mm Ken mi je super, a ni Tom nije los.Slazem se s ocjenom! ;)
Printable View
The Devil Wears Prada (2006)
pomalo mi je cudan,ali ok
6/10
John Tucker Must Die (2006)
zenska komedija,ok za pogledat
5/10
POTPIS. Sad ga gledali cura i ja. Scena pred publikom je antologijska ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao Whiteboy
10/10
Ghost Rider,,.3/10
Apocalypto, stvarno jedna od najboljih spektakla, ma jedan od najboljih filmova uopće koje sam pogledao. Stvarno film je predobar i preporučujem ga ;)
10/10
"Guardian"
Kevin Costner & Ashton Kutcher. Prva pomisao "LOL", ali tema mi se svidjela.
"Tribute-to" film; u ovom slučaju, Obalnoj straži. Ok je.
6/10
balada o ricky bobbiju...samo je will ferrell na razini i to samo na momente,dobro zamišljena parodija nascara,ali jako površno ...5.5/10
VOLVER (2006)
super film, sviđa mi se
7.5/10
Antwone Fisher (2002)
A sailor (Derek Luke) prone to violent outbursts is sent to a naval psychiatrist (Washington) for help. Refusing at first to open up, the young man eventually breaks down and reveals a horrific childhood. Through the guidance of his doctor, he confronts his painful past and begins a quest to find the family he never knew.
odlican film 11/10
konacno pogledala tog bonda...nit mi je on bogznakaj...a ni film..
6/10:funny:
little miss sunshine 8/10 reko da i to vidim. ok film meni nista posebno
13 Duhova... 9/10
Zanimljiv hororčić sa dosta napetom radnjom koja potiče na razmišljanje u filmu.
Nakon dugoduugo vremena:
Jurassic Park - 1. dio. Heh još me zapanjuje animacija te davne 1993..
little man-još jedan u nizu glupavih filmova sa glupavim forama,ali treba i to voljeti,u rangu:Deuce Bigalow: European Gigolo,The Benchwarmers i sličnima,za ospustiti i smijat se glupostima odličan....tko ima živaca i volje za takvo nešto,obavezno pogledati...
Film je stvarno katastrofa, najgori u cijelom Superman serijalu. Totalno nerealan , neke situacije su bez detalja...
3/10
7/10
Dosta dobro za pogledat i nasmijat se!;D ;D
perfume- 10/10 neobican film, super snimljen
"Zmije u avionu" (Snakes On A Plane) - još prije par godina sam čitao o tom projektu kako su ga zamislili kao trash akciju, što zapravo i je... Moja je stara izdržala točno tri minute, od kojih je dvije gledala u pod... Bez obzira što je očito da se radi o CGI zmijama, nije za one koji su slabi na njih... Jer ima. Ima ih dosta... Relativno zabavno.
6/10
Over the Hedge (Preko ograde)
...poslije Ledenog doba, najbolji animirani film - 10/10 ...
prihvaćeni...teen komedija,glupo,naivno,jadno pa opet jako naivno i još naivno,ali tu i tam smiješno zbog sporednih likova,simpatićno...ali jako naivno i nerealno po zadnji put...3.5/10
Evo, mada je star al je odličan:
Bruce Almighty (svemogući Bruce)
Najjača komedija sa Jimom Careyem i Jeniffer Aniston
9/10
(scena tokom vođenja dnevnika -:lmao: :lmao: :lmao: ;D ;D )
pokraj svih tih blockbustera u kinu nekako mi se nije dalo ić gledat njemački film koji prikazuje stanje u DDR-u uoči pada Berlinskog zida... al sam ga ipak pogledao i nisam zažalio - 10/10
departed 9/10 kraj mi je nekako pretragican sobzirom na film, koji je inace vrlo dobar. mozda premalo akcije a previse mudrovanja. no ok to je takav film
american pie: naked mile 7/10 pa fora su mi te americke pite. ova je mozda i najludja dosad.
Kuća letećih bodeža: davno ga pogledao na preporuku (hvala :kiss:) i odličan mi je, jedan od rijetkoh tako malo ljubavnih koji mi valjaju :D 5/5
aaaa.. slatko http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a025.gif
i ja sam ga sinoć gledala. odličan mi je taj film. super je i soundtrack iz tog filma, ako nemaš skini ga ;)
10-ka :)
kuća letećih bodeža-7/10 za tu vrtu filma fenomenalan...
gledam malo opet jućer gey planinu i nije mi jasno kak je taj film mogao biti nominiran za oscara,ne ide mi u glavu...
Upravo pogledao GHOST RIDER,i iskreno,film me bas i nije odusevio.
Ocjena 6/10
DOA: Dead or Alive (2006)
podsjeca me nacinom snimanja i odabirom glumaca na charieve andjele
inace ok film za pogledat
7/10
Step Up (2006)
odlican film,miks baleta i brejka
9/10
Little Miss Sunshine
...film je odličan, stvarno je zanimljiv, preporučujem - 10/10 ...
Idiocracy- solidna komedija 7/10 :scool:
Dream Girls... ono... ok film ako ga gledate sa komadom, sve ostalo 5/10
as good as it gets 9.5/10 veoma me se doimio ovaj film. najjaca karika je dakako jack nicholson ciji se lik i nevjerojatan kompliciran i emotivno neprobojan karakter promatra sa uzitkom. nesvakidasnje i osvjezavajuce humoristicne i dirljive scene.
Prime (tj. "Mlađe je slađe", kako su ga genijalno preveli kod nas)
6.5/10
dosta dobro napravljena komična drama, ali bi moglo biti i bolje...zapravo, dala sam takvu ocjenu jer mi se baš i nije svidio kraj. :)
Powder
2/10
fantastična drama o dečku koji ima nadnaravne sposobnosti. tu i tamo ima dobrih trenutaka, ali film u cjelini nema nikakvu posebno zanimljivu radnju i smisao.
nijala i ja sam gledala film. Vjeruj mi kraj je takav kakav je najbolje za oboje...sad da nepricam spojlere..:)
već je, sad spojler....
"As far as my feet will carry me"
http://www.imdb.com/title/tt0277327/
Predivan film snimljen po stvarnom događaju; o časniku njemačke vojske u II.svj.ratu koji biva poslan u radni logor u Sibiru i iz kojeg bježi (13.000 km).
Sinoć ga gledali cura i ja; ne znam kad sam zadnji put pustio suzu na film prije ovoga, valjda na "Shawshank redemption". Odličan film, svaka preporuka.
8.5/10
p.s Irina Pantaeva je mljacmljacmljac u filmu! Mmmmf!
"Das Boot" ("Podmornica")
Film Wolfganga Petersena; generalno - po meni - jedan od najboljih njemačkih filmova ikada - uz ovaj gore navedeni. Fenomenalno sniman, realan / realističan, psihološki napet i činjenično istinit (maturalna radnja u srednjoj školi mi je bila "Bitka za Atlantik u 2. svj ratu"; između ostalog i podmornički rat, o toj temi znam sve što se može znati, a prateći film vidio sam da su svi svi podaci potpuno identični, dosta se pazilo na povijesne činjenice)
Također, 8.5/10. Možda čak i 9/10
Tja, razocaro si me s ovim: mozda cak i 9!!!
Taj film je remek djelo, i zasluzuje cistu 10-tku.
S obzirom kad je film sniman efekti su mrak, mjuza je mrak, glumcima treba skinut kapu, jer ak si gledo dodatke na DVD-u onda znas da su za cijlo vrijeme snimanja zivjeli u toj podmornici, spavali, srali, jeli, redatelj ih nie pustio van dok nisu zavrsili snimanje.
Sem toga film prikazuje rat iz ociju njemackih podmonicara, znaci obicnih ljudi koji samo zele prezivjet, nema nikakvih velicanja ovog ili onog, niti idealizma.
A htio sam 10, ali opet - nemere neg je od 10.
A da, desetka čista :) Doduše, rekao sam da je najbolji njemački film ikada ;)
To je istina; 99% njih i jesu bili takvi. Malo je bilo idealista među njima.= Citat =:
Izvorno postao Smrt
zadnji film kaj sam lookal Lucky number slevin 9,5/10 josh u najboljoj ulozi do sad. bruce i freeman kao i inace
Fast & Wild Illegal Street Racing
To je više dokumentarni film, nego igrani... al je za auto fanove odličan za pogledat i ubit vrijeme.
Ocjena: 8/10
http://cover6.cduniverse.com/MuzeVid.../91/604391.jpg
.spring,summer.fall,winter and spring-10/10
zivoz budistickog svecenika nije onakav kakav ocekivate,tu ima patnje,boli,iskupljenja, gresaka. Fotografija savrsena!:klap:
jucer sam gledao nemogucu misiju 3-Akcija nije los jako mi se svidio preporucujem:thumbup:
"People I know"
S Al Pacinom. Jako dobra realizacija uloge, ali ne očekujte akciju od filma.
4/10 - nitamnivam
"Pisma s Iwo Jime"
Eastwood je trebao preskočiti svoju glumačku karijeru; trebao je režirati od početka. Film je fenomenalan; gleda 2.svj.rat s Japanske strane; poprilično uvjerljivo i impresivno realizirano.
10/10
kažeš pisma su mrak,moram to u kino onda ići pogledati...
eragon-tko voli zamjčeke(naj glumac u ovome filmu) i malo magije,pogledati...
ali nekakom mi dosta toga fali,bitke nisu impresivne,ali zmaj svakako je i zbog toga ga treba pogledati...
7/10
flushed away-vrlo dobro,fora,odlićan soundtrack i sporedni likovi..idealno za pogledati u srijedu navečer prije spavanja..
7/10
Bitka na Neretvi
Svi znate postavu...
Najbolje mi je ovo:
"Njemci i Talijani su napali uz pomoč 18000(???) četnika" :):):) masivna lolčina
9/10
War of the Worlds 8/10
Spiderman 6/10
Predator 10/10 (po ko zna koji put!)
Mrak film 4 Mrak/10
Four brothers 8/10
BTW...hoće li koji novi dio predatora izać!(znam da neće...to više nije fora!)
"World Trade Center" - nakon foršpana rekao sam da film neću gledati, jer je sve frcalo od patetike i nabrijanog patriotizma. Na kraju sam ga ipak uzeo (2 platiš, treći besplatan :)), ali opet to nema veze sa Stoneom. Let 93 je mnogo bolji, mada nije u potpunosti ista tematika.
5.5/10
"Parfem - povijest jednog ubojice" (Perfume: The Story of a Murderer) - jednostavno, zasrali su ga kak spada. Prvo, navodno nema nikakve veze sa knjigom, drugo kakav je ono kraj?? Jesam li ja to gledao nekakvu fantaziju? Nakon vrlo dobre "Lole", Tykwer je dobio puno više para, ali očigledno to većinu redatelja opali u glavu, pa rade gluposti. Vjerovatno se radi o nekakvom ego tripu koji ja nisam skužio.
2/10
shortbus
:klap:
Gledao sinoć 'Noć u muzeju', predobra i osvježavajuća komedija, a iako se radi o reprodukciji jednog starijeg filma, meni i društvu se svidjela...
Moje preporuke... 8/10
little miss sunshine...
pogledao prvih 20 minuta filma i ugasio.
mislim da to dovoljno govori o mojoj ocjeni njemu ;)
Zaposlenik mjeseca,ok film,zabavan - 8/10
Arthur u zemlji minimoya ,volim tak nest pogledat i svidio mi se full - 10/10
život drugih-dobitnik oscara za naj strani film,očito mu je to politička tematika dofurala...dosadno i tmurno,ne preporučam...
ghost rider ,predobar film. svakako pogledati 10/10
2 friski- uglavnom svi filmovi koji su snimani po nekoj knjizi jako malo uopce slice knjizi...tak da ..to nije nista novo:cube:
U petak sam gledao:
Dream Girls - meni je film dosta dobro legao... ocjena 8/10
SAW 3 - ok nastavak, bolesne sprave za ubijanje, ista šema ko u prva 2 - u zadnjih 5 min se sve preokrene - 7/10
mrtav ladan - stara jugoslavenska komedija za 10
Deveta vrata
3/10
volim pogledati Johnny Depp-a ali ovaj film me stvarno razočarao. film je dosadan i predvidljiv. mislim da se nisu mogli odlučiti hoće li to biti triler ili horor i na kraju dobili nešto između. srednju žalost...
Rocky 2006-A cuj te to je rocky.Radnja je ista .Gluma dobra.Pa mozda 7/10 ocjena.Dobar film
The bridge 7/10 dokumentarac o Golden bridgeu, mostu poznatom po samoubojstvima. Godine kad je sniman bilo ih preko 20...Film nije kontroverzan kao sto zvuci i kao sto su najavljivali, ali nije los IMO...
scary movie 4 6.5/10 ma glupo do bola al bas zato i zabavno
imam ova tri filma kojeg bi trebao prvog pogledat (nemam baš puno vremena za gledanje taman jednog)
Babel
The.Illusionist
The.Prestige
illusionist...babek slobodno preskoći,vjerujem da tebe neće zanimati
Ja upravo skidam ghost ridera...A na hardu mi je americka pita 5 ili 4(uglavnom najnovija)
Vrag nosi Pradu
6/10
zabavan filmić koji može dobro poslužiti kao bezopasna razbibriga, ali nije jedan od onih filmova koji se pamte...Meryl Streep je, naravno, izvrsno odradila svoj dio posla.
skino i pogledo ghost ridera i svakako vam ga preporucujem:klap: .
thank you for smoking 8/10 dobar filmic
"Welcome to the jungle" - nije loš kako sam mislio da će biti. 4/10
"Bourne supremacy" - OK akcija.. Ali mi je mali abnormalno iritantan.. 6/10
"Ginostra" - katastufi.. Najskroz bljutav film.. 1/10
"Crimson tide" - volim filmove ove tematike (kao i "Lov na Crveni oktobar") pa subjektivno - 7/10
Man of the year-8/10
Film je predobar.Dobar glumac.Smjesan je jako.
BTW skidam hanibala 2007
mislis robin williams? zvucis kao da ga prvi put vidis... lol
možda i je tako,pusti ga da uživa...+marin pogledaj patch adams...
Ghost Rider, ok film 8/10
As u rukavu iliti Smokin Aces 9/10
Odlican film, zaplet i rasplet tipa Snacth i Lopovi, ubojice i dvije nabijene puske.
zmije u avionu...dosta rupa u prići,trash,ali film je baš fora..zmije odlično izgledaju i prilićno je sve realistićno+Samuel L jackson koji je na trenutke preheben...pogledati film radi zabave i zafrkancije...
naspram anaconde meni je ovo totalna zahebancija...baš je zabavan film...+moram te razočarat ,ali i prave zmije su u filmu korištena,kao recimo udav u prvoj sceni...:klap:
man of the year (slucajni predsjednik) 10/10 vec dugo me jedan film nije toliko odusevio.. iako nismo amerikanci. svakako pogledati film.
kaos- 7/10
stranger than fiction 8/10 solidno dijelo vrjedno gledanja iako se radi o cistoj fikciji odjevenoj u ozbiljan kostim, no ajd interesantno.
saw 3
7.5/10
poroci miamia 7/10 možda ocjena tako dobra jer sam ga gleda kasno navečer pa to što je malo zbunujući pripisujem pospanosti
autsajderi-impresivna glumačka ekipa,socijalna urbana drama f.f.c-solidno,ali ništa više od toga..
Armin- 9/10...topla prica o roditeljskoj ljubavi,koja mnogima fali!:thumbup:
slatki je mali ;)
http://img45.imageshack.us/img45/9127/armincu2.th.jpg
What the bleep do we know, 9.5/10
Dokumentarac, par fizicara, teolog, psiholog, filozof i td... raspravljaju o smislu i tome kako mijenjati stvari umom, ali sve sa stajalista kvantne fizike, pa koga zanima...jedino sta mi fali je nastavak, zelim cut jos :D
"Vraćam se" (Volver) - lagano, pitko i skroz Almodovarski, uz mnogo crvenih lajtmotiva. I naravno, okosnica cijele priče su opet snažne žene.
8/10
The Prestige - 10/10 , jedan od naj filmova
"The I inside" ("Izbrisana sjećanja") - konfuzan i glup; Butterfly effect je jači po pitanju teme... 3/10
"Irrevérsible" ("Nepovratno") - famozna scena silovanja M.Bellucci. Prilično konfuzan, ujedno jako jako potresan.. 8/10
http://www.egothemag.com/archives/fi...reversible.jpg
"13 days" - Kubanska kriza šezdesetih; uredan film dobre tematike.. 7/10
Perverznjak jedan :)= Citat =:
famozna scena silovanja M.Bellucci.
Pirati s Kariba 2- prilično zanimljiv film, ali definitivno premaštovit i sa manje smisla za humor od prethodnog. Ipak, "legendarni" Jack Sparrow je ogroman plus u ovom filmu.
Ocjena: 7/10