Re: Na tuđi račun - nova Tomato tarifa
Ideja ti je odlicna. Ako oni vec mijenjaju uvjete, onda bi bilo najbolje tako potrositi sve kune s racuna.
Sta ne bi bilo najzabavnije da sad Tele2 uvede "castilicu" i time "pokupi" natrag sve one kune koje su zlouporabom "prenesene" Vipnetu i njegovom Tomatu?! :-)
Vjerujem da bi svi korisnici tarife "na tudji racun" promptno "prebacili" lovu na tako nesto.
Zezanciju na stranu, ovo sto radi Tomato je zaista strasno. Osobno koristim tarifu iskljucivo za pozive u roamingu, nikakva zlouporaba i samo odrzavanje racuna "zivim" me kosta 200kn godisnje.
Na tuđi račun ali samo unutar RH
Aha, telefoniranje je zlouporaba. Točnije odlazni pozivi! Par tisuća minuta dolaznih poziva nije bilo zlouporaba - od toga se nisu štitili? A ni sada se ne štite! Ne bi me čudilo da se počnu štititi zabranom i odlaznih unutar RH! Ovakve su spačke od tele2 vidjeli. Podlo, nema šta!
Pa nakon što se potroše kune prebacit broj..
Znam to i ja. Ali onda ćemo donirati te kune na neki br 50kn min. Samo radije bih pomogao nekoga potrebitog negoli vip ili tu firmu sa sat brojem!
Novci će završiti na nečjem računu - i kad propadnu, nisu propali!
Ne mora vip dati te cijele iznose bonusa nego interkonekciju! Vrijeđa me što me prave glupim - skupljaj kune kad te zovu, a kad skupim nemogu potrošiti!? -Ne bih ništa imao protiv da su takva pravila odpočetka!
Zato nek ne idu kune ni meni ni vipu nego u humanitarne svrhe! -Naravno tko želi donirati. Taj tomato mi je bio međunarodni broj - ovako kraj flat tarifa nema taj broj puno smisla... Sutra će mi zabraniti i pozive u RH prema drugim mrežama - ''a ja mogu raskinuti ugovor ako mi ne paše..''!
= Citat =:
Izvorno postao
moba2007
izgleda kao da se ti meni pravdas zasto bi volio da se ti novci doniraju :D kazem, zamisao je izvrsna i podrzavam je 100%, ali sanse da Vip donira te novce je ravna nuli nazalost :(
Ma ništa, samo sam napismeno razmišljao.. ;)
Ne donira vip nego mi!
Ljudi moji, pa ova tarifa se zove "Na tudji racun" !!!! U samom nazivu se vidi da je namjera operatera bila zarada na interkonekciji u zamjenu za uvjete iz "ugovora". I mi smo aktiviranjem te tarife svjesno krenuli u taj "ugovor" koji se ovim drasticno mjenja. Evidentno je koja strana u "ugovoru" je naprasno zakinuta. Tko to moze osporiti?! Kakav crni Hakom?! Koje su nam pravne mogucnosti i u kojem roku moramo reagirati? Jebes ovakav Hakom! Ovo je klasicna pljacka moguca samo u reziji Vipneta u balkanskoj krcmi.
= Citat =:
Izvorno postao
ispravljach
Kako ne razumjes da se novci s bonus računa ne mogu trošiti na to sto ti predlazes?
Koliko ti forumasa treba to napisati da bi naučio?
Moglo se i zvati inozemstvo, sada više neće moći! Ne može se donirati u dobrotvorne svrhe - a možda uvedu sutra da se može... Očito da mijenjaju uvjete kako žele, tako je moj (uzaludni) prijedlog da malo za promjenu učine dobro djelo u ovoj za korisnike štetnoj promjeni! Cilj je osigurati stabilnost mreže, sigurnost korisnika bla bla..nije cilj pljačka, zar ne!? Evo, donirajmo kune s bonus računa! - da, znam da se to trenutno nemože, kako mi je ispravljach ljupko još jednom to ukazao! Hvala.