Hvala Smuchac!!
Printable View
ma sinoc je zaostala proslava martnja bila,jutros dodjem doma i saznam da sam ujak postao :) znaci moram danas opet :) blizanke je sestra rodila,sad ce bit rusvaja po kuci
Cestitam..i ugodna festa:biglaugh:
Cestitke! Nema tog osjecaja kojeg moze nadmasiti puna kuca vristave djece :D
Rece iskusni tata xlr. :belj:
Laj na Lunu. :D
:lol:
Ja volim malu djecu. Kupio sam i crni kombi da ih imam gdje potrpati kada ih pokupim iz škole :)
Fulao si, kombi ne treba bit crn. :D
Ili sto bi frend rekao, nema do pecene djecetine s krumpiricima... :belj:
I narezano tanko pod 45? :D
A cuj, covjek je Slavonac, what do you think? ;)
I think da od ovog trenutka drukčije gledam na kulena i njegovu sestru :ninja:
Pa kazu da su svinje i ljudi bioloski i fizioloski izuzetno slicni...
:belj:
Sjetit ću se tvojih riječi sljedeći put kada budem topio čvarke u ustima :D
vriiiiiiiiiišt :lol:
i sve to zaliti s cajem od mjacine dusice (postoji i slika bebe u loncu u bespucima ineterneta, al ne znam bih li da je nakeljim sama sebi trebala pisati ban?) :D
nije ti ovo vorum haer :nono:
ovdje se klonovi banaju odmah!
Uvest cemo novo pravilo - poticanje na krsenje pravila se takodjer kaznjava.
Krepal nam je telefon i net u skoro cijelom gradu, vidim nema me 2-3 dana i odmah udri po chataoni ;D
ade ne lazi, ruzno je to, okrivit telekome, VrbovAc i tako to. priznaj, nije te bilo dva tri dna jer se nisi stigao otrijezniti od martinja :D
OT: muz spava, dete spava, ja uzivam u svojih par minuta mira s vrucom cokoloadom.
samo sam malo pretjerala s cimetom, al dobro, popit ce se :D
Procitao Metro 2033., svaka preporuka, knjiga je odlicna :D
S gnjušanjem se ograđujem od ovih kontruktivnih laži i obmana javnosti :whistle:
OT: OK, evo, proradio net napokon ( :D ), saznah da dobih ban na jednom forumu i to bez ikakvog razloga. Nema žalbe, nema razloga zašto, ništa. Eto što se događa kad su budale glavne tamo...
cafe.mobil :couple1:
Da, izgleda da je to u pitanju :hm:
A ništa onda, očito moram svaki, ali baš svaki dan biti tamo i spamm... ovaj, pisati smislene postove :D
Došel mi je onaj kalkulator kaj ste mi rekli da uzmem. Fora stvarčica :notooth:
ali kolke su to upute... :freakout: kaj ja sad to sve moram pročitat? :dunno:
Mislim da sam vidio t-macu...
Ajde sad rješi ovo :D
http://www.facebook.com/kolektiva/po...50465253675763
Prepisujem njihova imena na listu za odstrijel :lol:
Jesam ja to upravo napisao "rješi"? Sramota mi oči pokrila :o
Ma daj...
Ajde da je neko natjecanje pa da moraš što prije odgovoriti (makar- i onda...)- ali još uz neograničeno vrijeme ljudi fulaju...
Kad smo mi bili mali (:notooth:), fore su bile tipa ono zbroji sa umnoškom od ova, pola padne u potok, trećinu ti ukradu... na kraju ti pogodim koji si broj zamislio:D
I ova:
"Tri prijatelja iznajmila su hotelsku sobu i platili po 10 dolara svaki.
Soba je kostala 25 dolara umjesto 30 dolara tako da je vlasnik hotela
poslao radnika da im vrati 5 dolara. Svaki od prijatelja je uzeo
po 1 dolar a radniku su dali 2 dolara za njegovu uslugu. Dakle:
Svaki od prijatelja je platio po 9 dolara za sobu.
To je ukupno 27 dolara.
Radniku su dali 2 dolara.
Što se dogodilo sa jos jednim dolarom kojega nema?"
A, danas je "mind blowing" zadatak sa redoslijedom prioriteta najosnovnijih operacija...
Ja to još dan danas nisam shvatil. Da, popljuvajte me i špotajte no nisam upregnuo vijuge da skužim :D
btw ako nitko nije skužio T-maca se javio :D
Da, zdravo T-Maco! :D
Prošla T-maca preko puta... ;D
OT: Upala grla,antibiotici vec dva dana,al ja i dalje ne mogu ni slinu progutat,ni jest ni pit ni ptičat. Totalno sam u banani i sutra idem zatuć doktoricu jer onakav pregled od 12 sekundi ni krepani miš ne zaslužuje. Kao zini,ajme šta ti je grlo crveno. Sestro napišite mu Klavax ili koji je već quratz i neke za kašalj,a ja ne kašljem... :Puke:
te ket te ket teeeeeeekeeeeeeet :laluna:
Zato baš! :p
"Produktivni kašalj"- kako pišu na reklamama u autobusu (na kojima su napravili odraz krive bočice).
Stvarno ne znam tko to radi u tim oglašavačkim/tiskarskim tvrtkama... Ako ja primjetim tu grešku sa polovice autobusa...
OT: Sutra pišem matematiku.
Nemam visoka očekivanja :notooth:
Stavil sam si novi avatar. Malo se igram sa Gimp-om, pa eto, iz dosade :notooth:
OT: učim povijest....
Čeprkam cio dan po Android emulatoru, pokušavam dignuti custom ROM u njemu, ali nejde :D
Bem ti rupe u rasporedu, imam faking 6 sati pauze između predavanja, srećom pa se mogu zaletit na 2-3 sata doma na ručak i odmaranje :D
A gle, na vlak mi ode 35-50 minuta, ovisi kojim vlakom putujem i da li kasni ili je na vrijeme. Od doma do kolodvora mi treba cirka 15 minuta a toliko mi treba od kolodvora do faksa. Naravno, računaj vrijeme čekanja vlaka kao i povremeno čekanje busa jer neka predavanja imam skroz na drugom kraju grada :D
evo sta se je radilo :)
http://img204.imageshack.us/img204/911/img1317rt.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Jel' to sipa? :)
^^ Jok. Lignja je. ;)
OT: Slušam neku muziku... :)
ideš, kolki komarac!
Dobro jutro, moram uciti ms word za hebeni kolokvij... A Word je hebeno zanimljiv u pola 7 :mad:
um... a kaj se tocno ima za ucit u wordu? :dunno:
stoji, ali word je tako jednostavan i logican :ne zna:
a mozda je i do mene, jer ja nikad nisam igrala igrice, ja sam si otorila word ili paint (cesce word) pa se igrala s opcjama :D
imala sam perod kad sam zidove sobe umjesto s posterima obljepila s lyricsima pjesama uredjivanih i wordu :facepalm: ono, tona toga je bila..
Yager ti je odgovorio, ima toliko opcija u sebi da to jednostavno nije moguće :D
Ali, nema veze, I think I aced that shit :D
Isto kao i Access koji je frend na medicinskom veleučilištu morao učiti.
Samo što se on još manje koristi.
Pa- neće medicinska sestra ili doktor raditi bazu podataka... :D
Ja sam na prvoj godini Excel radio do najsitnijih i najnepotrebnijih detalja :) Prvo moraš položiti Excel da bi mogao izaći na kolokvije iz poslovne informatike. Ali to mi je super. Jeste da ga na trenutnom radnom mjestu ne koristim, ali dobro.
Vi samo mislite da je Word bauk, a kada treba napraviti nešto složenije od tablice, viči pomagaj :D
Jel se moze igdje kupiti magnezijeva traka?
Trebao bi ju za pokus...
Makro naredbe, umetanje komentara, prijelomi stranica (page, column, još neki :D), pisanje naredbi u Visual Basicu za aplikacije, praćenje promjena, umetanje legacy addonova (padajuće liste, check box) enkripcija dokumenta, protekcija dokumenta, ubacivanje data labela na grafikone, uključivanje i podešavanje reviewing panea, cirkularna pisma, picture captioni, umetanje quick partova u header and footer (tipa automatsko ažuriranje datuma ili veličine dokumenta), izrada svojih stilova etc etc etc.
Poznavatelji Worda znaju da je popis onako, amaterski no ovo je samo indikativno za Lunu :D
Ti kao da si diplomski pisala na mašini :)
Samo kažem da mnogi misle da znaju pisati u wordu i onda im je uradak tehnički neispravan jer ne znaju koristiti osnovne alate (paragrafi, oni kurčeki gore na ravnalu itd). Jbga, većina kaže da zna word pa im se to znanje kasnije preslika u metode pokušaja i pogreški. U svoju obranu ću reći da pored svih radova koje sam pisao u wordu, a napisao sam ih preko 20, javno i odgovorno tvrdim da bih rado pohađao tečaj worda :)
Postoje jako debele knjige o tome kako se pišu seminari/diplomski i još deblje kako to isto prenijeti u word. Dobro, sumnjam da su ove druge deblje :D
Za maturalni rad ti neće trebati, ne brini :)
Kao prvo gdje su ti cizme i carape plave boje ????Sada ti ide odmah zahtjev za pokretanje stegovnog postupka sukladno pravilniku o sluzbi u OSRH.Jos te nisu naucili da uz odoru prikrivno modre boje u digitalnom tisku idu cizme a ne cipele:respect:
Inace ja ulovim na mojoj poziciji 2 kile lignji i 5 kila orada ili brancina u sat vremena:haha:
Raul na tvojoj poziciji se ulovi uz panulu vise od jednog brancina..jednog ako bas nista neznas :) za lignje znam da sad tamo lovite jer ste sve molove zacrnili-Tile se u grobu okrece :)
A sad sta se unforme....ja sam novu zaduzio al naravno ne svoj broj pa i dalje nosim onu "postarsku"plavu i samo mi fai davidova zvijezda na ramenu pa da me nkako nemogu zamjenit
To je onda kao "take away" trgovina? :D
OT: Bio sinoć na koncertu Bajage i Jelene rozge. Dok je Momčilo ss instruktorima svirao ja sam uživao,Jelenu nekako izdržao i ošo spavat... :beer:
da al malo je takvih koji samo za veceru uzmu...bar u mojoj firmi cigana :)
veselju nikad kraja prvo je sestra rodila prije 20 dana a sad sam saznao da cu i ja postat tata jos jednom. bankrot samo takav :)
crap...popodnevni powernap je uzeo malo previše maha....dobro jutro :p
Doš'o mi mob'tel sa servisa :notooth:
već je optimiziran i spreman za daljnju upotrebu... :D
Isprobah novu biciklističku jaknu.
Ne mogu vjerovati kako je dobra :notooth:
Jedino su mi nožni prsti utrnuli... :/
rus, cestitam :laluna:
svaka cast, ja ne bih ponovo :D
bas smo ovaj vikend stavljali lampice i bozicne ukrase po boravku. prosle godine smo to radili za svetog nikolu i sjetim se da je zvjercica tad vec bila u busici, samo jos nismo znali. i veli muz "a vidi je sad" :D slatko mi se prisjetiti toga svega, sad kad taman dolazi to isto bozicno vrijeme.. ae, al se onda automatski sjetim mucnina. pa krvarenja. pa hormonske terapije protiv krvarenja od koje mi je jos vise bilo muka. pa drhtanja pred svaki ultrazvuk u pocetku, jel sve okej, jel srceko jos uvijek kuca.. uf.. fala, al ne bih ponovo :D puno mi je draze kmecanje, nanasanje, nespavanje do 3 ujutro; nego biti trudna. svaka cast zenama koje uzivaju u trudnoci. moja je bial prepuna komplikacija i jedva sam cekala rodit.
tak da sretno :D
Lol, ovo je ispalo kao da je Rus trudan :lol:
pa cuj, on je taj koji ce trcat po pekarama u potrazi za toplim burekom, on je taj koji ce u ponoc ici na benzinsku (jer je to jedino sto radi) po sladoled, on je taj koji ce trpit hormonalne ispade, on je taj koji ce morat preuzet kucanske poslove na sebe ak ce zena, nedajboze, morat na strogo mirovanje (kao npr ja na pocetku i na kraju).. tak da, sretno mu :D
Hvala na cestitkama
Luna-on nije taj koji ce trcat okolo po sok od jabuke jer mi posao nije blizu kuce :) tako da me zena za vikend ima samo,a ako oce sladoled ima svoj auto i put pod noge :)
Cestitke, ali preporucio bi ti da budes malo obzirniji. Ne bi bas trebala vozit okolo po takve sitnice dok je trudna.
lako za vozit okolo, al kaj da fakat zavrsi na strogom mirovanju? ono krevet - wc - krevet? tak je meni u dva navrata bilo.
Brodovi, brodovi...jos malo pa doma:drunk:
Tko to kmeči ovuda, utišajte tu djecu :p
Sjetio se onog smajlića kojeg želim progurati ovdje :D
http://www.pohrani.com/f/1C/kC/1ufJZCBx/rofl.gif
pa zicaj bimbija. reci da te luna poslala :D
Jel se to meni cini ili je ovaj novi youtube zbuggan?
Recimo, slusam pjesmu i sada kada mjenjam nacin gledanja videa promijeni mi se kvaliteta zvuka.
Kada je u onom "srednjem" formatu, zvuk kao da je cisci i jasniji, dok u onom manjem je tisi i dublji.
pala je jos jedna "malo veca" lignja,ima 1.3 kg :)
nece zeni bit nista tek je mjesec dana trudna :)
Pucam po šavovima, zakaj više ne radi SMSflert na SIMPI?
iskrica?
Boli me glava cijeli dan pomalo,taman koliko treba da se naživciraš. Tablete inače izbjegavam pa koje god da jesu,al morat ću mlatnut neki Neofen jer mi je svirka večeras,inače bi ošo momentalno spavat... :)
meni ne pomogne ni voltaren ni neofen ni x al zato kafetin uvijek spasi situaciju