e jbg :D
Printable View
Tražim raznorazne modove za Most Wanted...
ugodan 3satni razgovor, dobro završen petak :)
evo citam malo o pecjedniku sabora i jos vise :)
ziveli!!
stata kaj je ovo istina :p
Evo vratio se doma.. bilo super vani :)
Boli glava od onog dalmatinskog vina,neko me gadno zajebo:drunk:ali je čobanac bio vrhunski.Nisam ga smio zaljutiti jer ostali ukućani ne vole ljuto,ali svejedno sam napravio dodatnu ljutinu i dobro je Mile rekao....neće valjati:Puke:
Moja vjera (kult boga jokina) meni odavno ne dopušta slavonsku kuhinju, jedino se ponekad zajebem i pristanem na fiš paprikaš, ali naravno prilagođen, tj. nezaljućen.
Ošišao se (nisam sam, mati me ošišala)- sada sam novi čovjek :D
Sinoc dobio po nogama na nogometu,i to jako dobro. Kad sam dobio udarac,zavrsio na podu i zajaukao,nastala tisina na terenu,svi su mislili da je slucaj Eduardo na pomolu... :)
Nakon par minuta sam ustao,i vidim da ni nije skoro nista... Pobjedili jedva 4:3, i prosli u polufinale,al tamo nas cekaju ekipe koje su prejake za nas,al necemo se predat...
Kasnije iso na koncert Mladena Grdovica i utukao 70kn za ulaz. Nedavno bio Magazin za manje para i bilo je 100 puta bolje... Mislio sam pitat pare natrag i ic spavat,al sam se kasnije zapio ko budala pa je bilo ok...
On doso na pozornicu zamrsenog jezika,pa mi je sve bilo jasno i prije nego je poceo pjevat. Kasnije se je malo popravio... :)
Onda se noga ohladila oko 3 sata ujutro,pa sam skoro pao s nogu,jer su se pojavili takvi bolovi da sam pozelio crknut... Ne mozes stat na nogu,pa ti sad drzi ravnotezu... Sjeo na motornjaču i odkotrljao se doma,namazao s nekom bjesnom kremom i ustao u pola 1 bio na kavu i sad se dosadujem. Tekma je veceras,a ja nisam bas sposban... :tomato:
Ide tko danas na Beach Party? :respect:
Smuchac: čovječe, trebali bi ti dati nekakvu nagradu za najizdržljivijeg čovjeka na forumu :D
Ja sad bar znam koga zvat za teske fizicke i/ili dosadne poslove. :p
Ako već birate najizdržljivijeg čovjeka, birajte i najmanje gadljivog! :D I da, siguran sam da će te izabrati pravoga!
Ko to? ;D
OT: i ode dan u salamu. Dođem na rutinsku provjeru bazena u nadi da ću rješiti sve u 5 minuta (čišćenje, kemikalije, klor itd.) kad me ono dočeka neka žabokrečina puna algi! Ne znam od kud, kak, gdje, ali moram to počistiti do sutra kad dolaze neki Singapurci (xlr? ;D)
Svejedno, u gabuli sam :(
E pa isti koji je skoro bio u bannani zbog toga je i čistio pisoar golim rukama! :D
BTW, georgy, jel se može provjeriti ostatak prometa na Bugovoj VIP SIM kartici?
Dapače :D
Prva stranica, 14. post.
Smijem se temi :D
E :mad:. Meni je okvir kartice (na kojem je broj) ostao na kopnu (sad sam na moru), a Phone Status ništa ne pokazuje.
Zadnja subota moga trotjednoga godišnjega :(
ko će me sada isterati iz klimatiziranoga stana!
Plivao na bazenima, izgorio na suncu, izgulio se na sportu. Bahh
A opet bilo dobroo! ;)
Tko zna kada dobijem ostalih dva tjedna ;D
Isključi klimu pa da vidiš kako ćeš pobjeći na posao... ;D
Jutro :)
Obznanio svojima da već dulje vrijeme štedim za novi kompjuter :notooth:
Sada samo čekam novce od prakse, ali izgleda da ću tek na kraju mjeseca dobiti...
A, nema veze, ionako se u školi ništa ne radi prvih tjedan-dva. ;D
ja se digo, skuhao si kavicu, čitam vjesti po netu, pa ću ić prat auto...znam da je nedjelja,ali nemam vremena drugih dana...hoću godišnji :(
Jutro. Shvaćam kako na W200 pišem ne puno sporije nego na kompu. Ali, fali mi multitasking, kako bi mogao imati Operu i eBuddy pokrenute u isto vrijeme.
Jutro.............
Morni'n... :cofee:
Igram NFS:MW dok čitam cafe mobil. Pouka: ne surfajte, igrajte igre ili pišite SMS/MMS/e-mail dok vozite! :D
georgy, tebi plačaju praksu??
Da je bar meni tako..
Pod "Activity Menu" mislim da je to to, http://forums.se-nse.net/index.php?s...=17855&hl=w200
OT: Budim se...;D
Ma ne treba meni Activity menu nego mogućnost pokretanja 2 aplikacije od jednom, što se može dobiti jedino patchanjem, a moj CID52 W200 se ne može patchati.
I ja sam radio praksu mukte u T-Com-u,pa se ne zalim... :D
Skuvao mi se mozak danas... :flame:
Došao s kupanja. Uostalom, shvaćam da sam s ovim SIM-om više na cafe-u nego inače.
Pazi da ne odneseš mobitel u vodu. ;D
Pazim, pazim. Makar, mogli bi i izumiti podvodno kućište za W200.
BTW, razmišljan piše li se kućište ili kučište?
Mislim da je kućište.
Jotacija- t+j=ć
Ako se ne varam.... :)
Ne znam da li dolazi kao oblik riječi kuća ili kutija.
Pa kako god bilo, pise se sa ć. :rolleyes:
OT: odmaram, nista ne radim... Godisnji... :D
jep, žorži je u pravi, kućište je.
rav, ajesi i ti docek'o, a?
men' vec dosadno, k'o da sam tjednima doma.. blah.. sutra cu gletat citav dan, sam da nekaj suvislo radim :D
ajt, jel itko zna jos koju zenu koja stema, gleta i tako to? :D i jos to sve radi s gustom :D
i jel se kaze gletat ili dletat?! hm..
dletat???
Kakav si ti bauštelac? :p
Pretvorili smo ovu temu u temu u pravopisu... :rolleyes:
Gletanje... hm, ja zidao danas rostilj, trenutno je 4m visok. Hebes betonske, najbolji je rostilj od prave domace cigle... inace, od 6 ujutro sam na nogama, morao bazen ocistiti ali nisam uspio, sve puno algi. Jos da nije tudji... mislim, nisam ja kriv.jbg
Ma možeš zvati kako god hoćeš ako ti to ide od ruke i kako treba!!! ;D
Ispravno je "gletovanje".
Evo baš upiše na google da vidim šta ima o toj temi kada ono FUUUUUCK i o gletovanju na netu ima!!!!
Pitam se što sam radio prije dok nisam znao za net? :tomato:
ODGOVOR: Više radio, manje se zajebavao po internetu! ;D;D;D
ma nek se kaze pravopisno kako god :D idu mi baustelski poslovi, al mi nejde baustelski sleng :D fosnu sam dugo vremena zvala flosna, lol
vuki, zbrisala sam duplic, oukej? :D
Flosna ;D
Odo spavati, sutra se ranije dižem da odem do nekog dućana...
Gledam što ću moći igrati na budućem kompjuteru. :D
Razmišljam da odmah počnem skidati :notooth:
Još na kraju kada ga ne kupim :notooth:
:wave:
Ma superiška, otišao sa kompa i vratio se vidim dupli post. :hm:
Reko idem obrisati ali refrešam stranicu kao da sam znao da je to već sređeno!
;) TNX
http://www.msnhiddenemoticons.com/Li...ult/inlove.gif http://www.msnhiddenemoticons.com/Li...lt/so_cute.gif heheheheehe
EDIT: Isuse što vamo kod meni grmi da mi sve neugodno! Šta bi se sve čulo da nije ove pvc stolarije! :crazy:
uh...doso ja iz nocnog zivota tj sa zatvaranja ATP-a......bilo je ludo....a i potuko se jednom....sva sreca za tog lika da su nas zastitari razdvojili :D............kako god...sad u krevet spavati.......tako da laku noć :D.....
Ja mogu ponosno reć da se nikad nisam s nikim ozbiljno potuko... ;D
Nayebo bi jako ;D;D;D
OT:jutro, tražim malo gdje mogu kupiti knjige za školu...
Jutro :wave:
Mario- meni su pola knjiga stavili one koje su izašle 2009., a tip koji je sada završio 3. razred, ista škola, isti smjer- nema niti jednu knjigu koja će meni trebati...
I sve imam neke 10-e, npr. svi imaju matematiku Alfa- ja trebam Školska knjiga...
Bezveze. Imaš ono http://www.trebamknjigu.com/, ako uspiješ tamo nešto naći.
Odo se voziti :)
Jutro. Idem doručkovati
Doso s posla... :) Idem odmorit... :zzz:
Ovih dana idem na kupanje, čitam knjige.
Pročitao 'The growing pains of Adrian Mole' Sue Townsend i '11 minuta' Paula Koelja.
A eto, i meni da se desi konacno. :hrv:
Meni bas super, uopce mi nije dosadno, tako mi nabijen godisnji da vjerojatno necu ni stic sve planirano...
BTW frendica (da, ona ista) ce izgleda kupit onaj stan u Sesvetama, i kaze da ce neke zidove rusit i tako... Si za akciju? :D
OT: eto dosao doma, nista se ne radi, odmaram...
BTW evo nesto korisno za georgyja i njegov kvaziFon: :p
http://cache.gawker.com/assets/image...04x_bottle.jpg
;D
:lol:
Gdje ima za kupiti ovu vodonepropusnu zaštitu? ;D
@Points - taj Adrian Mole mi je jedna od rijetkih knjiga da mi se svidila :D
^^ Jedina knjiga koju sam procitao u jedan dan... :)
OT:
Kosio travu oko kuce,pa oso na pivu...
rav, sreco, ako je destrukcija nakon 11. rujna, uvijek sam za akciju..
ako je ranije, well, teska srca moradem odbiti, jer nit svoje ne stignem :(
Razbijala bi i da ne treba :p
Ni svoje ne stigneš razbiti?
Samo užu obitelj ili... ;D
Pozz ljudi!
Dosao sam napokon na 1 dan u Zagreb, al se sutra opet vracam na more :p
Jos samo malo uzivancije pa natrag u vrucine...
@Luna,
Ako sam dobro skuzio, bit ce u 9. mj, ali ne znam tocno kada. Javim detalje.
Hehe, a ako je nakon 11., onda ce to bit razbijanje sa osobitim gnjevom, jer ce te vjerojatno jos drzat emocije pijanih svatova... :notooth:
@georgy,
Klikni na sliku za detalje. ;)
Site je malo spor, valjda ce ti se ucitat... :hm:
Evo tu jos slika.
Npr:
http://farm4.static.flickr.com/3540/...f4b3fc4d9b.jpg
Na TV-u kažu da se za vrijeme oluja treba kloniti mobitela - koliko je to istina? Pitam jer mi ljetovalište nema gromobran.
hehehehe, ovo zgleda k'o da je ajfon u kondomu ;D
rav, jes, jes, moze mozeeeeee :D
Jesu ti kondomi uniphone ili iPhone only? I koliko (ne) propuštaju?
Um, ti se salis, jelda? :)
Pa jel se ne vidi da je to obicna boca od cocacole ili takva neka? :D
Tails- ako te pogodi- pogoditi će te imao ti mobitel ili ne. ;D
Ja sam bio pretprošle godine u Vinodolskom i neku obitelj je pogodio grom na plaži...
A nisu imali nikakve zavojnice, generatore ni antene, niti su bili ispod posebno velikog drva.
Jednostavno je tamo pogodio...
Ova hi tech zaštita je samo za iPhone 3G (iPhone i iPhone 3GS neće zaštititi) ;D
:freakout: To je obična boca?!?!?:freakout:
Doso doma. Danas sam proveo odlican dan na poslu. Navalila kisa,a zna se da se ne valja za*ebavat sa strujom dok pada kisa... :)
Zato sam tek sad nayebo. Kad krene ovo vode sta je napadalo isparivat, crknut cu od vucine...
@ ekipa iz zastite mobitela:
Najte se zezat s kondomima,jer nisu sigurni za te stvari.
Ima za kupit kondoma bas za to:
http://slike.hr/slika/cellcondom0.jpg
Napokon složio rasvjetu za tipkovnicu (opet ;D), i sada mi ne radi :notooth:
Do sad je radilo kada sam bezveze držao... :bat:
Ajd, barem sam se malo poboljšao u tipkanju u mraku... :)
Kopam po netu! Neke stare vijesti su meni nove(vjerujem i večini ;))
= Citat =:
PS3 Phone Features Microsoft Operating System and Plays Nintendo Games
Posted By: wraggster
Yet another new Homebrew handheld released with a funny name:
via ripten
http://www.ripten.com/wp-content/upl.../ps3_phone.jpg
That’s right folks, wrap your minds around this — a phone that features Playstation buttons, has a Microsoft Windows operating system, and plays Nintendo games. Confused yet? How about the fact that the phone was made in “Koera” — No, that’s not a typo, that’s what is printed on the phone. Sound to good to be true? That’s because it is. The Chinese made phone is very much illegal, and will probably never make it across the ocean. Even still, one can’t help but wonder what a phone with multiple emulators would be like. After doing a little research, I came up with an NES emulator for mobile phones called VNES, which claims to allow 8 bit Nintendo games to be playable on most newer series Nokia phones.
From a purely business standpoint, putting classic titles on cell phones seems like a no brainer. The arcady vibe of the late 80’s made for a pick up and play experience that lends itself well to a portable platform. Even still, it may be a while before we can legitimately get our 8 bit mobile gaming on.
With the re-releasing allot of it’s hits on Virtual Console, It’s doubtful Nintendo will part with its licensing rights for anything less than an exorbitant amount of money.
Još mu samo Linux i Symbian fale :D
Idem kod frenda na neki rostilj. Mogli bi se i zapit veceras,sutra se ne radi... :)
@ravilov, na W200 se slike skoro pa ne vide, a sjećam se da sam jednom vidio te kondome za mobitel, pa sam povezao Lunin post s tim kondomima.
@georgy, pitao sam bi li antena i elektronika na mobitelu privukla grom.
Na plaži sa drvećem i višim objektima- teško...
cevosi u Cingacu + gemist = neprocjenjivo
u racunskoj operaciji samo bih zamijenila gemist zujom.
ostali faktori stimaju :respect:
inace, zasilikonirala (OPET) kadu, ovaj put nekim smedjim silikonom u nadi da se na njemu nece tak jako vidit prljavstina i da nece s vremenom pozutit ko oni standardni prozirni ili bijeli :angry: dosta mi je vise struganja tog silikona i stavljanja novog svakih par mjeseci.. iako cistim kadu (isporbala sva moguca i nemoguca sredstva) taj silikon me izludjuje koliko se prlja..
i sto je najgore, masa ljudi mi je rekla da tu jednostavno nema pomoci.. i da svi povremeno rade isto . struzu pa nanovo silikoniraju..
pas psecu mamu :mad:
Hm luna, 5 puta si koristila riječ silikon u jednom postu. Vidi se da znaš baratat s time :)
hehhe evo da pozdravim, dugo me nije bilo tu ^^
silikon se kako sam cuo ne prlja nego na njega u coskove idu gljivice.
uzmi bijeli akril isto je u tubi kao silikon al je bas za kupaone.
tu i tamo prodlji svakih dva-tri tjedna s varekinom preko toga da poubijas gljivice.
nazalost gljivice su neizbjezne u prostoriji punoj vlage i koja je topla.
imala raznorazne vrste silikona, a bome i akrila.. jep, gljivice u coskovima su neizbjezne, cetkala ih cetkicom za zube (ne muzevom :D ) raznoraznim sredstvima (ajt, recimo, variknom nisam probala)
meni je jos gore od tih gljivica (u coskovima su pa se i ne vide dok je tus kabina rastvorena ;D ) sto se raznorazna prljavstina (neke sitne smedje tockice) uvuce u silikon/akril i sto pozuti s vremenom..
fakat se nadam da se na ovom smedjem (bas je za kupaonice i pise da ima pojacanu zastitu od tih gljivica i pljesni, but fuck, to je na svakom pisalo) nece toliko vidjeti..
ak hoce, cupam fakin tuskabinu i stavljam onu vulgaris zavjesu! manje je zlo svakih par mjeseci hitit to u smece i stavit novu nego strugat prokleti silikon!!
@WanK, da znas da sam si bas neki dan pomislila kako te nema, a prije si cesto postao :p
premazi natrijevim hipokloritom tekucina svijetlo zute boje intenzivnog mirisa koji vuce na klor (zato i je valjda ....klorit :) )
Obicno se gljivice pojavljuju u zimi kad se prostorija ne lufta pa onda kad dodje opet zima onda opet premazi.
nakon dvije zime ih ne bi trebalo biti.
Ipak su gljive pametne.
ma tnx, al necu se s takvim stvarima igrati, jer imamo dvije bebe mace, zamisli sto bi se desilo da to polizu :freakout:
a sumnjam da se taj klorit smije isprati cim se premaze, pretpostavljam da mora odstajati neko vrijeme?
stavi ga navecer. a i procitaj malo koliko je zdravo udisati zrak u takvim prostorijama.
Pluca su ko stvorena za takvu napast.
Macka slovi kao mudra i pametna zivina a i smrdit ce joj ili na kraju krajeva snadji se pa zatvaraj kupaonu.
-----------
a da otvoris temu o tome da se ovde ne baljezga bez veze ? :)
moji su bebe i u sve moraju gurnut njusku.. sto rec, mackama inace smrdi voce i povrce, a moji kolju za breskvu i papriku..
kupaonu im nemrem zatvoriti jer je tamo i njihov vece, to bi bio sok da im odjednom premjestim kenjalicu..
ma necu bezveze otvarat temu, a ovo je tak i tak samo jadikovanje :D osim toga, ovo je offtopic tema svih offtopica :D tak da mi nemres rec da pfftopicarim :Dai necu vise
idem spavat. dosta mi je baustelskih radova zadnjih dana.. a ima toga jooooos :(
Luni je dosta baustele?!
Sta ce to bit? :)
Zato je najbolja stvar protiv gljivica da se uopće od koristi kupaonica :)
pozdrav wankoner, lijepo da si nas se sjetio.
ja sam se probudio maloprije ali idem dalje spavati.,,
Luna- stavi žuti silikon i ne brini da će požutiti :notooth:
Mario- ajde dođi na MSN :hrv:
Jutro... Mjenjaju mi se navike spavanja... :(
evo nekom uvatio wlan signal pa da vas pozdravim iz trsta.....cekam ove svoje da zavrse sa sopingom i pitam se otkud zenama toliko snage tj energije za shoping....????
dobar dan svima...
napokon da sam se i ja naspavao... ;D
Vidim, ovdje milju novih postova...
a pošto je ovo off-topick tema, nema ih smisla čitati... ;D :p
Koristim blagodati drzavnog praznika... Iako sam dezuran,vlada optimizam da nece nitko zvat,samo znam da struja nema ni sveca ni petka,pa.... :)
imamo neki belaj s telefonskom linijom zadnjih dana..
sinoc zvala SZK..
poslali frajera jutros.. e kako mi ga bilo zao :( tak da smuc, kuzim kaj hoces reci.. :(
i nadam se da te nece zvati..
danas odmaram od baustelskih radova.. imamo jos nepodijeljenih pozivnica njegovoj familiji.. hmda.. radije bih gletala nego se druzila s familijom, but yebat ga..
nemojte pravit svadbu. glupost koja sise vrijeme i zivce. a o novcu da ne govorim.
Čitam: http://www.engadget.com/2009/08/04/c...years-in-jail/
neš ti lopova. Za to vrijeme, pravi lopovi, ubojice, silovatelji i ostala bagra rutinirano rade kaj hoće.
kuhanje fileka + mrzli gemist = neprocjenjivo !