Postoji li Shazam (ili neka "napredna" verzija ili neki drugi program) koji omogućava "spremanje" tagova prije slanja.
To je postojalo na s60v5 i na iPhoneu, ne znam zašto su ovdje to maknuli... :(
Printable View
Postoji li Shazam (ili neka "napredna" verzija ili neki drugi program) koji omogućava "spremanje" tagova prije slanja.
To je postojalo na s60v5 i na iPhoneu, ne znam zašto su ovdje to maknuli... :(
Tražim neki brži PDF Viewer. Ovaj koji dođe s Androidom mi je spor, treba mu dosta da učita stranicu(čak i ako je malo pomaknem stranicu isto traje)
A da malo sami nešto potražite i preporučite ostalima? ;)
Od Shazam meni je bolji SoundHound, može se koristiti i na kompjuteru. Aplikaciju potražite a adresa za korištenje sa kompjutera je www.midomi.com
Ima li netko noviji SportsTracker pro? Našao sam samo 1.61
2.05 je zadnja verzija, ali ju ne mogu nigdje nać.
E to, svaka čast. Posebno bih pohvalio System Panel a dodao još Juice Defender. Imate li problem sa mjestom u internoj memoriji za aplikacije? Piše da imam 65,1MB slobodno a ne mogu instalirati Raging Thunder 2 od 20MB.
Aplikacije koje koristim, preporučam:
SytemPanel, Ghost Commander, Compass, Google Sky Map, Juice Defender, CoPilot, SoundHound, Barcode Scanner, mVideoPlayer, SportsTracker Pro, Xpectroid, Astro, Dolphin Browser HD, AppMonster, Remote RDP, NetCounter, AndFTP i Opera Mini 5
SportsTracker Pro nije đabe?
Ja koristim dolphin hd zbog tabova i pametnog pretrazivanja.
Jel netko probao napraviti update AK Notepada? Ja sam napravio, i sada imam jako puno problema nakon što sam napravio backup na njihov server.
Kao prvo, sada su nazivi noteza presitni, prije su bili veći. I najveći problem nakon backupa: sve mi je noteze na mobitelu izmiješao, a jedan mi je i nestao. Sad unutar noteza imam sadržaj nekog drugog noteza, gotovo da niti jedan notez nema ono što treba imati, kad ga se otvori. Nevjerojatno.
Ja ga updateam svaki put kad mi Market javi da ima dostupan update, ali ne koristim nikakav backup na nikakve servere.
Meni nista jos nije nestalo, sve je na svom mjestu, a sto se tice fonta, da, u nazive su sad stavili i datum i vrijeme zadnje izmjene, pa je font naslova malo smanjen, no nikako nije presitno, jos uvijek je prilicno veliko i citljivo ako se mene pita.
Doduse ja imam stariji uredjaj sa nizom rezolucijom ekrana, mozda je i do toga, iako ne bi bas smjelo biti...
Preporucite neku aplikaciju za vremensku prognozu, da mi bude kao widget na home screnu.
Čitam da nema full screen animacije. Po čemu je bolji od HTC-ovog?
dali ima koji program za uređenje kontakta preko kompa jel ovako ću potrošit cijeli dan dok prepravim sve preko mob-a i gledam sad temu ovaj navigon prijatelj mi reko da je super sad neznam kakva su vaša iskustva dali ima neki bolji možda ?
ima li neki jednostavan program u slucaju kradje telefona,da je program zasticen od brisanja ako ga neko ukrade,a da mogu da promenim karticu a da on ne alarmira,npr.neka sifra koju cu samo ja da znam i bez te sifre mob nece da se ukljuci?Probala sam vecinu programa ali ako neko ukrade mob.on moze taj program da obrise i onda nikom nista
A jel postoji kakva aplikacija kao što je za Windows Mobile da onemogući sve pristupne točke od operatera, a da se mob spaja samo na wlan?
Imaš Switch Pro widget.
U njemu možeš podesiti da na widgetu imaš EDGE toggle.
Pa, kada ti zatreba internet operatera- jednostavno stisneš na EDGE toggle i pričekaš pola minute da nađe signal.
Imaš i ostale widgete iste namjene- ali ovaj je meni najbolji :D
Jel ima netko neki dobar glazbeni player?
ja koristim meridian ili tune wiki.tune wiki je dobar zbog zbog prikaza teksta pisme,karaoke šema.
jel zna neko jel se moze instalirati adobe flash player na milestona i kako treba mi taj player hitno
Browser na Androidu 2.1 (Eclair) i starijima ne podržava pluginove, pa samim time ni Flash. Iznimka su HTC-ovi telefoni (Android 2.1) sa Sense UI-om koji imaju podršku za pluginove i dolaze sa Flash Lite-om. Tek u Androidu 2.2 (Froyo) će svi telefoni dobiti pravi Flash 10.1
Tražim neku aplikaciju na kojoj ima equalizer da si mogu bass podešavat, ovaj obični player na Galaxy-u je bezveze, zvuk na in ear sluškama bez ikakvog bassa. Skinuo sam tune wiki i sviđa mi se, ali ni on nema equalizer.
Gdje i da li se moze naci Abduction! World Attack novija verzija igrice za HTC Desire ali da je full a ne ona free sa marketa i naravno da se izbjegne placanje ???
Malo sam se navukao, htio bih dalje da igram a dalji leveli su locked....
Da napomenem negdje u jednom game pack-u sam nasao v1.1.5 neznam da li je to full ili isto free ali u svakom slucaju neda mi je instalirati jer je vjerojatno stara verzija za HTC Desire..
Ima li neko rjesenje....
trebao bi neku aplikaciju za bluetooth prebacivanje da je dobra ne neko smeće i nešto još ako postoji ko penetrate,hvala.
Nakon što sam se razočarao u AK Notepad, skinuo sam desetak različitih i kod većine sam našao nedostatke koji mi nisu odgovarali.
Sad sam počeo koristiti "Note everythink".
Preporučujem Roaming Viewer za Vipnet korisnike, za roaming super stvar
Možeš napisati zašto si se razočarao AK Notepadom?
Meni se čini najjednostavniji program za neke bezveze bilješke...
naravno da sam tražio i našo hrpu njih,al pitam iz vaših osobnih iskustva koji su vam najbolji.
a ovo drugo nešto ko penetrate jel postoji ?
Što ti fali kod Penetratea?
Mislim, kakvu aplikaciju tražiš?
pa nešto u tom stilu da ima za probijat keyeve,ali ne samo kod speedtouch modema nego i kod drugih.
Teško da ćeš naći.
Penetrate ima baze svih rutera koji se mogu "penetrirati" :)
što da se radi kad mybackup ponudi da ima novija verzija na marketu? Ja sam također stavio ovu pro verziju.
Ako ti i pronadje, prije downloada mora autorizirati download tj. placanje, sto naravno nece uspjeti ako aplikaciju nisi stvarno kupio.
Nije se niš' desilo, samo je javio da ta aplikacija ni ne postoji na marketu. Vjerojatno zato jer nemamo pristup app-ovima koji se plaćaju
Čemu služi LauncherPro?
Nisam ga našao na marketu, a i među aplikacijama na georgy-jevom linku nema te aplikacije.
Nemogu pronaći aplikaciju da mi LED flash svijetli kao lampa, na Marketu sam našao samo ove koje zabijele ekran i pojačaju osvjetljenje.
I negdje sam vidio aplikaciju da qwerty tipkovnicu pretvori u (qw) (er) (ty). Znači takav je raspored tipaka, ako me kužite, jer neznam kako da objasnim..
EDIT: i neće mi instalirat Runkeeper :(
kaže da aplikacija nemože biti instalirana na ovaj mobitel.
EDIT 2: Tražim igricu Armageddon Squardon, nemogu ju naći na Marketu, gledao sam na You Tubu, predobra igrica.
LauncherPro služi za personalizaciju home screena i ima jako jako puno dodatnih postavki.
Pogledaj na youtubeu kako to može izgledati.
Ja ga imam u Marketu- ali orobaj ga ti skinuti sa njihove stranice (valjda ćeš moći instalirati).
SwitchPro Widget ti ima opciju za korištenje LED- ice.
A, postoji i gFlash (g za Galaxy). :)
Za tipkovnicu potraži na internetu- mislim da se to zove half qwerty.
Armageddon Squarton imaš u onom mom linku.
Valjda Runkeeper (i vjerojatno još neke aplikacije) zahtijevaju noviju verziju OS- a.
jel zna netko neki program da mi led dioda blinka brze kada imam neodgovoreni poziv?? probao sam missed call ali ne radi mi, ne mijenja boju LED-a niti ubrzava. ima netko neko rjesenje
hvala
inace imam desire.
Nemogu LauncherPro instalirat na Galaxy.
gflash->otvori mi se neka žarulja ali LED flash ne svijetli
Znači trebam neki program da promjenim ovaj Home Screen, i program za promjenu tipkovnice.
Jesi probao sa Blink-om.
Jesi probao Better Keyboard(ne znam jel radi na galaxyu)?
Na marketu su sve skinovi, nemogu naći aplikaciju gdje je.
I gdje je to u SwitchPro Widgetu opcija za upaljivanje LED flasha?
EDIT: Neradi flash, odabrao sam ga, kada stisnem na njega, ništa se ne dešava.. neradi ni preko gflash-a niti preko switchpro widgeta.. a kada slikam normalno radi
Armageddon
Ako ne želiš Sense UI možeš ga ugasit i bit ćeš na stock Androidu.
Better Keyboard
Kada dodaješ widget, u "Position X" izabereš Flashlight.
To si mogao i sam skužiti :p
zeljko- probaj ovako:
Ako neće- instaliraj neki launcher sa Marketa.= Citat =:
Press MENU button.
Press Settings.
Press Applications.
Press Manage Applications.
Wait for the OS to compute application usage.
Scroll down the list until you see HTC Sense and select it to go to the Application Info page.
Press the Clear Defaults button.
Press the HOME button. You will be prompted to select which app to compete the action with. Select Home and chose to make this the default action.
Clearao sam default ali i je dalje sense tu. Što sam napravio sa clear default? Sad mi više nema te opcije, tj. zasivljena je za sense.
Clear default ti onemogući automatsko pokretanje aplikacije.
Kad si stisnuo Home tipku jesi dobio na izbor Home i Sense, trebaš Home odabrat i to označit da se pokreće po defaultu.
Probaj restart mob pa onda opet.
Napravio clear default, stisnuo home tipku i ništa se nije dogodilo, sense je i dalje tu. Onda sam force close za sense, stisnuo home i sense se opet sam opdigao. Ugasio sam mob i ponovio sve osim clear deafault jer mi je ostao siv, međutim sense je i dalje tu. Žilav je ovaj moj sense :)
Napominjem da mi mob nije rootan! Razmižljam ga rootati ako se HTC ne udostoji izbaciti uskoro Froyo a i ovaj Launcher mi se čini dostojnom ako ne i boljom opcijom od Sense.
jel zna ko jel postoji onaj ko mobile MPC šta ima za iphone aplikacija za android
Nemogu ga downloadirat sa Marketa jer se ne prikazuje, a bila mi je fantastična aplikacija i to, ponajprije, zbog čišćenja između ostalog i Favorites-a poziva.
Link
Kako nema? Meni ga uredno nadje na Marketu...
No dobro, ako nema nema... Eto ga ovdje.
šta nitko mi nebi znao reć jel postoji MPC za androida...
evo da ne objašnjavam, video će sve reć
Code:http://www.youtube.com/watch?v=_l0x3RnDxbg
Aplikacije nema jer je nadograđen softver. Ako firmware uređaja ne odgovara spefifikaicji u aplikaciji, ona se na tom uređaju jednostavno ne pojavljuje, što je iritantno i glupo. Slijedeća verzija Androida (Froyo) bi trebala riješiti ovaj kaos u Marketu, barem je tako obećano od strane Gugleta.
instaliro sam,al nije mi nešto bolje je ovaj na iphonu,jel ima možda još kakav ?
Jel postoji kakva aplikacija za webcam preko MSN-a, kao što je bila Mobiola za symbiane?
Postoji li hrvatski jezik za Swype?
"Upao" sam u onu betu, ali ne mogu naći hrvatski (ako ga uopće ima)...
Ima slideIT- ali on mi nekako ne paše.
Swype je prebolestan- ako koristiš engleski ili još ona dva jezika koja ima. Super je točan.
A, može li mi onda netko dati link za onu HTC tipkovnicu?
Imao sam je, ali više ne mogu naći...
Ne znam kako se točno zvala- ali znam da mi je u postavkama pisalo za nju Touch Input (ono gdje se bira tipkovnica).
Nađoh :)
georgy: ova tipkovnica ima naša slova?
Ima, kada držiš sekundu na slovima- tipa sekunda na c i pokaže ti č,ć i još par nekih stranih "varijacija".
Jedino nema đ (znači, imaš č, ć, š i ž).
Ali, možeš javiti developeru ako ti je bitno (na gornjem linku). Ionako je napisao da se jave ljudi da mu pomognu oko toga.
Postoji li kakav "normalan" SMS program koji bi držao razdvojene ulazne i izlazne poruke u zasebnim folderima? Ova postojeća Gmail logika mi nikako ne odgovara.
da li postoji koja tipkovnica, osim slideit,, da kad pocnes tipkati prikazuje hrvatske rijeci?
AFAIK, to nije do tipkovnice nego do rjecnika...
dali postoji neka aplikacija za facebook koja mi javi kada dobim poruku ili notification?
probaj BLOO 1.5
Bloo is definitely the best Facebook App on the market. The one advantage that it has over most the others is that is is natively coded using Facebooks API.
More Info:
Code:
http://fbandroid.wordpress.com/
Download Instructions:
http://www.megaupload.com/?d=3KLQVSK7
Mirror:
http://depositfiles.com/files/rexdtpmxq
dali postoji program koji je u funkcijama te po laganoči korištenja isti kao program hany safe na symbianu.
i da kako skinuti i instalirati programe sa ove stranice jer ne postoje klasični linkovi.
www.androlib.com
Neka aplikacija koja podržava divx/avi formate i titlove za gledanje filmova?
I dajte link za neku stranicu gdje se skidaju filmovi sa smanjenom rezolucijom za mobitele.
S te stranice ne možeš skinuti aplikacije. Možeš samo skenirati barkod i onda sa marketa preko moba skinuti.
Ne znam jel ima za Galaxy, al za Android 2.x ima.
Probaj sa mvideoplayerom, yxplayerom.
Filmovi, na dotsisu imaš filmova, ip-mart možda, nisam siguran, te forumi wrz sadržaja.
probo sam skinuti pa mi vec dva dana govori "We are sorry, but all downloading slots for your country are busy."
naso sam je u marketu
bloo - facebook 1.4.4d ali mi se ne svidja...slicna je ko i ove sto se dobiju na mobu....
ja bi htio nesto slicno sto ima nokia...znaci da se vide najnoviji statusi, da mogu vidjeti dali sam dobio poruku ili neku obavijest
bas me cudi da imaju tako lose apikacije za facebook...bas cudno...
sta mislite o ovome prevodiocu http://www.androidapps.com/t/talk-to-me, jel se ima gdje skinuti i jel podrzava Hrvatski ako ko zna
Realno onako sta mislite koliko su Android aplikacije "slabije" od Iphone aplikacija?
nisu puno,čak baš aplikacije- znači programi su možda i bolji jedino su igrice lošije,bar po meni :)
Ove koje ja koristim su samo po sučelju "slabije".
Apple aplikacije imaju dosta ljepše sučelje.
Ali, meni je bitna funkcionalnost :)
Ima netko Astro File manager zadnju verziju(apk file)?
ES File Explorer je puno bolji od Astro File Managera. Jedna od meni bitnih opcija je što podržava file sharing s Winowsima. Jednostavno sa mobitela se spojite preko wirelessa na komp i radite sa fileovima.
@Željko: a postoji li 2way opcija, znači da se preko PC-a spojim na mob i šaljem na karticu podatke? Nisam uspio ništa podesiti iz ES explorera po tom pitanju.
Ako ne postoji u ES-u, ima li možda neka SMB aplikacija za to?
Pa htio bi preko PC-a iz Network Placesa naći mob i na taj način se upariti s njim te preko PC-a slati/brisati fajlove na mobu. Ovo preko moba je super fora, al mi je nepraktično.
Opcije sam pregledao, pročačkao, ali na kompu pod workgroup-om ne vidim mob i nemam ideju kako bi mu pristupio. Očekivao sam da na mobu podesim neki username i pass pa kad ga nađem u workgroupu onda se uparim - ali toga nema.
Anyway, tako je šljakao SMB na ex Nokiji E71 :)
Evo jedan primjer, probajte i javite rezultate.
ljudi gdje bi skinuo RockPlayer ili neki bolji a ne beta verzije, POMOC
Preporuka za preglednik slika koji mi pokazuje foldere kako su i spremljeni na SD kartici, a ne ovo default govno koje pokazuje All photos.
Također ako neko zna za neki Music player koji radi istu stvar, da u playlistu stavim cijeli folder, a ne da biram po žanrovima, artistima i slične gluposti koje nemam u 90% slučajeva zapisano u file info.
Tnx!
A nešto ovakvo?
To je PC sync software, nešto slično DoubleTwist-u koliko vidim. Pregledao sam im karakteristike, ne spominje se wifi (osim u slučaju aplikacije za Hero/G1).
Anyway, našao sam ono što mi treba, ali iza akronima FTP - SwiFTP
Predobra aplikacija za pristup mobu preko FTP protokola i wifi-a. Brzina je cca 2MB/s dok je mob budan, ali lagano padne kad mob padne u sleep. So far so good :)