ako iko ima ikone backstreet rotarory menu nek molim vas da neku stranicu s koje cu ga skinit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
ako iko ima ikone backstreet rotarory menu nek molim vas da neku stranicu s koje cu ga skinit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa idi na www.topsony.com i tamo idi pod downloads i onda menu icons i od tamo ih skini!
cesto mi u far manageru kad udem u fs dugo ucitava i kad ude sa onim svim folderima bude i prazni folder card
http://img457.imageshack.us/my.php?i...6132916pc0.jpg
zan li itko zasto???
da li je itko ovo uspješno napravio i na brown modelima?
digao bi si svog na w800, pa ako rukne joystick ili tak nest lako se vrati garancija
ljudi, dal kod uploadanja ikona ima kakve veze njihovih polozaj. na mojem k750, na br 3 su mi datoteke, na 4 gl i video, na 6 kamera itd. kod svih primjera na netu vidim da je drugacije. na 3 je zabava, na 4 je kamera, na 7 su datoteke itd. pa, zanima me dal to ima veze, dal mozda trebam nesto mjenjati ili ne?
zna li iko moze li se preko fara ili nekog drugog programa dekodirat k750???
nemože samo unlock tool!
jel mozda ima datoteka u kojoj pise koliko sam poslao sms-a tako da mogu izmjeniti kao da sam poslao npr. 10 000 poruka?????????????'
http://img139.imageshack.us/img139/9051/far6pn6.jpg
Pustite to kako se pojavljuje, samo budite sigurni da ste izabrali FLASH BABE ssw image i pritisnite FLASH!
Upozoravajući pop-up će se pojaviti:
http://img165.imageshack.us/img165/5797/far7wr5.jpg
Stisnite YES da potvrdite i koju sekundu kasnije će te vidjeti ovo:
http://img165.imageshack.us/img165/4350/far8eu7.jpg
Onda stisine Close, ugasite FAR, iskopčajte mobitel, izvadite bateriju i poslije 20 sekundi ju stavite ponovo nazad!
Sada upalite mobitel i imate modani CID 49 mobitel!
meni kad ga otvorim nema ono memory u flashu prazno bude i neznam sta da radim s tim
jel moze neko detaljno opisat kak se to radi i sta sve treba radit i treba li onaj phone xs
u njemu sam flashirao datoteke i imam ono rest i ssfp il kak vec i nemogu kopirat stavim kopirat ali nepokazuje nis ono sto pise
a kad stisnem da udem u flash pokaze se ovo
http://img47.imageshack.us/img47/3937/aaaaaaaaac7.jpg
pa onda ovo
http://img47.imageshack.us/img47/6492/aaaaaru8.jpg
i nemos nis kopirat kopiram ali nepokazuje ono poslije copy sto dolazi ono flash
i sad nemogu upalit mob neradi
mob
cid 49
color red
phone k750
operator vfe_3
firmware R1CA021
ima tko originalni camera driver od w800/k750 r1bc002?
Nakon editiranja svega što želite, morate izgasiti CSFSLoader, samo stišćite .. dok vas ne pita da li želite izaći i sitinite YES!
Izgasite FAR i iskopčajte mobitel!
di je taj csfs loader
di da ga ugasim
imam ja, evo tu je= Citat =:
ima tko originalni camera driver od w800/k750 r1bc002?
ak da debrandiram
sta je seus
sam sto je problem neznam koji firmware da skinem
aha service pise mi nema dostupne nadogradnje vec imate najnoviji softver
aj ak ima neko ko zna evo moj msn pa nek mi se javi
vorker@net.hr
ima 4 maina skinio sam eu neki za moj
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
skinio sam ovo i sad ga flashira u phone xsu
15 min
e blizard hvala uspio sam jedva u picku materinu preko phone xsa
flasirao ali kad stisnem meni nes mi pise corupted il tak nes i da mozda necu moci uci u meni ali stisnem ok i ude
i sorry admini zbog ovolikih poruka zaredom
ljudi, dajte razumijte da nemreta flashat samo main, hvala bogu da vam nekaj neće raditi mob tj. imat će dosta bugova...morate flashnut i fs i napraviti customization......
evo ovak ja sam pocetnik imam k750i od t-koma i zanima me jel se moze konvertirat moj mob u w800i i koliko je to sigurno?? hvala:klap: sry za neznanje
@ Xulos jel se moze moj mob prebacit u w800i ako je cid 49???
malo okolo procitaj...
dogodilo mi se s mobom.ubacio sam acustic driver "no hissing" i sve je par dana super radilo ali kad sam povecao ekvalizer do kraja mobitel je poceo pustati zvuk ttttttttttttttttttttttttttttttttttt.i sad mi uzasno ima tog "hissinga" pistavog suma kad pustam pjesme!!!probao sam ubacit drivere svih vrsta ali pistanje je uzasno!!!moze li se ikako rjesit i jel mi je ostecen zvucnik???
ubacio sam acustic driver "no hissing" i sve je par dana super radilo ali kad sam povecao ekvalizer do kraja mobitel je poceo pustati zvuk ttttttttttttttttttttttttttttttttttt.i sad mi uzasno ima tog "hissinga" pistavog suma kad pustam pjesme!!!probao sam ubacit drivere svih vrsta ali pistanje je uzasno!!!moze li se ikako rjesit i jel mi je ostecen zvucnik???
__znas li mozda ti slivano zasto je ovo??__
kao prvo ja nisam budala nego samo lijepo pitam.a da znam sigurno vas nebih pitao.ako netko ima vremena samo nek mi napise tj. odgovori samo sam to trazio dali se to moze napraviti
moze se pretvorit u w800,100% sam siguran da mob ne mozes sj****,sve se moze popravit,ako ne diras gdfs,eprom,eeprom nemas sta sj****,phone xs ne moze sj**** mob zato jer on moze samo flashat main,fs,finalizirat mob,= Citat =:
evo ovak ja sam pocetnik imam k750i od t-koma i zanima me jel se moze konvertirat moj mob u w800i i koliko je to sigurno?? hvala sry za neznanje
@xulos
TopSony je popizdio i sad se download bilo cega mora platit,ako se odlucis za flashanje reci pa cu ti upload-at na FileFactory sve sta ti treba za flashanje:thumbup:
w800_firmware (FS trebas "provuc" kroz GSlide ako ga zelis stavit na k750)
aj meni ce frend sutra doc on je sredio svoj sony pa ti ja kazem koji je cid i jel red ili brown?i koja je razlika u tom coloru?i aj mi stavis onda firm i soft od w88 na taj File ili kak vec da ga skinem.i ak nes sjebemo os mi stavit od mog k 750 soft i firm ?thanks
Btw jel ima ko pretvoren k750i u w800i? i jel ime kakve veze ak je moj k750 od t koma:spin:
svi skoro na ovom forumu imaju pretvoren u w800!
ako nest sj**** reci pa cu ti stavit link na k750 origigi soft
ja imam pretvoren k750i u w800i ,to sto je tvoj od t-coma nema veze
razlika u boji je da brown moras prvo pretvorit u red da bi mogo bilo sta nabrijavat,ili flashat s xs++ v1.02 koji ima podrsku za brown mobove al FW s kojim ga flashas isto mora biti brown
w800_r1bc002_cid49_FW
ej samo da vas pitam gledo sam u xs++ i mob mi je brown..kak se prebacuje u red??thanks...:klap: e jel mi moszete staviti za frenda main i fs od w800i ali R1DB001 ,NE R1BC002!!!! zato jel on ima na k750 R1DB001 pa mu treba isit takav al od w800i.
evo javio mi frend uspio je uopce netreba ono customization napravit samo flashanje!moze li mi neko objasniti zasto kad radimo customization nece se upaliti a kad ga ne napravimo radi sve super tj kao w800i.Kad radimo cust izbaci da nemoze kao cannot break main i pise error a kad bez cust upali se i sve radi?ubacimo main u prvi prozor flasha i fs u drugi naj stisnemo flash sve se to zavrsi onda ga iskopcamo kako pise stavimo na cust ono emea2 i oi dodje do kraja i nece ga zavrsiti tj zavrsi ali ga ne finalizira..e da jos nes vidio sam da neki u phone xs u onaj prozor di ide main file stavljaju neki file .ssw tak nesto ko sto je na prvoj stranici prikazano?kuzite?i jel se mora raditi u faru nako svega u xsu?
nemoraš više u faru raditi,far ti je još jedna opcija pomoću koje možeš flashati mob i po meni bolja i brža!
Gdje da skinem DaVinci s kojim mogu provjerit koji mi je CID ? (W800)
ovdje
:thumbup:
Imam problem, ništa se ne događa kad kaže da stavim kabel i držim c. Probao sam i "DavinciFlasher" i "DVTupdate".
aj s silva objasni kak se radi u faru ak kazes da je brze i lakse?moj je brown tak da neznam dal moze u faru?aj objasni?daj ljudi pa zas mi komp nece prepoznat mob upali ga i pise dolje new hardware detected i ona ga upali (xs++ ga ne prepozna) i onda izbaci a problem occured with instalin your hard. it might not working properly.instaliro sam nove usb drivere i opet nece?aj nek neko da link s najnovijim usb flash driverima mozda ovi koje sam stavio nisu najnoviji??pomozitee
Pozrdav svima.
Ja sam isprobavao ove software i mogu vam reci da su super.
Medjutim, postoji jedna stvar kod kod FarManager-a i K510i, a to je nemogucnost otvaranja FLASH particije nakon ucitavanja IMAGE-a ili ti SSW fajla u PHONEXS-u. Verovatno postoji mogucnost da se UNMOUNT-ira pomocu PHONEXS-a. Ako neko zna neku soluciju neka pise ili pita na djbocko@yahoo.com.
Takodje me interesuje koji FIRMWARE za K510i je sa hrvatskim ili srpskim jezikom i T9:
R4CH003:spin: , R4DE001:spin: , R4DF001:spin: , R4EA031:spin: ili R4EC001:spin: .
weeeeeeeeeeee
napokon mi ban isteko
e u faru je bas lagano radit nemos bit jednostavnije
mos lijevom rukom radit
:spin: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin:
pa da prvi drugi put neznas i kasnije znaqs napamet i lagano je i pregledno
Ja sam si sje*** kameru kad sam tek poceo raditi sa moddiranjem jer sam ubacio krivi driver i nije mi htjela raditi dok nisam nasao odgovarajuci...
Isto tako sam ubacio driver za zvuk u nadi za dobivanjem boljih performansi(jacine zvuka i baseva) i mob mi se resetirao svaki dan po par puta...
Tako da ne stavljajte svakakve drivere u mob, samo one provjerene...
imaš li možda wildbabe od k750i/w800 driver za kameru od r1bc002 softa,svuda po netu je r1ca021 a nema za ovaj!
ja neznam raditi u faru ..vorker ce me nauciti u sub..btw trebaju nam oni 8.54 driveri i oni zuza driveri jel to ovisi o onom r1bcoo2 i tome ili je svejedno?'
ma svejedno ti je,bilo je to sve na topsony ali sada se plaća,probaj na forum nse potražiti!
zuza2007
.
mozda sam i prekasno najavio da ovaj postupak sa farom i modanjem cid 49 telefona nije moguc sa brandiranim vodafonima tj. treba ih debrandirat
emoras debrandirat mom frendu (vorkeru)koji je opet dobio ban njemu je uspjelo radio je sve to a imao je vodafone nije morao debrandirat
Ljudi
Ako neko moze izvuci hr.t9 i sr.t9 iz mobitela bio bih mu zahvalan kraja zivota. Ja sam slucajno moje s°°°°.
Pozdrav.:kiss:
evo ovak skinio sam main R1BC002 provuko ga korz gslide opalim flash u xs++ maina i stane jednostavno i stoji na 1/291 flasfblock i dop***** mi cekat ja ga prekinem taj flash i upalim mob radi normalno!probo sam 100 puta i nece stane na 1/291 i ni makac??sta da radim?dali koji drugi xs podrzava brown mobove ili se mora prebaciti u red??daj pomozite !
kako se pretvara iz brown u red??????????????????
kako se pretvara cid36 u cid49
ne frend ima w800 cid 36 red i imao cust hong kong i sad vidi kad ubacim sve i to nekako jedva pise mi neka konfiguraciska pogreska da se obratim nekom neznam tocno sad i nece i nece neznam vise sta bi radio probali smo i stavit novi i vratit stari i nece mucim se vec 5 sati s ti popi.... sam aj jerl neko zna da mi se javi na pvt ili nek napise tu neznam vise sta cu na rubu sam zivaca
i da jos pise kad ga flasham sa fs flasning faild returnvalue 0xba
uspiooooooooooooo vorker
pravi je majstor najbolji je
evo ovako da vam se pohvalim kako NISAM uspio NISTA na svom Hebenom t-mobile k750i napraviti jel je brown i ni jedan program ga nemoze srediti svi stanu na 1/291 ili ak ocu u far na 1/5 i kurzschlus...al skuzio sam kako cu ha srediti..mjenjat cu se za svoj da mi neko da od vodafona k750 ili cu uzet svoj dat jos milju kuna ili vise i uzet k800...:klap: :headbang: motherfuc*** t-moibile natrpali ga svim i svacim nemos mu nista..:rifle:
gama de malo procitaj po forumu....kasnis jedno 5 dana..
a da prestaneš duplat postove?
a da ti prestanes okolo se pravit pametan ak te niko nis nije pitao?
Ljudi
hoce li neko uploadovati taj hr.t9 i sr.t9 za SONYERICSSON K510i.
Hvala Vam.
Ajme, mislim da ces ti ovdje jako lako i jako brzo zaraditi ban sa ovakvim stavom.
Inace se slazem sa S.Silvom, gumb EDIT je tu da se koristi, a ne da ima 5 postova jedan za drugim od istog korisnika koji se svi nadovezuju jedan na drugi.
Osim toga, zar stvarno mislis da tu netko smije nesto napisati samo ako ga se nesto pita? Come on...
@ xulos
pa covjek ti je dobro rekao da prestanes duplat postove!! (meni se to zna slucajno dogodit ali ti na dva threada stavis isti post!!)jer kad duplas postove moderatori imaju posla pa ih spajaju jedne u druge pa tako lako mozes zaradit ban a pogotovo s takim ponasanjem jer je mene imatic upozorio da cu drugi put dobit ban zato jer sam nesto reko o tebi ako se sijecas
pa ako pomaze ja cu se ispricat jel sam slucajno stavio dva ista jer imam obicni net i sve mi je usporeno...a ja sam to skuzio da sam ostavio dva nemora mi on reci da sam ih dvaput stavio..
Izlazite iz okvira teme.
Hoce li neko uploadovati taj hr.t9 i sr.t9 za SONYERICSSON K510i.
Poz.
pa zar nema na netu??
Evo precice za jezike: FS\tpa\preset\system\language
Moze t9 sa bilo kog SonyEricsson-a.
Hvala.
ima li tko patch za w800 r1bc002 ignore_closed_latch_w800_r1bc002.vkp da ignorira zatvoreni poklopac objektiva????downloado sam patch sa one ruske stranice ali patch ne funkcionira
Hvala SPEEDY ali ja sam trazio Hrvatski i srpski T9. Inace odgovara ovaj Espanol. Uploaduj mi PLEASE.
@ speedy_220
imas li onaj patch koji sam gore spomenuo?
imam,evo i link
nisam
probaj ovaj (isto taj patch za kameru al novija verzija)
w800_R1BC002_ignore_closed_latchv2.1.vkp contains error(s) at line 7 near ne radi!!!!i jos sta radi onaj patch w800_R1BC002_delete_images_ir-port.vkp i w800_R1BC002_menu_on_button_xxx.vkp??
i ima li patch koji mice onu poruku pess * and then unlock ali tocno tu poruku??
Super SPEEDY.
Samo sto meni treba SR.T9 i HR.T9 , a ne ovo sto si uploadovao.
Na netu se ne moze naci.
daj valjda neko zna odgovorit na ono moje gore pitanje!