Sve je to lijepo i krasno, ali... Ja se uzasno bojim igle!!! Pa jam u stanju skocit kroz prozor kad vidim iglu! Za ozbiljno...
OT: U skoli na kiosku imaju akciju.. Kupis Coca colu i dobis fantu gratis... Fantu popio a colu evo sad otvorio :biggreen:
Printable View
stara fora rješavanja robe kojoj prijeti istek roka trajanja... ;)
obavio neke stvari po gradu, šišanje pa chill do navečer... :)
E, sad mi neces vjerovat... Sve su boce tocene ne prije 20.10.2010. I jos imaju one stickere po kiosku kao "Kupi coca colu od 0.5l i ceka te iznenadjenje". Bas cudno... :notooth:
djecooooooooo, i odrasli... sta ima???
OT. ljencarim, kontam kako provesti vecer...
Došao iz škole.
Drugi tjedan praksa :)
Došo s treninga na 5 stupnjeva. Nije bas ugodno. Zrak ko žilet kroz grlo...
Otreso jednu štrudlu od yabuke i jednu od čiza,čašu đusa i to je to... :)
Dobro,i zapalio sam cigaru,al ne uklapa se u moj sportski način života,pa....
;D
Specem si one male pizze iz Lidla i specem si jezik... Kak sam zakon -.-'
e pa kad i drugi to rade tu, sad cu i ja malo
pliz, help
:D
Smrzavam se na jedva 5 stupnjeva..
J*bem ja kontrolora koji je bas mene isao trazit kartu.. -.-
Ne bi se smrzavao da si odmah imao kartu. :belj:
Prvo izgubim novcanik u skoli, di mi je papirc od osobne i naravno kartica za tramvaja, da bi onda poslje skole uletio u tramvaj medu 2 kontrolora od kojeg me 1 pitao za kartu, a ja sam se pravio glup i samo sam izjurio van iz tramvaja.
I okrenem se kad ono frajer zamnom van -.-"..
I fino lagani sprint, preko ceste, i pjesice do doma...
E, cione, ti si stvarno specijalac...
Polako se spremam u krpe (tocnije na kauc u dnevnom boravku, cak se i na kaucu bolje naspavam :angry:). Okupao peseka, nekam je zbrisala..
Mogao si se samo ispricati- vidim da ljudima u vlaku svaki dan tako oprastaju.
Pogotovo ucenicima, jer zna kontrolor da imas besplatan pokaz.
OT: Pokusavam rjesiti malu rubikovu bez algoritama, krenulo mi je polako :D
ja to nikad nisam znala.
slozit rubikovu, jel.
:Stupid:
makar, nije da sam se i trudila nekaj pretjerano :D
georgy, kolko me sjecanje sluzi, bila tu negdje u kafeu citava tema o toj kocki. pa trazi ak nisi znao/ak ti se uopce da
Rade ne riskirat :notooth:
Trazim The social network na netu, no nista za sada :/
PS: Kaj se tice rubikove kocke, citao sam negdje da nije to uopce tako tesko slozit. Samo trebas znat oko 30-ak poteza, tj. imas vec tocne kombinacije kako dobit jednu boju na jednoj strani itd..
cionn, cek. film trazis?
i ja trazila damas, vidis, skinula sam torent al ga nisam upogonila jos. bas idem probati
Ma, ima puno tutoriala po netu. Ali, morala bi se moci i sloziti ovako- "iz glave". :)
Trenutno mi sluzi za ubijanje dosade, kad je slozim par puta- mozda krenem na brzinu.
"Rade ne riskirat"- bolja bjezat? :notooth:
Yep, film.
Necu dat CineStaru 40 kn za taj film, jer mislim da ne vrijedi tolko, a opet me interesira :(
@georgy: bolje ne iz glave xD. Ja sam izgubio punih 1 mj da slozim tu prokletu kocku..Jednu sam uspio slozit na taj nacin da sam ju rastavio (raskomadao) i slozio fino po bojama :flame:
PS: Da, bolje bjezat kad znas da te ganja dedek od 40-50 god koji nemre hodat :p
@Luna: Daj pls ako imas link od torrenta negdje (history) pa mi ga pls posalji ;)
ja nasla od prve i skida mi se nesto od 1 gige :D
os da ti javim kad se skine jel to to? :D (iskreno uopce nisam gledala ima li torrent kakve komentare i sl :D)
posaljem ti na pm odakle ja skidam :D
Ja inace stavim skidat po 2 torrenta iste vrste (sadrzaj) pa onaj najbolje kvalitete zadrzim.
Jednom sam trazio film, ne sjecam se vise koji je bio, i kada sam pokrenuo imao sam kaj vidit; gole tete :flame:
PS:
@Ravilov: Cestitke :beer: :beer: (tek sad vidio da mi je nesto cudno oko tvog nicka :p)
EDIT:
Dode mi da placem kada gledam ovo
Kako mi Samsung moze raditi novi Nexus :(
kako ljudi nikad neće naučiti... :)
kontrolor vam ne može napisati kaznu...
za napisati kaznu mu treba vaša osobna, a osobnu vas može tražiti samo službena osoba (policajac) uz predočenje značke...
stoga, ako pored njega nema policajca, a rijetko ih ima, on traži osobnu, kažeš da te nema pravo tražiti...
pošto su najčešće bahati, onda će kao ići zvati policiju preko mobitela, a ti ga samo uz smiješak pitaš kako te misli zadržati dok policija ne stigne...
njegov tupi i zbunjeni nagradiš svojim smiješkom i polako odšetaš... ;)
provjereno uspijeva... ;)
došao s posla doma, ranije završili, nije bilo posla... :notooth:
Probudio se, neki cudan bol u ocima... Neznam zakaj...
Btw, se moze vadit osobna sa 15 godina? I jel mi uopce treba sad vec osobna?
moze,ja sam vadila s 15 samo sto onda s tobom mora ici mama ili tata jer tada se oni potpisuju na zahtjev.a cuj,jel ti treba..a dobro ju je imati,meni su je vadili zato kaj sam tad isla solo na more i pocela izlaziti van,pa da je imam ak me netko trazi.samo kaj tad nije bilo onog zakona da mladji od 16 ne mogu iza 23 bit vani :-) u mom drustvu svi su imali osobnu s 15 jer smo izlazili van.
E vidis to nisam znao.
A ko ce znati vise ko tu kaj moze u ovoj drzavi...x
@Fico:to te bole oci od one kosurine na glavi, nista ne vidis od toga xD...
Bezveze ti je osobna sa 15, nista ti ne znaci..
Ja sam osobnu izvadil sa 17 i pol godina :D
Prije mi ni trebala sve dok me murja nije zaustavila u 4 ujutro ;D
OT: Moram sredit sobu, izgleda ko da je hrpa napaljenih majmuna imala tulum cijelu noć nutra.
Onda zadaća, usisavanje kuće, igranje Half-lifea 2... Raznoliko ispunjen dan :D
Uspio složiti gornju polovicu.
Naravno, slažem onu 2^3 :)
Sada još samo drugu polovicu :D
Reportam postove ;D
Ajme, sjetio sam se one igre Boogaloopers... Na cijelom internetu samo neke demo/triaj kaj vec... Igra je prezakon, se sjeca mozda te igre? Neki brodic il kaj vec, i pomices ga misom, i radis krugove oko tih nekih boogasa i tak rjesavas nivoe... Ta nostalgija....
Došao s igrališta, za promjenu :)
Odigrao par utakmica, čak nisam ni toliko loš koliko sam mislio :notooth:
U grijanju klupe?? :p
@Luna: Onaj torrent koji si mi dala ne valja.
Kaze da je encryptan i da trebas skinut codec sa infoavi stranice :/.
A codec je trojanac.
good morning... :notooth:
lagano buđenje i dolaženje k sebi... ;)
Da, da... :p
Skoro svaku sam igrao.
Imali smo solidnu ekipu. :)
Kaj nocas posinje zimsko racunanje vremena? :notooth:
Nekaj nije u redu sa pesekom mojim... Trese sa glavom stalno, coha uho, a kad ju poceskam po uhu onda ju nes boli... Probao sam malo procackat da vidim jel krvari, ali ne... Al nekaj ima u uhu, i bome moram priznat da smrdi :wtf:
jes, upala uheka. ili su joj se neki nametnici naselili.
i moj macor je imao (doduse, nije smrdilo :D ), vet mu je procistio i isprao uho, dobio neke kapi s kojima smo kapali tjedan dana i sve je okej.
jel dobiva ampule protiv buha? ne znam za pse, ali u tim macjim ampulama ima tvari koje odbijaju i usne nametnike.
Ok... sad me bole noge...
Ocito uheko dobilo upalu :(
A je, dobila je neke pilule za buve te, sad, mislim da joj je baba dala to, al nekaj ko da joj se cjedi iz uva... Nisu nametniki :) ha nis, mislim da imamo jos tog za uva za peseke (vec prije je nekaj slicnoga imala, kolko se sjecam, neznam jel ima, al ajd...).
OT: Odo trazit kapi za pseca uha...
EDIT: na kraju si je zgrebala uheko iznutra... Opet... A je blesav pesek :-/
pas nije blesav, nego nema ruku kao ti da se počeše kad ga nešto svrbi ili smeta...
stoka, s psom kod veterinara... ;)
odmaram malo prije posla...
Ma jooooj, nisam tak mislio, pobogu :) pesek moj mali :D a bu ju to proslo..
Sad me stari nazivcirao, taj lik nije sav svoj... Polako shvacam zakaj je moja stara otisla od njega :angry:
Lol, sad sam tek primjetio da mi je ruka ko cackalica :notooth:
Ruka gore ko voli nachose od sira!!!!!!!!!!!!!! :hand_up: ^^
Spremam se u A. Mall, ako je netko tamo nek javi :D
....
A, baš sam mislio sad malo otići... :p
Neću! :belj:
Idem spržit 3 jaja a vi momci malo oladite matereti. Brusite ko veliki. ;D
Da da prijetim modu :flame:
Moze i to, da te pred publikom odma ponizim... :)
Dogovoreno :thumbup:
Razmišlam da stavim CM 6.1.0...
Razmišljam da operem bicikl sutra :hm:
Sup?
Naravno, neću valjda bacati pitku vodu na sebe- kad kiša svako malo pada...
Ti se pereš više puta mjesečno :freakout:?
Odo spavati.
Tj. igrati What the doodle :D
Gledam od Kanye Westa Runaway na youtubeu i kontam kako je to u principu rasisticki ustrojeno prema bjelcima :lol:
Bas cudan video.
Ma, nije...
Covjek ima samo crne prijatelje, a zabavljaju ih samo bijele balerine (kojima on svira i upravlja ih :D).
Ali onaj beat koji pocinje na 6. minuti mi ne izlazi iz glave... :)
Sat sna vise :thumbup:
Pa kada malo bolje pogledas video, i razmislis, dodes do rezultata da je bas rasisticki ustrojen.
Pogledaj si to od 6. minute, prvo mi prikazu M.J.-a, pa onda likovi hodaju sa siljastim kapama okolo (:wtf:) i onda onak sve crnci sjede za stolom, u bjelim odjelima, i iza bjela sluskinja toci pice, bijele balerine koje on "upravlja" itd.
Malo mi je "muka" od takvih videa.
A tek kada do kraja pogledas, onda ti se smuci...
@PS: Slazem se, preodlicna mi je ta pjesma od 6. minute. Samo, ja sam uspio naci tu pjesmu ali je bas kratka, jedva 2.30 min :(
EDIT: Bas je super ova nova Googleova pic.
Taj kratki dio na 6. min je izgleda remix.
01. Dark Fantasy 02. Gorgeous (Ft Kid Cudi & Raekwon) 03. POWER 04. All Of The Lights 05. Monster (Ft Jay-Z, Rick Ross, Nicki Minaj & Bon Iver) 06. So Appalled (Ft Jay-Z, Pusha T, Prynce Cy Hi, Swizz Beatz & The RZA) 07. Devil In A New Dress 08. Runaway (Ft Pusha T) 09. Hell Of A Life 10. Blame Game (Ft John Legend & Pusha T) 11. Lost In The World 12. See Me Now
Edit: stvar je Power
zato lijepo pustiš muziku, i ne gledaš video...
pola sata dobre muzike... ;)
došao s posla, polako na spavanje... ;)
:wave:
Happy haloween!! :bundeva: :biggreen:
insomnia... :notooth:
Cionn- ono "ma nije..." je bila ironija :D
Stvarno treba napraviti neki smiley za ironiju... :hm:
Ma, boli me briga jel on rasist ili ne...
xlr- ma znam, ali meni je onaj beat s drum pada odličan. A njega nema u toj pjesmi.
No, kada izađe CD- valjda će staviti i to.
I ja sam razmišljao da to napravim- ali sam čekao da netko stručniji to obavi... :D
Može link? :)
Evo linka:
http://www.mediafire.com/?z50yx8ukivha50z
Hvala :thumbup:
Obavio posao... Tocnije. premetao kuruzu od 9 ujutro, ne osjecam prste... Pijem neki energy drink... A poslije kod frenda na rojs :flame:
Mucim se sa instalacijom Mafia 2 igrice...
*ebote pa lakse bi bilo osvojit na lotu nego ovu igricu pokrenut...
U čemu je problem?
Ja je najnormalnije instalirao...
Možda ti je ogreban DVD- odnesi u dućan gdje si kupio da ti zamijene :p
Ma tuzit cu "susjeda" za los DVD :p
I kada sve unraram, mountam, instaliram. Dobijem shortcut na desktopu i sada kada pritisnem na njega, nista se ne dogada.
Na mountanom DVDu je SKIDROW file, tamo je valjda crack(??) Mafia2.exe.
A u folderu u kojem sam instalirao igricu, uopce nemam file koji se zove Mafia2.exe, nego samo launcher.exe.
Sad cu pogledat dal ima neki fix ili sam ja nekaj zeznuo.
Idem papit gljive s roštilja. Danas ubrane. :)
Danas provod za popisat od smjeha.. Prvo smo se svi nasli kod frenda i otisli u restoran, najeli se, i u sklopu restorana je teretana, i lik nam je dal da probamo malo u teretani da vidimo ak nam se svidi da dojdemo opet. I tako mi sve spravice testirali, a onda smo otisli u neki kafic, i pili cappuchino (ajd ja sam sprite :notooth:) i pjeske do doma... Sad mi se cini da bumo uzeli mjesecne za teretanu :flame:
Ot: oporavljam se od prezderavanja :biggreen:
hebote gljive!
ne zelim cut tu rijec!
OPET sam (po ne znam koji put unutar 3 godine) strugala silikon s tuskade! mater i gljivama! i prokletoj plasticnoj tuskabini na koju samo silikon moze doc' jer drugo ne bi drzalo!
sad smo stavili tamnosmedji silikon. ako i on pocrni unutar kojeg mjeseca, leti tuskabina van! iovak ionak je plasticna jeftinjara, nije bed :mad:
Došao s vožnje.
Savršeno vrijeme- nije vruće i nema ni trunke vjetra :thumbup:
Već me dva dana bole listovi kad se ustajem iz sjedećeg položaja, ali ne bole kada trčim ili vozim bicikl :hm:
Valjda rastem... ;D
Jutro...
Danas opet turneja po groblju, nako toga dosta učenja jer sam tek danas skužil da odgovaram i pišem test sutra -.-
Gospića ti Luna,pa ne jedem gljivice... :D
nije bitno, ja samo pyzdim na spomen gljiva u kojem god obliku bile :D
Ma gle ti to, ma i ja sutra pisem rvacki i povjest :lol:
OT: razmisljam o pustanju bradice :notooth:
budemo ne :D
razmisljam ici se voziti na bajku ili ne..
jutro... :notooth:
Ti stalno zafrkavaš Lunu. Ti si lud, najeo si se ludih gljiva.
OT: šta sad radim? Igram Super Mario:
http://dsmedia.ign.com/ds/image/arti...03435_640w.jpg
Muhara FTW :D
OT: Mrzim Franacku drzavu, mrzim Karolinge, mrzim Merovinge, mrzim Srednji Vijek!
tako mlad, a toliko mržnje... :belj:
Preporučam tamo jednome neka auta koja nisu iz EU... ;D
Dosla teta, pa gledamo kaj narucit sa ebaya... Weeee, maskica za iPod i screen protector :sweet: i onda sell prek njuskala :D
Georgy, daj me dodaj na ovom What the doodleu :) [isti nick]
OT: Kako volim igrat WTD sa debilima, koji neznaju ni stolicu nacrtat :S
gledam criminal minds i chillam...
kasnije na trčanje... ;)
Mislim da te ne mogu dodati ako nismo zajedno u igri... Imam lite verziju, ako je bitno.
Ako ti mene možeš- nick mi je georgy.
OT: Čekam Dextera da se skine.