Nisam nešto od volje.
Idem pogledati film na HTV1 (Abraham) i kasnije se spremiti za ponoćku.
Printable View
Nisam nešto od volje.
Idem pogledati film na HTV1 (Abraham) i kasnije se spremiti za ponoćku.
Pa normalno da se cestita ;D (barem tako mislim xD)
OT: Igram se na iPodu :)
Lega me zamolio da mu skinem malo tamburica jer njemu spor net i ne snađe se gdje da nađe albuma.
A ja luđo skinuo mu već 3GB ima da poludi od sreće kada vidi!
Ako nekome ista želja evo jedan dobar LINK ;)
Sretan vam Božić, forumaši! :)
Šteta samo da nije pravi bijeli ugođaj.
Došao s polnoćke, najeo se- odo spavati :wave:
Meri krisms end hepi nju jir! xD Sretan boš'ć svim' i ak' Bog da imal' bute pun' para ;)
Jutro svima.. Sretan Božić (i u ovoj temi :D)
Koji Božić, mogli smo se ko Australci obuć u one crvene kapice i bacit u more na kupanje.. nema zime..
Ustao u 11 umjesto u planiranih 08:00. Danas mi pocelo dezurstvo,al me kolega mijenjao jer sam ja spavao. Inace,zaspao sam oko 05:15 pa nisam nesto druzeljubiv.... :angry:
otrijeznil se, obavil božični ručak, razne cuge kave pive, bombu osječkog na parkingu, pojel sve kaj je bilo na stolu, sprečestital se na sve krajeve.....ufffff
čilam, slušam iron horse - fade to bluegrass, ***** po rubikovoj kocki. za 2 vure si idem podrobiti još 276000 sivih stanica...:beer:
e da...sve najbolje za božić!! :D
Da. Slično kao i kod mene,samo je meni redoslijed malo drukčiji... :D
Svima, koji su mi poželjeli sve najljepše u 2009., uopće nije upalilo.
Molim, za 2010. umjesto želja, šaljite novac, nešto alkohola i pršuta.
Hvala!
http://slike.hr/slike/a/att00004_3a386.jpg
;D
Gledao Avatar u kinu u 3d. Sjajan film :)
Jutro :)
Gledam film dok mi ne dođu gosti- koje ne volim :notooth:
Mario- čestitam :klap::drink:
Naravno, bilo bi mi draže da sam ja dobio... :blush: :banme:
Ali, mislim da si zaslužio :respect:
Hvala georgy! :)
Ovo je super dar za Božić, baš super :D :D :D
kuj to? kuj sam propustila?? kuj treb cestitati?
Ovo :)
Ja sam mislio da ćeš HD dobiti, ali i ovo je super (s obzirom koliko si platio mobitel :D).
(opet) Pogledao Fight club- odličan film :)
Uspiješno postavio BootScreen od NexusOne na svoj Hero.
...usput čitam Wikipediju i malo mrdam po Heru, odnosno igranje sa BootScreen-om od NexusOne i postavljanje istog.
Što bi izgledalo ovako:
Fora bootscreen.
Ja sam uspio staviti offline kartu Zagreba u Maps, ali ovaj puta satelit + obična mapa na svoj mobitel :)
Malo surfam po netu...
georgy daj dolazi na MSN, trebam te neš pitat..
:jehon:= Citat =:
Kviz Želim ovaj mob ide dalje, jer slijede nove nagrade, koje ćemo podijeliti 25. siječnja. Jedna od nagrada je Sony Ericsson Satio.
Do tada ispunjavajte kviz i obavezno ostavljajte svoje komentare na najvećem forumu o mobitelima - cafe.mobil.hr, te pozivajte i svoje prijatelje da sudjeluju u kvizu.
Postano danas...
Ne kužim... :D
http://www.ulovi.hr/
Gledam kako zarađuju novce na naivnoj raji
i ljudi nisu svijesni da kao pojedinci nisu im važni
nego kao grupa koja jebeno klika za 1kunu dižući 0.08kuna
svaki klik a gazde stranice zarađuju više nego četri puta
(malo sam i rekao)
nego što košta taj aukcijski predmet!
Nemojte se dati naveslati na takve masovne prevare!
Ipak svaka čast tome koji je osmislio i napravio ovu stranicu za "štampanje keša"!
Kako stari kažu: "Ovca je ovca ma koliko pastira promjenila!"
Da...
Profitira jedino onaj koji pobjedi u aukciji.
Ostali dobrano gube.
Ah, isto kao i oni kunolovci i gluposti.
Makar, i ovdje varaju- ima par botova koji stalno podižu cijene.
Čak i ako nitko drugi nije u aukciji, sekunda do isteka aukcije- i tip sam sebi digne cijenu... :banme: Ma, nijeeeee bot....
Odo spavati :wave:
jutro evo bio na kavi, sad dosao kuci.
sad moram naci koja mi app sisa bateriju na iphonu za dan ju je potrosilo nesto, jucer instalirao nekih aplikacija i sinoc vec baterija mrtva.
usput jel se kome to dogadjalo??
Svima sve najbolje povodom Božićnih blagdana te nadolazeće Nove godine :hrv:
Ponavljam :)
Da li postoje neki tečajevi koji donose ECTS bodove? Područje nije bitno...
Opet se sinoć urokali ko zmije. Spavao sam u jednoj hladnoj sobi pod jednom tankom dekicom,i smrzo se ko peezda. Svasta sam miješao pa me glava ubijala,a u 7 me probudio sluzbeni mob pa sam morao hitno u akciju. Doso doma u 10 i odspavao do 17 sati,pa oso pogledat finale na turnir gdje sam do neki dan igrao (ispali smo),i osvojio jednu nagradu na nagradnoj igri. Električnu napravu za pravljenje soka od limuna,naranči i sl.... :beer:
mašina za rajtanje? :D
ugl, otrijeznil se napokon :O neču videti alkohol iduča 3 dana!
osim pive! :notooth:
Pivo je živežna namirnica :D
Proučavam ovaj novi mob :hm:
Malo mu je bljeskalica prejaka..
Uff koliko novosti, sve mi je nekak drugačije, već sam se polako priviknuo na TS, ali treba još učiti :D
odo pogledat Top Gear [14x06] i u krpe
možeš me ye... a ja bio uvjeren u suprotno
Za ozbiljno, znam da su neki uvjereni u to. Koliko sam ja informiran to je više bio mrkentiški trik, po kojem su se prehrambeni proizvod smijeli reklamirati, a alkohol ne (nekada). Te iz tog razloga su sve naveli kao to da je piva prehrambeni produkt, tako ga svrstavali zbog reklame.
Ostavljam vas u raspravama bitnim za čovječanstvo :p
Laku noć :wave:
..a marketing je alfa i omega doba u kojem zivimo, sou...
bolje da vjerujemo da je piva prehrambeni proizvod nego da ti redbull daje krila, da uz one tablete za jetru (skjuzmi zaboravih im ime, reklama s bakicom) mos zderat pomfri i odojka u anormnim kolicinama i sve to istopit next day s reduktilom od herbafasta. ou hel jeah
:D
žorži, de bežis, stay, danas sutra ces ovu istu stvar morati rasclanjivati potomcima. piva, covjece, piiiivaaaa
marketing je za ofce ^^
e, pa ofco :P
:O oh my....why?? :D
wrong
kaze se
meeeeeeeeeeeeeeeeeeh
Piva? ko spominje pivu? :)
luna
al žmiče zadnje kapi.
ak os jos, e pa onda i donesi :D
Pih, pa odavno je poznato da je pivo zamjena za kruh. Stvar je samo u pravilnom doziranju. :p
OT: uzivam u domacoj orehovaci sto mi mama poklonila za Bozic. AWESOME!
@Mario92,
A ti si kao dobio neku nagradu, bilo bi u redu da bar platis rundu, jel... :D
Bilo bi lijepo vidjeti coviijeka, kupi pivu, majonezu, kečap i salamu. Sjedne si on lijepo na klupu, malo frkne majoneze, kečapa i salame u pivu, protrese (idiot, trese pivu XD) i pije i pije... Znaci bas i nije neka zamijena za kruh, elda? :D
Raskopao pola auta u svrhu provlacenja kablova za muziku,i sve je proslo u najboljem redu. Ima jos dosta posla,al to sve ide sporo jer sam loš s vremenom...
Sad malo obilazim net,pa onda na kavu... :coffee:
pitat ću te ja dal je prošlo sve u najboljem redu kad budeš sve sklapao nazad... :D
i da li ćeš imati viška dijelova.... :D
lako je raskopati, ali je problem sve vratiti na svoje mjesto... :)
BTW: ne radim ništa. tražim neku verzija Nero-a koja će mi ispravno raditi (bez da svaki put moram registrirati) na Win 7
ako tko ima kakav link, neka javi...
Instaliraj Ashampo 2010, imaš i na internetu upute kako do cijele verzije (legalno). Ima sve funkcije kao i Nero, ali mi se čini brži.
Došao iz grada, ošišao se, spremam se sutra popraviti bicikl (nadam se da sam dobar kotač kupio :notooth:), nigdje nema 270 gramskog papira :D
Jest, potpuno je jednostavan.
Mislim da je tu negdje kao Nero po jednostavnosti...
Pa, probaj- besplatan je :)
Evo, tu su upute kako dobiti besplatnu verziju.
Imam instaliran, pa ako baš ne želiš instalirati ili te zanima ima li neku posebnu funkciju- napiši, pa provjerim ;)
skinuo sam i instalirao.
ali se brejka kada hoću dodati fajlove koje hoću spržiti.
stisnem Add i onda se zbrejka.
:angry:
Mora baš biti NERO?
Zašto ne DVDFab?!
http://slike.hr/slike-male/d/dvdfab_935b7.jpg
:smart:
P.S. Smajlić ti bude pomogao.
Ona ljepljiva strana ide na ekran :belj:
Hoćemo se natjecati tko će više stranica "otvoriti"? :notooth:
Nije to sramota, i ja sam se zeznuo tako sa selotejpom...
Sada zato koristim lijepilo u sticku- s njim ne mogu fulati ;D
A, ako ja stavim prikaz 5 postova po stranici :p
razmišljam zakaj postoji south park u 1080p...:hm:
eto i mene nakon godinu dvije na forumu opet :P lijepo je vidit da ima jos stare ekipice ^^
pozdrav i sretan bozic svima :P
Jutro :)
Cionn- Zeus mi je maznuo bod... ;D
Jutro... kakvu to igricu igrate vi dva? :)
Inace, da, ajmo se nas troje nac na cod4, nismo nikad pa da vidite kako se igra zapravo... :P
Napravio oglas za autić pa ga idem u grad isprintat jer mi nema boje u printeru. :matermu:
Imam neki spyware a ne znam kako ga se rješit... :matermu:
Uključim komp i nakon minutu pojavi mi se poruka "Spybot Search And Destroy has stopped working" i pita me da li da potražim online pomoć ili da ugasim program. I ne bi bilo ništa čudno kad bi ja imao instaliran S: S&D.
Provjerio sam nekoliko puta komp sa friško updejtanim nodom32 i Malwarebyteovim Anti-Malware i nitko nije ništa našao. Inače, s vremena na vrijeme čujem onaj klik u Internet Exploreru mada ga ne koristim.
Cudno, taj klik i meni ide 0..0 al ne uvijek ;/ sam onak, nekaj radim po pozadini i cujec "CLICK!" :confuzed:
Eeee da, to, to je i meni.
Malo detaljnije ovdje.
Očistio lančanike, otkrio da su inače srebrni- a ne crni :notooth:
Odo u servis. :wave:
Bwahahahaha :D
Moram zapamtit "svake papine smrti", dobro ce mi doc ;) E da i prodajem mob, cekam lika da dojde domene xD
fico45- ja isto pamtim :notooth:
Došao iz servisa, da- kupio sam krivi kotač.
Samo sam 2/3 stvari koje se mogu fulati u kupovini kotača fulao. :bigjump:
Ali, bitno da radi- tj. paše na bicikl i vrti se :D
Sutra detaljnije testiram :)
napacal sam Bambija da stoji dva-tri dana i otvoril si jedan fini australski Cabernet sauvignon - merlot, to popijem i na spavanje.
sutra,odnosno danas ide frend kupiti nokiu 5800xm kod jednog dillera pa me zamolio da idem s njim jer se baš ne kuži u taj mob te sad skupljam neke kodove i cake da isprobam mob :smart:
došao iz arene...
bio humanitarni koncert za Sandru Paović...
malo su program zeznuli koji je bio dosta monoton, ali bitan je cilj...
na kraju vidio Sandru...
žena je stvarno borac, treba joj skinuti kapu...
toliko žara u očima nisam već dugo vremena vidio...
lagano, sa štakama, korak po korak, polako korača, ali korača...
nakon što su mislili da neće preživjeti, a kamoli hodati opet...
stvarno joj svaka čast...
a sad polako na spavanje, sutra je radni dan... ;)
:wave:
Radi bicikl :bigjump: i nisam zaboravio voziti :D
Samo još moram namjestiti brzine i kočnicu :)
Ne mogu naći imbus od 15 cm ;D
Lol, ma bravo! :D
A sad jedan oftopic, jel KP500 cookie moze pokretat one flash sadrzaje? *.sfw ja mislim... Il tak nekaj?
kaj si joj popravljao usnice? :P
došao doma...
ujutro obavio arenu, otišao po auto an servis, sad chill out domeka... :)
;D Jesu ludi Bandić i Josipović :lol:
Ma, ne..
Dugačak je 15 cm :D
Inače su mi svi ostali oko 5, a ovaj najveći sam zagubio :notooth:
Još mi je jedva stao u torbicu ispod sica...
Budem ga valjda sutra našao...:-/
Laku noć :wave:
A... Ne znam... Nekako mi sumnjivo izgleda...
Staviti ću sada sliku- pa recite trebam li se brinuti :blush:
http://www.imagesforme.com/jasamperv...tudihspolovila
:lol::lol: kako suptilno...
:lol: :belj:
xlr perverznjak :notooth:
A mislio sam pitati prijatelja da mi pomogne sa svojim, pošto je rekao da ga ima i da je na raspolaganju kad god mi zatreba :belj:
Sad odo spavati za ozbiljno :D
Laku (perverznu :p) noć :)
Ej, dali je ovo zadnji dan ove nam godine?
Tko će ostaviti zadnji post, a tko prvi?
frizider mi puca po savovima.. francuska se hladi, cupavci se hlade, alkohol se hladi..
doma cekamo Novu s frendovima.. i upravo se sjetih da nismo kupili sampanjac :eek:
dva i pol je i vidim neka ekipica je spojena pa što radite? Ja konkretni čistim malo bookmarkse, imam ih oho ho.
ja konkretno cekam da se bucnica oladi, da probam jel valja :D
a i tuborg natezem :D
Ja evo zavrsio skypanje sa ljudima iz cijelog svijeta. :D
No dobro, uglavnom iz Amerike. :p
It was fun. Sad bi mogao ic spavat malo.
ravilov,
...a što radiš za cafe.mobil customer service? :comp:
Mislim da bih sada mogao nastaviti čišćenje bookmarks-a, kasnije na misu zahvalnicu i oko 19:00 pravac, nekamo proslavit ništa, neki to zovu Nova godina.
Ja idem kod frenda slavit novu xD petarde imam, prste si bum razneso (ako bog da ;D ) i tako... Tofnjam tortilje od sira, u manje od 24h pojel sam oko 700 grama tortilja sa sirom sa tatom i burkiem xDDDDD e prasci jedni :bez zuba:
Ja bio ozvučit prostor u kojemu imamo večeras organiziran ispraćaj šugave 2009 i doček nadam se bolje 2010 godine kakvu i vama želim. Sve je zašarafljeno,pospajano i ispitano. Ima da pucaju prozori večeras. Čaše neće jer su plastične... ;D
Imamo i malo zagrijavanje prije dočeka,a za logistiku cu se pobrinut kasnije. Pršut,sir,vrancuska salata i te šeme. Znate da prazna vreća ne stoji uspravno jelte... :D
Eto,moguće je da će ovaj post biti posljednji od mene u ovoj godini,pa vas pozdravljem u želji da se dobro zabavite i da vam iduća 2010 godina bude 1000 puta bolja od ove kojoj se približio kraj. Puno zdravlja,sreće,para i ljubavi želim svima!!! Toliko od mene,pa se čujemo dogodine! Curama :kiss: a dečkima :beer:
Pozdrav!
Vaš Smuchac.
Bog te mazo,ko da oproštajno pismo pišem... :lol:
Ajd bok! :wave: