pticice cvrkucu. nebo je jos uvijek tamo gore iznad. blatnjavo je vani. ponedjeljak je.
blabla
who cares?!
LUNA JE DOBILA POSAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
Printable View
pticice cvrkucu. nebo je jos uvijek tamo gore iznad. blatnjavo je vani. ponedjeljak je.
blabla
who cares?!
LUNA JE DOBILA POSAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
A đe to? 10 znakova
u struci, vrtic, ovi novi bandinjosov. ak bu sve okej (a mora bit) u 6 mjesecu potpisujem na neodredjeno!! mislim da nije potrebno objasnjavati sto to u danasnje vrijeme znaci :D
jutro... ;)
luna, :beer:
odgovaram na naslov teme:
upravo buljim u monitor od 6 ujutro:comp::comp::crazy::crazy: al moram ic u skolu je*iga
mika5656, malo se odmori od buljenja u monitor, odgovaraš na teme stare i po 2 godine i pišeš bespotrebne komentare. ;)
došao iz servisa... :)
nakon kaj se namučio naći ga... ;D
sve super, jedino izgubio memorijsku negdje po putu... ;D
i mislio da se presretač vozi iza mene i da mi kazna ne gine, ali su ipak produžili... :scool:
CESTITAM, TETA LUNA! Eto valjda nebus bila sad zifcana od posla da neko od nas pokupi baz bzvz... :D
Čestitam ;)
Baš je dobar dan, toplo vrijeme...
Kako mi je bilo čudno kada sam išao doma, u vlaku oprali prozore :D
Nevjerojatno :notooth:
Čestitam Luna :beer:
A kad smo kod prozora i mojima bi zgodno došlo pranje :lol:
Čestitam! :kiss:
A Bog te mazo..... :funny:
http://slike-slikice.com/slika/i257_hvala.jpg
OT: Pada kiša.
:tclosed:
Čestitam Luna! :respect:
Sad znam gdje će (za oko 12-17 godina ;D) moje dijete ići u vrtić. :)
OT: a ništa. :)
Čestitke i od mene :)
Vježbam matišu, u srijedu test, kako me živcira kada kužim to i znam, ali neke sitne stvari jednostavno nemogu shvatit i to me koči da postignem neki rezultat..
pozdraf svima
pustio muziku na kompu, ali nekako jak mi bas...
(zuji mi u ušima)
PS:_ čestita Luna...
sad odma pravila i teror u novom vrtiću...
jadna dječica... :p
Našao knjigu, pogledao mobitele...
Sada moram pisati pripremu za vježbe... :(
Odo i ja spavati. Baš sam nešto sretan ovih dana :)
Ne znam što mi je ;D
Luna- možda se vidimo ako ćeš pješke/ biciklom na posao :)
A, to si već počela raditi ili tek u 6. mjesecu (jel taj vrtić uopće otvoren)?
Odo ja spavati :wave:
Probudite me u 6 :notooth:
ako netko ima iskustva s pisanjem žalbi za mladog vozača, molio bih na PM... ;)
Dosao iz skole, pisali smo biologiju (kvrapcu...) a kolko cu dobit, da se izrazim, boli me glavić :D
Teta luna (te mogu tak zvat? :notooth:), vidis da si dobila posleka (znaci zidovi ostaju na mjestu, il? :D)
mozes :D
je, je, vidim.. al da je bilo lako, nije.. znamo u kakvim vremenima zivimo, navala je bila uzasno velika (dok sam isla na razgovor, teta iz tajnistva je ravnateljici u ured prenijela hrpetinu, ali doslovce hrpetinu zamolbi).. ne znam, vjerojatno sam imala samo jako, jako, jaaaaaaako puno srece..
Nema tu srece, samo dugogodisnje iskustvo, teta je prepoznala pravi talent kod tete lune i htjela to iskoristit (ali pazi sa tom decom, teta luna! Da nebu delaje :notooth:)
u danasnje vrijeme iskustvo je, nazalost, nista...
samo veze.. i nista osim veza..
ja vezu nisam imala, dakle, imala sam puno srece. a i nije da imam dugogodisnje iskustvo, tek malo jace od 3 i po godine sluzbenog staza. ajde, nesluzbeno je malo vise..
moze, al ne moze tu :D ne smije.
i koja LANA,sad ces fakat dobit ban :D
Ja gledam- kakvi židovi, u ficinom postu... :hm: ;D
OT: Čekam u ambulanti 45 minuta, a sada ću još barem 15 da dođem kod doktorice... Glavno da sam naručen u 14:30... I još došao u 14:00 ;D
Ah, barem sam riješio skoro sve križaljke iz časopisa :D
Riješio bih sve, ali su me u čekaoni dekincentrirali- babe se natječu koja ima težu bolest, koja više tableta jede, kojoj je više članova u obitelji umrlo, koja je teži posao imala... Kako je današnja mladež smeće i beskoristi, svako ima 5 auta...
Došlo mi da im kažem da ne pričaju o nečem o čem nemaju pojma- ali, bio sam brojčano nadjačan ;D
Lana? :lol:
Sam vi zajeba*vajte modove ovdje, nek neki od njih ima loš dan i *puf*, nema vas :p
OT: standardno, trebo bih učiti :) no ne mogu doći sebi od videa gdje Picard želi šljivovicu :lmao:
Živciram se al nije strašno. Idem na trening pa kod čika dent'ste... :notooth:
Odlučio malo iskoristiti lijepo vrijeme pa otišo do grada malo s biciklom, kiša me potjerala, a i škola, sutra test iz matematike, moram ić vježbat, molim Boga da dobijem 2, samo da nije 1.
Naigrao se Quake LIVE, vidio nekog _n00b_a il tak nes, a takav isti skroz nick na ovom forumu, a iz hrvatske je, kaze on da nije sa cafe mobajla... Ah... E da dodajte me za frenda na Quake LIVE ak igrate :fico45 (MA JOK, ko bi reko... Inace to je moj sluzbeni nick! I fico455, ak je 45 zauzet, ali to vas ne zanima :notooth:)
dosao iz grada i taman zvoni mob u vezi njuskalo oglasa :D
bit ce para :D
ujutru u 4 ustajanje i u zagreb idem radit negdje nesto zasad sve nepoznanica i to velika.
On je srbin (kolko ja znam) a ja hrvat, pa kolko ja znam, ako sam dobro informiran onda nije... Ipak smo svi mi u nekom rodu, pa jbg, svi poticemo od Hadama i Ševe :notooth:
xlr- daj nabaci onu sliku :notooth:
Izgleda da sam alergičan na nešto... trebalo mi je samo 16 godina da to otkrijem (za još 16 možda i saznam na što)... ;D Svaki dan nešto novo otkrijem o sebi :flame:
Skidam neki album i gledam Monka...
Nemoj me izazivati :notooth:
Btw stigao Moon :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e938a282.jpg
@seminar
Off topic:respect::crazy::respect:
Ja skinuo Linux Slax pa se sad zayebavam s tim. Pomozite ljudi ovdje. I gledam tekmu na Novoj TV. Idu mi na živce ovi komentatori. Nema do Bože Sušec.:respect:
Odoh polako na spavanje.. :zzz:
Držite mi fige da sutra dobro napišem test iz matematike :five:
:wave: Laku noć
drzim fge (malo kasno al jbg :notooth:). Evo slazem neron i przim frendu CeDeja. :D
trenutno sam spojio Nexus One na komp i pokusavam sinhronizirat podatke :)
trenutno zurim u sunce, ili tako nesto
Da, tesko je to kad vise nisi u iscekivanju, jelda? :p
Imao sam clavus na nožnom prstu pa sam išao doktoru, smrznut je tečnim azotom :) Boli me :(
Smislili smo u skoli nekaj pametnog (ok mozda i ne ali za razliku kaj inace smisljamo, zavrsili bi u vrapcu :notooth:). Dakle, ne boli me ona stvar vec GLAVIĆ! Lol... To jos ok, ali, Made in p***a M. je orginalnije... zapravo istinito, malo razmislite! ^^
P.s. ne mislim psovat, to je bio citat :D
22.5.2010 David Guetta u Areni :D:D
ooouuuyeaaaaa!
Idem brzo to integrala po kartu ;D;D
Došao iz škole.
Lemio neke SMT gluposti- baš je fora :D
ti points ckomi, ti si nedavno bio na dobrom partiju u Doboju
:D
guetta mi ima pokoju dobru numeru, al on je vec izvan onoga sto je u moje doba partijanja zarilo i palilo..
Luno, u pravu si. :) Uostalom i Guettu sam slušao jednom na Exitu ;)
Smuchac, ma nećeš, kakvi... ;D
To bi meni bio zgodan poklon za rođendan, ali imam neki osjećaj da kod nas neće više nikad doći :( Onaj put je bio slab odziv publike.
Čitam i ne vjerujem:
LINK
Odo kumu spojit max teve. :comp:
Došo iz škole, preljepo vrijeme vani, baš mi se ide s bajkom u grad (opet, bio sam već jučer i prekjučer), al frend mora učit.. aa pokušat ću nekog drugog nahvatat :P
ii da jučer idem iz škole i vidim Aston Martin DB9 sive boje, usliko sam ga, danas opet crveni Skyline kod Linksa :)) majkemi ova Trešnjevka puna zvjeri..
Jupiiii
Novi smajlici :cthumbup: :cthumbup:
OT: Idem malo prosetat van
Moram odfurati bicikl na popravak (opet :D).
Stvarno je super vrijeme :)
Dosel sam doma tek sad, a ujutro imal skoklu... Mrtav umoran, jedva dizem nogu na stolac... Ali quake LIVE moram igrati :D
I radili prezentaciju na informatici, ja i frend o Nirvani, super je bas... Inace, radili smo u parovima ;D (ne u perverznom stilu, da nebi bilo suvisnih komentara :notooth:)
A ja sam se baš zapitao tko je kome **** kad si napisao da ste par.
:retardlol:
OnT: Sjedim na fotelji i nestrpljivo isčekujem Malcoma u sredini, jučer sam pogledao seriju prvi put nakon dugo vremena i sjetio se koliko je genijalna :lmao:
:laluna: :laluna: :laluna:
:lol:
Diskriminacija aj bok :coffee:
Uh šta su zeznuli YouTube :(
Bio u gradu s bajkom, tamo kod Kvatrića ona uzbrdica prema Srebrenjaku.. ufff ja i frend se spuštali, išli smo oko 50 km/h. Strah u kosti i suze na oči od vjetra. Predobro. Jedino šteta što je ulica dosta prometna :(
Jel zna itko u Zagrebu jel ima igdje ravna nizbrdica gdje nema prometa?
:cthumbup:
Evo, od negdje 5. kilometra.
Ali, stvarno umreš dok dođeš do tamo (a ti još moraš doći do tamo), ali po meni se isplati ;)
Makar, možda neko s boljom kondicijom lakše dođe do vrha.
Spuštanje je predobro- dugo je ravno i strmo.
Kao što sam napisao taj dan- osmjehh mi nije silazio s lica :D
Samo pazi da ti rade kočnice :)
Imaš i ovdje- od 8. kilometra, lakše je doći do tamo ali je kraće.
Sad, bliže tebi ne znam niti jednu...
Kako mrzim kada mi tramvaj pred nosom pobjegne -.-..
Umorio sam se ko debil trceci za tim tramvajom da ne zakasnim kod zubara xD..
OT: Igram Guild Wars ;D;D
Dosao doma i uzivam u svom duuugo iscekivanom, sada napokon mojem mobitelu (aj imam ga 2 tjedna, al ajd :D)... Ahhh... E da baterija je mrak mracni! :notooth:
Idem da malo Quake LIVE!-am ^^
Nakon duuugo vremena sam se vratio na WoW ;D
Bas je dobar osjacaj ponovo ubijat ljude :chainsaw:
Bio u do Dubrovnika na jedan manji servis s autom. Ošlo 1000kn u papar,malo istestirao navigaciju,izgorio 17 litara goriva i to je to... Došo doma u 14:50 a u 15 na trening. Kiša dere a mi ludujemo po terenu. Bila mi muka takav sjest u auto,al nije bilo druge... :cry:
Tuš i uživancija... :)
isao danas u Babinu gredu i na povratku na autocesti vozim ja nekih 130
kad tip kraj mene s DESNE strane neka skoda octavia, nakon par kilometara ista ta skoda zaustavila nekog tipa..ja gledam i nevjerujem presretaci u skodi.
Sto fali Octaviji? Prilicno solidan auto...
Osim toga, tko ti kaze da je to stock Octavia? :)
A to... Ma oni to smiju, sta sad. Sve u svrhu doslijednog provodjenja zakona. :p
Lol, pa naravno da da... :D
OT: lol novi emotikoni? :D
Ljut sam ko ris. Nemam gdje kupit cigarete a ekipa je izasla van. Bez cigara ne idem 100%. Ima jos tračak nade u jednom disku u 23 sata. Ako ih ne bude onda gibam u krevet. :angry:
Nema bas neke ekipe vani danas :/
Nist idem spavat, laku noc ;)
Eto, zato ja NE PUSIM! Steti zdravlju, psihi a i bacanje novaca... :D
OT: Dobro jutro :P
Jutro :wave:
Lijepo jutro u Zagrebu, nadam se da će ovako ostati cijeli dan i da će sunce posušiti ovaj mokar asfalt.
Dobro jutro :)
Razmišljam gdje se ići voziti...
Gledam tenis. U Dubaiju kiša stalno prekida meč, wtf :spin:
A sad važno pitanje: Moj windows 7 ultimate beta build 7100 mi ističe za 2 dana :cry:
Šta da radim? Mogu li ga ikako produžiti? Ne mogu sad instalirati neku drugu verziju, tek za nekoliko dana.
Ja se danas upito, el ima tmobile videopoziv? Ili barem Skype ili neki program de bi delal preko WiFija neki videopoziv il nes... :D
Mislim da samo vipa ima video poziv.
Za programe znam da ima za neke mobitele, ali ne znam za tvoj.
Izgleda da sam bolestan... :(
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=40593 :P
Slušam neki mjuz. Bzvz...
gde mogu nabaviti garmin za nokiu 5800 XpressMusic i kak se instalira
mknapi14,dobrodošao na forum. :wave:
Forum je krcat tematike vezane za Nokiu,pa malo pogledaj gdje trebaš točno postavit pitanje (u koji podforum) i doći ćeš do odgovora. ;)
Ovdje laprdamo o svemu i svačemu pa nema smisla ovdje razglabat o mobitelu i navigaciji. Pozz!
Odmaram malo, bole me noge, danas na bajku cijeli dan, ukupno prešao 43 km (a rekao bih da bi ustvari trebalo bit koji km više, jer nisam mjerio baš skroz na kratkim relacijama)