evo tražio sam i ne mogu naći kod.
našao sam par koji imaju veze sa baterijom ali na nijednom nema reset battery
da li možete pomoći?
i gdje se taj kod točno ukuca?
hvala
Printable View
evo tražio sam i ne mogu naći kod.
našao sam par koji imaju veze sa baterijom ali na nijednom nema reset battery
da li možete pomoći?
i gdje se taj kod točno ukuca?
hvala
Poslao sam ti na PP ali cemo podijelit znanje:
Utipkaj kod za tajni meni : *#8999*TEST#
U meniju imas opciju za Bateriju Status i Resset !!! Ostalo se vec zna kako poslije reseta !!!
sifra za low batery *#56658378# > low batery-> on
#*2286# = Battery #
ma nema veze to s punjenjem jer je baterija na d900 vec sama po sebi dosta slaba..ja dosta razgovaram i eto sad sam novi mob uzeo jer mi je na d900 kad bi dosta telefonirao trajala po 10 sati...
i jesi saznao kaj je bilo sa time?
Pozdrav,:confused:
malo sam cackao uokolo naokolo i nigdje nisam nasao kako da ubacim neki word file na mob ....pa dali netko zna kako se to stavi????
I jos nesto...dal netko zna kako promjeniti tj. dodati nove tonove za poruke , i dal se moze nekako napravit kad se mob otvara da ima neki ton ( to sam vidio na nekim mobitelima)
tnx svima
i jos ako netko zna ...nasao sam tu neki kod za pojacavanje glasnoce na mobu
( *#8999*8378# ) pa sam isao na H/W test pa na Audio settings i tamo nesto pojacavao i sad mi neradi ni zvuk ni diktafon , pa koju opciju trebam pojacati za ton zvona ,a da mi diktafon proradi :( jer sam sve pobrkao :(
(sorry sto sam otvorio novu temu o samsungu d900i al nigdje nepise ovo sto meni treba):beer:
a kako , kad sam ja kupovao mobitel , gledao sam sta sve ima ( nesjecam se stranice) i tamo je bilo i word doc i jos par formata
D900i ti nemože otvoriti Word dokumente. Za razliku od D900 koji može.
Ali zato imaš radio! :)
kupio sam taj mobitel i sada bi kupio karticu da mogu staviti muzike puno ali neznam koju treba kupiti i od koliko veličine i di ima kupiti te kartice pa molim za pomoć:cry:
kartica u njega ti ide microSD sad neznam koliko tebi treba odnosno koliko bi ti bilo dovoljno....giga?
pogledaj cijene ovdje
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=81
http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...rtcit&c=C20107
http://www.optimum-online.hr/shop/in...20Digital'
i da naslov ti nevalja a i podforum
Ono je dobro..nego ti naslov teme ne stima.O D900i se dosta pricalo.Pogledaj ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ighlight=d900i
kupi polovne prek oforuma...jeftinije ćeš proći a i ako misliš da su polovne pa će se pokvariti neće jer nikome još nisam čuo da mu je otišla kartica.
pa giga ti je oko 100kn tako računaj a 2gb cca.200
a jbga :( a dal netko zna kako promjeniti tj. dodati nove tonove za poruke , i dal se moze nekako napravit kad se mob otvara da ima neki ton
malo sam cackao po nekim eng. forumima ...posto neznam bas dobro eng nisam dobro skuzio ...al koliko jesam ... ima neki program Doc Viewer koji pregledava te dokumente... pa me zanima dal se to moze ubaciti u mob i kako
Ako si čačkao okolo mogao si i tu malo čačkat :crazy: Sve ti je na dlano i sva pitanja su odgovorena, malo bolje motri teme ne samo preskakat postove.
Šta se tiče Java aplikacije da postoji ali iskreno aplikacija če ti usporit mob do daske, ionako kod D900 kad otvaraš dokument bio PDF ili EXCEL, očitavnje se dosta sporo.
ockej moze lock ....
tnx svima
:tclosed:
Javlja mi se jedan problem.. danas ujutro nije mi zvonio alarm tj. zvonio je ali ga ja nisam cuo..Razlog tome je sto zvoni jako tiho, kao kada vam pocne zvoniti mob kad vas netko zove onaj tihi dio, i ne presalta se na glasno.. sta da radim tj. kako da to narihtam ako se ikako di moze??
Pogledaj dali je u postavkama zvuka za alarm na tiho ili visoko stupno dizanje tona! Ne vjerujem da je baš do nekog hardware-ske greške!
ali toga u postavkama uopce nema, i sada radi.. neznam kaj je..bit ce da su godine uzele maha star je vec
I kod mene je takav problem, nazalost, kada ugasim i upalim mobitel, tog problema vise nema...
Da li D900 može otvoriti microSD od 4GB?
Nisam 100% ali mislim da nemože
Može ali neku ultra edition karticu 4 gb micro sd. Bilo je već o tome govora na forumu
I mislio sam da ne može... I od 1 GB otvara relativno sporo...
S najnovijim firmware-om d900 otvara bez problema 2gb microSD,a na 4gb teško otvara
Da ne tražim previše po postovima, zanima me da li se može otključati D900 na neki drugi način osim kabeom i box-om?
Ne mislim pri tom na unlock kod operatera...
Hvala ti puno, svaka čast na brzini :))
sutra probam pa javim.....
dali ovo vrijedi i za d900i, zakljucan je na t-mobile?
mislim da ne...
molio bi ako ima netko da mi se javi na pm u vezi popravka samsunga, uglavnom display mi je otisao!
jel display pukao ili je samo folija u pitanju?jer je razlika u visini popravka dupla
a kako da vidim jel samo folija ili cijeli display, po cemu to mogu vidjet?
pa ako ti je lcd puknuo vidiš pukotine po njemu kad je upaljen i kad je ugašan vidiš gdje je puknuo,ili ako ti je bijeli lcd..ako je puknut na driveru onda to ne možeš vidjet dok ga ne rastaviš.a ako je folija u pitanju onda ne bi smjelo bit crta puknuća..ali ako ti je pao ili si ga negdje pritisnuo najvjerojatnije je lcd puknuo
gle, ja kad upalim mob, u dnu ekrana vidim sliku jednim dijelom,kad je ugasen ne vidi se nigdje gdje je puknuo.
nije mi pao nigdje, ni jednom, najgore je to sto ja ne znam kako mi je puknuo, ja sam ga drzao u hlacama u džepu, i kad sam izvadio da vidim koliko je sati vidio sam display takav kakav je, e slikat cu upaljen d900 s novim mobom, pa ces vidjet.
a koliko bi kostalo kad bi samo foliju trebalo mjenjat?
evo slika:
[img=http://img146.imageshack.us/img146/5849/07012008072pa3.th.jpg]
sad sam gledao pod jakim svjetlom i nigdje niti jedne malo crte puknuca nema. stvarno mislim da nije display otisao nego vjerojatno folija.
ovo je slika kad je upaljen. ispod onog kruga se vidi jednim dijelom slika koja mi je kao wallpaper na mobu.
Meni izgleda kao da je LCD bas puknuo,iako ne mogu bas vidjeti jer je slika jako mutna...
ali sta ne bi trebao vidjet napuknuce i kad ugasim mob?
kad ga ugasim, ni male crte puknuce se ne vide.
jel netko zna gdje mogu nabaviti, kupiti zamjenski display?
na slici se slabo vidi,ali one poprečne crte s lijeva na desno mi izgledaju kao puknuće...moraš dat mob pregledat
Temu ću ostavit dok joj ne dodje vrijeme za to! :beer:= Citat =:
neznam obrisat temu pa bi bio zahvalan da vi to ucinite
Pozdrav svima,
molim malu pomoć::dunno:
- Kako na D900i iz T-mobile ubrzati kursor u SMS-u tj. pisanje SMS-a?
- što se još bez flash-anja da podesiti i unaprijediti na navedenom mob-u?
Hvala svima!:beer:
Pozz; No Way !! Samo patch, rekacijsko vrijeme se ne more promijenit putem koda ili slično !!
Samo patchiranje ili editiranje !!
Imam D900 i stavio sam karticu 1GB, radilo je ok, eh kad sam je izvadio i da ponovo stavim nece , mobitel je prepozna pise da je umetnuta, ali kada odem da otvorim Memory Card , javi mi se greska Not Allowed, pa sam onda nekoliko puta gasio mob. izvadio i ponovo stavio karticu pa upalio mob. i uspio sam ucitala mi se kartica.
Ali evo opet problem , opet sam je izvadio i evo sad pokusavam nikako nemoze, samo kad otvorim Memory Card pise not allowed..
Help
Riješeno Master resetom : *2767*3855# = E2P Full Reset
Može moderator :tclosed:
evo da nebih stavljao novi topik da se nastavim na ovaj
stavio sam u d900i karticu od 1gb i prebacio nekoliko pesama na karticu
ali fon mi jednostalno nevidi neke pesme... nemam pojma kako
ako se setite mogucih problema plz postujte
hvala unapred....
Dao mi je kolega D900 koji ima jedan problem. Kad se upali samo se pojavi pocetni display na kojem pise D900 i tako se ta slika pali-gasi, nikako da se pokrene...
kaze da mu se to desilo kad je vratio tvornicke postavke, pa sad neznam sta da radim...
jel ima ko kakvu ideju?
Soft se zakacio, blokada 1000% ziher u firmware, znaci firmware je los ili ne pripadajuć ili neki mod ili firmware je poblesavio :njanja:
Moj savijet: Flashirat mob sa prvom verzijom firmware pa onda sa onom koja ti treba ali po mogućnosti neka bude firmware neoštećen.
Pa i meni isto na D900 ne vidi svaku pesmu..iako su u mp3 formatu...ima tu valjda jos nekih stvari koje pesma mora da ispunjava da bi je telefon video...nije neki odgovor, ali toliko od mene..
decki,smanjite naziv pjesme,pa onda probajte...
kako prebacit sa youtube tj. .flv file na mobitel da mogu gledat?
Hvala
No way, sam firmware ne podržava taj format. Za to bi trebao imati RealPlayer na mobaću a to je nemoguća misija ako bi htio za D900 !!
program se zove YoutubeDownloader . prvo s njim skines flv file , onda ga pretvoris u avi s tim istim programom , i onda s nekim 3rd party programom(recimo Imtoo MPEG Converter pretvara u 20ak formata raznoraznih, relativno je stabilan) u mp4 . nije bas elegantno , al tak se snades.
inace taj program pretvara i direktno iz flv -) mp4 ali iz nekog razloga mobitel to ne zeli pustat , dok mp4 fajlovi radeni s nekim drugim programom rade. modza ce kod tebe bit bolja situacija , makar iskreno sumnjam.
Uzeo sam ovaj telefon nov prije nekih mjesec dana ali u posljednju nekoliko dana primjetio sam vrlo cidan problem.Kada me neko nazove ili jan jega i prekinem vezu dodje du gubitka mreze na telefonu na nekih 3-4 sekunde i mreza se ponovo vrati.Problem nisam primjetio cim sam ga uzeo a koliko primjecujem nema gubitka mreze u stand-by radu mada cesto bude los signal.Ne znam koliko to moze biti povezano sa telefonom ili je ipak do mreze.TRenutno sam izbacio karticu i ubacio u drugi mobitel pa cemo vidjet kako ce on radit.
Moram da kazem da nemam tih problema sa drugim mobitelom konkretno nokia 3510.Nema ba stare nokije su zakon.Znaci moguce je da je softver ili nes drugo.
I kolko kosta otprilike memory card od 1 gb jer sam uzeo od frenda pa neznam kolko da mu dam novaca xD ?
Skini si ovaj program : http://www.shareup.com/downloading-25710.html
i instaliraj ga i video fajlove samo pomocu njega convertiraj iz bilo kojeg video fajla u 3gp fajl i onda taj video prebaci na mobitel i moci ces ga gledat iako kvaliteta nece biti ko avi :)
imao sam u servisu par slucajeva i resavao sam ih softverski,neki put se desava da je i zbog kartice ako je ostecena a mozes probati i sa sifrom za resetovanje eproma *2767*3855#. pozdrav
ima san isti problem i odnesen ga u serviss
da mi pogledaju sta je
jer to je njima mana sa signalom
i pita ga sta je bilo i on meni kaze da je jedan dio softwerski napravio a i da je nesto hardwerski radio
a da probaš prvo sa zamjenom sim kartice,to ne košta puno
Ma vidjet cemo ne smeta to meni zasad puno al ak bas bude gubio signal tokom razgovora eh onda cu ga odnjeti u servis jer imam garanciju.
Možda ima tvoj operater problema s signalom.
Pita susjede koji imaju istog operatera kao i ti, ili pitaj nekog drugog.
pozdrav svima!
može mi netko reći koje drivere za kabal trebam instalirati, nije mi to baš jasno. inače skinuo sam program samsung tool i pokušao sam otključati mobitel ali mi izbaci error- check cable
hvala unaprijed!
Pokusavao sam instalirati igrice na njega, ali nisam uspio...ali poslije toga kada stisnem tipku ok i kada mi ode na internet, mob zblokira i ugasi se...
I nece se spojit s kompom preko usb-a...mog reagira ali na kompu se nis ne dogadja.
Zna tko u cemu je problem?
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=705380&postcount=8 -postupak instalacije za d900i
-a to kad ti se zablokira idi -*#52828378#->OTA Type Setting->Stavi na GPRS OTA
Za USB idi na izbornik->postavke mobitel->USB postavke->Mass storage i otvori ti ga kado mass storage u my computer-u
Eh...fala, sad sve radi...Puno hvala!
Koliko vidim mobitelu se cesto i smanji signal kad ga otvorim na slajd.Ne mislim da nema veze sa mrezom jer sam istu karticu ubacio u Nokiju i radi bez smetnji.Koju verziju softvera treba da imam za ovaj telefon i kako da provjerim koja je kod mene?
ovako imam samsung sgh d900i i kada snimam nešto sa njime i mislim nekome poslati preko MMs-a ne mogu nego mi se ovo pojavljuje i to piše:
Nmoguće
dodaj više
Max:295KB
sada bi molio onoga tko zna ili najbolje tko ima taj mobitel da mi malo obijasni kako mogu nešto snimiti i uspijeti da pošaljem normalno neki vide
pozdrav i obujasnite mi što hitnije
A mislite da moze kartica biti problem oko nekih voltaza?
kad ti nema mreže utipkaj u mobitel *#06# i ako ti izbaci sve nule to ukazuje da si napravio EEPROM Reset,jedini način da ato popraviš je flashiranje s flash kabelom ili ga odnijeti kod nekoga tko se bavi s tim.
E ovako Imam d 900 i svaki dan ga koristim ko mp3 player jer imam karticu na koju stane podosta toga sto znaci svaki dan slusam otprilke 2-3 sata glazbe i sad znam da mi to dosta potrosi bateriju pa me zanima jel moze sa takvim tempom doci do toga da mi se baterija unisti tj.. da drasticno oslabi i da cu u vrlo kratkom roku mobitel morat punit svaki dan ? I jel se sa stalnim punjenjem baterije ako nije totalno prazna unistava baterija ? Pls . napiste mi vasa iskustva i odgovore ...
Možeš isključiti EDGE,traženje edge signala zna trošiti dosta baterijeili dok slušaš muziku stavi mob. u offline mod,smanji svjetlost,isključi bluetooth ako ti je upaljen= Citat =:
You can turn GPRS off by typing *#4777*8665# on your keypad
The GPRS menu will appear, Click on 2 GPRS Attach and select detach.
Nebitno koliko je baterija prazna, prikacim punjac i tel pocne normalno puniti , prikazivajuci punjenje na displeju . Posle 10...20 -ak..... sekundi prijavljuje da je baterija full puna ,sto naravno nije. Ostavim li ga neko duze vreme na punjacu,sasvim normalno napuni bateriju,ali problem je sto proces punjenja prijavljuje samo prvih nekih 10-20 ak.... sekundi i vise ne ,nakon toga prikazuje da je baterija full puna ( mada je i dalje puni) ! Probao sam i sa drugom baterijom, doduse iste oznake BST4389BE i isto se desava ,jedino sa jednom `no name` , na koju sam naisao punio je sasvim ok ,prikazivajuci proces punjenja svo vreme dok je punjenje trajalo ,nekih par sati . Ima li neko bar ideju o cemu se ovde radi ili iskustvo neko sa ovim problemom.
Veliki pozzzzz svima .
Zanima me kako izbrisati slike iz foldera My Photos bez potrebe spajanja na racunar?Koliko vidim ne nudi mi se mogucnost brisanja istih nego samo kopiranja ili pomjeranja na memorijsku karticu.Isto vazi i za slike na mem.kartici.I jos nesto da li postoji mogucnost da telefon sprema kreirane fotke ili videa direktno na mem.karticu.Cesto imam problema sa nedostatkom prostora za spremanje slika pa ih stalno moram pomjerati.
Koliko ja znam meni je to normalno da mi nakon nekih pola sata na punjenu one tri crte stanu i stoje ali se mobitel i dalje puni , nevidim koji bi tu trebao biti problem , mobitel ti se svakako puni i ako ti crtice onak redaju ili ako stoje slobodno ostavi mobitel na punjenju nekih 8-10 sati pa ce ti baterija biti Full , mislim da se nikom na samsungu crtice ne popunjavaju tjekom cjelog procesa punjenja ili sam mozda u kriviu ?! Ili ti mislis da kad crtice prestanu se nadopunjavat da je mobitel pun ?! nije :)
Koliko me siječanje služi pod Postavke=>Network postavke => i tu bi se trebalo biti !!
Napravljene slike ?? Iskreno, malo mi je to ludo pitanje kako izbrisat sličice. Pogledaj malo bolje dali se radi o sličicama koje su došle uz Firmware ili vlastite slike. Jer slike iz Firmware su zaštičene, njih se manualno izbacuje is TFS-a i dobiva veća memorija !!
Ma zelim izbrisati vlastite slike koje sam napravio ovim mobitelom a nemam opciju delete.
Da C brise nisam to znao.Hvala
Kod svakog telefona,dok traje proces punjenja traje i njegovo prikazivanje na displeju. Kada se to zavrsi ,dobijes i obavestenje za to. Naravno ,baterija je pod naponom punjaca i dalje,ali osnovni proces punjenja je zavrsen. Da to nije tako cemu onda indikacija punjenja !!!!! U principu, meni se baterija normalno nastavlja puniti i nakon ,tih 20 sekundi kada se crtice prestaju paliti i gasiti ,ili u off modu kada posle tih 20-ak sekundi prikaze batery full a nije ,no samo je iritirajuce to ,nista vise :)
Pozzzzz
ovisi o bateriji, a tu se samsung definitivno ne moze pohvaliti, imao sam d600 i znam kako je to. ..npr. kad kupim novu nokiju, takvog problema nema barem 4mjeseca..dok kod samsunga mi je tako od prvog dana, a i baterija mu je trajala jedan dan, koristio ga ili ne..pa sad neki kazu da je greska u softwareu ,a neki ne..tko ce ti znati. eto sve sam rekao, a nista nisam rekao :)
a ja sam ubacio karticu od 1 gb u d900 i pita me format da/ne
kad stavim da javi mi greska sta dalje?
triba li koji program?:ontopic:
Što se tiče Samusnga i memorijskih kartica, već je bilo rasprave o tome...naime, buraz mi ima isti problem na D600...sve ovisi od proizvođača kartice do modela Samusnga koji vas zapadne...malo radi, malo ne radi...hebiga, to je Samsung...
formatiraj karticu u čitaču kartica i za sustav formatiranja uzmi fat32,koja je marka kartice ?
pise micro sd 1gb
Izbornik->postavke->postavke mobitela->usb postavke->Mass storage i kartica ti se prikaže kao izmjenjivi disk na kompu i prebacuješ direktno na nju
i ovo sam proba pise da nemoze pristupit
u biti ova kartica je bila u nokiji gdje je i radila (jos ima podataka na njoj) jel to sad nesto mijenja?:confused: :confused: :confused:
Evo ako ti uspijem pomoci kod mene je bio isti problem kad sam istu tu karticu kao ti iz BlackBerry-a prebacio u svoj Mobitel , Pokusaj obrisati sve foldere koje si napravio u njoj na noki-i nakon toga ju jos formatiraj i onda na ovu foru mass storage prebaci neku pjesmu ili neki fajla ali malo smanji naziv i trebalo bi ti radit jer sam ja sebi tako sredio .
a nema vise te nokie
u tome i je stvar ne mogu uc na karticu javlja gresku sve sam zivo proba
Pa dobro koji moze biti razlog zato se to desava.Inace kvalitet signala koji telefon prima je normalan.Cim zavrsim razgovor to se desi.Mislim ak je problem kartica uzet cu novu.