Ja mogu ponosno reć da se nikad nisam s nikim ozbiljno potuko...
Nayebo bi jako
OT:jutro, tražim malo gdje mogu kupiti knjige za školu...
uh...doso ja iz nocnog zivota tj sa zatvaranja ATP-a......bilo je ludo....a i potuko se jednom....sva sreca za tog lika da su nas zastitari razdvojili............kako god...sad u krevet spavati.......tako da laku noć
.....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Ja mogu ponosno reć da se nikad nisam s nikim ozbiljno potuko...
Nayebo bi jako
OT:jutro, tražim malo gdje mogu kupiti knjige za školu...
Jutro
Mario- meni su pola knjiga stavili one koje su izašle 2009., a tip koji je sada završio 3. razred, ista škola, isti smjer- nema niti jednu knjigu koja će meni trebati...
I sve imam neke 10-e, npr. svi imaju matematiku Alfa- ja trebam Školska knjiga...
Bezveze. Imaš ono http://www.trebamknjigu.com/, ako uspiješ tamo nešto naći.
Odo se voziti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jutro. Idem doručkovati
Doso s posla...Idem odmorit...
![]()
Ovih dana idem na kupanje, čitam knjige.
Pročitao 'The growing pains of Adrian Mole' Sue Townsend i '11 minuta' Paula Koelja.
Україна
A eto, i meni da se desi konacno.
Meni bas super, uopce mi nije dosadno, tako mi nabijen godisnji da vjerojatno necu ni stic sve planirano...
BTW frendica (da, ona ista) ce izgleda kupit onaj stan u Sesvetama, i kaze da ce neke zidove rusit i tako... Si za akciju?
OT: eto dosao doma, nista se ne radi, odmaram...
BTW evo nesto korisno za georgyja i njegov kvaziFon:
![]()
Gdje ima za kupiti ovu vodonepropusnu zaštitu?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@Points - taj Adrian Mole mi je jedna od rijetkih knjiga da mi se svidila![]()
^^ Jedina knjiga koju sam procitao u jedan dan...
OT:
Kosio travu oko kuce,pa oso na pivu...
rav, sreco, ako je destrukcija nakon 11. rujna, uvijek sam za akciju..
ako je ranije, well, teska srca moradem odbiti, jer nit svoje ne stignem![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Razbijala bi i da ne treba
Ni svoje ne stigneš razbiti?
Samo užu obitelj ili...![]()
Pozz ljudi!
Dosao sam napokon na 1 dan u Zagreb, al se sutra opet vracam na more
Jos samo malo uzivancije pa natrag u vrucine...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
@Luna,
Ako sam dobro skuzio, bit ce u 9. mj, ali ne znam tocno kada. Javim detalje.
Hehe, a ako je nakon 11., onda ce to bit razbijanje sa osobitim gnjevom, jer ce te vjerojatno jos drzat emocije pijanih svatova...
@georgy,
Klikni na sliku za detalje.
Site je malo spor, valjda ce ti se ucitat...
Evo tu jos slika.
Npr:
![]()
Na TV-u kažu da se za vrijeme oluja treba kloniti mobitela - koliko je to istina? Pitam jer mi ljetovalište nema gromobran.
hehehehe, ovo zgleda k'o da je ajfon u kondomu
rav, jes, jes, moze mozeeeeee![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jesu ti kondomi uniphone ili iPhone only? I koliko (ne) propuštaju?
Um, ti se salis, jelda?
Pa jel se ne vidi da je to obicna boca od cocacole ili takva neka?![]()
Tails- ako te pogodi- pogoditi će te imao ti mobitel ili ne.
Ja sam bio pretprošle godine u Vinodolskom i neku obitelj je pogodio grom na plaži...
A nisu imali nikakve zavojnice, generatore ni antene, niti su bili ispod posebno velikog drva.
Jednostavno je tamo pogodio...
Ova hi tech zaštita je samo za iPhone 3G (iPhone i iPhone 3GS neće zaštititi)
To je obična boca?!?!?
![]()
Jutro![]()
Doso doma. Danas sam proveo odlican dan na poslu. Navalila kisa,a zna se da se ne valja za*ebavat sa strujom dok pada kisa...
Zato sam tek sad nayebo. Kad krene ovo vode sta je napadalo isparivat, crknut cu od vucine...
@ ekipa iz zastite mobitela:
Najte se zezat s kondomima,jer nisu sigurni za te stvari.
Ima za kupit kondoma bas za to:
![]()
Napokon složio rasvjetu za tipkovnicu (opet), i sada mi ne radi
Do sad je radilo kada sam bezveze držao...
Ajd, barem sam se malo poboljšao u tipkanju u mraku...![]()
Kopam po netu! Neke stare vijesti su meni nove(vjerujem i večini)
PS3 Phone Features Microsoft Operating System and Plays Nintendo Games
Posted By: wraggster
Yet another new Homebrew handheld released with a funny name:
via ripten
That’s right folks, wrap your minds around this — a phone that features Playstation buttons, has a Microsoft Windows operating system, and plays Nintendo games. Confused yet? How about the fact that the phone was made in “Koera” — No, that’s not a typo, that’s what is printed on the phone. Sound to good to be true? That’s because it is. The Chinese made phone is very much illegal, and will probably never make it across the ocean. Even still, one can’t help but wonder what a phone with multiple emulators would be like. After doing a little research, I came up with an NES emulator for mobile phones called VNES, which claims to allow 8 bit Nintendo games to be playable on most newer series Nokia phones.
From a purely business standpoint, putting classic titles on cell phones seems like a no brainer. The arcady vibe of the late 80’s made for a pick up and play experience that lends itself well to a portable platform. Even still, it may be a while before we can legitimately get our 8 bit mobile gaming on.
With the re-releasing allot of it’s hits on Virtual Console, It’s doubtful Nintendo will part with its licensing rights for anything less than an exorbitant amount of money.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Još mu samo Linux i Symbian fale![]()
Idem kod frenda na neki rostilj. Mogli bi se i zapit veceras,sutra se ne radi...![]()
Bookmarks