samo nemoj reći da ga podržavaš!? (mislim njegov postupak)
@x : očito će ti i godišnji biti uz komp.
lagano si uzmeš neki mali laptop, internet stick, luftić i na more... ;D
BTW: dobar jutar svima... ;D
Printable View
Jutro. Ubijam se s pokušajem konvertiranja Z520 iz brown u red i traženja punjača za LG Shine.
odoh u arenu... :-/
:wave:
Teško spojivo :D
Nadam se da će nakon diplome uletit bolji job bez Indonežana, Iranaca i sličnih :rolleyes:
u jebote led, gadno:
http://www.youtube.com/watch?v=RFZGcEVQYm0
članak
Uuuh... Gadno. A ameri i gledaju taj nascar samo zbog takvih prizora.
Cuga + dobra pečenka = Idem spavat...
zavidimo ti ......... ali i ja sam ruča ladne janjetine od jučer :belj:
----------------------------------------------------------
Baš mi je legos dao otkaz iz tih jebenih statiranja po raznim zgodama jer reče da mu je pun k¤¤¤c zaštitarske službe!
Došao s prakse.
Odo u Links po slušalice. :wave:
Jedem čips, uživam u hladnoj kući, sam... :D
Ima i toga.
Ali, nekad znamo (frend i ja) nešto raditi, i to s kompjuterima ;D
Došao iz Linksa, lijepo se provozao. Samo me vjetar ubio, cijelim putem sam imao vjetar u prsa, a pri kraju i prašina u oči. :notooth:
Ali koja je to promjena, Koss the plug vs. Apple the shit (slušalice dobivene s iPhone- om), sad čujem i bas i lijepo sve kako treba. Ove koje sam dobio su mi dobre jedino zato jer ne moram vaditi mobitel iz džepa da prebacim pjesmu.
Ali, prežaliti ću to :)
Oho, čak radi forum.hr
Još uvjek se ubijam s Z520... Ni ovdje ni na se-nse-u odgovora.
EDIT: Rješio Z520, ostaje jedino Shine. Pokušavam smisliti koga znam a da ima punjač...
jel da žorži, hebo ih prasina..
al ja fakat ne kuzim, prekopali su citavu zagrebacku do brestovecke prije izbora. citavu!! i kaj sad opet moraju mjestimice kopat?! poludim!! svaki dan mio se majstori trgaju od smijeha kad se bajkom provlacim izmedju bagera.. jer uvijek uredno zaboravim prec na drugu stranu, sjetim se tek kad prodjem sve netrepcuce semafore..
uzas!!
doma je stemanje :bigjump:
ja sam valjda fakat jedina osoba na svijetu koja obozava stemati :D
Ma...
Trebaju napraviti neki nadvožnjak- pa neka dolje rade koliko hoće ;D
Meni se ne da prelaziti na drugu stranu ;D, ja idem poprečki do Dubca pa dalje (više se volim voziti kroz grad, gdje ima nešto sitno hladovine, nego po Branimirovoj).
Još da mi probiju ulicu (slijepa je, ali nešto pričaju da će probijati- ali već malo dulje), taman bi zaobišao radove...:)
Ali- "not gonna happen" ;D
Nisi jedina, makar ja nemam baš iskustva- samo sam jednom probijao zid za prozor :)
Tj. nisam imao prilike štemati osim toga- jedino bi mogao tuđe :bat: ;D
mi rusimo dva zida kuce. dva, ej :D veselim se ko beba kad rastura zvecku :D
nego, kakav je to DDoS napad 'akera? kazu da to tamo radi razvaljotku na forum haeru, monitrou i indexu :D a da ih pozovem k sebi i dam macolu u ruke, kad im se vec tako razvaljuje nekaj? :D
napisu programcic da ceprka po forumu, (pretrazivanje ili nesto na tu bazu), al da bude puno zahtjeva istovremeno, pa se server zagusi ;D otprilike tako nesto, nisam bas strucna :D
uuuuuuuu :D
bit ce anderlon nekom opako stao na zulj
prije da je do toga sta je dici zavrsila skola:rolleyes: iss, pa hakirala sam i ja forume prije par godina s bivsim:banme: a jedva da znam komp upalit:blush: al nismo puno sr*** radili:tomato: ah, sad me vata nostalgija :D
raveillusion- kako ti toliko znaš o tom "napadu" :hm: ;D
Luna- ako treba pomoć, samo javi :)
Samo me nemoj zvati ako treba nešto precizno zaštemati- znači, da ima mjesta za "pogreške" ako se uživim ;D
Bio malo trckarat po terenu i tjerat loptu usput...
Otreso pivu,zapalio duvan,i sad cu pod tus,pa van... :beer:
došao oko 9 doma...
arena fala bogu gotova za jedno vrijeme...
danas obišao cijeli grad, poludio kako ljudi voze... :rifle:
sad alagani chill out, zavaljen u stolac uz bambus i lagani lounge... ;)
to je život... :)
pogledao the story of sutff fakat pocnes razmisljat nakon toga ...
Idem spavat, sutra je naporan raspored. Pozz... :wave:
dobar dan svima...
već 3 sata budan... :D
odo nazad spavat... :p
na netu nema ništa zanimljivo...
Jutro :D
Ustao, popio Nesquick :D
Sad se spremam da se presaltam iz internet zone u providerovu free zonu, kako bih mogao skinuti noviju verziju Win7, a da ne potrosim ni MB, posto mi konekcija nije bezlimitna :(
jutro... :-/
spavao nekoliko sati, sad u nove radne pobjede...
pozz :wave:
Sunce izvuklo svaki atom snage iz mene. Do podne sam radio na suncu i pojelo me je skroz... Pojeo sendvic i popio pivo i sad sam totalno neupoterbljiv... :cry: Idem spavat,jer nisam sposoban nizašto... :zzz:
Na praksi, instalirali crysis, cod4...
Sad ih testiramo :notooth:
Došao s prakse ;D
Sutra nastavljamo testiranje. :D
Sad odmaram.
probudio se, lagano na job... ;)
see ya... :wave:
Vjerovao ili ne, već smo testirali.
Radi ;D
Ali mi je malo prenerealna igra...
E, Sims 3 nismo stavili. :notooth:
Sutra testiramo još malo Prototype i COD4- da vidimo hoće li doći do nekog rušenja.
Ali, nešto smo i radili, ne može se reći da nismo, 1000 faktura smo izvadili iz fascikala i zaklamali, probušili i vratili nazad. :crazy:
Fakture, fascikli, klamanje, busenje? To ti je u struci? :D
To smo radili dok smo čekali da se instaliraju igre. :)
I da ne bi netko rekao da smo samo igra...- ovaj testirali igre i ništa drugo. :notooth:
Daj mi ne spominji bušenje, bušili smo na radioničkim vježbama u prvom razredu- pokušavam zaboraviti, zajdno s turpijanjem... :cry: ;D
georgy je tajnica? ;D
OT: pisem seminarski o kevlaru :rolleyes:
pas led
izvučena sedmica i super sedmica
Igram Prototype. Realnost je ko da ja budem predsjednik SAD-a. Čist nerealno :D
Ma, nije.
Čisto realna igra ;D
Ti si supermen, spidermen i ne znam koji još -men u jednom ;D
opet stemanje i razvaljivanje!!
gustaaaaaaam
Da, šlepam miš po podlozi ;D
Frend uzeo ADSL pa sam ga bio spojit. Mislim da tog frenda vise necu vidjet kad se uvati multiplayer igara... :)
Ležim u krevetu, spremam se spavati ali vražji komarci ne daju mi mira :(
:censored:
Štakorčine se pokenjale na sestrin krevet, a ona se vraća sutra s maturalca ;D
Stakorcine??
Mice mace ili??
;D;D
mice mace su zayebana stranka..
moje su se pocele inatiti jer ih je stara pustala van dok mene nema doma.. i onda sam joj se zaprijetila i sad ih ne pusta.. i sad su prasci mali inatljivi, tj samo decko, poceli kenjati van pijeska.. svako malo ga ulovim da obavi u kadu ili na pod.. protestira prase, iako dobro zna sto je i cemu sluzi pijesak.. i jos sam im kupila neki fensi smensi silikonski najskuplji moguci pijesak.. gamad inatljiva!
aka štakori. Uništavaju mi kuću, kenjaju ko ludi, kopaju po cvijeću, žderu ko da hranu nisu nikad vidli, susjeda mi došla u kuću sa svojim psom, pas ima traume od ovih mojih malih štakora. Skužio sam da su ludi za laserom, prošao cijeli vrbovec za da ga kupim, i nigdje ništa :(
I još sivko ima proljev, ne znam zašto.
Uhh jadan ti ;D;D
Odo ja spavat ^^ :wave:
mario, jel mu dajes mlijeko mozda? nemoj mu nit slucajno davati mlijeko, pogotovo normalno nerazrijedjeno, jer mace, sto su starije, to teze probavljaju laktozu..kaj jedu? sad kad su vrucine daj im samo briketice one whiskas junior. jer konzerve i vrecice se turbo brzo pokvare, a bebe imaju osjetljive zeluceke.. i moji su muku mucili prvih dva dana s proljevom dok ih nisam skroz prebacila na brikete. sad je super, probava da bolja nemre bit.. al se Mao inati..
Hrane se hranom iz konzerve, ne žele jesti brikete... A za mlijeko znam da ne smiju jesti / piti...
A tko ce mene nahranit? :-/
Meh, morat cu sam izgleda... Idem raskopat frizider. :eat:
došao s posla... ;)
spavanje... :)
laku noć... :wave:
Spremam se za praksu.
Koja glupost, nakon trei tjedna pogođena sedmica, super sedmica i jocker.
Nema šanse, 100% neka prevara...
Mario- naruči laser preko interneta (a šta nema kod vas teta u kiosku lasera, kod nas je ona bila glavni izvor ;D)?
A kako si skužio da su lude za laserom, ako nemaš laser :hm: :p
Jutro:wave:
Citam jutarnji, pijuckam kavu i klopam krafne :D:D
@Georgy: Koju danas igru "testirate"??
@Cionn, čekićem o monitor!
BTW, jučer bio pregrub s Z520 i mob, premlad, a potrgan. :D Ali sam ga zamjenio s K530!
Iste kao i jučer :D
COD 4 i Prototype najviše.
Hahahah :lol:
Aj tamo instaliraj Xfire, pa da odigramo par rundi CoD4 ^^
Singleplayer sa siframa i kojekakvim hakovima ?? ;D;D;D
OT: Odo ja na jarun :D
Opet danas na suncu,al samo mi je glava bila na suncu... Skuvalo se sve unutri... :flame:
Stigao wifi router i crna maska za mob, dogovorio godišnji za sljedeći tjedan.. Odo odraditi popodnevnu smjenu :coffee:
spremam se ubit lubenicu...
dosadno doma, vani prevruce , cekam 7-8 da zahladi xD..
OT: slusam ziku :)
jutro... ;)
mario, nemoj im sad po vrucini davati konzervu. moguce da od toga ima proljev. sam ti njima makni sve osim briketa. kad ogladne, da vidis kak ce jest. ni moji prasci prvo nisu htjeli, i kad su ogladnili bome su jeli brikete. a bili su jos manji i skinuti direktno sa sise, prethodno opce nisu jeli nis osim macjeg mlijeka.
sve ce bit okej.. budu se navikli na briketice cim skuze kak su fini :D
i kupi im onu pastu za parazite kod veterinara ili u poljoapoteci. mozda ga i neki parazit muci, sve male mace imaju problema s time.
eh, i da, jel im mijenjas hranu (piletina, govedina, riba)? oce i na promjenu odreagirati, moji bas ne vole ribu, al piletina i govedina fino idu.
morala sam, jer bi inace navukli neku bolestinu na oke.. ne znamo zasto, sve mace tamo je dobiju.. iako ih se lijeci i mazu im se oke :(
sad su moji prasci potpuno zdravih okeca, dok je ostatak legla sav bubani :(
Pitati ću ja Luku Omana što on mislio o tome :belj:
Već danima mi titra živac na lijevoj ruci... Nekidan sam malo forsiral teretanu, no no još uvijek neće mi prestat... Niš ne boli, samo me živcira - ko da imam dva srca..
Jel zna netko kako se tog riješit?
Odsijeci ruku ;D
I desnu također- preventivno :funny:
i nađi curu
:lol::lol::lol:
Dobra :D
ahaaaa, znaci o toj se teretani radi ;D
Skockao jos jedan komp,pa sad surfam s njega. :)
@ HCSS: Izvini,al kopa mi oči ono "snama" u tvom potpisu... :respect:
EDIT: ^^ :respect:
Al' pravite probleme oko tih mačaka :p
Ja ih čitav život imam (odnosno moja mama, @home) pa mi još nisu crkle od malo proliva :p
crtam fakin kristalne sustave:bat::bat::bat:
okrecem jastuk, ugrijao se :S
豆
;d ;d ;d
Gledam http://tv.mediaking.hr/img/covers/heroes_100.jpg na NOVA TV
Sad je na novoj onaj Seinfeld il kak se vec pise...
Sad je na RTL-u neka krimi serija...nez tocno kako se zove, a ljen sam da opalim teletext ^^
Iskoristi http://tv.mediaking.hr/ kada si već na kompu!!!
Ma dosadila mi ova telka odo ja spavat ;D;D
Laku noc :wave:
http://zpi.ptfos.hr/modeli/images/Osijek_DM_3D.jpg
Ja ovo ne mogu ništa vidjet.
Možda zato kaj sam polućorav na jedno oko :cry:
Ja imam tako nešto na papiru (u nekoj križaljci ili tako nečemu) i tamo normalno vidim što je na slici.
Ali sada na monitoru ne mogu, probaj isprintati pa pogledaj.
Meni uspije tako da malo "ukrižim" oči pa ih ne "ispravim" do kraja :notooth:
Ne znam kako bih ti bolje objasnio... :)
A to bi to trebalo bit??
Nije fora ako ti kažem :belj:
Slika koju vidiš kada se malo zagledaš, tipa 3D kao u Spy Kids:D
jutro... ;)
http://www.index.hr/sport/clanak/vid...mu/438464.aspx
ako mu je ovo stvarno idući protivnik, mislim da lagano može početi pisati oporuku...