ja ću isto kao ti, ako meni ne ponude drugačije
Printable View
Nije mi problem sto moram u bonbon nego sto si tako nemogu potrositi cca 10.000 bodova koje sam mislio na simpa racun prebaciti.
aktiviraj novi simpa broj. prebaci na njega 300 kn (zamjenom bodova) i potroši ih u naredna 3 mjeseca ili tada nadoplati bonom pa nastavi trošiti. ja bih tvojih 10.000 bodova potrošio na roaming, usluge prema inoz., sms parking ili čuvao za status na njuškalu (kada bude promocija +50% kao što je bilo krajem siječnja).
Prebacio jedan broj (clana) u bonbon. U petak 6.6.je prvi moguci dan za prijenos. Kazu stalno im ljudi dolaze u bonbon jer t-mobile neda na simpu uz zadrzavanje broja.
Sad me zanima mogu li taj broj koji sam prenio u bonbon jos ovaj mjesec vratiti na simpu te na njega staviti kune iz bodova (300kn) ili nije moguce raditi dva prijelaza isti mjesec)
Mozes raditi prijelaze koliko hoces.
Samo, kako to ide s bodovima, jel ce ih cuvat ili ne.
Kazu da ne, ako se ugasi broj odose i pogodnosti vezane uz njega. Ali posto sam imo obiteljsku ovako ih mozda uspijem iskoristiti barem za nesto.
Korisnik sam Tele2 revolucije i danas su mi potvrdili da ne mogu ostati na toj tarifi ako raskinem ugovor
Bio bi lud da ostaneš. Tu istu tarifu imaš u t-mobile za 87,5 kn
Nevjerojatno je da samo vipnet nije omogucio besplatno raskidanje. Ogorcen sam. Pa ******. Cigani
Ma jasno. Sam sam potpisao sve to stoji nego samo kukam naglas.
Kakva je to pretplata za 87.5kn tht? Koja je pandaN revoluciji?
U postu #212 pitaš:
I u #215:
Pitanje: jel čitate prije nego pitate?
O tome se pisalo svega nekoliko postova prije vasih upita (#204 i #205), ali i prije 3 tjedna, vidi:
http://cafe.mobil.hr/threads/78209-P...=1#post1067307
Da li je Vipnet dao službenu obavijest o poskupljenju?
Sastanče u vipu i odlučuju...
Inače, ako u ovu pretplatu Plan za surfanje L(-50% + flat opcija) ubrojimo 8kn + PDV, cijena je 97,5kn/mj
I ja sam im poslao upit na Facebook-u.
Situacija je ovakva : bratova žena bi sutra raskinula ugovor sa Tele2 (stara revolucija) i uzela gore spomenutu tarifu, al promocija traje do 08.06. Postoji li mogućnost da odmah napravi prijenos u T-Com bez plaćanja penala (nema opcije uređaj) ili ipak mora prvo napraviti raskid u Tele2 (migracija postpaid-prepaid)? Jer u ovom drugom slučaju to će trajati 6-7 dana a onda je već kasno :hm:
Ajme meni, pa to je vec ubrojeno.
165kn/2 = 82,5kn
+ 5kn r.f. + 10kn pristup mrezi
Sve skupa 97,50kn
jel ko uspio ishodit da mu prebace na bonove u simpi ili baš treba na bonbon preć da se zadrži broj?
pošto kod mene samo tcom ima ok signal,nije da imam baš izbor
T-com, iskon, optima = ht-ove fiksne mreže
T-mobile, bonbon, simpa, 24mobi, multiplus = ht-ove mobilne mreže/tarife
Zvao sam ih sad i apsolutno ništa nisu ponudili. Nada. Niente.
Kroz ovaj mjesec će me prebaciti na bonove.
Netko se čak žalio gore da će prebacivanje napraviti tek krajem mjeseca, ali meni je to super, pošto ću tak i tak platit još za ovaj mjesec pretplatu bar da je iskoristim.
Ali ako je prebacis u bonbon platit ćeš samo 20% tarife ako si na pretplati bio 6 dana
Ali razlika je u tome što kod sad imam XXL tarifu i potrošit ću je do zadnje megabajta, a u BonBonu ću uzet onu za 80kn.
Žao mi je jedino što gubim osiguranje na uređaj iz XXL tarife, baš sam mislio skršit iPhone pred kraj ugovora i uzet novi na par sto kuna.
Meni u jednom centru rekli da ako odem na simpu gubim broj, pa sam otiso u drugi centar gdje moze na simpu ali je prijenos tek 1.7.
Niko tamo nezna sta radi! :(
Na kraju sam otiso u bonbon i prijenos je u petak.
Do kraja mjeseca se vratim u simpu, potrosim bodove i prenesem ostale brojeve.
Jel moguce nekak nastaviti otplatiti uredaj na rate ili obrocno ?
Nemam volje dati 1000kn odjednom :)
Upravo me zovu iz bonbona da je zahtjev za prijenos odbijen od strane t-mobile zato jer prenosim samo jedan broj iz obitelji.
Znaci trebo bi ili prenijeti sva 3 broja ili rasformirati obitelj pa onda u drugu mrezu pojedinacne brojeve.
Koje gluposti opet oko svega. Sad mi je jako drago sto cu raskinuti ugovor s rozim vragom jer sta god da se kod njih radi milion gluposti i moze-nemoze situacija.
Pozdrav momci,
imam grupnu tarifu XXL na kojoj sam 14mj (još 10 do isteka). Da li je moguće raskinuti postojeći ugovor i samo ponovno ugovoriti isti paket, te uzeti s5 uz zadržavanje postojećih brojeva? Postoji li još kakva bolja šema? Prelazak na bonbon?
Hvala unaprijed!
nažalost vipnet je objavio nove uvjete poslovanja i nisu omogucili raskidanje ugovora for free
kako je to moguće? jedino ako nebudu uveli naknadu..inače moraju.. HAKOM bude ih pojel ako uvedu naknadu i nema raskida..
nije to ništa novo. i ranije tele2 i vipnet nisu mogli prihvatiti broj koji je bio u grupnoj tarifi t-mobilea.
rješenje:
član obitelji > priča XS > bonbon
imaš: zakon, minizakon, ziher, brutalna, smart, promosmart, prejaka, pričaj&surfaj... odaberi onu koja odgovara tvojim komunikacijskim navikama
http://www.jutarnji.hr/mozete-uzeti-...rate-/1196258/
Meni je cilj simpa, tj.pokupiti lovu s bodova na broj od clana jer tako jedino mogu potrositi. Parking i slicno placam drugim mobitelom.
Al bojim se da cu morati to prebaciti na neki novi simpa broj pa taj broj prebacivat u drugu mrezu a od simpe trazit iskup elektronickog novca (ako cu uspjeti bez kupljenih bonova)
ispravljač, hvala ti puno na odgovoru. upravo sam i od szk zaprimo potvrdu o mogućnosti realizacije ideje. mislim da ću čak i ostati na tarifi obitelj xxl jer mi svi brojevi rade promet i tarifa nam je prihvatljiva. jedino što ću pričekati sa gašenjem/ponovnim aktiviranjem iza dvadesetog; kada već plaćam za šesti mjesec, pa da i iskoristim, naravno. valjda će ostat još koji s5 na lageru s obzirom na veliki interes pretplatnika koji će željeti ugrabiti ponuđeno.. ;) hvala još jednom
ja sam dobio informaciju da je na kraju mjeseca raskid... hm.. kako je sad na kraju ako raskidam i gasim broj? na kraju mjeseca ili kroz par dana?
---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:43 ----------
mene bi trebali zvati danas. pa ću vam prenijeti dojmove i šta sam uspio srediti i kako. u biti ja ću biti najsretniji da dio pogasim, a brojeve koje koristimo da razvrgnem UO i pitam da naprave nove UO ako moze odmah i telefone bi uzeo naravno ali ako mi srede opet popust na tarife. :D
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:48 ----------
jesi uspio dogovoriti gašenje preplata i rađenje novih? hvala unaprijed!
---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
ispravljač jesi siguran? jer su meni jednom prilikom kod prebacivanja broja nakon par dana zaracunali preplatu za cijeli mjesec. jer ako se prenosi su mi rekli da se naplaćuje za cijelo obračunsko razdoblje....
Onda su te zeznuli i trebao si se zaliti. Ja sam pocetkom travnja prebacivao brojeve koji su bili na pretplati iz t-mobile u vip i dobio tarifu za naplatu proporcijonalno danima koliko sam i koristio do prijenosa broja. A u ostalom imas to i opisano u specifikacijama pojedinih tarifa/cjenika, neznam sada tocno gdje to pise, ali je 100% specificirano. Znaci za koristenje 10 dana platis tarifu 33%, za 15 dana 50%...itd +RF....
Ne razumijem ovo oko novih općih uvijeta kod VIP-a, znaći nisu digli cijene ali su dali nove opće uvijete?
Opci uvijeti T-mobile
Vidi tocku broj 92 na navedenom linku.
Ma naravno, nazvat cu koji put broj za pomoc poplavljenima, da se broj aktivira i skine koja kuna i onda podnijeti zahtjev za prijenos i iskup elektronickog novca cim broj bude u drugoj mrezi. 30 dana je rok bio zadnji put kad sam trazio iskup.
Pa ako ne vrate neznam vise ni za jedan nacin kako ga potrositi posto cu vec biti u drugoj mrezi...
Moze li se kako prebaciti na drugi simpa broj?
400kn imam u bodovima sve zajedno na dvije obiteljske tarife, steta im ostavit da propadne. :)
---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:29 ----------
Smiju naplatiti samo onoliko dana koliko koristis usluge. Meni su takoder naplatili za cjeli mjesec pa sam tek drugom ili trecom zalbom dobio povrat vise naplacenog novca.
Koliko ja znam, možeš preko moj telekom portala kupiti bon i platiti ga bodovima tamo napišeš na koji broj želiš uplatu i to je to. Tako da na bilo koji simpa broj možeš uplatiti bon koji si platio zamjenom bodova. Ja sam osobno tako već kupovao bonove.
Ja sam danas potrošio bodove tako da sam ljudima pokupovao bonove na Moj telekom portalu. 1600 bodova=50 kn. Problem je kad tako kupiš bonove oni ne produljuju vrijednost kartice.
Ja sam im bio prije par dana poslao Email na SZK od Tmobila,drugi dan odgovorili da ce me netko nazvati iz SZK T mobile i nazvala me zenska i pitala dali zelim prijelaz na Prepaid.Ako da da je prijelaz od 01.07. Rekao sam to mi je opcija ali ne i uvijet ustvari htio sam samo sa Xl tarife preci na M i tako mi je rekla da moze za jeftiniju cijenu ako opet napravim ugovor na 12 ili 24 mj. Napravio sam na 24 mj i sad po novom cijeniku ce mi biti racun 85 kn a to ipak nije 195 kn to sto nema onog famoznog multimedia paketa mi uopce ne smeta .Uglavnom ja zadovoljan jer sam naucen na pretplatu .Usput sam uzeo zeni uz ovaj moj ugovor Alcatel idol S za 398 kn ,sad jesam li se tu prevario neznam ja mislim da nisam.
@author
Ajde daj mi molim te samo broj sa kojeg su te zvali. Hvala
I da te pitam bio si pod ugovorom? Pa su njega anulirali i napravili novi ugovor na novoj
tarifi? Popust dobio na tatifu?
Evo broj 800202028 .
Da bio pod ugovorom jos 13 mjeseci. Ugovor tojest tarifa Xl mi vrijedi jos ovaj mjesec a nova Tarifa krece od 01.07. posto sam rekao opet na 24 mjeseca dobio sam popust. Ne mogu se otet dojmu da sam mozda mogao i vise izvuci ali mozda se i varam.
Uglavnom zadovoljan sam sveukupno njihovom reakcijom na ovaj novi "namet"!
Pozdrav ljudi, imam par pitanja u vezi mamine poslovne pretplate. Pročitala sam cijelu temu i nisam pronašla odgovore, nadam se da mi nije nešto promaklo. Here goes:
Mama mi trenutno ima poslovnu pretplatu u Tele2 (uređaj je plaćen jednokratno) koju bi sad raskinula ako već može. E sad, pitanja:
1) Ako raskine tu pretplatu, jel može odmah potpisati drugu i zadržati broj ili postoje ipak neka ograničenja?
2) S obzirom da je njena potrošnja uglavnom u pozivima, i to oko 1500-2000min, max 2300min u posljednjih 20 mjeseci, koja bi joj tarifa bila najpovoljnija? Uzela bi i neki pristojan smartphone uz novu pretplatu. Meni se od onoga što se trenutno nudi čini da je najbolji izbor Revolucija za poslovne korisnike uz opciju Uređaj pa da uzme S3 (uz opciju uređaj prvih 12 mjeseci bi plaćala 164kn, a zatim 214kn).
Međutim, ako neka druga mreža nudi nešto bolje za njene potrebe, molim vas da podijelite informacije sa mnom :)
Hvala!
uspješno raskinut ugovor sa Tele2 uz ukidanje broja :)
Zašto nisi ostavio broj? Da li su ti pravili probleme oko toga?
nisam htio!
vidim na mail su mi poslali kod za otkljućavanje mobitela i ja sam time zadovoljan :)
Sinoć sam bio u City Centre One (west). gužva nenormalna. škvadra je radila i nakon radnog vremena (21h). stvarno za svaku pohvalu, iako bi vjerojatno više od pohvale željeli da su se debosi koji dolaze u 20:50h pokupili i došli sutradan....
Kaže momak da mi neće ništa gasiti i otvarati ponovo nego da će samo maknuti obveze sa brojeva i ponovno zavesti na nositelja 24mjesečnu obvezu.... Složili smo se da me formalnost ne interesira nego da mi je bitno da izvedem što sam naumio.. Potiho se pričalo, pa sam dobio dojam da imaju više šema za hendlanje novonastalih situacija, ali s obzirom da sam relativno dobar potrošač i da sam oduvijek kod njih - dogovorili smo se. :) Rezervirao sam s5. Kad stigne, nazvati će me, pa ćemo onda sve to izrealizirati. Isto tako, možda će nekome koristiti, nije bitno da li se zatvaranje/otvaranje radi početkom ili krajem mjeseca (barem mi je tako komunicirano)...
propadaju, ako ih ne iskoristiš prije prelaska na prepaid
evo update. sve prošlo po planu. 3 nova ugovora raskinuta. telefoni ostali. nikakvi penali. nista nada zero njet. :D :D čak sam pristao da mi raskinu sa krajem mjeseca platit cu im jedan račun nije bad. :D
postojeći brojevi svi ugovori raskinuti i od 01.07. idu na novu preplatu, sve isto kao i do sad osim tih 10kn po broju. naravno uzeo opet 2 5s i 2 fame samsung 198kn/kom na članove i jedan ostavio bez uo kao član u obitelji :))
hrvatskitelekom je najbolja firma ikad igdje. :)
125 kn popusta na tarife 2 godine. 500kn iphone u single tarifi i 1100 u grupnoj.
suma sumarum. ovo je bila prilika koja se neće ponoviti nikad više. :) sretno svima ostalima. zovite ih na 0800 na retention i daju sve, sta god sam trazio su mi dali a vide da sam im maznio par telefona i sve ful korektno i prolazi. nisam bio u tcentru i nisam imao kod al sam rekao da su me zvali sa ovog broja i sve moze. :D :D :D :)
sretno svima!
Jel imate sto novosti za VIPnet? Kad on objavljuje povecanje naknade/cijene/novi namet pa da raskinemo ugovor?
Kako ste došli do te službe koja Vam je postojeći ugovor prekinula i samo napravila novi?
Aha, znaci taj s kojeg zovu. Ali jednom sam zvao (kad sam pokusavao dobiti agenticu koja mi je nudila odredene uvjete, te se rekla javiti za nekoliko dana dok ne odlucim) i nisam bas bio zadovoljan s uvjetima. Agentica koja se javila mi nije nudila iste uvjete kao kolegica koju sam pokusavao dobiti kada sam okrenuo broj.
Idem im napraviti upit preko facebooka pa da me zovu nakon sto prouce detalje pa da ne moram objasnjavati detalje.
Nitko ne kaže "jao, povećanje cijena. Zašto??", nego svi samo jel ću moć raskinut da mogu novi napravit ahahha
Baš... svi bi odmah raskidali i odmah radili drugi, može i na 24 mjeseca, može sve, samo da se dobije mobitel jeftinije :)
Ja svako odlazim na bonove u 7 mj mi se službeno izlazi ugovor u vipu,tako da se neču zamarati sa 10kn više na računu! Ali kod mene nema više pretplata ni na jednoj mreži!Ljudi sretno sa raskidima i sklapanjima novih ugovora!
Čitam ovo i ne vjerujem, na što smo spali :Puke:.
Da smo složni trebali bi bojkotirat operatere, ali najprije vladu, zatim INU i drugo, ali ne!
Naš mentalitet je ''radit ću za 1500kn mjesečno i dost mi je, a operateru nek plaćam 300kn mjesečno za 5min besplatnih razgovora, gorivo nek bude 35kn po litri, svi će i dalje telefonirat, svi će se i dalje vozikat...
Tako tužno da mi se više ni ne živi. Treba otić odavde tko ima mogućnost (nekog vani)...
Nama je sve dobro što je skupo.. Sad je bitno raskinuti ugovor, te opet uzeti novu (skuplju) pretplatu i onda plaka za tri mjeseca i pljuvat po operaterima.
Jučer ja pričam sa svojim gazdom i pošto imamo 11 pretplata (T-mobile) u firmi, kažem nek raskine ugovor i ostaju mu iPhonia 5s (4 kom) i još neke Sony Xperie. Kaže da mu se neda zezat s tim. Od takvih žive operateri....
ja sam izračunao svoju situaciju nakon raskida ugovora.
ako produžim ugovor na 24 mj zaradit ću ukupno 2000 kn po pretplati i uz to dobiti besplatnu komunikaciju (pozivi/poruke/internet).
dakle, u 2 godine = ukupan trošak 5156 kn. ukupan prihod oko 7100 kn. zarada, gotovo 2000 kn.
dakako, postoje ljudi koji to znaju iskoristiti i oni koji to ne znaju, ali znaju nešto drugo. ima i onih koji bježe van jer se za ništa nisu specijalizirali, a u sedam godina pisanja po forumu nisu naučili kako drugi forumaši zarađuju.
tko sada kreće od nule, neće postići ovo što postižem ja. tko je pokrenuo neke stvari (dok su se mogle) sada uživa u plodovima svoje delekovidnosti.
npr.
upitajte se koliko ste mobitela od 4000 kn (njuškalo cijena) kupili u t-mobileu prošlog tjedna za 700 kn/mobitelu. ako je odgovor nula mobitela, onda zaista nemate kliker za iskoristiti buduće promocije operatera na kojima ćete zarađivati vi, a ne telekomi
Ti ne razumiješ poduzetnika. Njemu je vrijeme najdragocjeniji resurs i nije mu primarna stvar gubit vrijeme na takve stvari ... to što ti misliš da će on tu uštedit ili ne znam šta ... sa tim uloženim naporom i vremenom će odradit posao s kojim će više zaradit i otvorit nove horizonte svojem poslovanju nego što će raskinut 11 pretplata i opet uzet 11 istih ... koristit će iste pretplate ovako i onako ... koja ušteda? Dobit će novi telefon? Dobit će ga i prilikom isteka ugovora. Ionako firma koristi telefone. Šta on ima od toga? Više imate vi kao zaposlenici nego on!
Sa Twittera prije nekoliko minuta:
Vipnet @vipnetHRV 10m
Tviteraši, mnogi pitate o povećanju cijena, no zasad nemamo informacija. Sve korisnike ćemo na vrijeme obavijestiti o promjenama. Hvala! :)
Bio u VIP centru uzet iphone5s na najskuplju tarifu, nedaju nista ;-( smrc...
Tele2 nudi raskid bez penala do 30. lipnja. Samo, nude mi tri opcije:
1. ne dirati ništa
2. mogu prebaciti na prepaid čime je Ugovor raskinut, ali zadržavam broj (za mene bespotrebno),
3. prebacivanje broja kod drugoga operatera.
Ne kužim čemu ova "promocija" zadržavanja broja, pa bilo na prepaidu ili da ga prebacim u HT recimo...
Da, plaćam jedino uređaj i to jednokratno, što je i bilo za očekivati.
Samo, mene traže preslike osobne i OIB te slanje skena na njihov mail. Ovdje nitko nije spomenuo ove stvari, pa eto da znate ipak ne ide baš u 24h.
Ide ako odeš osobno riješit. Ti rješavaš preko maila, normalno da duže traje tako.
Prije poskupljenja sam uzeo s5 obiteljska xl i uredaj na rate. Jucer su me zvali, ponudili raskid postojeceg bez penala i potpisivanje novog ugovora i nastavak otplate rata za mobitel uz nesto jeftiniju tarifu i flat opciju za nositelja. Ali ono sto mene sad zanima s obzirom da od 1.7.ide novi ugovor, imam li pravo na novi uredaj uz taj novi ugovor?
Ja sam istu stvar napravio samo sto sam uzeo 5s. Ajde ako ti nije problem jel mozes reci kolika ti je rata sada, i na koliko su ti je ponudili smanjiti?
Meni je produljeno preko retentiona, rata 225kn i 25kn za uredjaj mjesecno. Znaci 75kn popust na tarifu i 25kn popust na ratu za uredjaj. Ono sto me koci da raskinem jest ugovor o otplati uredjaja gdje je rata 75kn/mj pa ako raskinem moram taj iznos platiti.
Jos nisam povukao svoj potez, cekam prvi racun pa da vidim kako je tamo naveden taj popust 75kn na 25kn za uredjaj.
Meni su ponudili pretplatu kao i tebi, 225...a rata za uredaj mi je ostala ista, 75 kn. To mi nije ni spominjala da se moze korigirati, tj.smanjiti. Dobro da si mi rekao. Jer sam danas trazio da me ponovno kontaktiraju zbog kupnje novog uredaja uz novi ugovor. Ti sebi nisi novi uzimao?
Isto ti je rekla sad raskid i onda sa 1.7.krece taj novi ugovor? Ona ti je sama ponudila jeftiniju ratu za uredaj ili si ti trazio?
A di to trazite da vas nazovu?
Ne, ne. Ja ih jos nisam zvao za raskid, kao sto sam napisao, cekam prvi mjesecni racun.
Ja sam pretkraj svibnja pristao na produljenje preko retentiona i ovo su bili uvjeti:
Plan za Obitelj XL za 225kn i 25kn rata za uređaj, dakle 75kn popust na tarifu i 50kn popust na ratu za uredjaj.
Kako vidim da su tebi ostavili postojeću ratu, mogao bih ja to "užicati" i uz novi ugovor uzeti mob uz plaćanje cijelog iznosa odmah.
Ja im napisem poruku u inbox na facebooku, i napisem sto zelim, navedem sve podatke te trazim da me nazove sluzba za savjetovanje. Mozes ih dobiti na broj 0800 202 028
Aha. Krivo sam skuzio. Zapravo mi ostaje isto kao i prije poskupljenja s tim da sam dobio tu opciju flat i sutra cu zicat jos samo kupnju novog uredaja uz tu novu tarifu. Nadam se da ce to proc. Teoretski bi trebalo jer ide novi ugovor...
Samo nećeš se usrećiti s cijenama na toj tarifi uz plaćanje odmah.
Npr.:
LG F6 = 48 kn
Desire 610 = 898 kn
S4 mini = 1098 kn
Z1 compact = 1598 kn
iP5c 16GB = 1398 kn
iP5c 32GB =1598 kn
EDIT:
I na clanove takodjer raskini pa produlji, to je jos 400kn zarade po clanu
Ajd mi objasni ovo za clanove...nisam bas shvatio. :)
Pa ako bude neka ok ponuda za na rate isto cu pristat. Frendu su ponudili s4 za 18 kn i 30kn/mj.
Naravno, probaj i to na rate, al nekako ne vjerujem da ce uspjeti.
Za clanove sam mislio, ako imaju ugovor, raskini i uzmi neki mob uz novi OTPO, npr. ja sam prosli tjedan uzeo Xperiu E za 18kn.
Aha. Dakle maknem clana i uzmem mob za clana po manjoj cijeni. Nije lose. S tim da ja imam jos jedno mjesto za clana. Pa bi mogao uzeti neki bezveze broj i ubacit ga :)
To što si ti dobio 225 nije neka ponuda, jer tu dodas 15rad frekv i 30 kn nameta novog, to dodje 270kn
A opet si ogranicen na 500min za ta 3 broja u obiteljskoj i 2gb
Po meni je bolja recimo prejaka ili nova vipova ponuda 50kn + uspostave i imas sve
Ili tele2 revolucija 105kn opet imas sve
Ili plan za surfanje L za 87kn + flat
Nemoj se ti brinuti za moju računicu. Ponude koje imaju uspostavu poziva niti ne gledam, a zanimljivo je da mi reklamiras te ponude bez nameta od 15kn, dakle taj Plan za surfanje L košta 97,5kn/mj, dok Tele2 revolucija 115kn/mj.
Ovdje gore 90kn/mj za svaki broj. 500min je prema ostalim mrežama, meni dovoljno. 2GB 4G interneta, poruka isto tako dovoljno. Tele2 mrežu ne bih uzeo da daju revoluciju za 50kn.
Znači prema mojim potrebama, to su ponude koje su sve tu negdje. Osim sto kod ove moje sam dobio top model uredaj za nekoliko stotina kuna. I vjerojatno jos jedan posto imam mogucnost besplatnog raskida ugovora. Mislio sam prosli mjesec na bonbon, ali ostajem jos najmanje 24mj na T-mobileu. Jos ce mi vjerojatno ponuditi i flat opciju besplatno za nositelja.
EDIT:
A za Vip imam jedan broj na kojeg svaki mjesec uplatim 50kn, a dobijem još 50kn, te za 37,5kn imam Non stop+ tarifu s jos 2GB interneta, neograniceno SMS i pozivi prema Vipu te 100min prema ostalima. I jos mi ostane 62,5kn koje u punom iznosu mogu trositi na parking ili slicne usluge.
Bas tako, a i mozda ce covjek izgubiti vise nego sto vrijede svi ti mobiteli ako mu se pri prelasku na nove tarife nesto zakomplicira (zna se cesto desit) pa se ugasi krivi broj, krivi upali, neki broj se slucajno stavi na krivu tarifu...
Moj gazda je poludio dok je prelazio iz VIPa u t-mobile jer je par zbog banalnih gluposti (umjesto nano sim dobio mini sim a kupovo iphone i naglasio da posalju karticu za njega-web shop) par sati dok nije stigo do t-centra bio bez telefona. Sad kad sam mu spomenio da ugasi tarifu i otvori novu samo je odmahnio rukom :D
Ja sam evo raskinuo 2 xl obitelji, 2 broja full ugasio i 4 na simpu direkt.
Necu jos raditi produzenje.
Cekam neku bolju ponudu pa opet jednu obiteljsku i jednu single ili jednu vecu obiteljsku na 2 godine. :)
Sta cu kad nisam naviko na bonove, bolje mi platit i 50-100kn mjesecno vise pa si uzet mob.neki i nerazmisljati jel imam love ili ne.