Cionn dobijes sliku za pola sata ;)
Printable View
Cionn dobijes sliku za pola sata ;)
Kakav moze biti ako je tek kupljen? :P
Onda ćeš baciti Desire... jel da :whistle:
Gdje si ono rekao da živiš?:ninja:
:belj:
Kako dobra ideja...
http://recoveringlazyholic.com/need_want/7.gif
Ko di zivi georgy? :ninja:
Ma sumnjam da ce ovo za desire napravit, makar mi je ovo poslao :cry: :cry:
http://slike.hr/slike-male/0/05092010191_a3828.jpg
E ljudeki? Se moze sa ipoda izbrisati aplikacija koja nije jos downloadana? Skidam neku igru al je stala na pola i neznam kak da zbrisem.. Da ga rebootam?
Šta hoćete? :D
Sent from my Galaxy S using Tapatalk
Nije mi jasno zašto se ove skakačice uopće natječu ako na istom natjecanju skače i Blanka. :D
Pa, ona svaki put pobijedi. To više uopće nema smisla....
Sutra skola, tri sata morqm bit tam, ko zna sta ce nam raditi :hm:
Inace hvala kaj nitko nije vidio moj problem o stalom downloadu, rijesio sam ga sam -.-'
Znam melodiju, ali se ne mogu sjetiti od kud je...
Kako me živcira :notooth:
Ogladnio sam...
Jedu mi se muffini :notooth:
OT: Odo sa starim do aerodroma po mamu, dosla iz Münchena :D :D
Sjetio se :bigjump:
OT: Gledam nešto, jedem kokice.
Cionn- kad si je naručio i koliko platio? :belj:
još jedan dan bez sna završio...
sad zasluženo spavanje... ;)
Prvi dan u skoli uspjesno prezivio, bas sam dobio odlican raspored :D
A, težak ti prvi dan... :p
Meni je super, samo mi je žao što je pao ovaj jedan dečko koji je baš normalan. A neki idioti prošli :notooth:
Ali, šta ćeš.
Još samo moram kupiti sve udžbenike :D
Ja rijesio sve udzbenike preko neta, stigli u manje od 3 dana :notooth:
A cuj, imali smo rasku 3 sata...E nema kaj nam nije sve izblebetala...
Al zato nas je razveselila jel idemo 1.10. u Gardalaaaaaaan iiiihaaaaa ;D
Ma, nama isto gluposti pričala.
Ali, nas ne bi vodila na izlet, makar bila evakuacija- mi vjerojatno ne bi išli :notooth:
Meni je neka nova uciteljica (plavusa... :notooth:) razrednica, a raspored je kak mi se cini, zakon. Jedino kaj imam svaki dan ujutro nulti sat... Al i to cu prezivjet... Jedva cekam racunalstvo!!! Iiiihooo! Valjda ce bit zanimljivo u srednjoj, a i cini mi se da znam ko ce bit "alfa" u razredu (sve decki osim jedne cure u razredu).
mladost gotova za danas, sutra maksimir od 8 ujutro... :/
ali preživjet ćemo i to...
Doso iz skole... Jaooo i to upoznavanje... Ima super ucitelja a ima i nekih prdonja starih, kak mrzim te stare ucitelje... Sve po pravilniku! Dosadno... Inace razred mi je cudan :notooth:
tražim kalkulator po cijeloj Rijeci!zna tko gdje ima kupiti kalkulator koji može čitati dokumente napisane u notepadu?hvala
došao s maksimira, nazad za pola sata...
takvu neorganizaciju u životu nisam vidio... ;D
A ti ga bas spammas posvuda... :jehon:
OT: eto radim. :coffee:
Izgleda da Vip ne računa vrijeme niti po gregorijanskom, a bome ni po julijankom kalendaru... Možda po majanskom? :D
Search?
http://www.google.com/custom?num=50&...=cafe.mobil.hr
Daj ti streberu jedan tiho budi :notooth:
To sam napisao samo onako okvirno do kraja mjeseca, nisam sada precizirao dali je do 30. ili 31. :DD
Inace, ljudima se ovaj link daje kada nekaj traze: hint
Bole me leđa, il od sjedenja u školi il od hladnoće... Uffff... Kud bas ja.
pametnjakovići naravno da sam koristio google, moje pitanje je bilo usmjereno onima koji znaju gdje ima za kupiti u Rijeci!
Oprosti što sam te uputio u temu gdje (knock knock) možeš postaviti svoje pitanje bez da ti ga netko obriše. Zamisli tu idilu, postoji mjesto na forumu upravo za tvoje pitanje. Ali ne, mi smo pametnjakovići. Samo ti meni bezbrižno uživaj, sretno u pronalasku kalkulatora.
Ohh kuda ovaj svijet ide :/
Odo spavat..
http://www.facebook.com/home.php?#!/...12540615471085
Ajde sad lepo, oce ko bit admin? :notooth:
Već postoji :)
Jedino ako ti sam sebi želiš biti admin na "svom" forumu :p
E jeste neki -.-' kaj mi niste rekli? Ja trazim pa nema :notooth:
Kak se brise grupa? :D
Ne, nemoras mi davati taj link jel sam trazio po netu i nije bilo...
Btw kak samo najdes takve stvari?
alan ford ekipa vam nije ravna...
Preko vjernog prijatelja haha :p
Jelda? :D
Da si koristio ovo, znao bi da je već davno to najavljeno :belj:
Kaj nisi pitao? :p
Hahah
Ma mislio sam reci kada dode i u druge mobitele, at o je predvideno tek 2011 :(
PS: Ta motorolica je jos uvijek concept phone
totalno...baš sam konj, ma živciraju me ti ispiti, pa ni ne čitam!sorry XLR
Došao s vožnje.
Na cestama nikog živog. Nisam ni puno mrtvaca vidio.
Puste ceste, svi kafići zatvoreni, ljudi unutra. Super :D
Malo ne radi rasvjeta na nekim dijelovima, ono tipa 10 stupova u seriji... Smuchac, ajd skoči tu poslije roštilja pa to sredi :p
Zasto smo uvijek mi te (ne)srece da nas sudci uvijek, al bas uvijek u svakom sportu kradu...
došao s maksimira...
prošlo ok, makar totalna neorganizacija... :notooth:
idući put će valjda biti bolje... :)
Idem se sastavit i odspavat sutra dok me volja.(to sam i šefu reko) :drunk:
Aj uzdravlju. :wave:
Proucavam Google instant..
Btw kaj je sa Youtubeom?
Nema mi vise onih videa koje mi "preporucuje".
Yay, prvi sat racunalstva, i svi smo umrezeni :fail: bas smo mi te srece, i ta srednja ;P
Nikog nema? :jehon:
Svi uče? :notooth:
došao s vaterpola...
neorganizacija kakvu u životu nisam vidio...
uz natiskavanje stolica i dobivanje još 100-200 mjesta, što mislim da nije po svim sigurnisnim propisima, ali nema veze, usudili su se prodati preko 100 karata više...
nakon što su rasprodali i taj višak karata, ljudima su bez srama prodavali karte za polufinale između italije i mađarske tvrdeći da će s tim moći ući, što naravno nije bio slučaj...
ne znam kako je na kraju završilo, da li su ljudima vraćali novce ili nisu...
uglavnom, totalna neorganizacija...
mala zemlja za velike sramote...
kakve vas stvari u zivotu muce :D
jedva cekam da morate placat mjesecne rezije, dizat se na regular every day 8 hour work, brinut za familiju i tak to..
i imat definitivno tu mač godinica obziorm na real feel..
real feel?
16 - 17
:(
mood: depressed
luna hepi b day tebi :)
ot: gibam u skolu a jedva gledam :/
Happy brzdej teta Luna!!!!! :congrats: Aj viš ju mač mor moni in jur lajf :notooth:
Inace, VIKEEND! WOHOOOO! ^^
Ajde, Luna... :)
Žalila si se da nema posla, a sada si barem sigurna i možeš imati familiju.
To je normalan tijek.
Jedino ću ja naći neki posao gdje ne trebam puno raditi, a da imam preveliku plaću :belj:
Sretan rođendan :thumbup:, ako ti što znači :notooth:
Ali, bolja lekcija:
OT: Došao iz škole, gledam na svjetlu stranu života i tražim par knjiga :)
Dosao doma, nemrem gledat..
vec su nam najavili 3 testa iduci tjedan xD
To samo meni TPB baš i ne radi ili...
Izgleda da nije samo tebi...
Ni meni
OT: Odo se vozit
žorži, ne kazem ja da je meni lose obzirom na stanje oko mene.
ja samo kukam da je to OPCENITO lose (iako je realan zivotni slijed) i zalim za vremenima kad mi je najveca briga bilo sto cu obuc', gdje cu za vikend van i kako izbjeci da me u imeniku otvore :D
to bi ja nazad :D
e, i da, fala :beer:
lol :D
meni ta vremena bas i ne fale, ja sam MRZILA vrtic.
koji apsurd :lol:
inace, odgulili smo prvu godinu braka. i jos smo zivi, nismo se poubijali. i tanjuri su u punom sastavu, nismo se gadjali njima. ajd, s casama smo u minusu, ali to su macke krive :D
ide to nama.. tko bi rekao :D
mrzis vrtic a radis kao teta tamo, zanimljivo :notooth:
danas se obiljezava obljetnica twinsa :S
da, 9.
imala bih puno toga pricati na tu temu.
al dobro, necu. ne da mi se.
dogadjaj kojeg se zivo sjecam kao da je jucer bilo (pratila preko satelita) i dogadjaj koji najbolje opisuje noviju povijest - kako lako zavarati ofce :(
Ja zato ni sad ne znam... :p
Blaženo neznanje :notooth:
Pa ga sad zagorčavaš drugoj djeci :p
Ja se ne sjećam previše vrtića, sjećam se bitnijih događaja i da mi je bilo dobro.
Ma, pusti to...
Bitnija je vaša godišnjica :D
Da otvaramo novu temu za čestitke? :p
U ovo vrijeme puno ljudi koje znam imaju godišnjicu braka (u ovom tjednu 3 para + moji) :hm:
OT: Došao s vožnje. Kupio knjigu i skoro odvalio zgradu kako sam udario ramenom :D
Ali, na sreću, biciklu nije ništa :)
ja sam vrtic mrzila jer sam bila najmladja u grupi, krenula sam s 5 godina i strpali me u predskolsku grupu. nisam spavala popodne od neke svoje druge godine, a u vrticu se moralo spavati. i imala sam jednu zlocestu tetu koja mi je znala dat po guzi ako ne spavam. a nisam bila zlocestoca i nisam budila djecu, samo sam lezala otvorenih ociju. but nooooooo, ona me tjerala da bas spavam :(
i ukrali su mi dva kamioncica u vrticu.
i stalno sam bila bolesna.
i imali smo bas bezvezne stare igracke. i sva hrana mi je bila fuj, osim pudinga od cokolade. to sam uvijek zicala repete :D
Ma, ne sjeća se ni ona- samo je izmislila :p
Nije ni počela škola, a već ti treba pomoć... :notooth:
@luna - i sad si ti vrtić-teta iz osvete? :p
pretumbavam stvari po novom kompu, ostalo još 900gigi free :notooth:
Buraz strgo opet komp... Nemrem vjerovar... Treba kupit neki gel za CPU :wtf:
Inace, skoro ce redeem na lockerzu kojem cu moci pristupiti (ja se bar nadam...) i mislim si uzet itunes gift card. Da si kupim par igrica :D kolko sam skuzio, taj bon vrijedi i za appovr, al mi je neko reko da je samo za muziku i filmove, da za appove nece sljakat... Ko je sD u pravu? XD
Za hladenje, to sam prije koristio.
No sad kak imam vodeno hladenje me ne interesira to ^^
Makar sam cuo da neki likovi imaju hladenje tekucim dusikom i sa nekakvim uljem :notooth.
Fico, reko sam ti gift card vrijedi smao za muziku..
:hm: na netu citam da vrijedi za appove (ili bi barem trebao...). A da ja uzmem deset dolara, cist tak, pa i ak je za muziku i za filmove, isto dobro :notooth: ili da uzmem neki ipod il kaj vec imaju pa kad mi dojde ga prodam? :notooth:
Imas iTunes Gift card za muziku, i Apple Gift Card koji nisam vidio na lockerzu i nisam siguran kako funckionira, dali se moze s njim kupovat appove ili vrijedi to samo za neki Appleov item.
Prijateljev odgovor na upozorenje da se ne zeza jer će pasti vozački:
"ne brini previse sam osvojio pole positiona na gran turismu da bih pao sad"
:lol:
OT: Odo se voziti. :wave:
Tolko o itunes bonu... Sad zicam tatu da unesem njegov american na svoj acc :notooth:
I onda bi to sve ovako trebalo izgledat :notooth:
A sad gledanje vaterpola :)
Di su ribice? :D
Oborio rekord :) 63km/h
Kako mutava ženska...
Vodi psa po nogostupu na uzici. Nogostup je odvojen kao malim rizolom na dva dijela, jedan dio je odvojen jarkom žutom bojom na 2 biciklističke staze (u svakom smjeru jedna). Svakih metar je nacrtan bicikl istom žutom bojom- tako da se stvarno teško zabuniti i nema dvojbe zašto je odvojeno.
Ona hoda po svojoj strani (skroz uz rub)- a pas na uzici na suprotnoj strani (skoro po biciklističkoj stazi) po travi.
Uzica između njih i proteže se preko cijelog nogostupa.
Naravno, u osam navečer ne vidiš uzicu.
Dobro, ja sam se zaletio i onda kočio k'o idiot da joj dam do znanja da makne psa :notooth: Ali, ne znam što bi bilo da se neko dijete tako vozilo.
A te tanke uzice (one na razvlačenje) se i po danu skoro ne vide.
Stvarno ne znam kako ljudi tako hodaju da uopće ne razmišljaju. Isto kao ekipa koja se raširi preko 10 metara nogostupa i hodaju kao Smogovci (imam osjećaj kao da igram ono probi lanac... To Luna zna, u vrtiću se to inače igra :p).
Razmišljam da počnem stajati (a ne samo nastaviti vožnju, kao do sad) i objasniti takve stvari ljudima koji ne shvaćaju...
Fora ideja bi bila da imas komp u akvariju, i onda kad ti je dosadno, samo bacis udicu i pecas ^^
OT: Vaterpolo me polako razocarava
Georgy, mislis na lanca probijanca? Toe bilo zakon kad sam bio prvi osnovne :retardlol:
Ma, to me zadovolji taj trenutak- ali onda sutra opet moram... :notooth:
I može mi ispasti žvaka kad vičem, ili da se još udavim :flame:
A, ovako možda i nešto primjene drugi put.
A i nije mi fora kad imam slušalice pa ne čujem odgovor.
Jednom mi je neki klinac nešto doviknuo, ali ga nisam čuo- pa mi je baš bilo žao što sam imao slušalice :D
Razmišljao sam da se okrenem i zaletim do njega pa ga pitam da ponovi pa da ga pogodim biciklom :notooth:
Ali, kada vidim one bike "messengere" po NY- u (ili negdje drugdje)... Predobro izgleda, samo prolaze između auta. Misliš da nema šanse da može proći između dva- i samo tako prođe.
Danas sam pogledao par filmića, pa sam se nabrijao i malo vozio tako po cesti oko Kvatrića :notooth:
Ali, nije to to... Treba imati specijalku (i reflekse) :D A, ja se po nogostupu zabijem u zgradu ;D
Da, ima to i u Zagrebu. Prošlo ljeto sam pitao primaju li radnike, ali su mi rekli da sam premlad... :(