Došao s vožnjice.
Otvorili MKE u Dubravi, ajde sada barem neću morati ići 300 km po prijamnik :D
Printable View
Došao s vožnjice.
Otvorili MKE u Dubravi, ajde sada barem neću morati ići 300 km po prijamnik :D
I ja prvi put ove godine bio na vožnji biciklom :)
Nisam te vidio :notooth:
Idem se kesit ovima na hatezeu... :D
Idem nazad u zonu :biggreen:
Ustaje se za točno 6 sati, još oprat zube i odrezat nokte i na spavanac!
svi spavaju;D
luđaki.......
Priklala sam se.skarama.jako.sivase me.sad cekam kod doktora,moram na bolovanje.a tek sam pocela raditi :-(
Uzas.
Nisam pitala kolko savova imam,al sam pitala koliko je duboko..+2 cm :-(
ni nič :p
ma ni..
velka sam ja cura.
vise me boli ruka u koju su mi tetanus spicili neg ruka koju su sivali.
jesu roditelji lijepo rekli, ne se igrati sa škarama...
ali ne, djeca ne slušaju... :belj:
tak ti je to kad ljepa nasa rvacka nema nofaca za svu potrebnu didaktiku u vrticima, pa onda mi tete izradjujemo sve i svasta..
isla sam raditi paravan od kartonske kutije. trebalo ju je rastvoriti. skarama sam vadila one odurne velike zeljezne klamerice iz kartona, skare prokliznule i zavrsile u mojoj ruci.
i sad nit paravna, nit tete do danjeg :(
Rekli su i ne trcati sa skarama, ali to djeca ne slusaju... :p
Luna, pa kako?
Jos bitnije - jel mozes to uvrstit pod kucno maltretiranje pa izvuc neke pare iz toga, makar od muza?
EDIT: OK, vidim gore kako...
I sto ce sad jadna djeca pomislit, da upravo tako treba baratati skarama? :belj:
nije bilo pred djecom :D
kome trebam adresirati prosvjednu notu uz spominjanje rodbine sto su nam u sesvetama ukinuli hitnu? :D
mislim, nije to novost, ukinuli je vec pred koju godinu. sam kaj nisam inace ovak suicidalna pa nisam do sad to znala :D
mislim, yebote, pa sesvete su s okolnim mjestima maltene velike po broju stanovnika k'o pol zagreba. i onda oni nama ukinu hitnu.. blize mi je hitna u dugom selu neg ova u dubravi! da sam se priklala par centi vislje, mogla sam iskrvarit dok bismo dosli do dubrave.
gamad.
rav, izvuci cu ja od muza.. sudjericu :laluna: sad nemrem prat sudje, garant ce vec danas trcat u trgovinu kad skuzi da ce on morat prat minimalno 12 dana :rofl:
Ne želim ni zamišljati kako barataš nožem :) Samo se ti nama brzo oporavi, bububu! :antitetanus: ;)
Jaooo pa kako skarama!?!?! To ni ja ne uspijem.. Al ajd desi se svakome (da meni JOS ne...).
Inace, pripreme za nadogradnju mob'tela... Pribojavam se... Trema je velika... xD
Ni ja :notooth:
Hahaha ;D :suicide:
AJME KOJA SLIKA! O_O :ROFL:
Hahaha Ustanovio sam da mi mobitel ima najnoviji software... :)
lagano prema maksimiru...
:wave:
Eh, Luna, Luna...
Sutradan djeca dolaze u vrtić, a lokva krvi na podu :D
Je, i kredom nacrtana Lunina silueta na podu. ;D
dec it no mor tivi end siesaj on it for ju tu!!
Lol trebalo mi vremena da skontam, ako i jesam skontal dobro... Lol... Luna, Luna... Pazi malo, sva bus posecena, a deca, ak te takvu vide u zavojima, odma se bu pocela bacat i razbijat da imaju tak cool i fensi-šmensi zavoje il kaj vec ;D
Ccc, Luna, samo odmaraj, nemoj posjećivat chataonicu uopće, opusti se...
Cionn, georgy, xlr, ravilov, ja & Co. ćemo održavati red ovdje ;D
No worries :D
To je požrtvovnost- posjekla prste ali ipak dolazi tu pisati :belj:
Sada barem možeš djeci pokazati što se desi kad se igraš škarama (inače, šarafciger služi za skidanje klamerica :D).
Kao ovaj tip:
Cekaj, ovaj je malo bistar... A jel si on propuco stopalo il mi se sam to ucililo nekak? xD
Nakon 170 godina od današnjeg dana...
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_72f5f70d.jpg
We are doomed.
Ovaj dio s ownanjem mi se nekako najviše sviđa :blush:
Meni radi :notooth:
Nemoj tako, uspio sam staviti album art (u N86- ne 85 :p) nakon samo par dana ;D
Jok, ti si :belj:
Kako glupa pjesma ona Baby by me od 50c... Strašno...
Woop! Kaj, ja sam sad neki mod tu, haaa? xD
Eh.. Joj, joj... Na kraju ni netrebam nadogradnju xP
Ah, da je ta slika prava... Svi bi zvali Vidovitog Milana xDD
Eto za sve "intelektualce" foruma nek mi pls pomognu u vezi pokusa :)
[http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...07#post922407]
OT: Mucim se sa tim pokusom xD
Imam bolje rješenje.
Samo je domet kratak (makar, i ovom tvom je).
Nađeš neki stari kućanski aparat, odrežeš utikač sa dijelom žice, odvojiš dva dijela žice i zatvaraj strujni krug :notooth:
Samo je problem što je jednokratno ;D
Hahahah
To bi mogao napravit :D
Ma ovo nije cilj da sad idem nekog trest sa strujom, neg ovo mi je idealno za zafrkanciju prijatelja, stavim mu nutra 20kn po 5kn u kovanicama i kazem mu da to izvadi, ak uspije moze zadrzat te pare.
Al fora je u tom da cim stavis ruku nutra, da ce ti se saka pocet grcit i nece ti bit tako lagano da uspijes izvadit kovanice :)
Ona slabašna baterija nece uzrokovat takav efekat grcenja na ruci zrtve koju namjeravas preveslat. Spojis li nesto jace (jaci izvor/ne daj Bože u utičnicu na 220V...) vrlo lako možeš koga zgrčit kak spada pa onda mozes na*ebat u vise prenesenih značenja uključujući i toga nesretnika koji pokuša tu neku kovanicu izbavit iz te kante s vodom. Savjetujem da ostanes u granicama dozvoljenog dok nije kasno,jer vidim kako si krenuo... :D
Odo se voziti :)
Odoh se istuširati i polako u krpe, ujutro ustajem u pola 5.. Ide se za Vukovar :((((( Kako mi se neide, samo zato što mi oduzima cijeli dan.. cijeli petak :((( ajd da je bar ponedjeljak nebih žalio.. i još što je najgore već sam bio jednom tamo..
Stavi ovu od 9V pa ju neces osjecat 103,6 minuta... :lol:
Na 220V bi se taj vremenski interval produzio cak i do beskonačnosti. :D
Idem spavat lagano... :zzz:
Vidis, sutra bi mogao isprobat sa tih 220V :notooth:
OT: Dosli mi frendovi do mene, pokazao im pokus, unutra ubacio preko 50kn u kovanicama, debili nisu vidli zice koje su u vodi i gurali ruke unutra sve dok jednog nije zabolila ruka ^^
Poslje sam im pokazao trik, htjeli su me ubit :banme:
Idem i ja spavat, dosta bi bilo igranja sa strujom :)
Kakvi su ti to napredni prijatelji koji misle da je jedini caka kod vađenja tuđeg novca da će smočiti prste... ;D
Onak 3 baterije stoje kraj posude i nitko ništa ne sumnja...:crazy:
Probaj sa 220 pa nećeš imati prijatelja, a ni oni tebe :notooth:
Laku noć :wave:
Cionn- ako ćeš sa 220 isprobati :wave: :cry:
Hahahah
Pa zakamuflirao sam to ja :)
Sve sam ljepo sakrio, zice sam priljepio uz ovu zdjelicu i da vidis kak su gurali i vadili ruku iste sekunde xD..
Sad bas razmisljam, kaj bi ostalo od mene, da copim kabel od nekog dalekovoda struje.. :hm:..
trpam modove na call of pripyat.....nemrem spati lol
stojim u septičkoj i kopam nos..
Hella good way to spend your time! http://cafe.mobil.hr/images/smilies/super%20cool.gif
jbg, salonitne cijevi iz razdoblja krede :p
Evo slusam Disturbed, a mozda tata kupi karte za metallicu (ak nisam to jos reko) i cekam majku da dojde po mene...
@Cionn, e pa ti si biser, al ono! A i nije losa ideja ^^
Već si napisao :p
Došao iz škole.
Sutra moram u školu :(
Ma, nemam pojma što odrađujemo...
Cionn, sad stavi zlatne ribice u vodu, baš me zanima kaj bi se desilo :D
OT: inače dobar dan, prekrasno je, jedem jabuku i spremam se vozit bicikl.
Ajde georgy, nađimo se kod Dugog Sela pa odemo na piv... ammm, sokić ;D
Daleko mi je to :p
Fora je ovaj web archive... :)
Dobro došao Frish :D
siemens je rasturao po broju postova :D
Gle fakat :D
Doso doma sa voznjice..noge su mi otpale...
A skoro sam zavrsio na policiji -.-"
Pokupio sam bakicu, onda sam klinca nekog koji nezna vozit bicikl i jos naletim na gllupo zastitara koji me je vidio kak sam preso bajkom prek livade i odma poceo zafrkavat...
Mislim da cu ic napravit neki ogrooooman elektro soker za ove slucaje..
OT: Vidim georgy svakom cestita rodjendan, al meni nije prosle god..ccc!
Ja nisam znao čitati sa 4 godine, pa sam mislio da ni ti nećeš znati pročitati :belj:
Moraš na neki štap metar- dva ispred bicikla staviti šoker, preventivno ;D
Pa, kak' tako loše voziš :nono: :p
ovo sugerira da je frish(ki) u prošlom životu foruma bio riba
Pozzz upravo se vratio iz Vukovara, bilo je dosta dobro, lijepo vrijeme, ali sam zato i dosta umoran i gladan, a nešto što mi je najviše žao jest što sam u Zagrebu mogao cijeli dan bit na bajku i obići cijeli grad, ako ne i do Maksimira svratit malo.. Sad mi frendovi pričaju kolko im je žao što ja nisam bio.. a sutra kišaaa??!?!
EDIT: pokušao sam i provaliti u wlan nekome, ali ima premalo mreža, ako uhvatim neku, opet je zaštićena ili ima promjenjeno ime.. tek jednu sam našao defaultnu speedtouch-ovo, upisao kod, dobio šifru i probao ali opet nije htjelo iako je signal bio pun..
Ah nesanica...
strgan od umora...
sutra opet isto...
ali jedno veselje, sutra tekma... :cthumbup:
odoh spavati...
Razmišljam čemu ovo služi i još o par stvari :D
Glupa kisa mi pokvarila cijeli dan -.-"
Nemrem se ic vozit :(
@Georgy: Pa to ti je valjda USB stick sa mirisom limuna xD
Da, to znam. :notooth:
I od jabuke je- piše ti gore. :p
Ali ne mogu se sjetiti niti jedne stvarno korisne svrhe za taj USB.
Osim da miriše ljepše od "običnog" USB- a...
Također kiša i meni pokvarila dan :(
Malo je i brrr zima :P
Ali USB...
Pa ne nosim ga na glavi pa da mi visi ispred nosa... :D
Evo ja doso doma... Nema veze xP
Inace, taj USB vam je od mirisa BANANE! Zeleni je jabuka, smedji je cokolada, a crveni je ja mislim nekakva... Kupina il nes, nisam zapamtil. Ima vam tog u tisak mediji po kojih 150 kn :D
Dobro pa nije limun nacrtan na kutiji... :D
Znam ja da miriše, ali ne vidim svrhe...
Uglavnom, OT:
Ošišan, idem spavati :wave:
Kako ne vidis svrhe? Pa to ti je jabuka/limun/cokolada kapaciteta 4GB! Pa tko to ne bi pozelio? :belj:
Hahaha upravo to, mozda si i kupim jednom, pa javim dozivljaje ;)
Koi bi vi da kupim, ako kupim? Jagodu (ili malinu nezz vise xD), cokoladu, jabuku, bananu, narancu? :D
Glupi sat! *sigh*
Ima prijatelj od čokolade, i nakon godinu dana još uvijek miriši.
Pokušavam shvatiti kako pomaknuti kazaljke na ručnom satu... izgleda da će one ostati, a ionako gledam na digitalni dio :notooth:
Sjetio sam se kako namjestiti sat.
Komp i forum su meni točni.
Znači, sad je 11:31 :)
Nije mi jasno kako se mobitel sam "ažurirao"- isključim ažuriranje vremena i opet sam prebaci...
Ali, dobro... :D
Ubila me ova promjena vremena...
Meni na kompu pise 12:52 dok na forumu 11:52 :(
Ja sam podesio sinoć u ponoć i sat na ruci,na mobu i u autu. Komp se sam samonaštelovao... :)
Jučer sam Bio u BiH na Renault klub Hrvatska meeting,istukao 400+ kilometara i odlicno se proveo. Sad idem na tekmu lagano,igramo u 4. Viš mi lak. ;)
gud lak
mrzim promjenu vremena na ljetno racunanje. taj jedan sat k'o da ih je 5 progutao :( sutra se po starom vremenu u 4 ustajem :( jebenica :(
proljetna destrukcija... :scool:
baš se lijepo ispucao, riješio dvorište, sad odmaranje...
malo kasnije šetnjica...
volim lijepo vrijeme... :cthumbup: