Izvorno postao
galaxys
Sad sam procitao ovu temu i jednostavno ne mogu odoliti da napisem i svoj komentar..
Ovako.. Svi mobiteli koji se nabrajaju u ovoj temi su odlicni.. Samo svatko sebi treba uzeti ono sto im treba..
Galaxy, desire, nokie, iphoni.. Sve je to super..
Ali ljudi previse napuhuju iphone i onda kad ga kupe i izvade iz kutije pitaju sami sebe: "I sta sad" ili "i to je to"? i najcesce zovu nekoga koga znaju,a tko ima iphone duze od njih...
Ovako... Ako necete raditi nista nelegalno onda nikako ne preporucam iphone..
Sad ce me napasti ljudi koji su se uzivili u taj telefon i ne znaju za drugi niti zele znati ili oni koji su napravili JailBrake...
Uglavnom.. iphone bez JB je uredjaj koje NE MOZE ili ne moze "normalno" (bez dugotrajne sinkronizacije na itunesu puno stvari.. Tipa:
Ne moze se povezati bluetooth-om sa ostalim telefonima, Ne moze se staviti mp3 pjesma, placanje aplikacija ( sve sto valja kosta ), cak se jedva stavi pozadina...... bla bla
Ugl. ne moze neke stvari sto moze nikia 3310.. i to je cinjenica.. A najgore u svemu sto ima anketa na jednom drugom forumu (globalnom) koja je izgledala ovako ( ne znam jel smijem staviti link ):
1. Napravio sam JB na svom iphoneu
2. Nisam napravio JB i nikada ni necu
3 Sta je to??
Odgovorilo tj. kliknulo je oko 12000 ljudi, a rezultati su bili:
1. - 3%
2. - 2%
3. - 95%
Hm.. znaci ovako.. 95% ljudi koristi stock iphone i ne nadogradjuje vjerovatno uopce ni softver..
Ako ste jedan od th ne vidim razloga zasto bi kupili iphone.. Osim za nekakvo dokazivanje i pokazivanje drugima - iako ne vidim razlog, jer ga imaju ljudi stvarno svih slojeva i mogucnosti i ne znam ni ja cega.. tj. ima ga "svaka druga budala" - bez uvrede onima koji ga imaju..
Ponavljam!
Dakle ako ste se prepoznali gore ili ako ne znate o cem pricam ne trebate imati niti kupovati ovaj uredjaj..
Za vas preporucam Galaxy s, htc neki sa androidom, mozda i neki symbian.. svejedno vam je..
A za one potkovanije softwerski i informaticki.. Hm.. mislim da je njima svejedno.. Oni ce od uredjaja napraviti sve sto zele i od iphone-a i od androida i od ostalih ( valjda )..
Android je otvoreni sustav i jednim klikom misa na njega stavljate piratske mp3 pjesmice, koje kakve filmove i povezujete se bluetoothom s kim zelite.. Ugl. sve ono na sto ste do sad navikli samo punoo bolje..
Hm.. sad vec vidim da ce me opet ljudi napasti bez argumenata, ili kao sto sam vec gore napomenuo: "Sad ce me napasti ljudi koji su se uzivili u taj telefon i ne znaju za drugi niti zele znati ili oni koji su napravili JailBrake..."
Nadam se da sam pomogao, i da se nitko nije nasao "uvrijedjen"..
Heh..