Došao doma, drugi put idem odmah na početak radnog vremena i ostajem do kraja :notooth:
Printable View
Došao doma, drugi put idem odmah na početak radnog vremena i ostajem do kraja :notooth:
Dosao kuci nakon 2 dana provedena kod majke... Bio kod kume, i ocemo updateat ajfon 3Gs, mah... 100 problema.. Zapravo, 2, al nea veze :notooth:
Nemremo syncat sa kompom, jel joj je laptop... Paaa, nije kod nje :D a na komp, afaik, ak synca gubi se SVE, paaaa malo bili skepticni :D probali onaj google sync, nece se pokrenut (ili barem mi neznamo :-/), tak da do updatea nije doslo :D
OT: sjedim za kompom i sve si nekak mislim da ce mi se kuma registrirat na ovaj forum :)
Preselio sam se u novi stan (iznajmljujem, of kors, nisam ga kupio :notooth:) No još uvijek sam u starom, nostalgično mi je. Nadam se da će tamo biti nezaštićenih mreža jer sutra otkazujem ovaj net...
Nemojte mi kumu dirat ak se pojavi :P nadajmo se da ne spama ko ja ;)
EDIT: http://www.vectir.com/ ovaj link, ja mislim da je MRAK! Mislim, pogledajte, tko zna za kaj se moze koristiti :devil:
Vozio se malo u drugom smjeru, novom rutom.
Fora je, lijepo puhalo, nije bilo puno prometa i lijepo sam se spuštao :)
Uskoro ću još "okolnije", nadam se.
Buraz poceo igrat sims 3... Malo odštopava WC, pa se lik popiški kad dojde auto po njega za posao :wtf:
Sutra moram odnijeti kompjuter na servis :cry:
RunKeeper.
Za Symbian je Sports Tracker.
Ostavio kompjuter, sva sreca da mi DVD player cita USB :)
Nadam se da cu dobit vise novaca za rojs nego sto se nadam :notooth:
...choham se po nozi i kuckam po tipkovnici...
od 2007 do danas si vjerovatno došao do kosti
@georgy - thx
odvozio se od pjescane do medulina i sad visim u kaficu i neda mi se vracat..tj nemogu jel sam uspio zbusit gumu :/...
Jos malo pa u zagreb pa po Iphone 4! :)
...fak a to bjelo je kost - jbt ja se vec splasio da je nesto ozbiljnije... :P
Bio jučer kod frendice koja radi s bio energijom. Dosta toga je postigla s tim na dosta ljudi tako da vjerujem da nije zajebancija. Moju majku je "spasila" tako da joj je pomogla odustat od pušenja. Stara je nakon "tretmana" došla doma i pokušala zapalit ali joj je došlo za povraćat i počelo joj se vrtit u glavi i cigarete su joj od tog trenutka najodvratnija stvar u zivotu i više ne puši a ima od toga 7 godina.
Tako sam i ja jucer poso kod nje,al pusim i dalje danas,doduse dosta manje jer sam prehladen ko pas i ne osjecam nista pa radilo se o piću,hrani ili cigarama. Rekla je da dodem opet ako ne uspije al to cu kad mi se vrate osjetila... :dunno:
...da tako je i moj tast isao kod bioenergeticarke na tretmane noznih prstiju jer su mu se pojavile neke rane na njima i tako je isao 4 mjeseca - na kraju sam ga odvukao kod doktora mada je njegova bioenergeticarka bila protiv jer se "stanje normalizira", danas moj tast nema noge jer ga je sredila gangrena zbog diabetesa...
lol
i ja sam se naslusala prica o ljudima koji su isli na neke tretmane kod bioenergeticara za prestanak pusenja.
uglavnom, sve se price svode na to da dok je osoba prisebna ne pusi i cigarete joj se gade, ali cim se, recimo, napije, pusi k'o turcin :D
osobno ne vjerujem u takve stvari. svi ljudi oko mene koji su prestali pusiti, prestali su snagom volje, bez pomoci ikakvih preparata (eventualno s nicoretama).
i dan danas ne puse.
eno, mom caci tece 12 godina da ne pusi. teti i tetku osma. frendici treca. kumi jos malo godina dana.
jest, vecina njih je imala veliki kick in the ass tipa trudnoce, bolesti i sl, al ima i onih koji su jednostavno rekli - e necu vise.
ja nisam bila tak kul. mene je prvi malo veci stres vratio cigaretama, nakon 6 mj. apstinencije. i mislim da cu dimit do trudnoce, sad se nikak nemrem motivirati ponovno na prestanak. a za trudnocu znam da bi si radije ruke otpilila nego uzela cigaretu. vec se i muz pomirio s tim da nece dimit u kuci kad cu bit trudna pa ce mi automatski bit lakse kad nemam pusaca direkt pored sebe.
@dmi: Te mlatimudane koji prodaju muda za bubrege niti ne bih posjetio jer su takvi kakvi jesu. Ova mamina frendica to radi godinama i ne naplaćuje niti meni niti nikome jer je to neka šema da se ne smije naplaćivat,jer u tom slučaju ne uspjeva njezina pomoć pa o kome god se radilo. Dakle,to je gratis-besplatno-đaba-mukte,a još se međusobno dobro poznajem s gospođom pa znam s kim imam posla. Na staroj je uspjelo a na starome nije i to ne uspjeva kod svakoga. Ništa ne gubim ako pokušam pa sam baš zato i pokušao i otić ću opet. Žena ima 19 operacija iza sebe,teški je šećeraš i spava na "struju" jer ima poremećaj disanja i kad spava ne diše pa ima aparat s kisikom koji ju drzi noću na životu,i da nije imala te sposobnosti danas ne bi bila živa jer je uz pomoć doktora sama sebi puno puta pomogla. Ima svakakvih budala i mlatimudana koji su svakakvi ali za ovu ženu vjerujem da nešto ima u sebi. Inače u Nizozemskoj ima humanitarnu zakladu s kojom je tjekom rata slala na desetke šlepera hrane,ljekova,odjeće i igračaka po cijeloj Hrvatskoj kao što i dan danas radi,ali zbog bolesti radi manjim intenzitetom. Ta žena jednostavno živi od osjećaja zadovoljstva da je nekome pomogla i to besplatno. To nevjerojatno poštujem jer sam i sam takav a prema tim govnarima koji su tvome tastu napravili štetu na isti način samo suprotno osjećam gađenje i mržnju. Eto. ;)
@ luna: Ni ja nisam vjerovao,ali kad sam svoju majku koja je pušila 35 godina vidio kako je reagirala na cigaretu nakon tretmana,povjerovao sam. ;)
Sjednite pola sata pored trafostanice i proci ce vam reuma. :P
...hm, mozda tebi to utice na libido recimo...
Nikad ne znas gdje ce grom udariti... :D
Ono iskreno ja vjerujem da u svim pricama ima istine ali svemu prilazim sa dubokom skepsom - jbga ipak zivim u 'rvackoj koja je prava zemlja za ucit' se povjerenju u ljude... :)
Vratio mi se kompjuter :)
Baš sam pročitao jednu knjigu koja govori protiv tih alternativnih metoda- i onda drugu u kojoj se iste knjige (koje u prvoj pljuju) uzimaju za uzor :notooth:
Ali, ako je besplatno- a ne gura igle u tebe (ili te dira ili radi nešto čime bi se moglo pogoršati stanje) ili te odgovara od konvencionalnih metoda- zašto ne.
odem u dezelu ostavit koji euric i namocit dupe u catez :laluna:
Jaoo kak vam se da to pisat tolko? :notooth:
Cijon, nemres se strpit? Kolko sam ja citao, iphone 4 ima jedan dio, dolje ljevo, cim pipnes ode signal na nulu, i crkava razgovor, i na 3g mrezi, i na EDGE... Tak da, kad bi biro, ja bi uz'o 3gs :P
Ma, lako za to- staviš masku ili nešto i nemaš problem.
Meni je veći problem što je iza staklo- pa će se često ovo desiti (i sa bumperom)...
Bio na intervenciji i sredio struju u jednoj kući a u njoj Tony Cetinski... :D Svasta...
ma nece mi se to dogodit ;)
sad razmisljam kako upgradeat pc..tj sto stavit novog..
Sve si mislim, danas je Redeem na Lockerzu, jel da bdijem nad kompom, ili da idem u krpe... Bio bi mi bad da idem spat, a ovo nezz jel ce mi tata dat :-/
Došao s Glavnog.
Malo pada kiša :D
oso Digi u vjecna lovista :(
Jucer navecer cekam redeem, i nestane struje, taman kad je poceo, al dobra je vijest da ce danas opet bit jel su jucer nes zaj***li :D wiš mi lak :D
Danas samo surfam netom, tražim glazbu manje poznatih izvođača... Naletio na jeben bend :)
Max Raabe und das Palast Orchester :D
Rade parodije na pjesme, npr. ova mi je bolja od originala :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=pcDfL0t_L1M
Došao s prakse.
idem nazad za Zagreb :(
Zašto su krajevi malih šarafcigera obojani crno (ili neke druge boje)?
Ne znam, ove koje ja imam (križni i torx) su crni jer su magnetizirani. Oni koji nisu - nisu :D
Ma, vidio sam i nemagnetizirane koji su obojani.
A, sumnjam da ih je netko demagnetizirao :D
Magnetizira se metal od kojeg je napravljen odvijač ili bar njegova "glava". Ono crno je uglavnom zaštitni sloj koji ponekad sadrzi magnetna svojstva i stiti glavu da se ne ošteti,te takacv odvijač ima samo na glavi mogućnost držati vijak,a gdje nema "onog crnog",ne drzi. Na no name odvijačima zna bit za šminku. Ima i neobojenih koji su magnetizirani. ;)
A da možda naprave Pinky izdanja šarafcigera, možda potaknu više žena za npr. automehaničarski posao ;)
Testiram Flash na iPhoneu :)
Za sad mi se svidja
Stame ubija ovo sunce... Je da je vruce, al da mi udara u monitor TAMAN kad dojdem na komp (a kad me tata stera, nema vise sunca, ofc...), pa mi onemogucuje rad na njemu -.-
Došao s vožnje.
Malo dulja nova ruta :D
Lijepi spust :)
Ovo je čudno, mobitel je došao kod nas prije nego u Ameriku...
Dr. House i spavanac... :)
Jedva cekam, jos par dana/tjedana i kupujem Desire ;D
Joj, cijon, jel se to meni cini il ti non-stop mjenjas te mobitele?
OT: Nisam spaval doslovno cijelu noc, doso frend prespavat i cijelu, al doslovno, CIJELU noc sam proveo igrajuci bombermana ns Nintendu DSi... Cak nisam ni umoran! jos... :notooth:
Nop, cini ti se :notooth:
OT: Zovem jucer Tele 2 i pitam u vezi Desire-a, i oni mi kazu da imaju 2 u ducanu i 3 na lageru.
I dodjem danas ujutro tamo, kad ono, prodavac mi kaze da Desire nemaju vec jedno 2 tjedana...
I koje tu sada lud :S
Moraš svaki dan zvati i to ne samo jednu trgovinu :) Sretno
Skidam android sdk pa se spremam malo prčkati po mobu...
Pogledao Chucka, nekak mi blesavo zavrsava
došo s mora, idem rasipati bačvu otrovnih kemikalija u vinograd
Probao Mafia 2 demo, super izgleda. :)
Flesam novi rom iz kreveta :coffee:
Taj ti vjerojatno nece najbolje radit... Bit ce pun perja iz jastuka, sve aplikacije ce bit uspavane...
sokirana sam!
kak mi je pored kuce narodnjacki klub, eno ih, iznosili malo prije gajbe van i kroz otvorena vrata tresti muzika - obrada edwarda maye :horror:
ajme, uzas.
moja himna je okaljana :(
Pa eto, lijepo sam ti rekao. :belj:
Dosta bilo StarCraftanja...
Idem nekaj pojest :notooth:
Sinoć sam se zapio ko malo kad u zivotu. 5 godina mature pa smo bili na večerici svi iz razreda. Još sam pijan i sve mi se ljulja a morao sam i na posao... :Puke:
Al ce danas trafostanice i stupovi bit postavljeni nahero... :belj:
Danas sam radio isključivo s niskim naponima da ne bi bilo veselo... :flame:
Imam sat i pol vremena za odspavat pa idem to ispucat. Ujutro krećem za Slavoniju pa valja napunit baterije...
Jos da na kraju u cijeloj Hrvatskoj nebi bilo struje :notooth:
OT: Jos sam umoran od neku neprospavanu noc, koju sam proveo igrajuci Bomberman land touch ^^
nesto mi stalno titra oko... Weird...
Ovaj jutub je odlicna stvar..
Naucio kako pomocu spajalice otkljucat vrata ^^
Rođo,savršeno me zaboli patka za struju od danas. :D Cijelo ljeto se kao najmlađi pržim po terenu jer su starješine po godišnjim odmorima. I danas na zadnji dan prije GO-a su mi izvadili dušu tako da se sad mogu svi slobodno *ebat,a ja odo uživat i ladit jaja. ;)
Sumnjam da cu imat vremena,ali ako budem mogao,rado ću popit vopi na tvoj račun. :beer: :notooth:
Eto,pakujem se i pozdravljam vas. Nemojte da kad se vratim da bude belaja... :adminrulz: ;D
:wave:
Bas se osjecam potrgano :/
kaj ja pobogu radim budna u ovo doba :dunno:
Same question here... Inače, slušam The Crystal Method, jebeno!
niš, pretpostavljam
Danas mi dolazi teta, sad sa njom idem radit Snickers kolač (oboje ga obozavamo, tako da je dogovor pao u sekundi :notooth:)
A tata ce mi donesti... Wait for it... Tortilje od sira!!! :D
OT: Neznam kaj da radim... Jos :D Ima ko kakvu igru za preporucit? Sad igram Quake LIVE!, Cross fire (kad mi dojde), igrao bi s4leauge al mi se neda cekat da se patcha... Neka igra da su runde brze, ko quake, mrzim sporo. :)
Danas dodao jos 1 igricu na Black listu...
Splinter Cell Conviction je definitivno najlosija u seriji.
Skoro smo na 30000 postu!!! Neka nagrada za 30000 postatelja? ^^ nezz, obojan nadimak, neka sitnica :D
Da, uzevsi u obzir da je ovo actually tema namijenjena spammanju... Nisam siguran da bi to trebalo nagradjivati. :belj:
Možda ban za onoga koji napiše 30 000. post :notooth:
Zabrana pristupa chataonici onome ko napiše 30 000. post.
;D
nadam se da ne mislite ozbiljno... Al vidim da se dosta trudite da se dojde do tog posta :notooth:
A tko bi udjelio šamar?
A koja bi bila poanta da nitko osin postatelja 30 000. posta ne smije na forum?
"Zabrana pristupa chataonici onome ko napiše 30 000. post." Errrrr... Ovo bi moglo ako to necu bit ja XD
Što je ovo... žut- zeleno nebo... :jehon:
Još malo pa van...
osam... :p
Spammeri...
sedam
Šest...
Ti si spammer :p
5
tiho vi no liferi ;D
4...............
Nemojte varati pa raditi dupli post :belj:
samo vas gledam :D
Ja se samo nadam da neće biti intervencije :p
Još jedan- ne bude valjda još puno spamanja ;)
'ko posta- magarac :belj:
Wiiii jesam osvojio sad neku nagradu? :notooth: