meni je gotovo za 2 min(uploadanje i customiziranje FS-a)
EDIT: sa xs++ v1.02
ja i moj frend radili sve s uputama i nece.pretvorimo s gslide-om ali mislimo da je problem u tome sto on ima k750 R1DB001 a mi imamo w800i R1BC002 i onda ga flashamo i kad radimo customization na kraju izbaci error cannot break main k750 R1DB001 i nemos upalit mob dali mora bit R1DB001 i od w800i?a kad ne napravimo taj custom na kraju ono emea2 i to onda se mob upali i sve super a kad radimo dodje do kraja cust i izbaci taj cannot break main bla bla ...oce smetat sta sto nema cust. jel ovak koliko smo vidili sve stima...al opet je to meni nesigurnoi malo mi to smrdi da nece valjat jel svi kazu da im hoce customization a nama nece??
njegov je vodafon red i koristimo 1.0 ++.pise cannot break mainfirmare i nece se upaliti
e jel imas ti msn??
speedy slusaj.izvadim karticu stavim bat skopcam ga na xs++ i sad jel flasham prvo main pa fs ili obadva zajedno?ja sam dobio u .pdf doc sa slikama da oba zajedno i onda taj customization?aj ak imas msn aj se javi da ne dosadujem?
kak da ga prebacim u redddddddddddddddddddd?e da i zas mi usb na kompu tj xs nece ga prepoznat neg se mob upali i na kompu mi izbaci ono da je kao problem occured with hardvvare
odi tu na forum i pise nesto fleshanje i modanje k75o bl bla za pocetnike i na prvoj stranici skini pdf doc pa vidi?pa jel sad fs ponovo ili main ponovo,cimas me??
na se-nse imas novu verziju xs++ v1.02
kako da prebacim brown u red?i jel nakraju povo main ili ponovo fs?cimas me?
koji su to usb flash driveri??odakle mi?jel kad konvertiram fw jel moram i za main i za fs staviti to brown-291 sta vec??ili samo za fs?
u ovom paketu imas usb flash drivere,convertirani soft(brown)...
EDIT:link ne radi ,uploadat cu sutra ponovno
aj napravi msn adresu pa ces mi poslat..ok?btw ak bude nes sredio os mu uploadat org main i fs od mog?i aj mi reci ak ocu nazad od k750 vratit sta napraviti?
jel treba ka ga flashash sa orididi mainom i fs od k750 i customize napraviti isto ko kad u w800 prebacivas ili samo flashash bez customize?oce mi se maknut one t mobile ikone?i koliko je sigurno da ce uspjet to sve zato jer je moj brown?mislim oce ga htjet xs++ fashat ?
ajmi u onaj pack sto ces mi poslat stavi od w800i fs i main najnoviji ja cu pretvoriti u gslidu samo ono maknem u brown?i stavi mi orig od k750 najnoviji ,stavi mi usb flash drivere najnovije i stavi mi one zuza 2007 drivere za cam ili koji su vec najbolji i objasnit ces mi jos nest na msn.si napravio adresu??e dat cu od mog frenda msn njemu ces sve to poslat na msn on ima adsl kod mene ga jos nema.ok?aj stavi na pvt moj, msn adresu svoju!e da kak ces znat koji ces mi fs i main poslat od k750 kad neznam koji je na mom zab sam a meni komp tj xs nece prepoznat mob jel mi trebaju ti usb flash driveri??i Ajd pozuri i uploadaj ga brzo frend zivi daleko a hocu to veceras opaliti.molim tepozz
evo ljudi, ovdje vam je fs i custom: http://rapidshare.com/files/11208771...ustom.rar.html
a link za main imate ovdje u temi, samo potražite....
speedy aj ti to meni sve bubni u paket jedan i drivere za cam i main i fs od w800i i origigi od k750 i usb drivere.daj ljudi pa zas mi komp nece prepoznat mob upali ga i pise dolje new hardware detected i ona ga upali (xs++ ga ne prepozna) i onda izbaci a problem occured with instalin your hard. it might not working properly.instaliro sam nove usb drivere i opet nece?speedy pomazi!!!ili neko
kak me to nervira sad bi radio a nemogu...nece xs++ da ga prepozna i onda se mob upali a dolje desno u onom zutom oblacicu izbaci a problem occured with instaling your hard. it might not working properly.kako sam poludio...
pa trebas imat instaliran usb flash driver http://rapidshare.com/files/16252870/USBFlash.zip.html
kad raspakiras arhivu upres desni klik na ggsemc i upres Install.onda restartaj komp i onda ti nece onaj sh*t dole pisat nego ce ti prepoznat mob:thumbup:
pa mi javi ak ti bude radilo
NECE OPET...mislim da cu ja odustat od mog kompa i otic do frenda njemu sve radi meni nece btw kak da stavim slike da vidite?e da ak nes sje.... kad budem stavljo od w800 i ocu vratiti stari soft od k750i jel samo flasham main ili ko i kad normalno stavljam od w8oo main pa fs pa custom pa opet main kao sto se radi kad stavljas od w800??
aj nek mi neko kaze di se u xs++ v1.2 stavljaju driveri 8.45 od camere i jel neko moze uploadat one zuza 2007.dali se menu ikone mogu s njim ubacivat s xs++?ili nek napise kak se sve to radi u faru?trebaju mi cam driveri ,display driveri video driveri i kak se stavljalju u xs++ ili faru frend zna far radit!thanks unaprijed.sry sto sam dosadan
jos nesto zasto kad napravim ono main pa fs pa custom zasto onda opet mora main?
eeeeeee da da se pohvalim stavio sam w800i u k750 i je... je fora
i ubacio sam camera drivere ali nis se promjenilo nije bar mislim
aj nek mi neko kaze di se u xs++ v1.2 stavljaju driveri 8.45 od camere i jel neko moze uploadat one zuza 2007.dali se menu ikone mogu s njim ubacivat s xs++?ili nek napise kak se sve to radi u faru?trebaju mi cam driveri ,display driveri video driveri i kak se stavljalju u xs++ ili faru frend zna far radit!thanks unaprijed.sry sto sam dosadan!I molim odgovor nemojte se svadjati zbog mene kome smeta sto sam pitao nek ode s foruma.
evo ovako da skratimo svu pricu ovak sam ja cuo: ak hocete da vam mobi ima one vodafone ili t mobile ikone flashajte samo main bit ce sve od w800 al ak ga nes sje... vratite stari soft i oni u t mobu ili vipu nece skuzit al ak ocete debrand i sve novo onda opalite main fs pa cust i opet main i voila..gotova stvar!!ja cu samo main za pocetak da vidim kak ide
a kasnije peglam i ostatak
al samo jedno pitanje ?ak je main od w800 koji cu stavit npr r1bc002 emea_1 a na mom k750 fs neki drugi ?jel se mob nece malo zje*** mislim ocu mu smetat ak main i fs nisu isti?e da ak flasham samo main oce mi se sta obrisat na mobu?
trebalo bi ti sve raditi !mene samo zanima ovo ako je main koji ja hocu stavi R1BC002 u mobu mi je fs i main NAPRIMJER R1DB001 hoce smetat sto je main onaj a fs ovaj??to me zanima ??hoce li jedan drugog zaj**** ili moram na mob stavit isti od w800 koa sto mi je na k750??ili to nema veze koji je fs a koji main?
znaci ja mogu stavit r1bc002 od w800 main iako mi je fs od k750 r1db002?
pa moj je frend prebacio (vorker) i njemu sve radi zato ti kazem...
al ja cu samo main stavit od w800 fs ce mi ostat stari od k750 jel njega necu flashat...znaci samo ak hocu stavljat ono full main pa fs pa cust pa main onda moraju main i fs biti isti?ovak ovaj od w800 moze biti jedan od k750 drugi?:fried:
kuzis sta ocu reci ???
fw se sastoji od maina i fs jel tako?ak ja stavim npr main od w800 koji je npr (lupam) r1bc002 a moj main i fs su npr r1db002 jel mu nece smetat main koji je r1bcoo2 i fs koji je r1dboo2?kuzis nisu isti posto se fs ne flasha on ostaje stari?ja sam mislio da treba ak ti je k750 r1db002 da i main od w800 koji oces staviti mora bit taj ili nema veze sto main od w800 i stari fs koji ostaje jer se ne flasha,od mog k750 nisu isti?
e moj mob je brown i pise da je u njemu R1DA003!!jel ima neko taj da mi uploada tak da ak ga flasham i sj**** da mogu taj vratit nazad ili moze i R1BC002 ak nes use***?
evo ovak skinio sam main R1BC002 provuko ga korz gslide opalim flash u xs++ maina i stane jednostavno i stoji na 1/291 flasfblock i dop***** mi cekat ja ga prekinem taj flash i upalim mob radi normalno!probo sam 100 puta i nece stane na 1/291 i ni makac??sta da radim?
pa s kojim si ti flashao xs-om??covjece poludio sam !!
da al ja mislim da xs ne podrzava brownove???a xs ++ podrzava ali nece
kako se pretvara iz brown u red?
pa bilo je samo su rekli da se moze pretvoriti ali kako???????????
nemoreš,samo servisni kasbeli to rade i unlockeri,strpise malo!
evo ja sam ga prodavao tu na forumu sa ostalim kablovima za otključavanje ostalih marki mobova za 500 kn!
moze li mi neko pomoci da mi objasni zasto moj k750i nece da salje mms? sastavim poruku on je kao posalje a u stvari je premesti u outbox i tamo stoji.kad primim mms on ulazi na internet da bi ga otvorio ali onda kaze conetcion failed.sta da radim?
Možda nemaš dobro podešen gprs i/ili mms postavke!
evo ovako da vam se pohvalim kako NISAM uspio NISTA na svom Hebenom t-mobile k750i napraviti jel je brown i ni jedan program ga nemoze srediti svi stanu na 1/291 ili ak ocu u far na 1/5 i kurzschlus...al skuzio sam kako cu ha srediti..mjenjat cu se za svoj da mi neko da od vodafona k750 ili cu uzet svoj dat jos milju kuna ili vise i uzet k800...:klap: :headbang: motherfuc*** t-moibile natrpali ga svim i svacim nemos mu nista..:rifle:
od jednog tipa,inače kablovi su samo oko 500 kn i više a onaj dongle da ne pričamo!
da t-mobajl je stavio novu "brown" zastitu
e a ako mislim stavljati samo main od w800 dali su šanse da flesh uspije nešto veče. imam ga iz t mobila i mislim da je brown:dunno:
ev ovak ak imas t-mobajl to je s***** iako konvertiras ti main u brown,stane na 1/291 i slikaj se ja sam probo na 3 kompa sa konvertranim mainom u brown i ni na jednom nije htjelo..ili mjenjaj za vipov ili ak ti je drag nosi kod unlockera sam neces nist napravit ak nije vip...
moze se sa servisnim kabelom za par minuta,samo treba flashat erom sa red erom-om
pa ako poznas nekog ko ima servisni kabel...
EDIT:ako zajebes erom mozes ga skroz sjebat
bolje to sam nedirati...sigurno je sigurno...bzvz bacit mob ak nes nisi siguran ili neznas
Zašto je taj T Mobile toliko s*****. od operatera. mora nam i ono malo nade pokvarit.
ali vidiš ja sam mob kupio u jednoj trgovini "hallo shop" (speedy možda zna gdje je to u garešnici) pa možda postoji mogučnost da im mob tam stoji duže vremena. Jel to nije neka velka trgovina. a unlockera u ovoj rupčagi gdje živim ne mogu nači.
neznam jel speedy zna možd kojeg iz daruvara-garešnice-kutine:Puke:
e kad si u centru kod fontane sam se spustiš niz one stepenice tamo gdje ti je madona. i samo pičis ravno zadnja poslovnica ljevo
jel ima ko od vas fs za hrvatsku????mislim mjenjao sam fs i sada mi je kao operator amerika i nema signala.....pa mi treba fs za w300i R9A036 cid 49 red...molim vas da mi pošaljete ili aploudate.....vjekoslav.filic1@vk.t-com.hr
a zašto si si uopče i flesho mob
ako imaš nekoga u njemačkoj...
Cruiser / USB Smart / Davinci 5 in 1 USB data cable
a mislim da i dostava poštom nije preskupa
blizzard i loklar, dosta prepucavanje. obojica pripazite ne postanje
dal se može fleshat K750 CID36 RED u W800? koji bi main i fs trebalo koristiti?
evo uspješno obavljeno pomoču promjene CDA i updatea preko SEUS-a
a kak to a da nemoras u xs-u ili faru?? ja imam brown mob i niko i vu ne prebacuje u red (seljaci)!!
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3996
OffTopic - sad si u profilu napisi "k750 mozda ipak bude w800"
speedy nece opet bit to je samo za redove i to cid 36 a moj je brown i to 49:(:dunno:
kakva je situacija sa cid17? navodno se taj ne da flešat na W800 soft? :dunno:
CID 29: K500, K700, S700, S710, V800, Z500, Z1010
CID 36: D750, J300, K300, K600, K608, K700, K750, W550, W800, Z520, Z525, Z800
CID 37: K608, Z520
CID 49: K310, K510, K608, K600, K610, K618, K750, K790, K800, V600, V630, W300, W600, W700, W710, W800, W810, W830, W850, W880, W900, W950, Z300, Z520, Z530, Z550, Z610, Z710
CID 50: K320
CID 51: K610, K790, K800, V630, W830, W850, W710, W880, Z610, Z710
http://www.topsony.com/forum/cmps_index.php?page=cid_es
s cim si provjeravao cid
frend koji se tim bavi mi ja pročito cid17 (mislim SE-tools). Inače se radi o K750i . onda je zvao još nekog lika i onda su zaključili da to neide. jebga. tak sam imo K600i-cid 39, pa je isto bilo zajebancije.:jehon:
ja mislim da cid 17 ne moze bit na k750 a sumnjam da je postojao ikad
ha , šta ću ja sad. odnijet ću mu ponovo da provjeri. al mislim da nema šta, kad sam i ja na monitoru vidio broj 17.
a sta oni prije modeli t610 i drugu nisu imali cid??
moje duboke isprike, gospodo:japan: :japan: . ne znam di smo budale gledali i kaj smo radili:beer: . CID36 je:lmao: XS++ sam koristio.
ne krivo tvoj k750 je CID 17.ha,ha!!sala decki