Je, i kredom nacrtana Lunina silueta na podu.![]()
Eh, Luna, Luna...
Sutradan djeca dolaze u vrtić, a lokva krvi na podu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Je, i kredom nacrtana Lunina silueta na podu.![]()
dec it no mor tivi end siesaj on it for ju tu!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Lol trebalo mi vremena da skontam, ako i jesam skontal dobro... Lol... Luna, Luna... Pazi malo, sva bus posecena, a deca, ak te takvu vide u zavojima, odma se bu pocela bacat i razbijat da imaju tak cool i fensi-šmensi zavoje il kaj vec![]()
One day, sky went blue...
Ccc, Luna, samo odmaraj, nemoj posjećivat chataonicu uopće, opusti se...
Cionn, georgy, xlr, ravilov, ja & Co. ćemo održavati red ovdje
No worries![]()
To je požrtvovnost- posjekla prste ali ipak dolazi tu pisati
Sada barem možeš djeci pokazati što se desi kad se igraš škarama (inače, šarafciger služi za skidanje klamerica).
Kao ovaj tip:
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Cekaj, ovaj je malo bistar... A jel si on propuco stopalo il mi se sam to ucililo nekak? xD
Nakon 170 godina od današnjeg dana...
We are doomed.
Ovaj dio s ownanjem mi se nekako najviše sviđa![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni radi
Nemoj tako, uspio sam staviti album art (u N86- ne 85) nakon samo par dana
![]()
Jok, ti si
Kako glupa pjesma ona Baby by me od 50c... Strašno...
Woop! Kaj, ja sam sad neki mod tu, haaa? xD
Eh.. Joj, joj... Na kraju ni netrebam nadogradnju xP
Ah, da je ta slika prava... Svi bi zvali Vidovitog Milana xDD
Eto za sve "intelektualce" foruma nek mi pls pomognu u vezi pokusa
[http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...07#post922407]
OT: Mucim se sa tim pokusom xD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Imam bolje rješenje.
Samo je domet kratak (makar, i ovom tvom je).
Nađeš neki stari kućanski aparat, odrežeš utikač sa dijelom žice, odvojiš dva dijela žice i zatvaraj strujni krug
Samo je problem što je jednokratno![]()
Hahahah
To bi mogao napravit
Ma ovo nije cilj da sad idem nekog trest sa strujom, neg ovo mi je idealno za zafrkanciju prijatelja, stavim mu nutra 20kn po 5kn u kovanicama i kazem mu da to izvadi, ak uspije moze zadrzat te pare.
Al fora je u tom da cim stavis ruku nutra, da ce ti se saka pocet grcit i nece ti bit tako lagano da uspijes izvadit kovanice![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ona slabašna baterija nece uzrokovat takav efekat grcenja na ruci zrtve koju namjeravas preveslat. Spojis li nesto jace (jaci izvor/ne daj Bože u utičnicu na 220V...) vrlo lako možeš koga zgrčit kak spada pa onda mozes na*ebat u vise prenesenih značenja uključujući i toga nesretnika koji pokuša tu neku kovanicu izbavit iz te kante s vodom. Savjetujem da ostanes u granicama dozvoljenog dok nije kasno,jer vidim kako si krenuo...![]()
Odo se voziti![]()
Odoh se istuširati i polako u krpe, ujutro ustajem u pola 5.. Ide se za Vukovar(((( Kako mi se neide, samo zato što mi oduzima cijeli dan.. cijeli petak
(( ajd da je bar ponedjeljak nebih žalio.. i još što je najgore već sam bio jednom tamo..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks