Tako je, Mario :p
Printable View
Tako je, Mario :p
Kaj postoji proširena verzija? :belj:
Ta je 18+ :p
Naravno :notooth:
Mah, djaba tog... Sad pitam starog da mi to OPSIRNO preprica, nekaj na netu najdem, i ko bog... Ak stignem, procitam jos nekaj (iako neznam cemu, kad mi to nema smisla...), al sad radim DZ iz hrvatskog...
Da se ostavim foruma i mucim ljude na Facebooku? Mislis da je to nes bolje? Aj da te dodam za frenda, predomislil bus se ;)
Hvala Mario. :kiss:
Jao, cim neko kaze nes protiv mene, odma se svi slazete... Hjoooj, kam ode ovaj svijet :whistle:
Ne slažu se svi jer jer im se slaže,već jer si naporan s svojim pomalo uzastopnim postovima s kojima pomalo iritiraš. Bio si upozoren na to,nemoj reć da nisi. Nitko te ne pita za tu nesretnu Odiseju kao ni za dosta stvari od prije koje nam nabijaš svaki dan pred nos da čitamo i nitko nije kriv zbog toga da bi od neki dan svaki tvoj post sadržao terapiju s tom knjigom i tvojim kukanjima vezanima za nju. Šta nas čeka kad i ako vidiš neku golu curu uživo? :freakout:
Ovo sam ti mislio poslat na PM,al neću. Na PM si dobio upozorenje neki dan i nije te baš pogodilo. Javno te upozoravam po posljednji put tu pred svima koji te čitaju svaki dan i posljednji put te molim da se smiriš i da nas ne mučiš toliko koliko misliš da je potrebno. Tko ovdje ovako štanca postove i tko naokolo upada sa poluiskoristivim ili pak beskorisnim savjetima samo da se piše? Malo je takvih a ti si trenutno glavni kao takav. Protiv tebe nemam ništa i činiš mi se O.K momak i samo zato ti dajem još jednu šansu koju vjerujem nećeš prokockat.
Bez uvrede molim.
Ok, ok, nisam uvrjeđen, sve 5...
I zas pise sam /cut :wtf:
Vam fali moja diktatura u chataonici? Fali, znam ;D
Je, fali... Ali sta cemo jadni, ostavio si nas u korist gay futrola za mobitele. :notooth:
fico, ja sam Mariju rekao 'tako je' jer je promijenio s u š u naslovu teme, a to kako ćeš ti provoditi svoje slobodno vrijeme nije moja stvar :p
Ja znam da upravo odoh tulumariti :notooth:
Taj fetiš je presudio. Nažalost... :cry:
;D
Vecer :)
Do sad pisao zadacu iz biologije -_- i saznao di idemo na maturalac,berlin/prag 8 dana...svi kazu da je odlicna destinacija,zanima me kako je vama bilo,ako je netko isao(a vjerujem da je :D)
U Berlinu sam bio. Lijep grad, samo skup do jaja.
Mi kada smo išli kao razred tamo, na jednodnevni izlet, svi smo se nabrijavali na neki shopping, al kad smo vidjeli cijene, a mi sa cca 200€ u novčanicima smo se brzo predomislili ;D
OT: Nije pametno spavat popodne jer onda poslije 00.00 nema teorije da zaspim :D
Prag majka! :beer: Ja sam bio u Austriji i u Pragu za amturalac.
OT: Odgledao film i idem spavat...
:hm: Na racunalstvu...
Bas, vidi, ni kod nas se nezna kam idemo na "izlet" na kraju godine... :) mogli bi podiskutirat :D
Pisao test danas u skoli iz prve pomoci..je*eno pretesko, al ajd, prosao sam i iduci tjedan od petka do nedelje sam u Novom Vinodolskom :D :D :D
Da, da... :p
Dobio zadatak= Trgao se s ostalim kandidatima i jednom doslovno strgao ruku da ga onesposobi
OT: Došao s prakse. Danas mi je baš super bilo. :)
Dobro, neku liniju sam 5 puta otvarao/zatvarao jer sam uvijek nešto zaboravio spojiti- ali glavno da na kraju radi :D
Sutra natjecanje iz engleskog.
Ove godine idem na svjetsko :notooth:
dal igra neko combat arms?
Došao iz škole.
U školu je bicikl mene nosio, a nazad sam ja njega gurao :)
Pokušavao napumpati gumu s onom pumpom u koju upišeš na koliko da ti napumpa- ali nije mi htjelo. A tipa u benzinskoj se toliko strgao da me sasluša da nije ni glavu okrenuo prema meni kad sam mu rekao...
Ali, kupio gume- planiram ih tokom dana zamijeniti :D
kupio sam u tcomu onaj scren protector i naavno da mi se poljepilo i prasine dva tri zrnca ispod i otisak sam stavio(a imam "male" prste) pa me zanima dal bi mogao ja foliju oprat ispod vode i ponovo stavit. ako se dobro sjecam mislim da sam na proslom ajfonu tako nes i napravio bio
Mozes probati, ali nekako sumnjam da ce to na dobro izaci...
Mislim da ne, jel ispod ti je to neš ljepljivo, da se drži... Tak da neznam... Ja sam sebi na iPod stavljao jedno 5 puta (da, 5 screen protectora..), i sad mi je malo sam u koso, al preživjel bum, sam da mi nema onih balončića :notooth:
Dosada....
Zašto stavljate screen protectorena apple-ove uređaje,meni nakon godinu dana nema crtice,jedino mi je upala prašina zbog padova :(
btw fino se produžio dan :)
a zasto ljudi stave kondom? neka tamo bude protector za nedaj boze a i duze ce trajat-sve kao u sexu :)
Jel itko zna koje su ovlasti ZETovog kontrolora, sto on tebi moze napraviti i sto moze traziti od tebe (dokumente) i dali te smije zadrzat??
(znam da je ovo vec bilo, al nije bilo konkretnog odgovora..)
Danas sam opet naletio na jednog strvinara.
Covjece, udjem u tramvaj i pogledam lijevo-desno i nikog zivog. I odjednom okrenem se zenska se stvori iza i trazi kartu...
Fala Bogu pa imam jos vrijednosnu kartu..
čistim sobu i našel sam f hrpi ambalaže dodatni stylus i protector za tytn-a :D wee
Ajme, taj mob ocigledno nece nikad umrijet. :notooth:
ajde iperi vodom protector pa reci dal se i dalje ljepi :)
Nebi trošil protektora na pranje i luftanje, aj vjerujem ti :notooth:
Malo muke sa iPodom, sve rjesio, zadaca rjesena i idem NinaNanati :)
Igram se s ovom mačkom na Desire-u. Prebrutala je :D
Dosadili su mi ovi touch mobiteli,brijem si za koji mjesec kupit neki symbian(iz potpisa :D)kad skupim love...samo neznam koji,te symbian nokie su mi najdraže...
odoh spavat,laku noć
Ja razmišljam da si uzmem neki "obični" mobitel i pošteni mp3 player s poštenim slušalicama.
Ali to stalno razmišljam- a nikako da se odlučim :D
Odo i ja spavati :wave:
Tko bi rekao da Facebook ipak ima neke koristi ;D
Napisao zadacu, idem corit :wave:
Ja bi 3210 to mi je bio prvi i najaci mob
Zato jer sam ja svog zeznuo pa mi to palo na pamet da ga "popravim" :)
Two beer or not two beer
seven beer
Reaktor...
mogli bi se dogovoriti za jedan reaktor... ;)
Možemo i za bačvu onu(10 litara ima) :uteg:
Taman čitam temu iPhone 4 vs. ostali, čitam par stranica, i htjedoh se ubacit kad ono :tclosed:
OT: Odoh večerat, tuš, malo igranja igrica na mobu (postao sam ovisan o njima :D) i spavanac za zadnje rano ustajanje u tjednu :D
...
gad demit mozak mi je stal, kak se točno zove ona naprava sa kuglama koja se njiše oko osi!!?? (lol?)
Ima, bar je bilo prije. Al vjerujem da ima.
Samo kaj je problem što je to unutra zbog pušača http://planetsmilies.net/smoking-smiley-5437.gif
Ovo u medi je tekući kruh zapravo pa to možeš slobodno :D
Neznam zašto ima tak nekih tvrdoglavih ljudi (tvrdoglavijih od mene!). Pobogu...
Dosadno mi je pa idem spavat :notooth:
Sutra ujutro turpijam, a bole me ruke (kad bi znal od ceg...)
Ima, bar je bilo prije. Al vjerujem da ima.
Samo kaj je problem što je to unutra zbog pušača http://planetsmilies.net/smoking-smiley-5437.gif
Ovo u medi je tekući kruh zapravo pa to možeš slobodno :D
ups dupli post. mreža mi pukla u trenutku postanja pa zato
Newtons craddle.
Slušam muziku, gledam slušalice i tako... :)
EDIT: Ne! Žiroskop se zove.
umm mislim da ne
znači ima kuglu gore i dolje na štangi, a na sredini štange 2 ruke sa po dvije kugle koje se slobodno vrte....da znam kak se zove, linkal bi ti sliku sa gugla hahahaha
edit - je je, 3 litre ima :D
@vert: daj nacrtaj to kaj misliš, pa stavi sliku... možda se onda netko sjeti kaj je to...
(ako to, uopće postoji :D )
A, kugle... :flame:
Mislim da znam na što misliš...
Ali, nemam pojma kako se zove.
nije žiroskop lol
http://img441.imageshack.us/img441/2130/83257301.jpg
evo XD
Jupiter perpetual.
toooooo!!! imaš pivu :D
Sok :notooth:
Di tog ima za kupit?
Oduvijek sam htio imati tako nesto na stolu, pogotovo onu kuglicu koja se sudara sa vise njih i onda se zadnja odbije i tako u krug ;D
OT: Idem naucit jos zadnjih 20-ak lat. izreka pa onda spavanje :D
Salutem plurimam dicit!
ono sa sudaranjem je newtons cradle, to imam, sad hoču ovo :notooth:
ne priznam sokove! :p
Cionn- eBay i Dealextreme za internet.
A, kineski dućani ako ti je hitno.
U Zagrebu je bio (valjda još je) neki dućan u ulici u koju dolaziš s Vlaške u kojem je bilo takvih stvarčica.
Mislim da je zadnja ulica prije Kvatrića- ako ideš iz Grada. Nešto se renovirala kad sam tamo išao.
Uglavnom, tamo su imali- ali je dosta skupo (u usporedbi s ovim dvoje gore).
Vert- može onda piva pa se mijenjam s Icom ili Cionnom za sok :notooth:
Nema veze vert...
plati meni pivu... budem mu ja platio sok... :D
Dogovoreno :thumbup:
2 soka :p
deal! :D
Da, s desne strane zadnja.
Ja sam isto to gledao, ali sam zaključio da bi me ili živciralo pa bi rastavljao ili bi par sati dnevno buljio u to. :D
ocu i ja na okupljanje, ocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
al ja ne smijem pivu, meni cete platit cevape, moze?? :D
Ico, zaboga, dozivjeli smo dan da cu i ja bit na sokicima :freakout:
doomsday is near.. :bat:
e, pete u falus...sad bum samo ja na ne-soku?
vert, a kaj je rav, hologram??
plus, neki tamo istrijan obecao neki skori posjet, a taj valjda nit ne zna sto rijec sok znaci :D
nema se on tu kaj glasat il ne glasat. tempirat cemo miting kad se vrati iz juesej i nema pravo nedolaska :D
a istrijan je obec'o. sad u veljaci. isto nema pravo nedolaska.
Sok? Zadnje bezalkoholno piće koje sam probao je bila neka mlaka voda iz vodenjaka dok nije puknuo.
2. mj i dalje vrijedi, samo da dam glupe ispite!
*ebo vas jupiter i sve kuglice... :loco:
Idem odgledat jedan film pa cu u krpe. Radno vrijeme od 14:00 donosi neke beneficije.... ;D
pff.... da nebi... nemožeš pit pivu, pa se odma grebeš za ćevape... da nebi... nema pive, nema ćevapa. jedino možeš sok dobit... :P
nećeš biti samo ti na ne-soku...
Ja se mogu pridružiti da popijemo jedan reaktor...
a onda mogu počet miješat sok i ne-sok ... :)
Opa, kaj je to moguće da se X ponovo pojavi u Zg?
Pa onda definitivno moramo na pivu... :)
(i ovaj put ostajem puno puno duže)
PS: samo nemojte da ispadne da je okupljanje u Petak. Može u subotu u večernjim/kasno popodnevnim satima... :)
ocu ja na sokice :notooth: bi me ko castil?
Al nebum valjda doso... Ko i uvjek.. Ah... :( nebum ja vas jos dugo upoznal (jos se radujte dok me nevidite)
ot: sa mamom kod frizera... Iduci put moram uzet slusalice, ko bi rekel da to tak dugo traje!?
X, kaj dolaziš sljedeći mjesec?
Onda bi mogli krajem mjeseca, 26.2?
Kad se Rav vrača?