Ma kaj, kosta 2.000€...Sića ;D
OT: Odspavao fino.
Danas me led doslovno dotukao, ruka mi lagano poplavljuje..
EDIT: Vidim igra Cibona, samo nemogu nac program na kojem se prenosi, pa ako neko zna :D
Doso doma, na racun mi tata uplatio 200 kn, sad shopping! Ok, ne bas sad, al ajd :notooth:
Chillam.. :P
Trening br. 2 gotov!
Sad su opet čevapi na redu za ručak! ;D
Malo si odspavao :D
Odo neki film pogledat..
PS: U nedelju nam dolazi RTL 2 za one koji neznaju :)
Prestrasno :(
A dolazi nam i Big Brother... :kakavsmomitoblesavnarod:
OT: Jedem kiflice :D
Papam keksiće... KEKSIĆ!!! :jump:
Dobio 2 pozitivna feedbacka na eBay-u, zakonćek ^^ burazu kupio neki USB od 16gb, nek se veseli.. Ja pare dobio :notooth:
A sad molim lijepo, keksići me čekaju :P
iks, potpis :lol:
Ico :D
http://cybernetnews.com/wp-content/u...keWireless.jpg
;D ;D ;D
OT: nakon 7 mjeseci stavio nove Winse... A cijelo vrijeme pazim i mazim iste, održavam ih i čistim sve dok mi sestra ne nabavi nekakav virus/malware/votever tak da sam bio osuđen na format c:
Znas, mozes stavit i password na PC pa da ti sestra nemre pric kompu :D
OT: Lagano spavanje, sutra opet 2 treninga ;D
EDIT: E ovo se zove balkanski fail ;D
Ja imam neke fejkove "Kingston"-e od 64 GB! :lol:
Kad smo kod poklona sinoc sam od frenda dobio na poklon WD hdd 500GB 3.0usb externi. Presretan sam jer je predivan i brz. 7 GB je prebacio brzo kao da sam stavio neki dvix od 700 megabajta za prebaciti.. Predobro.. Frend mi je zakon.
A sad jedna "tuzna" prica, cura mi dosla u posjetu doma jer ne zivimo u istom gradu i ne mogu igrati Gran Turismo 5 jer nebi je smio ignorirati pogotovo sto se nismo vidjeli 15 dana.. A ja bi tako igrao. Bas picim po AMG akademiji i full mi je zabavno.
I tako kasno je u noc a ispaljivam jer mi se ne pajki, uzas ziva neznam vec sam sigurno tjedan dana okrenuo dan za noc. A godisnji mi ubrzo prolazi pa 2-og pocinjem raditi. Hm treba to uskladiti.. Ali kako to kod mene inace ide svaki put kad pocnem raditi prvi dan uopce ne spavam jer ne mogu pa kad se vratim s posla onda spavam..
slusam...
Cini mi se da cu ih pocet slusat... Jos si malo razmisljam :notooth:
Sinoc sam se opet naroljao ko magare. I sad mi se povraće... :Puke:
Eto vam ga na kad neznate pit :lol: zato ja popijem... Joj da, ja ne pijem... :hm:
Sutra nju jir :D
Ogrebao sam si nogu na trn.. Taaako je -.-'
Ja na sutrašnjem partyju imam neograničenu konzumaciju pića. Pa možete si misliti na šta će to ličiti :drink::drunk:
Ja sam imao sinoć,pa vidi ti sad na šta ja ličim... :drunk:
Pringles-i opet! Yaaay!!! ;D
Marljivo sam treniral cijelu godinu tako da za Novu budem spreman za alkohol...
vraga, ubil se budem
alkohol? kaj je to?!
:lol:
al zato cu ja pocet bljufkit bez ikakve konzumacije alkohola. beat that!! :D
Tebe ću zvati ujutro kad se nacugam i uspijem te naći u imeniku, čisto da znaš :D
Stavi na quick dial. :belj:
Na jedinicu umjesto govorne poste, naravno! :)
Ahahaahahha
Sad me brat probudio... Zast se ljudi tak deru kad ih ubiju u igru? :jehon:
Jedva cekam da danas zderem pizze :njam:
Dobro jutro!
Lagano spremanje za danas.
mukica :(
(The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.)
Od 7 do 13h jee.. 5 sati.. Ouuu... Kak mom burazu oci ne ispadnu? :wtf:
Idem se obuc iz pidjame :notooth:
Op op, stara me zove slagat francusku :D :D :D
Evo i popa na vratima, taman dok sam mislil da će nekom srećom fulat kuću :D
olrajt...2 litre tome za doručak...de mi je sendvič?!!
Buraz se zabavlja sa mojim iPodom... Cekamo drustvo sa kojim slavimo Novu... Olrajt... Odo ja igrat poker, I feel lucky :jump:
Odmaram prije posljednjih priprema :D
Idem malo odspavat :D
Jel to Cionn dobio ban? :wtf:
EDIT: kako sam znao da ce zbog toga dobit ban.. :-/
Zašto je dobio ban? :)
jer je bio zlocesti :D
pise sve u kaznama.
dajte se naucite prijavljivati postove a ne se uvlaciti u rasprave i spustati se na nivo provokatora..
Imas ovdje
Kak se radi da napisem Link neki i da pise kao "Ovdje"? Okej skuzio sam :notooth:
Evo me u Splitu. Malo za promjenu odlučio sam dočekat novu godinu malo dalje od otoka... :)
Vratio se s Rive prije pola sata, sad lezim i saljem poruke ;) sretna nova 2011.! P.s. iz Splita sam.
Stigo doma. Sad će neke kave i tako... :)
Jos jedan dan i pobjedjujem na aukciji... Nije mi bed dat 50 kn za prijenosnu bateriju od 1900 mAh-a :notooth:
Sutra cekam postara da mi donese moj stalak xD
Zakaj pesi mrze mackove? :hm:
Dođoh kući :)
Bilo mi je savršeno u Amsterdamu.
Rotterdam je stvarno prekrasan grad. Ima nekih čudnih stvari- tipa da se večina dućana zatvara oko 17- 18 sati (otvara oko 12) i slično.
Ali, "promocija" biciklizma me oduševila.
Na svakoj cesti je i staza za bicikle u oba smjera, posebni semafori za bicikliste, posebni parkinzi kod kolodvora i općenito po gradu...
Nešto prekrasno :)
Evo, ovo je stanica vlaka (Zwijndrecht) kako izgleda svaki dan. Tko zna kako je po ljeti...
http://img831.imageshack.us/img831/3...8160434.th.jpg
A parkovi, ceste, kuće... Predivno. Sve je precizno i ukusno napravljeno.
Idealan grad za babe koje žele znati sve o susjedima.
Velika većina kuća (koje, usput, izgledaju kao iz kataloga) ima ogroman prozor s obje strane dnevne sobe (tako da se s ceste vidi skroz do vrta).
I na njemu nema roleta- eventualno neka mala zavjesica (više ima estetsku ulogu nego praktičnu).
Tako da cijelo vrijeme možete vidjeti što ljudi rade u kućama.
A, primjetio sam da stanovnicima to ne smeta (ljudi nemaju srama :notooth:).
Hag- također predivan grad. Samo što ima puno više starih građevina. Plaža je također jako lijepa.
Amsterdam- zanimljiv, pogotovo ako se idete napušiti ili izj...... Trava se osjeti na svakom koraku, jointovi se motaju na cesti, ljudi čekaju u redovima pred "Coffe shopovima" (nije mi jasno zašto "coffe"- kao da se ne zna da je glavna stvar tamo trava), pred "Gay coffe shopovima"...
Pošto sam bio tamo na Novu godinu- grad je užasno prljav. Petarde, boce, limenke, ljudske izlučevine, alkohol, cigarete... po cestama u centru grada. Suvenirnice se ne razlikuju previše od sex shopova (u njima možete naći sve s "likom" marihuane, sve stvari koje se inače nalaze u suvenirnicama u svim mogućim kombinacijama sa spolnim organima...). Sve se vrti oko seksa i trave. Uglavnom, ne sviđa mi se.
Naravno, ne treba zaboraviti ni Red light district- ne možeš ići u Amsterdam i ne proći tamo. Stvarno da ne povjeruješ... Žene stoje u izlogu, ljudi se skupljaju i gledaju, bacaju se ponude i komentari, neki tipovi stoje u izlogu i raspravljaju što će raditi (:notooth:)... Usput, tarife su oko 50€.
Neke cure stoje i lijepo izgledaju, neke pričaju na mobitel, neke jedu, neke se presvlače, neke se deru na prolaznike koji im bacaju komentare, neke pričaju s kolegicama... (raspravljaju o beletristici i avantgardi :p)
Raspravljali smo kako je to odvratno, ali smo došli do zaključka da ako njima nije neugodno da ih gledamo- nije ni nama... :dunno: I da u 99% slučajeva postoji alternativa.
Ima stvarno lijepih cura, ali ima i ostalih (muškarci-žene ili žene-muškarci, babe, teže plastike...).
Također, sva tri grada su stvarno multikulturalna- što je lijepo za vidjeti. Iako ima puno "shady" ljudi.
I iznenadilo me kako svi "igraju" na poštenje. Dućani puno stvari ostavljaju vani i bez problema se može ukrasti, u muzejima i brodovima uopće ne broje karte ako se kupuje za grupu (tipa- kupiš 15 karata- vas 25- 30 bez problema uđe), za neke stvari uopće niti ne pitaju da platiš (tj. platiš ako želiš- nitko te neće zaustaviti niti pitati)...
Samo što ljudi nisu otvoreni kao Hrvati. Ali, zato velika većina (čak i stariji) super pričaju engleski.
Sve u svemu, jedno lijepo iskustvo i preporučam takav posjet svakome tko dobije priliku :thumbup:
Ako nekoga još nešto zanima... ;)
OT: Vidi, Cionn zbannan :p
Odo se oprati i spavati :wave:
@georgy: svaka čast na kratkom putopisu, drago mi je da si se lijepo proveo :)
i ja sam bio prosle godine putovao,bilo je super..isao sam Prag,Amsterdam,Utrecht.bilo je jako zanimljivih 15 dana..
A ja iz hrvatske jos nikad nisam izasao :jehon: nece mi stari izvadit putovnicu, kaze da je to "Bacanje novaca." I da mi to "Netreba." I sta ak osvojim put u Disney world? Ha? Ko ce onda ic? Ja nebum mogo! AHA! :whistle:
Danas kod frenda napokon da proucim njegovu famoznu akusticnu gitaru... :D
Prvi dan na poslu u ovoj godini i nakon skoro mjesec dana ljenčarenja... :)
Nagovaram frenda sa LG Optimusom da se rega na nas forum :P
EDIT: Rego se :jump:
evo me fico... pozz svima, ja sam taj ponosan vlasnik lg gt540
za sada malo proučavam forum...
a šta ću jadan... trudim se... ali nista :(((
Idem moddad svoj iPod... :clap:
Za sat vremena ak cujete da se neko dere iplace, mozda sam ja :flame:
Sad... Skuzil bum ja de i kaj... I SAD CU NAPRAVIT BACKUP! xD
Bezveze... Kao pomrčina sunca, a ne vidim ništa na nebu :D
Jučer se provozao na biciklu- savršen osjećaj :)
Razmišljam imam li što korisno za raditi ovaj tjedan... :hm:
Ja imam - odmarat da se mogu naspavat :crnogorac: :D
OT: niš. :)
Osvojio još jedan USB :D
kak si ga osvojil? :wtf: daj ga meni ak ti netreba :notooth:
Na isti način kao i zadnji. :p
Ne dam :belj:
Da tebi kažem- umanjio bih sebi šanse :)
Nađi si "svoju" nagradnu igru- ima ih milijun po netu... :p
Nakon skoro 10 godina vjernosti odo ja u tomato...:tomato:
Dopeezdilo mi da mi deru kožu. Ni najmanje se nisu potrudili da zadrže korisnike već samo deru... Žao mi,al jbg...
Gladan.. Sam.. Neznam kaj da jedem... :( OCU PIZZU!! :retardlol:
razoril laptop do zadnjeg šerafa, zalemil komad železa, sve pošarafil natrag.....i čak dela :D
GEEZAS!
4 godine sam a forumu :notooth:
Ja sam nekaj vise od jedne god.. Huha! :D
Prokrvaril mi nos na tusiranju.. Veri inčrsting.. ;D