@X: Tek...20-ak sjedih and counting :D
Printable View
@X: Tek...20-ak sjedih and counting :D
Radim šalabahter na 15 stranica ;D
Veselo...Hoćeš to dati umjesto ispita :D
Pokiso tri puta danas,cvicangama prekidao kablove pod naponom na aluminijsklim ljestvama... Interesting enough?? :flame:
Naravno da sam živ... :)
Onda nije interesting enough. :belj:
danas dobio slobodan dan, sutra lagano za umag... ;)
odmaranje... :)
gledam kako tuča krši ....
http://slike.hr/slika/dsc004774th.jpg
Ma da?
Ja bio kod frenda, nisam nista previse vidio, samo da grmi i sijeva i pljusti... :rolleyes:
Frend otisao na balkon popusit koju, uzeo kisobran, vratio se suhe glave i totalno mokrog trbuha. ;D
EDIT:
Upravo sam shvatio da mi je ovo bio 4000. post. :D :banme:
A kakve su cigarete bile? :p
Vodeno-eksplozivne, ocigledno. ;D
Trening,i slomio se ko budala...
Sad idem na produzeni kraj radnog tjedna... :) Vracam se sutra popodne... :wave:
bio u vemilu, uzeo mp3 sutra za put...
napokon mi došla xperia sa servis... ;)
sad lagano odmaranje, sutra za umag... :)
također slušam coldplay nezz kaj mie je..xD i to još fix you o.O..
boli me grlo.
i kasljem vec danima.
i smrcam.
bit ce da krepavam od svinjetine :D ou jea
Hhh, otkazan izlet u Beč zbog svinjske gripe...:banme::crazy::crazy:
lagano na spavanje...
sutra za umag... ;)
pišemo se... :wave:
Zvjezdana kočija, zvjezdana kočija... xD
Dobro jutro. :)
Ajde, valjda će danas biti ljepši dan nego jučer...
Neće......
Glavno da si optimističan ;D
iTunes mi neće poslati aktivacijski mail, majku im :D
Ako netko zna zašto neće- slobodno neka napiše :)
Ma, to su napunili bilijun skinutih iTunesa- pa im više ne treba ;D
Već je prošlo 20 minuta...
Probati ću naći neku adresu na kojoj mogu pitati je li to normalno i da mi pošalju mail. :)
Hvala, Mario :p
jes ba dobro ukuco svoj imejl? mozda zato nece :lol:
Jok, ti si :D
Valjda ovaj koji to šalje ima svinjsku kugu ;D
A kad kažem da sam zaboravio šifru- odmah mi pošalju mail sa uputama za resetiranje šifre...
Čudno.
Sad sam poslao mail u support- tamo se mogu logirat :D
EDIT: Evo, došao je. :)
Došao doma!
Bili na izletu na lijevoj obali Drave "katakombe"
Unikom prekrasno pokosio travu i uredio izletište tako da smo imali prostora za roštilj i dokoličarenje, bilo je predivno! Društva hrpa, poznanika miliun, pravi odmor u prirodi i zabava!
Ostao mi jedam MEGA PAN pa ga sada lagano trusim uz komp :)
ijjooooj hebote qpek :p
Vratio se doma... More,sunce,ekipa,gitara,harmonika,rostilj,vina/pive.... Mislio sam da sam u raju... :)
Napravio generalno čišćenje bicikla.
+ morao sam jer mi je buraz cijelog smočio (onaj dan kad je padala tuča)
Cijelog ga počistio i "powedečetrdesetao" ;D
Sad je skoro nečujan.
Sutra ću se lijepo provozati. :)
Sad mi se ne da ;D da malo stoji čist :D
kakaf crni wd, samo mast i ulje :)
Napravi mi svinjsku (može i od zaražene) mast i ulje u spreju- odmah koristim ;D
Ako niste primijetili, vratio se netko .....
Aaaa ne. Malo čačkati po forumu ;D
Ma, nisam cijelog "povedečetrdesetao"...
Samo gdje treba :D
Nadam se ne i po lancu :)
= Citat =:
Izvorno postao wiki
Ja jučer na biciklu preš'o 25 km... Makar, to mi nije niš. Al eto, samo da se pohvalim.
BTW, jučer nakon vožnje biciklom došao frend, malo smo mjenjali boju ledica ispod poklopca za bateriju u zeleno na K770, pa bi htjeli i naprijed promjenit, a za to bi trebali raskopavat mob. Sad nas zanima, imamo samo metalne T6, može li se nečim zaštititi šrafciger, pa da ne ostanu tragovi na šarafima? Frend je predložio selotejp na šrafciger, ali mi se čini da će selotejp popustiti...
Mislim da bi latex rukavica bila ok. :)
Došao i ja iz vožnje, mislim da 30- ak kilometara.
Taman je počela kiša kad sam došao doma.
Isprobao powerball i malo mi to krhko izgleda ;D, moram vrtiti točno po nekom pravcu- malo skrenem odmah "klapa". :D
Ja sam rastavljao k800 metalnim šarafcigerom- ali su mi ukinuli garanciju jer mi je ostao djelomičan otisak prsta na ekranu :lol::lol:
Onda OK, ali ipak ću probat s gumenom rukavicom. Jednom sam mislim na K550 testirao sa svim živim, pa bi sve puklo ;D, pa me zanima što je dovoljno čvrsto.
BTW, kakvan je to latex rukavica?
ošo k850....
Kako? :( :cry: :cry:
Što sad imaš? :(
I naravno, jel BROD? :(
Sad gledam na televiziji neki dokumentarac o 12-13 godišnjacima alkoholičarima...
Ne mogu vjerovati, svi izgledaju neki klinci- a već alkoholičari :D
@MASVA, što sad imaš?
Ma kakvi krhko, pa to se vrti na 15k okr/min, jako ko bik. :)
A u tome i jest poanta, trebas tocno pogodit zakretnu silu da se i dalje savrseno vrti. Malo odstupanje i nema vise ravnoteze (citaj: ode sve u k* ;D ).
OT: preselio vecinu stvari (i sebe) na novi stan, nemam jos TV pa pokusavam nagovoriti DVB-T karticu da radi kako treba. :)
Čupam kosu s jednim frendovim kompom koji treba osposobit... Aj bog...
Cupas kosu kompom?!
Da mi je vidjet kako se to radi... ;D
Ne bi vjerovao,al i to se moze... :)
Pa jebote,odem mu deinstalirat glupe programe koji nicem ne sluze,i iako znam da nisam nijedan program koji ima veze sa sistemom i driverima deinstalirao,optika se onesposobi i nikako da je vratim. Driveri za chipset su nemoguca misija za nac na netu,neka je žnj ploča,pa sam se morao vracat na zadnji restore piont 27.4 i opet jovo nanovo. Tek sam danas oprezno dosao kraju,a sumnjam da je iTunes odgovoran za te belaje,i nisam ga skinuo,i sve stima... Al zasto on? Frend ide sutra na faks,pa sam mu malo sredio komp jer se je pregrijavao,prasina,nova pasta i to...i vidi gdje sam zavrsio... Uh! Sad se defragmentira,i to je to... Mater mu njegovu! :)
Idem na tekmu kasnije ispraznit ovo bjesa sta se nakupilo... :)
OT: Ovdje nema nikoga... :D
Ne moras, to ti dodje vjezbom samo od sebe. :)
Vidi npr. ovog lika, inace prvak u tome (navodno je te rucerde razvio samo s powerballom).
Ma, vidio sam.
On nekako zgrčeno to vrti- a ja sam jedva držao da ne počne lupati :D
Ma, ne znam..
Preskupo mi je to da bi mi odmah dosadilo ;D;D
dosao sa rodjendana (u prirodi,na jezeru) dva prijatelja slave,ali nisam mogao ni okusiti alkohol, posljedice prvomajskog opijanja... razmisljam sta da jedem :confused:
Trebao bih učiti, ali se odo voziti ;D
Najjeftiniji je 200 kuna, a ovaj koji svijetli i ima brojač mislim da je 300.
Mislim, meni je to puno :)
Ubio nas trener ko idiote... 20 min oko terena,pa serije 600-200-400-300,i onda tekma dva puta po 35-40 min... Sluzbeno sam mrtav... :cry:
prestani pusit i ne's vise krepavat na treningu :D
lol
da
kako li ga samo pametujem kada znam da mi se blizi sistemtski i spirometrija :D
pretraga kojom ti mjere kapacitet pluca
A i jedan drugi dogadjaj, kazu za neka dva dana...
http://www.hotbounce.com/images/no-s.../icon32x32.gif :belj:
Bas me zanima kako ce to izgledat... Inace sam za to da nepusaci imaju pravo na cist zrak oko sebe, ali nekako sumnjam da ce ta akcija uspjet... :hm:
pozdrav svima...
vidim, ovdje ništa novo... :p
neznam kako da napišem zaključak za diplomski...
fakat saks...
a još moram i literaturu popisati
meni je sam debilno to kaj su prisilili i one objekte koji imaju mogucnost fizickog odjeljivanja prostora za pusace da svejedno ne smiju dopustiti pusenje; tj smiju ali ne smiju u tom prostoru posluziti niti jelo niti pice.
najdebilnije od svega mi je, a to kaci i mene i bas jako strahujem od toga, sto se zabrana odnosi i na svadbe.. pa jebemusve, svadba nije JAVNA nego privatna zabava!! i traje fakin citavu noc!! mene je frkica opako jer nama valjda 90% gostiju pusi, od cega su primjerice njegovi caca i mater bas zestoki pusaci.. imam blagi filing da ce nam se svi razbjezati na parking a bend ce svirati za praznu salu i konobare :mad:
A da preduhitrite to pa odmah stavite bend na parking? ;D
Zatim mozete i otkazat salu jer vam ni ne treba. I eto ti ustede!
Za te pare mozes pozvat jos gostiju, sigurno ih je premalo. :banme: :D
Gledo dokumentarac o pentranju na Himalaju.
Mogu me oni plašit kolko god žele, ali mi nikako neće pokvarit moj životni san :)
Luna- nađeš neko parkiralište šlepera i skineš cerade, ako neki ima cijevi u prikolici- uzmi i njih.
Cijevi zabiješ u zemlju na nekoj livadi, ceradu preko njih, zvučnike staviš ispod cerade (a možeš i bend), švedski stol na sredinu i eto ti jeftine svadbe ;D
A i svi mogu pušiti do mile volje- samo pazite na ceradu :banme:
oh, joy..
bjezim na forume specijalizirane za svadbe.. vidi se da su ovdje geekovi.. svi od reda :D
došao iz umaga... :D
bilo prejebeno, vrijedilo je otići...
dobio i par razloga za vratiti se... :)
a u čet vjerojatno opet tamo, opet posao... :)
life is beatiful... :D
@ luna
luna, ali ima caka u tome zakonu... ;)
ne znam di se ženiš, tj kakav je objekt...
ali ako se sa tri strane daju poskidati stakla, to onda više nije zatvoreni objekt već natkrivena terasa... ;)
i da, u umagu me tako zasmetalo što u casinu, koji je znači u hrvatskoj, primaju samo eure...
pa me zanima, je li to po zakonu?
Imam neki osjećaj da nećeš poslušati moj savjet... ;D
A jedostavno i jeftino.
Ali, dobro.
Odo ja :wave:
(Luna, ako te zanimaju detalji- samo javi ;D imaš parking kamiona kod Getroa :lol:)
brljo, ne, restoran mi nema tri staklene stijene.
postoje neke sheme da se s vlasnikom kod biljeznika ovjeri da mladenci preuzimaju odgovornost, pa ako dodje inspekcija, ne moze kaznit vlasnika restorana onim sumanutim ciframa, a ne moze niti nas jer nismo pravne osobe :D milina
razmisljam opako o tome.. u tom slucaju platit cu, kaj soma kn za sebe, soma kn za konobara koji je donio pepeljaru (ako uopce budu pepeljare, dat cu im svima male casice :D) i soma - dva kuna za osobu koju cope s cikom. ako uopce ikoga i cope, jerbo restac ima redara, nebu taj sam tak pustio nekog inspektora na svadbu :D
ufffffffff
georgy! odi spavat. ajde. laku noc. 'ebo te kamijoni, nisam ti ja seve!! ne volim ti ja miris kamijona :p
Ne smije javni bilježnik to ovjerit jer bi bilo protuzakonito
Ja sam pušač,i drago mi je zbog ovog zakona jer cu ili manje pušit,ili manje ić po kafićima,a najsretniji bi bio kad bi bilo lakse prestat...
Na kraju ću se naoružat s tim điđebajama i pokusat. Sta me kosta? Kosta me,al opet manje nego 6 godina kad uzmes prosjek dnevno po 12kn... Pa skontaj...
napokon gotov!!
:)
Laku noć svim forumašima,a onima koji to nisu savjetujem da se registriraju... (koja reklama) :)
Aj pomalo... :zzz:
neke cure su se vec raspitivale i kazu da moze, od frendice sisterka je i odvjetnike pitala i svasta nesto. ja ipak cekam da to netko prvi napravi :D ne bih ja bas bila prva u tome :D sad mi je zajeb kaj je ta sestra od frendice otkazala svadbu zbog smrtnog slucaja, jer ona se trebala udavat prije mene i ziher bi to napravila (bivsa studosica prava, valjda bar malo zna kaj radi :D)
smuc, i ja se nacelno slazem sa zakonom i smatram da je u redu, ali ne u dvije vec navedene stavke - da uvjetuje onima koji imaju mogucnost fizickog odjeljenja prostora glupost poput ne posluzivanja hrane i pica u prostoru za pusace, i posebice se ne slazem s ovime za svadbe, jer su svadbe privatna zabava, ne moze uci nitko sastrane, to mjesto u tom trenu ekšli nije javno mjesto!
to ti je apsolutno isto kao da ti, recimo, unajmis kafic za novu godinu, masno ga platis, imas odredjen krug ljudi - uzvanika i nikoga drugoga ne pustas unutra - u tom kaficu opet nema pusenja! ne kuzim, kako, po kojoj logici se to tretira kao JAVAN prostor?! kako?
Igrao Hitman: Blood Money, došao vidjeti šta ima na forumu (ništ zanimljivo :( ) ode pogledati šta ima na TV.
andro, odvikavanje hipnozom, kolko sam ja cula, se radi negdje u porecu, nije bas jeftino, i ljudi koju su isli na to ili imaju nekoga tko je isao na to kazu da je okej, da osoba inace nema kriza, smetaju cigarete i tak to.. sve dok malo ne zaviri u casicu. e onda navodno svi dime ko ludi.. a to je jos gore nego se trovat sustavno :D
meni se flasteri ne mile jer to treba znat dozirat, navodno od toga glava boli stravicno ako je prejak flaster.. ja inace imam glavobolje pa se ne bih igrala s time..
osobno sma misljeja da su sva ta pomagala bacanje para.. jer to sve samo prolongira ovisnost, zadrzava nikotin u organizmu.. tko ostavi cigarete bez toga vrlo se brzo rijesi fizicke ovisnosti, nikotin ode iz tijela u roku tri dana. sve ostalo je samo jebena psiha. niosta drugo. zaista jest tako.
ja sam se skinula bez icega. samo s voljom. psiha napravi sranje.. 6 mjeseci skoro nisam pusila, i kad se prvi put doma spomenula svadba, kad su krenuli prvi ratovi s kraljicom mi majkom, gotov je bilo.. da nisam zapalila, mislim da bih joj pajserom glavu otkinula :D
kaj mislite, zakaj ljudi propuse nakon godina i godina apstinencije? zbog fakin psihe.. zbog okidaca koji se moze upaliti na skljocaj necijeg upaljaca, nazalost..
ovisnost o cigaretama je valjd najgora ovisnost, gora i od heroina.. jer je najmanje fizicka, a najvise psihicka..
tak da, tko misli da ce imat problema, najpametnije je ne bacat pare na flastere i zvakace, vec to ulozit u dobrog šrinka :D
Ajmo reć da Javni bilježnik to i ovjeri, ne znajući da je stvar "zapakirana", ali to i dalje ne sprečava inspekciju da kažnjava ugostitelja.
U svako mslučaju zabrana pušenja je novina koja još treba zaživjeti u praksi, pa tako nemamo "presedan" na osnovu kojeg bi mogli zaključit tko će snositi posljedice.
jutro... ;)