Ti ih jedeš ili? :p
OT: Skinuo Family Guy- odo gledati :)
Printable View
Ti ih jedeš ili? :p
OT: Skinuo Family Guy- odo gledati :)
Pa kad neznam :belj: na netu sve neki "stavi ovak ili onak", svi kazu drugacije. Mislio sam da ima nesto "posebno", al nema :notooth:
Nemrem se odvojit od COD-a... Neko prokletstvo.. Ovo ce gadno utjecat na moje ucenje :biggreen:
Family Guy- "I'm milking your husband" :lol:
jutro... ;D
probudio se, malo fizikalija u vidu seljenja kuhinjskih elemenata, pa ručak, i sad chillll... :)
Utrpao 2 velike porcije cevapa iz rubelja u sebe, sad malo u horizontalu..
ja jednu, ne iz rubelja neg iz hrge :D
sad malo NFS do arene, buraz zaboravio da radi... ;D
svašta ima na ovim našim cestama... :notooth:
Jel se to meni cini da ljudi koriste google translate za pisanje ili su fakat nepismeni? :hm:
I jedno i drugo :P
Ot: imam goste
glomazni otpad sutra dolazi, izbacivanje svega... ;D
a ne daju mi da ja to riješim...
a taman sam otkrio kocke za potpalu... :notooth:
Nešto malo učio i pogledao Dextera.
:freakout: Još samo 3 epizode- mislim da će svaka biti užasno napeta :bigjump:
Sad ih čekam kao babe Šeherezadu :notooth:
Danas 'ladim jaja.
Fino dan skole pa netrebam nista raditi niti nosit knjige u skolu :notooth:
Blago tebi, nas danas muce kak su i do sad :(
Postajem ovisan o COD-u :crazy:
jutro... :)
Nakon što sam vidio Hot Pursuit 2010, vraćam se na Porsche Unleashed.
Ako netko ne zna kaj pričam, taj nije igrao nikad igre na kompu :D
Napokon je postalo zabavno u The Walking Deadu...
nakon posla 3mj (i subote) slobodan dan,net i kava.. :gušt:
jutro... ;D
volim kad me ujutro obraduje paket s ebaya... :)
Ja svoj paket jos cekam :(
Doso doma, frend zmrdo iphone, sad trazi pomoc, a ja nemrem na komp :-/
Frend odneso vanjski hard. Sad ću gledat štangu. :notooth:
došel s posla, natrpal se domačim vručim cucekima...niš mi se neda...ni presvući :p
Boze moj sta mi sve moramo citati za lektiru...
Ova Gavranova Judita je pomalo..khhm...prosta ;D;D
OT: Jos samo 50 strana pa gledam Chucka :D
isuse, kak ste truli u ovoj cetari
dajli skul riports
dejli fud riports
jebote, cak i doba kad smo imali dejli šit riports mi se cini zabavnijim od ovog!
dakle, dejli riport:
bila na đobu.
grupa mi dupkom puna, sto ce reci imala sam jako puno šiti pelena
dosla doma i nisam skuvala rucak. bed hausvajf. bed, veri bed
isla na pivu kod sogora.
nije mi bilo dost pive.
ocem jos i sad se svadim s muzem oce on ic po pivu il ja idem pjeske
je
singin' this is d life
bit cu uzorna roditeljica. jednom.
120 strana u 2 sata i 8 minuta, nije lose s obzirom da sam pratio tekmu na telki i citao :yea:
Luna, alkohol i djeca nikako nejdu zajedno :notooth:
cion, a kak ti znas :P sokic od jabuke ti izgat'o? :D
yeger, ne kaki :D tema se zove kak se zove, a nalazi se u cetari :D
dake, ajmo cet
kaj mislite o sjevernoj i juznoj koreji? za kog navijate? :zubo:
Daj, nećemo o ozbiljnim temama :p
Trebamo mi sada uletiti sa Slovencima i osnovati Kraljevniu HSK (Hrvatske, Slovenije i Koreje) :belj:
Kakav idiot, tip ne zna nacrtati "box" u WTD :D
Stavljam CM update.
Odo spavati :wave:
Sjetio se 2 odlična izuma na kojima bi mogao zaraditi.
Jedan možda već postoji, ali ne u Hrvatskoj. A, drugi bi bio "moje područje" :D
Sada samo treba sprovesti u djelo... :D
stigoh doma... ;)
ugodan večernji dio dana...
Luna, mislim da je bolje kad nema dejli šit reports :belj:
Rano sam se probudio, ali cekam prokletu maskicu sa ebay-a...
Sad cuo na Anteni Zagreb da pametniji ljudi idu kasno spavati :notooth:
EDIT: Napokon su dodali na google.hr onaj prediction koji je prije bio samo na .com domeni.
Ne bude se ništ dogodilo između Koreja, barem se tako nadam.
Prije bi rekao da je to "iskazivanje" snaga...
Inače, jutro. Devastiral sam si prst na nozi, prokleti zid :D
jutro... :)
ma nek se rokaju samo, postalo je dosadno, a i ameri se nemaju gdje više mješati...
treba im neko novo mjesto... ;D
Kim Jong se ustao malo na lijevu nogu, Reuters piše da su mu premjestili krevet uz zid tako da odsad može ustati samo na desnu :coffee:
Dobar je Chuck zadnji (tj. Sarah). :drool:
Gledam Family Guy :)
"They packed your book in shreaded- up pieces of your book" :notooth:
Slazem se :notooth:
Pokusavam nac neke dobre house pjesme..
Cijelo moje mijesto danas ima problema s internetom. Sve se nešto prenemaže dok otvara stranice,al cafe.mobil.hr je od svih stranica najsporiji i šteka mi. Ima li netko sličnih iskustava danas?
OT: Pojeo tanjur juhe i malo odojka,otreso dva gemišta i pojeo naranču (domaću). :)
Sad ću u krevet i malo gledat telku,dopeezdilo mi vise danas...
Slazem se za Chucka :D
Meni je prije par min "riknuo" forum.
forum i mene zeza... ;)
došao doma, vani poprilično zahladilo... ;D
J*bote pa vani pingvini na cesti se smrzavaju a ja moram na trening...
Cion na kakv trening ides.Ja dosao iz dezurstva a posto sam jucer narucio battlefield 2 za ps3 neznam jel da cekam postara ili da idem spavat.Zanima
Me jos netko je apomenuo da murija ima neki zakon o blendanju koji svi krse.a kakv je to zakon za to jos nisam cuo i o cemu se radi uopce.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jutrance drugovi! I drugarice, ofskroz :D
Cekam prokletok postara (da, jos uvjek...) da mi donese moju macho svjetloplavu maskicu... I za bozic mislim da nikaj od pojacala.. Nego ce mi tata kupit onaj iRig sta se kopca u iPod :notooth: jel ima tog u hrvatskoj, il da uzimam iz inozemstva?
U Viti kod Bille.
OT: Slusam Painkiller od Pendeluma..
i am reporting my daily shit
Bullshit...
Čeka me večera za 5. Gljive na 4 načina kod frendice... :eat:
Nisam imao zadnji sat :)
Planiram vožnju, skidam pjesmice...
EDIT: Došao s vožnje. Kraća ruta nego inače, trebao sam ponijeti duge rukavice... :D
Gledao zanimljivu predstavu u pozorištu :)
Mucim se sa spaghetti & marshmallonsom.
Danas Radionicke vjezbe... Neznam kak cu do skole, magla gusta ko... Ko nekaj gusto :wtf:
Jedino sam imao tehnicki u osnovnoj, tak da mi je to slabija strana :p
EDIT: Prolazim pored parkinga di su taksisti i nemogu doci sebi. Jedan taksist u autu se igra sa Galaxy Tabom, drugi vrti po 10-20 novcanica od 100 i 200 kn i mislim si, pa jbt od kud njima tolke pare, nista ne rade po cijele dane...
ps:poceo je padat snjeg :)
Taman se mislio danas voziti- ali ova bljuzga je bezveze...
U školi bilo dosadno pa smo razvijali neke teorije i smišljali izume :D
Jedan od njih je kalkulator koji može dijeliti s nulom- neću pisati detalje jer razmišljamo o patentu :notooth:
Al opet, od kud njima te pare za te hi-tech gadgete...
Gledam Hitoramu :notooth:
Pocinje noc halanja CoD Black Ops multiplayera!
Uz ovu pjesmu :D
Faking insmomnia a sutra ujutro u školu. Da, znam, subota je. Fak.
Ajde pa ne pada snijeg. :)
Padao snijeg i rastopio se.. Ja bi nekoga nasopao :devil: hehehe
Radio pire krumpir i pošpricao pola kuhinje... :retard:
Ali je fin :notooth:
Razmisljam dali su njoki koji su preko noci ostali vani, a ne u frizideru, jos jestivi :hm:
Vani je bilo skoro pa hladnije nego u frižideru. Jedino ak misliš vani kao izvan frižidera ;D
Uspješno prevezao 30 jaja biciklom.
Lopovi samo imaju vrećice za 50 lipa...
30/30 preživjelo
:bigjump:
Da nisam ponio lanac za bicikl- bilo bi negdje 25- 26/30 :notooth:
Prolazeći kraj Badela, napokon sam se sjetio na što me podsjeća smrad!
Na kvasac (dok je još u kocki).
Još jedna životna misterija otkrivena ;D
Nikog nema doma, nekaj mutim sa AmpliTube-om... Za sada imam neke cudne krestave zvukone :notooth:
Ajme kakav šou u tramvaju.
Usao je kontrolor i ide pregledavat karte, dode do mene a ja stojim pored vrata sa slusalicama u usima i ignoriram ga jer nisam imao kartu, i tam je nekaj brbljo pa je odustao. I dode do neke zenske koja nije imala kartu i poceli su se svadat, ovaj ju trazi osobnu a oja njemu baci na pod i kaze 'evo ti ju i pojedi si ju glupane', a cijeli ih je tramvaj gledao :notooth:
HAHAHAHAHA cione, mislim stvarno.. XD pa mogao si barem kupit kartu :belj:
Maloprije spalio jedne konfete, ko bi reko da ih tolko ima u jednoj tubi :notooth:
Kako nemaš kartu...
Imaš besplatan pokaz i onda ga još ne nosiš... :nono:
Jučer je na prijateljicu tip skoro povraćao u autobusu http://forum.hr/images/smilies/puke.gif
Čujem nešto kao kašalj, a ona se brzo miče od tipa... Gledam što je bilo i vidim neke ostatke hrane (poluprobavljene) po tipu :notooth:
Ali, jednostavno ih je tip vratio, malo prožvakao i svi sretni. A nas nije ni ponudio... :icecream:
Ma nisam ove godine izvadio pokaz, necu im ostavit ni lipe jer su bezobrazni. A imam jos onaj stari pokaz od prosle godine, pa ko da ce on ic gledat do kada vrijedi.
EDIT: Vracam se doma tramvajem i naletim na istog kontrolora, on mi samo namigne prode pored mene, a ja se vec pomirio da ce mi sad kaznu napisat :D
30 kuna za cijelu godinu vožnje po autobusima, vlakovima i tramvajima... Bezobrazni? :jehon:
Znaš li koliko inače košta godišnji pokaz za HŽ + ZET?
Ići će gledati ako dođe kontrolor sa onim "kompjuterčićem" koji čita nove pokaze.
gudmorning
došo k sebi....treba iti počistiti klijet...
Ma neda mi ti se objasnjavat, jer ima previse toga. Pogledaj samo cijene ako nemas pokaz, pretjerali su. A takoder da napomenem da su kao osobe bezobrazni, znalo mi se 100 puta dogadat da tramvaj stoji na stanci i ne zeli otvoriti vrata iako ti kucas vozacu i pritisces gumbic za otvaranje...
Tako da nisu ni lipe zasluzilo..
Nope, ne vozim se HZom tako da neznam, a i ne interesira me previse.
Ne želiš kupit pokaz i onda se žališ tu kak te kontrolori love? haha
Inače, pogledat će ti do kad ti vrijedi, odnosno jel istekla.
A, jeftinije ti je godisnje platit sve te kazne nego izvadit pokaz, jelda?
nema me par dana i vi se raspojasali... ;D
nisam mrtav, živ sam i zdrav... :notooth:
(vjerojatno se neki već poveselili) ;D
kakvo plaćanje kazni?
ne može te tražiti osobnu jer nije ovlašten za to...
a bez osobne nema kazne...
chillam, maloprije se probudio... :)
brljo, a jesi ti siguran u to? da ne smije traziti osobnu?
meni se ne da guglati clanke i zakone, al me's cini da inspektori (raznoorazni, pa tako i zetovi) imaju pravo legitimirati.
po toj logici, da nitko osim murije nema pravo traziti osobnu na uvid, ne bismo je trebali davati nit u banci nit igdje :dunno:
Igram Rekvizit na Fejsu. Je*eno :D
provjereno u praksi...
pisao sam o tome nekoliko stranica prije... ;)
dakle, zaustavio nas je kondukter u tramvaju...
tražio osobne, mi smo rekli da silazimo, da nemamo karte...
rekao je da to niej njegov problem...
izašli smo kod cibone...
i on za nama...
dečki, osobne...
ja sam mu rekao da me osobnu može tražiti samo službena osoba uz pokazivanje značke, znači samo policijski službenik...
odmah je promijenio ton, postao bahat, i pitao znači tako ćemo se igrati?
i uzeo mobitel da nazove policiju...
samo sam mu lijepo rekao da mi objasni kako me misli zadržati do dolaska policije...
nagrađen njegovom zbunjenom facom ja i frend smo odšetali dalje... ;)
pa ne smiju te tražiti, to je istina, ali ti bez toga nećeš obaviti nikakvu uslugu...
a i oni se obavezuju prema tebi da podatke neće davati nikome, tako da si s te strane sigurna... ;)
i kondukteri nisu inspektori, nego samo zetova služba za kontrolu... ;)
evo luna... :)
10. Smije li kontrolor u tramvaju tražiti osobu bez vozne karte osobnu iskaznicu?
Člankom 31. stavkom 1. Odluke o javnom gradskom prijevozu putnika (Službeni glasnik br. 11/95) propisano je da putnik za vrijeme vožnje mora imati ispravnu voznu kartu, koju je na zahtjev ovlaštene osobe prijevoznika (kontrolora) dužan predočiti radi kontrole.
Ako putnik na zahtjev kontrolora ne predoči voznu kartu radi kontrole, čini prekršaja za koji se prema članku 57. stavku 1. točke 1. navedene Odluke može izreći novčana kazna od 150,00 do 500,00 kuna za fizičke osobe.
Nadalje, temeljem članka 54. Odluke, prijevoznik je tarifom odredio da će putniku koji je zatečen u vozilu ZET-a bez putne karte ili posjeduje neispravnu putnu kartu, na mjestu događaja ili u roku od osam dana naplatiti dodatnu kartu u iznosu od 150,00 kuna, a nakon osam dana ili po opomeni 200,00 kuna.
S tim u vezi, postoji opravdan razlog da kontrolor od osobe koja ne posjeduje voznu kartu zatraži osobne podatke, kako bi se prema njoj poduzele propisane mjere.
Jednako tako, ukoliko nije u mogućnosti utvrditi osobne podatke putnika bez vozne karte, kontrolor ima opravdani razlog, propisan člankom 25. stavkom 1. točkom 10. i stavkom 2. Zakona o policiji (NN br. 129/00), zatražiti od policijskog službenika da provjeri identitet osobe koja ne posjeduje voznu kartu.
smije te tražiti, ali ako ti odbiješ dati, ne može ništa učiniti dok ne dođe policijski službenik... ;)
a do dolaska te ne smije nikako zadržati, jer je to odmah upotreba fizičke sile i sredstava prislie na koje on nema pravo... :)
Ja kad sam se muvao po ZG-u imao sam spremnu SMS poruku u mobu (ne znam sad tocno kojeg sadrzaja) i spreman prst na tipki "pošalji" u džepu na mobu. Pa ti sad napadaj kolko oćeš reko bi Aleksa iz "Kako je počeo rat na mom otoku" ;D
Tako sam se 5 dana šuljao po trajvanima u metropoli i svi su dugo i sretno živjeli a ja niti jednu poruku nisam imao potrebe poslati. ;)
OT: Sinoć se zapio i dobro zabavio na koncertu Zabranjenog pušenja,zaspao u pola 5 i ustao u pola 3,nekoliko kava i vjerojatno cu sad opet u krevet jer mi nije bas dobro... :Puke:
Jel ovi debili u Areni imaju pravo nabiti cijenu cedeviti 17kn, ako u ducanima kosta 7-8kn? I isto tako sa kokicama, prodaju kokice koje su jos manje od cinestarovih malih za 20 kn... mislik fakat..
Jos 10 min i doma..
pa to je arena kuišono, kaj si ti mislil?
Čekam još 2 sata da mi se skine Left 4 Dead 2.
Na forumu mi tip poklonio igru. Ne mogu vjerovati da ima tako dobrih ljudi :)
Igra li tko od vas?
već je netko pitao to, pa sam objašnjavao... ;)
to radi firma za koju radim, nema arene veze sa šankovima...
arena ima veze s cijenom najma, koji nikako nije mali...
uz najam, tu imaš troškove ljudi, logistike, ima jako puno troškova...
a i ajmo reći to gledaš s malo "krive" strane... ;)
gledaj taj svaki šank kao kafić...
u kafiću je cedevita od 10-15 kuna, 0,25, ona mala vrećica...
ovo je 0,33... ;)
kokice su isto ispričana priča, ali ne držimo ih mi, pa opet drugi stavlja svoju cijenu...
ne branim firmu jer radim za nju, samo ti hoću pokazati da svaka priča ima dvije strane i da za svako zašto postoji odgovor... ;)
OT:
slickovi i kiša, hell yeah... ;D
:scool:
fulao si poantu...
ne gledaš po cijeni u dućanu, nego po cijeni u kafićima... ;)
iste cijene su svugdje, na medveščaku je nešto sitno jeftinije, maksimir je ista cijena, cibona, pa se nitko ne buni...
a ne daju da se unosi voda i to jer nije kupljena tamo...
opet duga priča... ;)