sry al ovo fakat moram napisat. nisam se htio vise mjenjat u temu, al koliko vidim javilo se jos par ljudi s kojima djelim misljenje, iako sam se mozda izrazio u krivom nacinu, al tvoji odgovori su presmijesni.
ok...ajde mi ti pojasni s cim si ti spojio telefon na tv, u paketu dobijes usb kabel i dobijes 3.5mm slusalice.
s nokiom dobijes kabel poseban za tv-out. i dobijes ga i na mobitelima koji kostaju 3x manje od iphone-a.
ili vjerovatno zelis reci da moras kupovat POSEBAN kabel zasebno od iphone koji u slobodnoj prodaji kosta preko 6000kn da bi mogao spojit iphone na tv?
ovo je tvoj najtipicniji odgovor na sve na sto nemozes dat konkretan i dobar argument.= Citat =:
Bt slanje podataka sumnjam da poslovni korisnici to upotrebljavaju :)
ti sumnjas da poslovni korisnici koriste bluetooth.
******, ja sumnjam da je iphone bolji mobitel i bolji izbor od nokie npr.
zar je to argument?
e ovo je zaista vrhunac. bas me nasmijalo.= Citat =:
Zamjenivu bateriju nema barem ne da je mozes sam zamjeniti ali opet cemu TO?? iskreno znam jako jako malo ljudi koji imaju 2 Baterije za mobitel :) ubiti neznam nikoga
tvog krug ljudi je ocito jako ogranicen, kada ne znas nikoga ko koristi bluetooth, ne znas nikoga ko koristi mms, ne znas nikoga ko koristi sim karticu za spremanje brojeva, ne znas nikoga ko koristi 2 baterije, ne znas nikoga ko ima malo veci laptop itd...da mi je samo prebrojat koliko si puta odgovorio s " ne znam nikoga ko takvo nesto radi "...
moji argumenti i izrazavnje su mozda bili losi, al brate ovi tvoji odgovori da ti "sumnjas" i da " ne znas nikoga " su presmijesni.
i dobro ti je netko rekao...kazes imas 30 godina...a prije 15 si koristio bluetooth... ;D prije 15 godina je sms bio fantazija a kamoli bluetooth i slanje slikica ili mms...LOL...i onda sam ja taj koji izmisljava, strasno
ako nemas konkretan argument dat na naciju izjavu, onda rade nemoj odgovara da ti sumnjas da netko koristi i da ti ne znas nikoga ko to koristi, jer su to argumenti na razini 15 godina, onda kada si ti koristio bluetooth. presmijesno. nemas nis pametnog za rec, nego odgovaras " ne znas nikoga "...meni si odgovorio s takvim odgovorom na valjda 5 mojih argumenata, i vidim da i dalje kada ti netko da vrlo dobar i tesko oboriv argument protiv iphone, ti se izvlacis na to da ti "sumnjas" ili da ne znas nikoga. smijesno