ili nisi....xD
Printable View
ili nisi....xD
Ovog suca bi trebalo posebno išamarat... 5-6 penala nije sudil ... baš je pedersen
ufff... faking barca....
@Smuchac
:adminrulz: hhh, =) :banme::banme::banme:
Evo necu vise spammati po Chataoni.
OT: Gledam reviewe mobitela na talijanskom...awesome!!1 :P :banme::banme:
p.s. sry zbog previse smajlica...
Ja sam također jednom probao staviti animirani avatar- ali bio je prikazan samo prvi okvir...
A smanjio sam dosta animaciju, nemam pojma...
A dobro, nije bitno.
Odo spavati. :wave:
jebes takav nogomet kad je sudac najbolji igrac.
Idem malo u rodne krajeve svog starog. C U on sunday... :wave:
Pozdrav svima...
Napokon odnio diplomski da se isprinta, isplota i uveze.
Zasigurno nisam srusio brzinski rekord od T-mace, ali sam sigurno srusio rekord u cijeni diplomskog (printanje, plotanje i uvez) :(
Rekord u cijeni? Mislis ultra-jeftino? ;D
Da, očito negdje oko 5 kuna :D.
Onda cestitam na rekordu, ali ti uopce ne zavidim. ;)
dobro jutro... ;)
dns samo chillajnje uz N.W.A...
kak se vidi ono ko ima kolko postova u chataonici...:banme:
Nešto vježbao programiranje, sad sam ponosan na sebe kad sam skužio kako riješiti neki zbunjeni zadatak ;D;D
Odo se sad voziti uskoro :)
Luka- ovo što je Cionn napisao + moraš stisnuti na broj postova u Chataonici.
Kakvo gledanje tko ima najviše...pa zna se tko je na čelu ;D
iako me nema u zadnje vrijeme...
možemo mi tko reći od kuda je ovaj zvao tj.
iz koje države
broj je : +12025888932
hvala
Mario ne piti ;D
Večer :)
Došao s vožnje, skoro me pogazio džipćić :D
Majku mu, da sam imao neki prijenosni minobacač ;D;D
Ja čekam zeleno na križanju i vidim da će se sad za sekundu upaliti...
Pogledam desno da li netko skreće u ulicu koju ja prelazim- nema nikog...
Upali mi se zeleno i krenem preko- kad, odjednom, 15 cm od mene pojuri (skrene) neki džip koji vozi, ono, 150 na sat:freakout:
Kako sam poludio... :D
Moram si namontirat neko oružje i spojiti na dinamo na prednjoj gumi :crazy:
Pravi Jeep? Ili kakav SUV? Možeš mu bacat banane pod kotače, kao što je Remi radio ;D.
Šta ja znam šta je ;D
Znam da je srebrni ;D;D, mene podsjeća na neki BMW ili tako nešto... :)
A, bio sam sa strane i bio je kojih 70 kilometara brži od mene, tako da ništa od banana ;D
Ja danas poludio... Stavljam na K770 startup i shutdown screenove od C510 T-mobile... ;D Osvježavam brandiranje :p.
kaj ocete vi, mene je auto eksli pobro :D
al na stranu to, fakat ima kretena na cesti.. mene je tako u dupcu na fakin zebri pod zelenim svjetlom skoro pobrao zetov bus!! go figure.
inace, dosla s premijere star treka
suvisno je komentirati, izuzev - zivi dugo i berićetno
zapravo kad se sjetim ... nije bilo nedavno neg pred 4 gondine otprilike ... ali se stalno sjetim toga..xD.. i onda poslusam ovu pjesmu
http://www.youtube.com/watch?v=x7MCb...eature=related
.. sad sam skuzio da mi psm na msn ima smisla...xDD.. :D :D
Daj ne laži Luna :p ;D
Jel šta valjda taj Star Trek?
Odo ja spavat :wave:
a valja.
prekratak mi je film, prekrsili su gro starfleetovih protokola i kraj mi se ne svidja bas, al valja. definitivno valja!
posto sam jedina zena u cetari otkad male nema ova izjava ce biti gayly, al, kapetan je prezgodan :D
lol
noc, žorž
Uživam na novom FW-u na N96-ici;D;D;D
Upravo sam stavio da mi se skida Star Treck :D
Idem spat...
Sutra je dug dan... Počinje od 4:30...
Pozz...
Mene je prije par godina udario mrtvački automobil, ja prelazio ulicu biciklom. Tačnije, udario je u bicikl, slomio pedalu, ja završio na tlu, pa onda i u hitnoj, i tako... Nisam mogao hodati 2 dana :o
Odoh spavati, umoran... :wave:
kaj, film? ovaj novi? to je neki cam, jel da? ak si imao ikakvu namjeru odgledati to u kinu, ne skidaj ga. camovi su opcenito losa stvar, pogotovo kod filmova s ovolikom kolicinom efekata koje ima ST. uyebat ces si film samo tako! pazi, ja sam ga odgledala u kinu i nisam bas prehappy jer im je zvuk u dvorani bio koma, preglasan. a sad jos losem zvuku dodaj i losu sliku - nemas nist od filma. ako si fan, radje se strpi!
points, mene je retrovizor zakacio po ruci. zderano koljeno i rame su posljedica pada na asfalt. i udarac glavom, da :D imala sam fakat, ali fakat jako puno srece. tek sad mi postaje jasno koliko.
na biciklu je dost toga zdrmano, vilice iskrivljene i tako, al nakon promjene kotaca vozi on :D izdurat ce jos neko vrijeme, nemam sad para za novi :(
Izduraće :)
Mah, ja imam par ožiljaka, da me podsjećaju na taj nemili događaj. Nisam imao direktnog kontakta s autom, ali je pad bio gadan...
Ja sam ipak bio uvjerljivo najblesaviji - pao sam s bicikla ajmo reci sam od sebe, na skroz ravnom asfaltu, cak nije bila cesta nego parking. ;D
Sto reci, prenaglo sam zakocio prednjom, prekobacio preko guvernala, pa bicikl preko mene... Pritom izgrebao cijelu ruku od lakta nanize i slomio mali prst.
Znam znam, budala. a sta sad. :rolleyes:
Inace, i ja bio na Star Treku, i otprilike isti dojam. :)
došao s joba... ;)
sad na spavanje, opet ko jučer 13 sati u komadu...
neki umor me pere ovih dana... :D
noć... :wave:
Dobar jutar svima.
Vidim, ovdje nista novog... :p
Danas odo pokupit diplomski, da vidim zasto bi trebao dati citavo cudo novaca.
I u ponedjeljak predaja diplomskog... :)
truba trubi mi smo rodoljubi :banme:;D
Kazimira, prisjeća se, poznaje cijeli život jer je 'on iz kvarta'. U vezu su ušli nakon što je izašao iz zatvora (5. prosinca 2008. op.a.).= Citat =:
Želim izraziti sućut obitelji poginulog i obitelji ranjenih policajaca. Čovjek je jednostavno puknuo. Bio je u zatvoru, dobio je drugu priliku, ali se, nažalost, nije uspio snaći na slobodi. Imali smo divnih trenutaka, no u zadnje vrijeme mu je bilo loše. Prestao je piti tablete i mislim da je pljačku izveo ne razmišljajući", rekla je Ivanušec.
Ne opravdava ga, ali kaže da nije sve crno-bijelo.
puj!
osoba , ako ju mogu tako nazvati , koja sa kalasom udje u banku i spremna je otvoriti vatru na policajce i sa neznam koliko metaka ih izresetati , ne zasluzuje vise ikad vidjet isvijetlo dana ,a ne da se jadnik "nije prolagodio"
puj puj
jutro... ;)
kako lijep dan... :)
stamp, salzem se, ali se donekle slazem i s njom. samo donekle.
jer iz iskustva znam kako to sve ide.. moj bivsi, prva ljubav, inteligentno stvorenje do bola, dobar ucenik, zdrava obitelj (osim sto su ga previse razmazili), imao sve u zivotu.
u manje od mjesec dana sve je oslo u kitu. lose drustvo, adrenalin, kokain - ucinili su svoje.
klinac od 18 godina, pljacka poste i nekog kioska (koliko me pamcenje sluzi), odlezao dvije i pol godine. pazi, za to dvije i pol godine, a netko tko ubije sece slobodan nakon par godina! naravno da ga ne opravdavam niti smatram da je trebao dobiti samo dva dana, samo prikazujem apsurd naseg pravosudja.
isti taj klinac je u remetincu dijelio celije s ovima iz "zlocinacke organizacije". s ljudima koji o kriminalu pricaju pod normalno, kao mi ostali o, ne znam, vremenu. iskrive ti se vrijednosti. sto si duze unutra, manje na okolinu gledas realnim ocima.
rijetki su ti koji, kada izadju, se ne vrate kriminalu. a tu je opet drzava kriva. danas taj decko i ja nismo u kontaktu, ali cujem od zajednickih frendova da nemre dobit posao. jbg, ima dosje, nitko ga nece primiti. zavrsio srednju, faks upisao, i svejedno nemre srediti zivot. zbog sranja koje je napravio s 18 godina i bome posteno platio za to sranje.
pa ti sad budi normalan. naravno da nikako ne opravdavam ovog kazimira, samo kazem da mi je jasno kako je lako takvim ljudima puknuti po savovima, jer jednostavno ne vide smisao u "normalnom" zivotu, cini im se kao da ga nit ne mogu imati.
i zanimljivo je kako se u velikom postotku takvih slucajeva radi o momcima iz normalnih obitelji, o momcima koji su bili oke ucenici. pa se svi kasnije zgrazavaju kada dodje do ovakvog zla "pa kako on, to mirno pristojno dijete.."
@laluna
ok , ta kazna od dvije i pol godine se cini velikom za prvo takvo djelo , al ocito je jos imao putra na glavi taj tvoj , ovaj iz linka je recidivist , koji je uzeo automatsku pusku i razresetao tam dvije policijske patrole , da ne pricam kaj su meci letjeli okolo i mogao je jos netko sa strane stradati.
nemam nikakvog sazaljenja nad njim.
IMO samo zesce neinteligentna osoba moze uopce ici u oruzano pljacku . Znam da nitko ne racuna s tim da ce biti uhvacen , ali gledaj malo vijesti , statistike , pa skoro svi se ulove , vecina odmah na mjestu zlocina , neki poslije.
Malo da prokomentiram onu pljaču i sve to skupa u Sesvetama.Kakav je to zatvorski sustav da puste onakvu nestabilnu osobu na slobodu i kažu mu da se mora javit u toku od 5 dana, a normalno je bilo za očekivat da će taj idiot to ignorirat. I ovi u tom zatvoru su jednostavno čekali 2 mjeseca da se lik javi...Pa ono WTF???
A zbilja mi je žao onog mladog policajca koji je stradao, ali nesmijemo zaboravit da se on žrtvovao da spasi 2 osobe (1 ženu i 1 djevojčicu) od rafala.
A sad kritike na te policajce. Pa ljudi moj, kakav to idiot moraš bit da kada ti jave da je u tijeku pljačka banke, da jednostavno se sparkiraju pred banku i izlete kao muhe bez glave i očekuju da pljačkaš neće zapucat?? Pa idioti...kaj misle čemu služe pancirke i njihovo automatsko oružje koje furaju sa sobom u autu?? Pa nije valjda pljačkaš ušao u banku sa kamenjem da ju opljačka... Žalosno je to kaj ljudi čim je neka akcija isključe mozak i ne razmišljaju. Umjesto da je onaj policajac imao "hladnu glavu" i da je čekao da opkole banku, navuku pancirke, provjere puške i pozovu "Back up" oni idu sami na 1 luđaka sa kalašnjikovim...
A sad malo kritika na onu glupu curu od tog kretena kaj je opljačkao banku (Kazimir). Žena je znala čim joj je dečko došao na slobodu (na uvjetnu) da će ić pljačkat banku! Pa kaj ona nema nikakvih osjećaja?? Pa to treba odma prijavit policiji, a ne čekat da takav luđak krene u akciju??
A sada baš gledam na teletekstu da je rođak (ili bratić) od policajca, koji je nastradao u toj akciji, počinio samoubojstvo...Kažu da se on krivio zato što mu je rođak/bratić poginuo... Zbilja je žalosno sve ovo...Al ovo se fakat može samo dogodit u Hrvatskoj...
Taj dio niti meni nije jasan.
Jedino objašnjenje bi bilo da nisu znali da je u tijeku pljačka (makar i to nije baš logično- što bi drugo bilo).
A trebao im je zaštitar javiti da je tip sa kalašnjikovom unutra- tada bi se valjda bolje opremili.
Ali, pa nije valjda da nemamo par pancirki u Sesvetama koje bi mogli koristiti u ovakvim situacijama.
Cijela ta situacija je malo čudna i jako žalosna.
A, ovo da puštaju ljude (koji su počinili "teže" zločine) na povjerenje, preko vikenda doma (s nadom da će se vratiti u zatvor) i slične stvari- to već odavno ne razumijem ;D
dal bi mi mob. mogo primati avi. formate ili xvid..xD
Ako staviš neki program tipa smartmovie...
Laku noć :wave:
da.. sad sam skuzio kad mi film nie htjeo pokrenuti...
sanjat ću bsod :S
to je kao najgora nocna mora..xD..ja cu sanjati da cu se sutra probuditi u 11 i ici braticu na krzimu.. just guessing ..NOT.xD
stamp, nije imao putra na glavi, kazem ti. apsolutno niti jedna olakotna okolnost nije mu uzeta u obzir, kao nit drugoj dvojci koja su bila s njim. godinu dana je bio u remetincu (dok presuda nije postala pravomocna), onda su ga prebacili u pozegu. dakle, godinu dana je jos prakticki "dijete" od 18 godina bilo sa svime i svacime sto je majka zemlja ispljunula u remetincu (sobjeslavski mu je neko vrijeme bio cimer). kasnije je u pozegi bilo okej, bio je na odjelu s ostalom "djecicom" (mladji punoljetnici) gdje je recimo apsurdna stvar sto je jedan tip, mrvicu stariji od njega, okrivljen za ubojstvo (jer je starica kojoj je pljackao kucu dobila infarkt i umrla na mjestu) izasao za manje od dvije godine (?!)
hrvatsko pravosudje.
hrvatski sitemi.
jos jednom naglasavam, ne opravdavam nit ovog svog, niti ovog kazimira. al mi nejde u glavu kako mogu dijeliti celije s, ne znam, mafijasima, s pun k*rac tezim kriminalcima od djecacica u pubertetu koji se hoce igrati kuma. po cemu par mjeseci necijeg zivota igra toliku ulogu (da se ovom mom to desilo 4 mjeseca ranije, tretiran bi bio kao maloljetnik jer ne bi imao 18). meni je to skroz debilno. tim vise sto sam se bome naslusala prica "iznutra", znam i za gumenjaru i sve..
sve u nasoj drzavi suxa.. nije cudno da je i u zatvorima takvo stanje. ja samo kazem da uopce nije cudno kada osoba nakon svega toga pukne i napravi sranje kad se nadje vani. jer zapravo neke alternative niti nema. vjerujte, ono sto se dogadja unutra nama je naprosto nepojmljivo. ne mozes nakon toga izaci van i biti normalna osoba. jednostavno ne mozes. zatvori su zamisljeni kao neka rehabilitacijska ustanova, da se zatvorenici "oporavljeni" vrate medju ljude, na slobodu.. inace, zatvori nit nemaju neke svrhe osim da budu dozivotni, zar ne?
i sad da se osvrnem na ovo u sesvetama. svi su se digli na zadnje noge kak im nitko nije javio da frajer ima kalasnjikov. al zaboga, zasto im je to prvenstveno netko trebao javljati? kaj netko u danasnje vrijeme ide pljackat s pistoljem na vodu?! jasno je kao dan da su pljackasi naoruzani! e sad, zakaj ovi nisu imali pancirke, zakaj nisu cekali pojacanje, zakaj su isli unutra.. mozemo samo nagadjati, jer nitko od nas nije slusao njihovu radiovezu. nemamo pojma sto im je dojavljeno, ako im je uopce dojavljeno, po cijem nalogu su isli u banku, ako su uopce isli po icijem nalogu. kuzite? info da tip ima kalasnjikov uopce nije presudan. mogao je i bazuku imati, kaj onda? onda nit swat ne bi mogao nista!
došao s posla...
a što se pljačke tiče...
dečko je danak neiskustvu i lošoj obuci policajaca nažalost platio životom...
da je ne znam kakva pljačka u pitanju, to rješavaju specijalci...
patrole su tu samo da zadrže pljačkaša do dolaska ATJ lučko...
a, činjenica za koju se ne zna, ubojica i ubijeni su se znali, živjeli su ulicu jedan od drugog...
tako da i tu možda leži razlog takve reakcije...
a sad lagano na spavanje...
laku noć... :wave:
Par dečkiju koji su išli samnom u razred su bili na Ribnjaku kada su ubili onog dečka (imali su 15- 16 godina) i ipli su u zatvor gdje su djelili ćelije s nekim ubojicom i pljačkašem... :tomato:
Strašno.
Mislim, naravno da ih ovaj neće sad tamo ubiti, ali nije to baš normalno.
Mislim da bi bilo presudno- jer, da im je netko potvrdio, vjerojatno bi jako pazili (ili odmah pozvali ATJ).
A, da je imao bazuku- netko bi na cesti primjetio :p
Odo ja po osobnu. :wave:
EDIT: Ne rade danas...
Kako je debilan ovaj kunolovac, tj. ljudi koji zovu.
Ima neka jednadžba, u njoj je između ostalog 72x4, a ljudi govore 200 i nešto ;D;D
:lol:
Ma ovaj čuvar u banci je obavio svoj posao (barem tako mislim). On je kontaktirao Sokol Marić, te je onda centrala Sokola obavjestila policiju da je u tijeku pljačka u RBA banci u Sesvetama i da je pljačkaš naoružan! I onda blesava reakcija policije pošalje hrpetinu ne iskusnih policajaca, od kojih je 1 izjavio da imaju tako rijetke vježbe pucanja da su neki čak i zaboravili pucat iz pištolja, da idu na luđaka!! Pa mislim...:wtf: To treba odma slat specijalce i sve živo (recimo onaj kamijončić koji je Banditos naručio za specijalce) pa da pljačkaša koknu, a ne da lik sada ide u zatvor, dobije kaznu od recimo 10-15-godina, i onda kada to odsluži (možda ga i ranije puste zbog dobrog vladanja, nikad se nezna kod nas) ide opet u pljaču i ko zna koje gluposti još ne. Pa njega treba odma smaknut, nije bitno koja metoda samo da nestane sa lica zemlje (govorim što bi ja napravio za takve kriminalce-monstrume).
OT: Idem još malčice odspavat..
Pa, da.
Ali, tada bi skočile neke udruge tipa HHO i slični da se ne smije tako postupati prema ljudima...blabla....
Ali, ja mislim da onaj koji ubije nekoga iz čiste pohlepe treba izgubiti ljudska prava...
No, svi znamo da se to neće dogotiti još dugo vremena...
Pogledaj ove zločince koji su odgovorni za masovne grobnice- koliko su oni dobili...
Prestrašno.
nešto mi iz kompa smrdi
neznam dal je zbog hladnjaka na procu ili zbog ventilatora na napajanju...
:-/
yo funky people :)
gledao A Shark's Tale :D
razmisljam o dorucku (samo razmisljam,nemam namjeru nista jesti)
Georgy, jesi se ti nakraju zamjenio sa onim tipom što si pričao (XM 5800 za iPhone)??
Ma, trebao sam i sat vremena prije nego što smo se trebali naći- prodao je mobitel.
Majku mu ;D
evo konačno imam malo mira za sebe....
Da, da.
Toliki je šit da nitko ne kupuje, bacaju se ;D
jutro... ;)
probudio se, lagano spremanje i via jarun... :)
Mene to ne zanima, komp mi je prespor da bi se osjetilo ;D..
Jos je ljepse sto sam ga cijelog proveo na Velebitu, kao i cijeli petak poslijepodne. :hrv:
Imali smo tamo teambuilding, u adrenalinskom parku blizu Baskih Ostarija, organizirano preko agencije Adria Velebitica, i mogu reci da je bilo stvarno super. Evo vratio se prije sat vremena, izmoren i potrosen, ali drago mi je zbog toga. :spin:
ravilov- jesu te potrošili :p
Došao doma, prodao 5800, sutra nakon biciklijade tražim iPhone (Cionn i ostali protiv iPhone- a :p) ;D
Ja bih jednom baš volio otići na taj paintball... :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEMOJ TO UČINIT (mislim kupit iPhone)!!!!! :GRRRRR: to niš nevalja...
A što se tiče paintballa, jedostavno je preeegenijalno!! Uživancija je kampirat ispod lišća i čekat da ti dođe protivnik pa ga 'zgađaš ko pi**u ;D;D
Al boli kada te netko pogodi u lice, recimo, ja sam takav biser da sam igrao bez zaštitne maske...Nepitajte zašto..:tomato:
Da... to sam ja htio pitati, šta ne dobijete maske ;D
Da, kupiti ću iPhone :D
Kao što rekoh- ima ono što meni treba. :)
A svaki mobitel ima mana.
Bezveze, pa trebali su vam dati maske...
Odo ja spavati :wave:
Sutra na biciklijadu :D
Da li ide netko od vas? :)
@georgy,
Jesu, potrosili su me skroz. ;D
BTW paintball je bila samo jedna od aktivnosti, bio je tu i zip line, i "setnja" po drvecu, i svasta...
I da, dali su nam maske, i rekli da ih unutar poligona NIKAD i NIKAKO ne skidamo. Takodjer je bilo strogo zabranjeno pucati na nekoga sa manje od 5-6 metara udaljenosti, upravo zbog masnica. Zato je masnica bilo zanemarivo malo.
I ne, ne idem na biciklijadu. :p
@-->Cionn<--,
To je glupo, ne bi smjeli pustat ljude na poligon bez maski. To su ocigledno bili neki "profesionalci". :creep:
Ako nemaju dosta maski, trebali bi pustit samo ljudi za koliko imaju, a ostali neka cekaju...
Istina i to kaj kažeš...Ma bilo je ok :D
Idem i ja "spavat" (Mo'š mislit idem si kaficu napravit i pravac učenje)...
danas ranije doma... ;)
sutra ujutro se radi, baš na spomenutoj biciklijadi...
stoga, laku noć... :wave:
Pozdrav svima...
Kud mi bas komp odluci vrisnut u subotu poslije podne. sad lagano sve pratim na mobu...
Evo i mene natrag... :) Obradovao se kad su mi rekli vamo da imaju komp,al kad sam uso u sobu,kiselo sam se nasmijao... Neka stara 286-ica s onim mišem sta ima loptu na sebi... Reko,neka,hvala... Sad idem rucat,pa cu na trening. Nadam se da ste bili dobri,jer popodne dijelim banove... ;D
uuu baš se bojim :D
Idem i ja na ručak, negdje u šestine :p
došao s posla...
predivan dan, jarun krcat... ;)
biciklijada, hostese, ma uživanje... ;)
sad lagano odmaranje, tekmica, sutra via spalato... :)
Došao s biciklijade. :)
Lošije nego prošle godine, samo mi je majca ljepša ;D
Sad sam vidio samo jedan štand s klopom i jedan s pivom, lani ih je bilo barem 5-6.
Ovi su neki monopolisti sad zauzeli...
Baš mi je bezveze bilo, jedino što sam tamo gađao metu strijelom i pogodio u centar iz treće ;D
EDIT: Gledam, neki prodaju iPhone sa 24 mjeseca garancijom, to su se valjda zabunili ili...?
čekam smjenu...
aloha, sjedim i razmisljam koju bi igru mogao kupiti da suzbijem dosadu :D
Šetao s curom dugo, baš lijep dan. ;)
Kad ste već kod paintballa - uskoro će biti zabranjen u Njemačkoj, juče čitao na jednom portalu.
tražim di da kupim šuze prek neta ...
probudio se nakon podnevnog spavanja...
znači opet cijelu noć budan... :D
Luna
Ovdje ti je lakše, nego na onom Đorđetovom linku :p
Inače, gledao 1 vs. 100, kakav krelac je onaj mali, je li neko gledao?
Umorio se od njegovog nastupa.
svasta.. i mislila sam da ce bit slicni argumenti.. ono, ajmo banat pejntbol kojeg iovak ionak igraju vecinom odrsli muskarci, al cemo zato sibat debilne crtice s hrpetinom nasilja i propagirat iste takve igrice, to nije bed. kaj djecica znaju..
rajt
svijet je oso ukur*c.
kupujem si parcelu na marsu.
žorži, ne bas na lotu :D od svekrve sam si ih dofurala.