Photos, music, and video clips can be stored in the internal 12MB of memory, or on a Memory Stick Micro card - not included"
žao mi je al morat češ ju kupit ali čuj 1 cgiga ti je 200-250 kuna ovisi gdje kupuješ
Printable View
Photos, music, and video clips can be stored in the internal 12MB of memory, or on a Memory Stick Micro card - not included"
žao mi je al morat češ ju kupit ali čuj 1 cgiga ti je 200-250 kuna ovisi gdje kupuješ
Evo danas kupih s500i, proizveden 07w29 ( znači 29 tjedan), pa ćemo vidjeti. malo sam čitao upute (još je prerano da bih nešto opširnije pisao) da se može podesiti da i glasovnim naredbama primate i odbijate pozive.za tipkovnicu ćemo vidjeti. garancija na uređaj je dvije godine.
:respect:
koliko si dao i kakva je dodatna oprema :D
može neki rewiev :-)
evo par riječi za prve dojmove,
Slide se otvara lagano bez nekih velikih napora ( za usporedbu na N6280 se teže otvara). Tonovi su glasni poprilično,tako da će te ih sigurno čuti. Zvuk je kvalitetan, a i sugovornika čujete vrlo dobro i glasnoća je zadovoljavajuća ( ne morate staviti "prst u uho" da bi čuli onog s kim razgovarate). Kao što je rekao black_hrcak mp3 može za ton poruke. Tonove možete birati iz izbornika za podešavanje zvukova ili direktno iz izbornika gdje ste spremili glazbu- bilo na mem.telefona ili na karticu.
Kad je mob u stand by-u pritiskom na tipkuza pojačavanje zvuka sa lijeve strane pojavi vam se sat na displeju ( za one koji ne vole nositi sat, a ne moraju dizat mob iz stand by-a). Ima T9 Hrvatski, pa ko voli može se poslužit. budilica je zanimljiva, uz odabir vremena alarma nudi još vrijeme ponavljanja, odabir tona, teksta , slike, i meni najdraže kad sve podesite, na displeju vam u donjem lijevom kutu stoji ikona alarma i pokazuje u koliko je sati odabran alarm. Postoji opcija "čarobne riječi" gdje možete snimiti glasovnu naredbu i dodijeliti joj funkciju- npr. javljanje na poziv,odbijanje poziva itd...kontaktima u imeniku može dodavati hrpu stvari -od custom ringtona, slike,svjetlosnog efekta, glasovne naredbe... Zanimljivo je što možete napravit backup kontakata na memory card , te ih možete po potrebi vratit natrag ( ako pohranjujete kontakte na memoriju telefona i on vam završi u servisu-ovo je jako dobra stvar)
Ima i onu famoznu temu kao iz PSP-a (možete vidjeti video na youtube http://www.youtube.com/watch?v=jrhGWw5lIbw)
Uređaj dolazi sa standardno punjačem , originalnim kabelom za spajanje na komp, CD sa SE PC Suite, Disc2phone za prenos i obradu glazbe sa kompa na mob, adobe photoshop album starter edition 3.0 , slušalice HPM-62. Memory kartice nema , no M2 kupite 512 mb ili 1gb za 180-250 kn.
Sam uređaj u slobodnoj prodaji sam platio 1999 kn.
Napomena: Dojmovi su subjektivni. :respect:
Jel zna netko da li se moze spremati slike s fotica direktno na mem. karticu ili mora na mob (12 Mb je 24 slike :( )
super mobitel izgleda!!!!!!!!!
DEfinitivno među ljepsim mobitelima
Zanimljivo, kad preko BT-a šaljem nešto na mob (npr. temu) odmah je sprema na memory card u folder teme! :hm:
Evo i link ak neko želi skinut temu za ovaj phone. ( ako sam fulao thred neka moderator :banme: )
http://themes.modopo.com/most_popula...en&m=56&page=5
Jel tipkovnica još čitava?? ;)
Pitam jer je to jedini razlog zbog kojeg se dvoumim uzeti telefon ili ne!
Kontaktirala sam SE putem mail-a, rekli su da su upoznati s problemom i da će naravno bez ikakvih troškova zamijeniti tipkovnicu ukoliko dođe do pucanja.. hm.. ne znam sad. Imaš još kakvih zapažanja sad kad ga već koji dan koristiš? :) ne mislim direktno na negativno, nego onako nekih detalja koji bi dobro došli?
Pročitala sam da se svjetlosni efekti ne mogu isključiti ni tijekom razgovora pa da jako troše bateriju, koliko ti traje?
koliko sam ja vidio nije preko cijelog ai neka on kaže pošto ima mob...u temi w580 sam napisao novi se isporučuju sa metallic tipkovnicom jer i na w580 je zabilježen slučaj pucanja i na s500/sve bojre...tako da bih ja ipak još malo pričekao niš ne velim al osobno ću mob uzet tek pred božić kad cijena opadne i kad bum ziher da kupujem kvalitetno :D bvez žurbe
Ne, slika nije preko cijelog ekrana, jedino kad ih pregledavaš onda možeš gledat preko cijelog ekrana. Što se tiče svijetla poziva mislim da se ne mogu isključiti. baterija mi evo izdržala 3 dana. Malo poziva,malo poruka, loš signal mreže. Malo rada s BT-om i temama. primjećujem da je zvuk izuzetno glasan (ton zvona na 6), što mi je drago s obzirm da sam za N6280 morao dodatno "pojačavat" tonove zvona da bi se glasnije čuli.
vidio sam da si napisao da se slajd lagano otvaran... dali se klima (ima li lufta)?
Ljudi, kupila sam zeleni prije 4 dana, evo jutros mi je pukla tipka 7. Ne vidi se jako ali ipak... Proizveden je u 29om tjednu. Inače je mobi predivan. Valjda će mi priznati garanciju?
reko sam da će puknut i kasnije jer valjaju samo sa srebrnom tipkovnicom...kopat po netu treba :D i ne samo na s500,
a garanciju će ti priznat
kakve su to gluposti sa tipkovnicama nije mi jasno!?
nevjerojatno da se to sony ericssonu desilo....i na k550 imaju bug....
@vepar čini se da svako malo puca tipkovnica alternativa im je bila neka zamjena s bojom al i dalje isti problem na dalje se s500 proizvodi sa tipkovnicom iu metallic izradi a ne u boji ukratko al i osztali modeli tog tipša imaju problem
pa to je onda stvarno neodgovorno pustiti takav poludovrsen proizvod na trziste.
to bi se mozda moglo i ocekivati od nekog no name proizvodjaca,ali od SE nikako.:bat: :angry: :cry:
da nažalost išli su na sami dizajn i nisu pazili na detalje sigurnosti no mislim da je sad sve u redu imala je i nokia fiasko sa guljenjem boje tako da i nije loše
ma dajte,popustite im malo,vidite da se trude to popraviti i priznaju jamstvo na to :)
slažem se ja i dalje ne odustajem od činjenice da se trude usavršit modele al za razliko od njoke svaki put me iznenade dizajnom modela tako da i ovdje nemam što prigovorit nakon nekog vremena kupim si mob i sretan sam
:D
Evo mene opet, otišla i tipka 5 k vragu!!!! :angry: Inače, problem je i sa bojom spring yellow. Uvjerite se sami...
http://www.sogi.com.tw/forum/article...pic_ID=4665411
pa da kako zelena tako i žuta kako s500 tako i w580...zajeb
Bemti ovo je stvarno big problem sa tom tipkovnico...ljudi bjeste od ovog telefona jer se isto dogodilo mom frendu.
a ****** stalno isto ponavljam...sonyck tto je točno al na neko vrijeme...kasnije će sve u redu bit i btw postoji garancija
jedno je sigurno,ne dolazi u obzir za kupnju.ovakvi su problemi neoprostivi.
nidu neoprostivi,neoprostivi su NEKI mobiteli koje rade Nokia,ipak su oni renomirani proizvođač,bla bla a neki mobitel su im za k
P.S.dosta mi je više vašeg kritiziranja SE-a,opce niste objektivni,rade na tome a za ove s greškom vrijedi garancija!
smirite strasti, ja imam S500i 14 dana i sve je ok. danas sam isprobao zanimljivu stvar- daljinsko upravljanje preko BT-a. možete upravljati prezentacijama, desktopom i WMP vašeg računala, odnosno kod mene notebook IBM sa ugrađenim BT-om. sve kratice su na ekranu moba- zanimljiva sitnica. što se tiče uređaja, volio bih vidjeti koji je to mobitel u cijenovnom rangu besprijekorno napravljen. Svi smo mi subjektivni obzirom koje modele moba koristimo.:respect:
Hm, ovo za upravljanje kompom preko BT-a nije novost, zove se HID i postoji jos od K700 od prije 3 godine (a mozda i ranije).
Sorry na OT.
Jel znate koga tko je promijenio tipke na svom mobu? Jel ima s novima istih problema? :comp: Bez obzira na sve mob je ZAKON!! :crazy:
da ja sam to sa k700 koristio i sa ostatkom kompanije definitivno jaka stvar :D
http://justamp.blogspot.com/search/l...max-results=20
evo neš zanimljivo kao što rekoh...-.-
http://justamp.blogspot.com/2007/08/...-now-also.html
žuti s500 takođe' ima problema...-.-
Eto meni je treći tjedan da ga imam i nema ni najmanjeg traga napuknuća na bilo kojoj tipki.
Bas sam hteo da pitam, iskustva jos nekih vlasnika ;) A da li je neko pitao u radnji gde je kupio, sta se desava u slucaju da se desi da neka tipka pukne? Da li ce oni to popraviti(samo ne znam kako) ili sta ce uraditi??
mislim da ti oni to zamijene jer priznaje garanciju za tipkovnicu
prije kupnje sam zvao servis u zg i rekli su mi da su imali par slučajeva puknuća tipki, no da su ih sve priznali pod garanciju i popravili, tako da se ne morate bojati.
:respect:
Eldar lepo navodi u svom reviewu S500i ;)
= Citat =:
Tu je jedinstvena karakteristika dizajna tastera kod modela s500i – svi tasteri su delići plastike koji su dodati ploči. Tako da ukoliko budete malo grublji pri korišćenju tastature, to može dovesti do pojave pukotina ili odvajanja tastera. Ovaj problem je karakteristika svih uređaja, pa i Sony Ericsson-a s500i i Sony Ericsson-a W580i. Ovaj nedostatak se ne mora nikada pojaviti ali se isto tako može pojaviti i samo nakon nekoliko nedelja korišćenja. Sve zavisi od toga koliko često unosite tekst, kolike su vam ruke, itd. za sada jedino što možemo da vam preporučimo je da u tom slučaju nazovete najbliži servis za zamenu tastature budući da nema drugog izbora. Proizvođač je svestan ovog problema, ali imajući u vidu činjenicu da nije vraćen veliki broj telefona i da proizvođač ovo ne vidi kao problem u proizvodnji ili dizajnu, jedina stvar koju navodi povodom toga je da u pitanju nije masovni nedostatak.
evo ima ga i u constrasted copper boji.... meni je i dalje najljepsi u crnoj...
http://www.sonyericsson.com/images/s..._53_0_4000.png
meni se svidja i ona zelena,ali crna je stvarno najljepsa.
zelen najljepsi fakat nice mob
Pred par dana sam se igrao s njime; prvi mali SE koji me oduševio :)
Ona fora sa vibrom u izborniku je mraq.
Evo mjesec dana prošlo, nema nikakvih problema sa pucanjem i napuknućima...
So far, so good..so what? :)
Evo pet tjedana - i dalje sve u redu (ništa se nije slomilo niti napuknulo). :beer:
Meni u PON stize S500i. NE znam koji je tjedan, al dolazi mi bez garancije... Tako da, ako pocme pucat, bit ce troskova :)
bit će problema :/
eto gu u teletu za 1395kn.. to mu i je realna cijena a ne ono sto je vip stavio 1991kn...
slažem se potpuno :D:D
ali po meni je opcenito dosta pristojna cijena telefona... pogotovo sad ova u tele2
Je, još kad bi bila ta cijena za model u slobodnoj prodaji, ovako...hm...kupit, otključat - problemi-garancija, ali ako Vam to nije prepreka cijena je super!:beer:
koliko sam ja shvatio crni nema problema s tipkovnicom? razmisljam o kupnji, a nitko jos nije nigdje spomenuo crni i puknuce tipkovnice?:jehon: :jehon:
Pa crni je prvi koji je izisao, i taj ima problem :)
ima i žuti tj imao je brzo sređeno
a procitaj citavu temu, uglavnom, navodno pukne radi spajanjem kemijskih spojeva iz određenih boja i plastike! za crni ja nisam nigdje procitao!
Kakav je zvuk na s500 u usporedbi sa samsungom d600 ili SE v600i?
Evo cura koja radi u casinu kod mene ga kupila pred tjedan dana. Guess what - pukla tipka [2abc] :(
haha, pa to je i ocekivano... ******. :)
Ma ček pročitao sam cijelu temu od poečtka do kraja, zagrijan sam za mob jako!!!
Svidjaju mi se light efekti, vibra pri meniju, dizajn, boja, te prelude teme za kojima sam ovisnik jer promijenit temu je skoro kao da promjenis cijeli mob...navodno je baterija ok sto je dosta bitno, kamera 2MPX, nema autofokus (nazalost) a bljeskalicu ionako 1% puta koristim jer na svim mob slike u mraku su loše...
A sad idemo dalje:
- Što je sa ovima sa crnom tipkovnicom (TELE2 Ponuda), napisano je da su prvi izašli ako se ne varam, ali isto tako nigdje nema slika sa napuknutom crnim mobitelom,ali se navodno priznaje garancija za to zar ne?!
- Sad glupa usporedba, ali cijena mu je malo veća od k750 (do danas) pa smatrate li da je bolje preć na S seriju...? (ja sam sad zagrijan pa me strah da se ne zaletim, muči me ovaj bug sa tipkovnicom :( )
- Kolika je garancija u TELE2???
K800 pravi dobre slike u mraku ;)
Dalje, prvo je tastatura pukla na crnom modelu, posle se to desilo i na zutom modelu.Ali oni koji su pijavili to, njihov telefon je poslat nazad u SE fabriku gde je stavljena siva tastatura(kakva je na zutom S500i)
u vipu ima isto crni !!!hebote daš toliku lovu (mislim ne baš toliku) i pukne tipkovnica!jedino kupiti i prvi dan puno tiipkati da pukne pa da ti daju drugi! a nema SE bez nekog sranja! svaki model ima neku boljku!ka npr k700 joystick,k750 poklopac kamere,k800- zna crkuti sw za javu,s 500,tipkovnica! zato sam ja prešao na njoku!
i sta bude ako pukne ta tipka, jel se osjeti razlika u tipkanju ovo ono, jer ako je samo vizualno onda bi mogao cak uzet uredaj.
da, s.e. je definitvno jaci od njoka... njoke su jos ok obicne, al ne daj boze ove sa simbianom , to je sve sporo, uzmes pda, il laptop i igras, a ne simbian, isti drek ko java samo sporo...
s500 vrlo simpatican mob, al ovo s tipkovnicom stvarno iritira... koj ce mi q krhak mob, i ne kuzim ovo zeleni i crni, sta nije to jedan model, crni sa zelenom tipkovnicom i zelenim osvjetljenjem jojsticka? - ovaj je po meni extra lijep, al jebote, zamisli kupim mob iskljucivo jer mi se dopada kombinacija crno-zeleno i posaljem u servis i da mi stave sivu il zutu tipkovnicu?WTF? pa onda mi vise nije to to i kao takvog ga ne bi ni kupovao...
moj frend će ga kupit u tele2 za 500 kn!
pa na pretplatu!!!!čitaj malo.......http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=promocije&sp=mamac
Jel ima netko da mu nisu pukle tipke na S500? Kolko sam skuzio sa gsmarene.com da nakon sto pukne tipka sve normalno funkcionira al izgleda napuknuto.
symbiani su uviek sporiji bila to nokia ili SE.
jasam jedno vrijeme imao onu staru 3650 i uopće nije bila jako usporena stime da
je imala symb s60! dosta ot jer ovo je tema o S500 koji je dizajnerski odlićan ali ima svoju manu!!!
sve bi sa S500 bilo ok da nema tu zajebanu tipkovnicu koja se guli.
da li S500 podrzava mp3 ringtonove?
trebala bi kao i svaki drugi SE.
Koliko vam traje baterija?
potpis na pitanje,i mene zanima jer sam dvjema osobama preporučio mob pa ono
Koja je razlika izmedu njega i W580i? Samo memorija ili jos nesto?
w850i ima radio, shake funkciju, walkman je telefon, i ima fitnes aplikaciju, idu bolje sluske, ide memorijska.
al nije fensi XD
ja cekam dostavu, pa vam javljam koji je moj tjedan proizvodnje :) :) :)
decki ajd bolje pricekati na bolji SE ...dolaze dosta nove modele...ovaj S500i je po meni katastrofa....mob za sminku...tipke uzas ....kamera katastrofa ...mp3 player,da ne pricam.....nema ni memory-karticu snjim,tak da moras skupo kupit M2 kartice....to je low-budget-mob,koji sigurno svoj "fan-club" ima,ali tko ga malo bolje isproba bit ce razrocaran,tak je barem kod mene bilo...
za te pare se puno vise splati jos uvijek k750i uzeti(cak manje platis) i imas puuuuuno bolji SE ....
Nebi se slozio da je mob los.
On je dapace, odlican mob srednje klase.
Kaj mu fali? To kaj nema najbolju kameru? Cist je ok. Ak bas hoces fotic, uzmi k810.
Dosad je SE radio samo zbilja najnaprednije modele, al tako se ne osvaja trziste. Napokon su poceli raditi i tzv fashion modele koji se itekako dobro prodaju.
Mislis da je RAZR tolko prodavan jer je kvalitetan??
Za one koji zele fotic rade super fotice, koji zele mjuzu, super walkman, sad ce i w960 doc koji ima sve u sebi.
A ako oces nesto kompletniji od ovog a da je opet recimo fashion model, uzmi t650 koji dolazi krajem ovog mjeseca.
mislim da je taj w960 pun pogodak iz SE definitivno jedan od najboljih i najijepših Walkmana sa symb i cyberom
ne radi se u toma da se treba 5.MP kameru u njemu ili Walkman 2.0,ili M2 karticu ...ili dobre sluske...ili ili ili......jednostavno sam bio razrocaran kad sam ga imao u funkciji danas....kad ga pogledas;e kazes"opa bato" ...onda malo radis na njemu i onda sam brzo odustao od kupnje...mislim,za one koji hocu mob za tel/SMS ima i bolji SE ....i jednostavno malo "orforiju" koja momentalno za taj mob vlada zaustavit...mislim samo dobro,ko nema puno pare a i u taj mob sve ulozi,da se ne zaje*******.....to je jedino sta hocu stim postic...
kako rekao,bolje K750i mesto S500i ....a svi druge koji ga ipak kupuju...sve srece vam zelim :beer:
pa neki kupuju mobitele radi izgleda a neki radi funkcija... a ovo je stvarno liijep mob i zasto bi onda neko uzeo k750?
ev odoso u tele 1395 kuna dodje... zanima jesu njihovi mobovi kodirani na njihovu mrezu posto su mi 2 frenda uzela kod njih mob i nijedan nije bio kodiran ... ( frendica lg chocolate i k550 frend.. ) pa me zanima...
to je puno meni baterija traje 2 dana maximalno na w950
evo jedne prave boje za prve decke:lmao:
ice purple
http://www.sonyericsson.com/images/s..._53_0_4000.gif
vidio sam da taj ima sivu tipkovnicu... mozda ta ne puca...:ideja:
jel ima on blic ili??
...evo danas sam radio s jednim modelom iz te ponude i nažalost - zaključan je :( ...inače mob je odličan - od dizajna, slidea, boje, ekrana...jedino je meni u klincu - malo je spor, vjerojatno zbog flash menija, a kamera kod mene ne igra ulogu tako da je izostavljam (a i lošija je)...da imam novaca - odmah bi ga kupio :D ...