ali najvjerojatnije neće, jer nemaju potrebu.
Printable View
ali najvjerojatnije neće, jer nemaju potrebu.
ovako, imam pitanje... kod frendice sam formatirao disk i sad moram naravno sve nanovo instalirati... pošto je ona na optimi, a nisam još imao iskustva s njima, imao sam određenih problema kod instalacije modema... konkretno, radi se o Netopia modemu (nije wireless). kada ubacim cd, odaberem "install via ethernet" jer je tako i spojeno i pratim sve korake i sigurno je sve dobro uštekano jer je tako i radilo pol sata ranije dok još nisam formatirao disk. napišem i username i password i kad je instalacija na kraju, on sam provjerava neke stvari i sve bude ok dok ne dođe do GATEWAY-a i to provjerava i provjerava i provjerava i nikako da provjeri... čekali smo jedno 5 minuta i ništa.... u čemu bi mogao bit problem?
puno ti hvala, bum skoknuo do nje (a mogo bi i na nju, jelte) pa ću javit jel uspjelo.
ispostavilo se da taj njihov cd baš i nije pouzdan (rekla mi njihova tehnička podrška), kao da na slabijim kompovima (a ovaj je 800Mhz) zna zaštekat pri kraju instalacije, što se meni i dešavalo... pa sam ja samo napravio one postavke TCP/IP Protokolu i napravio ručno connection bez instalacije modema i sve funkcionira...
E imam pitanje. Dobio sam OptiDSL prije 4 dana i dobio sam onaj Telsey modem i radi mi u router modu. I sad, ja sam promijenio lozinku na optiminim stranicama i zanima me jel ja trebam sad u modem ponovno unosit lozinku pošto mi radi u routing modu?
Opet su mene preskočili :cry:= Citat =:
Trenutno 25%-tna pokrivenost Hrvatske - 420.000 kućanstava!
Optima Telekom, drugi fiksni telekomunikacijski operator u Republici Hrvatskoj, trenutno je aktivirao 122 pristupna mjesta, tzv. kolokacije, čime je povećao tržišni potencijal na 420.000 kućanstava širom Hrvatske. Od tog broja, 113 kolokacija je u modelu raspetljane lokalne petlje, dok ih je 9 neovisnih uglavnom u naseljima u novogradnji. Naime, da bi operator ponudio svoju kompletnu uslugu u određenom gradu ili četvrti, u svoj sustav mora povezati kolokaciju na koje se spajaju korisnici tog određenog područja.
Osim postojećih, u ovom trenutku, ugovoreno je i 120 novih kolokacija koje će do kraja prvog kvartala 2008. omogućiti izbor telefonije i širokopojasnog pristupa Internetu za dodatnih 245.000 kućanstava. To znači da će Optima Telekom, već početkom travnja 2008. aktivirati 242 kolokacije i povećati tržišni potencijal na više od 675.000 hrvatskih kućanstava.
Niti jedno od novih 122 pristupnih mjesta nije u Karlovcu. Ostaje mi čekati travanj, ako ga dočekam :evil:
evo samo kratko pitanje,koliko bi ovo došlo:
Flat rate,8 mbps ili 16 mbps?
OptiDSL 6144/640 kbps - 208,00 kn
flat - 50 kn
ukupno 258 kn. koliko vidim, 6144 je najveca brzina
[QUOTE=hrc777;730328]Opet su mene preskočili :cry:
Niti jedno od novih 122 pristupnih mjesta nije u Karlovcu. Ostaje mi čekati travanj, ako ga dočekam :evil:[/QUO
Ima negdje popis tih novih pristupnih mjesta?
dajte mi recite, koja je najjeftinija kombinacija? najmanja brzina, najmanje podataka, plus plaćanje t-com ako se mora plaćat, kolko bi to sve skupa izašlo mjesečno?
Planiran pric na optimu i zanima me nekoliko stvari:
Kolka je cijena prikljucka?
Moran li u njih uzet i telefon i adsl ili mogu samo adsl?
Moze li njihov dsl na moj se555 router ili moran kupovat kod njih?
Kolko bi me misecno kostalo ovo:
Flat i 2 mb? Ako triba i telefon kolko bi njega mora jos placat?
fala
cijena priključka ti je 549 kn, s time da ga možeš dobiti za kunu, uz ugovor na 24mj.
moraš imati i telefon, da bi koristio optidsl
ruter dobijaš uz potpis ugovora, a uz to, t-com routeri su annex b, dok optima koristi annex a modeme.
179kn (61 pretplata i tarifni paket opti fix+68kn 2mbita+50kn flat)
Kolko je potrebno čekati za uključivanje OptiDSL usluge i prijenos broja? Rekli ovi u SZK da treba 30-38 dana :jehon: Treba mi nečiji primjer iz prakse, u ovo ne želim vjerovati.
I da potvrdim sljedeće: Da li je telefon uvijek 61kn neovisno o tarifi?
(eventualno se neke tarife još dodatno naplaćuju mjesečno tipa OptiFix..)
Ovo za OptiFix sam vidio i mislim da ću tu tarifu na kraju i uzeti.
Jednu sitnicu sam zaboravio pitat u T-Com SZK-u:U svakom slučaju mi ne gine mjesec dana apstinirati, jel tako? :)
- Kolko prođe vremena nakon potpisivanja prekida adsl usluge i ukidanja korisničkog imena do konačnog isključenja adsl usluge? Pretpostavljam da će to biti vrlo brzo.
- Traži se podmirenje svih neplaćenih računa prije isključenja usluge - što će biti sa računom za tekući mjesec, da li ga plaćam na licu mjesta ili ću ga dobiti sljedeći mj. i platiti kao i svaki drugi račun?
što se tiče zatvaranja adsl accounta, imaš dvije opcije. da ga zatvoriš na licu mjesta, odnosno da je ugašen istog dana, ili imaš opciju da ti ostane aktivan do prvog u mjesecu...narednom, jel...
račun za tekući mjesec ti stiže normalno na naplatu u onom iznosu za koje vrijeme si ga ga koristio, i tek kad se zabilježi da je on plaćen, tebi se sve to zatvara službeno do kraja...
ako uzimaš optimu i dsl, optifix ti je svakako najpovoljnija opcija, ne plaćaš dodatnu naknadu, a ima definitivno najniže cijene telefoniranja...
za 179kn ->telefon(100 min)+2mibt+flat
Ja sam raskinuo sa t-comom preko onog ugovora sto sam ga poslao optimi.I onda su mi face iz t-coma poslali racun za dsl za iduca 2 mjeseca, a objasnjenje im je bilo da nisam odjavio korisnicko ime kod njih.
Nisam nista placao, nego sam im napisao reklamaciju i za divno cudo nakon par tjedana, stigla je isprika od t-coma za ta dva racuna.
Optimu sam cekao 4 tjedna od dana kad su primili moj zahtjev.
Dakle, ako želim flat dsl (2Mbit/s) i telefon najjeftiniji je IskonDUO 170kn vs 179kn kod Optime?
A uz trajni nalog Iskon daje 10% popusta pa je to 153kn, kraću ugovornu obvezu (18 umjesto 24 mj), te jeftiniju jednokratnu naknadu (450 vs 549kn) bez ugovorne obveze.
Tko je povoljniji?
Ma uzmi optimu, ona ti je provjereno dobra a nema veze sa t-comom! Kao sto Ojpi kaze, predugo su nas terorizirali!
Ne ljubim ugovore na 24 mjeseca, a šta se tiče napuštanja T-coma moja odluka neće biti "politička" nego izrazito racionalna. Jednom sam se veselio dolasku alternativnog operatera pa iako je značajno unaprijedio telekom tržište ništa ne daje besplatno.
Da nude ugovor na 12 mj. sigurno bih uzeo Optimu iako je možda i ovako uzmem, jer imaju raznovrsnu ponudu.
E ovak!Malo mi je mutav račun došo u prva dva mjeseca korištenja!Ja sam pito kolko ću imati Flat kao novi korosnik oni rekli jedan ja ok. i uzeo sam OPTI Fix radi više besplatnih minuta.I sad meni dođe račun i ko prvo na računu je OPTI Min a ne Fix tarifa i već mi obadva mjeseca piše za promet Flat MAX i cijena 36 kn sad neznam jel znam da Flat MAX dođe 50 kn a meni računaju 36 kn a ja bi ga trebo imat samo prvi mj. a oni meni obadva stavili flat pa sad neznam šta mi je ovaj mjesec i čudna mi je cijena od 36 kn za Flat MAX.
Planira li Optima svoj IPTV?
dobar dan Ojpi i ekipa , vidim da se dosta kuziš u stanje na tržištu medju operaterima , moze li mala pomoc pri odluci Metronet ili Optima , u globalu uzeo bih flat i razlika u cijeni 20,30,40 kuna mi ne igra preveliku ulogu , bitna mi je kvalitetna usluga , jer su iskustva i savjeti oko oba service providera RAZLICITA .
Znaci kvaliteta prije svega i da odje.... T-scum .
unaprijed hvala
Evo pritužbe. Bio samdo sada na OptimaDSL na tarifi 2 Giga i brzina od 1 Mbit. Preko korisnički stranica krajem prošlog mjeseca izabrao sam prebacivanje na Flat s 1 Mbit, a oni to nisu napravili tako da mi dalje tarifa stoji Osnovna u koracima od 2 Giga. Što da napravim? Očigledno im korisničke stranice ne funkcioniraju najbolje!!!
Evo danas je 11. svibnja i dalje i nisu promijenili paket. Mislim da neće uopće ovaj mjesec. Možda više ni ne mogu kad mjesec krene kalendarski, ali to neće da mi kažu preko telefona. Lakše im je da ih zoveš 100 puta i da ti lažu i obećavaju,nego da ti kažu da nešto ne mogu napraviti. Promjena tarife ADSL-a preko korisničkih stranica naprosto ne funkcionira. Morati ću krajem mjeseca zvati ih i na vrijeme tražit da mi promjene tarifu. Ne da mi se još jedan mjesec biti na Osnovnom paketu, kad je Flat toliko povoljan!
posto sam saznao da carnet duo ne mogu imati(moje podrucje nije pokriveno) gledao sam po internetu i najprihvatljiviji adsl mi se cini ovaj od optime...flat=50kn,1024mb/s=33 kn......e sad me zanima kome cu placati pretplatu od 60kn t-shitu ili optimi...sada sam na dial-up-u i ovo mi je prvi prelazak na adsl pa bih vas molio za pomoc
Ako pređeš na optidsl sve plaćaš optimi i sve dolazi na jednom računu.
znaci sada kada bih uzeo ovaj paket(flat+1MB)sve skupa mjesecno bi me doslo 150kn-naravno tu je ukljucena i pretplata
ma sve mi je isto kome cu placat pretplatu od 61 kn samo da ne placam oba dvojici ali to se VALJDA ne moze desit...
Sve je već rečeno:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14387
OptiDSL uslugu plaćaš samo Optimi (tel+net+promet) ali prije toga moraš prebaciti telefonski priključak sa T-coma na Optimu (sve piše na Optiminim stranicama). Procedura prelaska traje određeno vrijeme, a i o tome se pričalo u navedenoj temi.
skuzio sam sve....samo ko zna kad ce mi biti dostupan na njihovim stranicama pise u roku od 3 mjeseca....a stvarno mi hitno treba
u t-coma je 90 kn skuplje i mislim da se ne isplati iako brzo dobijem adsl optima je Puno jeftinija...pa cu malo pricekat pa cemo vidjet...jel optima provjerava promet tj. jeli mogu skidati torrente
a pricekat cu jos ta 2 mjeseca....a sta ima od ostalih npr.metronet,iskon ali da su dostupni unutar 3 mjeseca...ima li sta povoljno kao ovaj optimin paket flat+1mb+pretplata=149kn
ma citam ovo sve i ne vjerujem da ce mi biti dostupan za 3 mjeseca stoga cu podnijet zahtjev t comu za 1gb+2mb=99kn a sta cu nijedan drugi oprater mi nije dostupan sao t-com....
Ja sam se skroz prebacio na Optimu. Znači telefon, flat internet 2mb/s 115 kn mjesečno.
hm.. nisi li preskočio pretplatu? to je isto dio troška....
ima jedna zgodna tablica na forumu pceksperta gdje su usporedno popisani svi operateri s cijenama koja se redovito updatea, pa ću stavit link da se ne šire dezinformacije ovdje o ukupnim cijenama pristupa internetu: Usporedna tablica cijena ADSL-a
Stigao je OptiDSL u Karlovac. Usluga je trenutno dostupna u gradskim četvrtima Drežnik, Gaza i Zvijezda.
Ja imam jedno pitanje u vezi računa...
Imam ADSL Traffic 25 GB i počeo sam ga koristiti sredinom prošlog mjeseca. Potrošio sam nekih 24GB a na računu mi je došlo ovako:
Broj korištenja: 2
Iznos bez popusta: 33,32
PDV 7,33
Ukupno za ovo razdoblje: 40,65kn
A razdoblje piše da je od 01.08. do 31.08. Sad mene tu muči odakle cifra od 40kn, zar nije 70kn? Ili su oni meni računali samo ove dane od kada sam ja počeo koristiti njihov promet (a opet nisu naznačili da je od tog datuma, nego od 01.) iako sam ja iskoristio gotovo čitav paket. I što im znači onaj broj korištenja 2?
Ojpi je glavni obavjestajac, na koji god forum uletim on je vec izvjestio o ovom poklonu iz optime! Brz si care :D
Ugodno je procitat na korisnickim stranicama:
Tip usluge: FlatRATE 5120/512
sve je to lijepo , ali za nas koji imamo 1024/256 kbps ...figa :angry:
3072/384 kbps mi netreba jer ne skidam toliko i nije mi potrebno
da su 1 digli na 2 to bi mi bilo taman ... a ovako:thumbdown
ali su išli za tim očito da se mi sa 1 prebacimo na 3
zanima me, od onih koji su full prešli na Optimu, koliko im je trebalo da rješe prelazak? ja sam ispunio online zahtjev, sad čekam papire da stignu kući na potpisivanje, pa me zanima iskustveno koliko im treba
Papire ćeš dobiti za (u najboljem slučaju) tjedan dana, a nebi se čudio da se oduži na dva do tri tjedna (slučaj jednog kolege). Ja sam čekao otprilike 10ak dana.
Kad pošalješ papire optimi, u međuvremenu odjavi t-com dsl i što sve trebaš odjaviti, te plati sve račune do tekućeg mjeseca jer kad optima dobije te papire onda t-comu šalju zahtjev za prijenos priključka, a t-com ga može odbiti ako im npr. nije sjela uplata tvojih računa ili zbog neke druge gluposti. Od tvog slanja do t-comovog odgovora nebi smjelo proći više od tjedan dana.
T-com u pravilu odgovara optimi u roku 5 dana. Kad optima zaprimi potvrdan odgovor, potrebno je još 5-7 dana da njihov majstor dođe kod tebe doma i instalira ti opremu.
Ovo su uglavnom moja iskustva kroz koja sam dvapput prošao jer plaćeni računi nisu na vrijeme sjeli t-comu na račun te su me prvi put odbili zbog čega sam opet slao zahtjev itd itd... Al rekao bi da je 20 dana neki minimum minimuma potreban za ovaj zahvat.
a majke im... računi su svi podmireni, a rješit ću i ove za listopad čim dođu da ne ne bi radi toga štopali, jer očito im ne treba neki osobit razlog da spriječe prelazak. nadam se da će nekako do 11. mjeseca biti rješeno, ali vidjet ćemo
Mislin da netriba on odjavljivat t-com adsl! Bitna stvar je da je isteka ugovor sa t-comon jer je meni odbijalo 2 put raskinit ugovor, jer san mislija da ranije zavrsava ugovor.Nakon sta je stvarno isteka ponovno san posla zahtjev i javljeno mi je iz optime da su u t-comu prihvatili i da cekam da mi pribacu telefon.
Da, jedina stvar je sta ce ti se mozda dogovdit da ces u istom mjesecu kad ti dode optima, morat platit i racun t-coma i optima dsl-a, pa bi bilo dobro odjavit, al nekome treba dsl svaki dan i za posal i slicno pa se moze dogodit da budes 10-20 dana bez interneta. Onda je tu dobri stari carnet... :banme:
Evo još jedna zanimljiva priča iz Optime:
Zovem ja u Optimu, sluzbu za korisnike i cisto informativno idem pitat o mom slucaju, da mi se brzina povecala tek nesto malo,50-70 kb veca pri downloadu, a sluzbeno se povecala sa 3072/512 kbps na 5120/512 kbps.(moja pretpostavka prije ovog poziva je bila da je moj problem u udaljenoj centrali a mozda i u slabijim telefonskim instalacijama..)
I lik odmah kaze, da je vjerojatno do udaljenosti od centrale ili do telefonskih kablova... Ja ga zamolim da mi pogleda preko racunala da nisu mozda oni ogranicili brzinu kod njih jer sam u pocetku imao malih problema sa optimom pa su mi oni gore dirali po brzini ogranicavali je i tako...
I on nesto 5 min petlja po racunalu, resetira mi dsl i kaze provaj sada, trebalo bi biti nesto bolje. Ja na download test, kad ono sada brzina oko 5500/600, a do sada bila oko 3000/600... Sa microsoftovih stranica skida po 650 kbs...
Eto, ugodno se iznenadia, izglead da i nisam bas tako udaljen od centrale :D ...
E to ni ja neznam 100%, meni su savjetovali da odjavim. A uz t-com adsl savjetovali su mi da odjavim i korisničko ime (znači dvije stvari). Navodno korisničko ime ne trebaš odjavljivati ako koristiš start paket prometa jer ako taj promet ne koristiš cijeli mjesec onda ga nećeš ni platiti. Makar, da danas opet moram napraviti ovaj prijenos priključka, odjavio bi sve, strpio se 20ak dana i bok.
Ovaj račun će mu svakako doći i bit će, naravno, umanjen za one dane u kojima si odjavio usluge i koristio optimu.
E sad je meni nesto palo na pamet!
Dobro su oni tebe savjetovali! Kad Optima to sreduje ona te odjavi sluzbeno sa t-comovog adsl-a, al korisnicko ime ostaje prijavljeno. Moras ga sam otic u t-com odjavit. Ja ga nisam odma odjavia pa mi je iduci mjesec stigao racun za t-com adsl, otprilike 10.2. mi je dosao racun za prvi mjesec. I onda zovem sluzbu za korisnike, a oni mi kazu da mi je to zato sta nisan odjavia korisnicko ime, i da ce mi doc i za drugi mjesec ista stvar jer je vec poceo taj mjesec! A ja ni sekunde nisan bia na t-comovom adsl-u. I naravno, odbia san platit, otisa u t-com pisat zalbu, oni je iduci mjesec usvojili i mogu rec da mi je to jedino pozitivno iskustvo sa t-comom u godinu dana koristenja adsl-a, usvajanje te žalbe... :D
@revo triba odjavit korisnicko ime, to Optima ne radi, ako to ne napravi doc ce mu racun od t-coma iako ga cili misec nije koristia niti sekunde! I onda kad skuzis sta je, vec je obracunat i tekuci misec jer ga oni obracunaju odma na pocetku miseca bez obzira spaj se ti ili ne!
riječ je o pretplati za ADSL i ona ne zahtjeva spajanje da bi bila obračunata, kao što je slučaj sa prometom.
Da, u pravu si.
Ljudi zanimalo bi me koje su vase brzine optima blasta?
Evo ja sad testirao i vrhunac je 715 kb/s. Nisam mjerio sa nikavim testovima nego sam sa stranice od t-coma skidao one fileove. Aj provaje i vi pa stavite ovdje rezultate.
Evo stranica za fileove od t-coma http://www.t-com.hr/privatni/kzona/p...brzinetest.asp
inovator, morat ću te malo razočarati, ali kod online prijeve nekada može potrajati dok ne stignu papiri.
ali, mogu ti ja pomoći oko toga (pm)
a što se tiče odjavljivanja, ako se koristi bilo šta drugo osim start paketa, treba dodatno napraviti odjavu, jer se te-kom pravi mutav po tom pitanju...
Evo brzina se još malo povečala
http://www.speedtest.net/result/342398098.png
uvijek je kod njih malo veća brzina...naravno, pod uvjetom da su ti vodovi ok...
edit:
http://i34.tinypic.com/1pdw1y.jpg
eto i dokaza...
Ovako imam ovaj wireless router od Optime... Onaj EDIMAX.. I dobio sam i USB wireless adapter za stolno računalo.. Inače na laptopu je veza odlična gdje god se nalazio u kući.. A na računalu sa tim USB adapterom veza je očajna iako je udaljenost jedna soba i jedan zid..
I tako taj USB adapter ne koristim nego sam povezao lan-kablom router i računalo..
Naravno još je uvijek žica za adsl koja ide od dnevne sobe do hodnika i to me jako živcira.. Da li postoje neko rješenje da se riješim te žice i da mi bude stolno računalo bežično??? Nekakv bolji adapter koji daje istu vezu kao i na laptopu??? ??? ??? :comp:
najbolje rješenje ti je u tom slučaju PCI wireless kartica
...ovako...
Sad sam na t-comU i imam onaj start paket... (99 kn)
jel bi bilo dobro preć na tu "optimu", puno je jeftinija...
---
i za taj promet koliko koštaju te brzine...
čuo sam da se može skinit 2.5 GB jel to start i jel ima FLAL neograničeni, odnosno pošto je FLAT? ...
Gdje je problem?
http://www.optima.hr/za-po-doma/internet/optidsl
Što predstavljaju CRC, FEC i HEC ?
Brzina u ruteru mi je bila ograničena na 2 Mbps i tada su mi ti CRC, FEC i HEC bili 0/0.
Tražio sam da mi povećaju brzinu na 12 Mbps kako bih dobio veču brzinu kad aktiviram OPTIMA BLAST i sada mi ti parametri više nisu 0/0, već su to neki poprilično veliki brojevi.
http://slike.hr/slika/optima10th.gif
http://slike.hr/slika/optima20th.gif
da ne pametujem, reći ću ti ukratko, to ti je korekcija greški, odnosno u ovom slučaju povećana tolerancija na greške pri DSL komunikaciji
Samo da se pohvalim optima blast sad leeeetiiiiiiiiiiiiii :respect:
http://www.speedtest.net/result/365315256.png
Da li je za 1Mbps vezu normalan download od 95-100Kb/sec ili bi se trebao nazvati Optimu da vide što tu šteka?
činejnično stanje je da oprima u većini slučajeva daje nešto malo veću brzinu od one nazivne, no opet..to ne mora uvijek biti slučaj. ovih 95-100kb ti je otprilike neka normala (s obzirom na stanje naših vodova)...
ono što možeš napraviti je evenutalno probati nazvati szk i reći da imaš 1mbit vezu ali da ti radi na manje, tipa 512kbps ili tako nešto. ako ti budu mijenjali portove, probaj testirati na speedtest.net da vidiš kako se ponaša koji port. ako ti daju neki veći port moguće je da imaš i veću brzinu, samo nemoj to spominjati :)
Drugi problem:
Nalazim se 5 metara zračne linije od Optimine centrale, u potpunosti je Optimina infrastruktura a nemogu aktivirati Optima Blast. Kad kliknem na aktivaciju ovo mi napiše:
* Došlo je do greške u propagaciji parametra prema pozadinskim servisima
* Uslugu trenutno nije moguće koristiti na Vašoj lokaciji
Zašto????
jednostavno....to sto je centrala ti 5 m od tebe nista ne znaci.....linija ti ide preko t coma....koja se onda spaja na optimu....poanta je da ti je vjerovatno jos neko uz tebe ili na parici....taj ti krade promet(ne u smuslu da te potkrada,nego i on uzima dio propusta linije)...moze biti i netko tko gleda maxtv....pretpostavljam da si na brzni 1024...ali ako ti odes na neku vecu i dalje ces imati 1024...to nije kriva optima nego t-com....
Već drugi ili treći dan mi se neće logirati na https://um.optinet.hr/login.php niti provjeriti poštu - javlja slijedeće: Prijava nije uspjela jer su Vaše ime ili lozinka pogrešno uneseni.
A kad se spajam na Korisničke stranice - tamo se uredno spoji sa tim istim podacima... Jel samo ja imam ovaj problem ili?
Znam, tu mi je samo drugačiji nastavak, imam ono @optinet na korisničkom imenu kod podataka za mail. Ali radilo je sve normalno do prije 2-3 dana, od tada nikako. Primjetio sam to prije dva-tri dana i nije radilo ujutro, a poslijepodne jest i nisam više ni obraćao pažnju na to. I eto danas cijeli dan mi ne radi to. Imam u toolbaru u FF-u naređeno da mi provjerava poštu sa 2-3 mail acc-a, a radilo je 100% prije, ništa nisam mijenjao.
Evo i ja se prebacivam s t-comovog max adsl-a na opti dsl...narucio sam prije 20 dana trebalo bi stici ovih dana....
Naplatili su mi ono prvo "besplatno" korištenja Optima Blasta :angry:
Ali mi nisu naplatili jedan paket prometa :njanja:
Sustav im je stvarno u banani :notooth:
Imam vec par dana problema sa brzinom na optiminom trafficu,download mi je uglavnom 20-30 kb/s_nekda ode i na 100_ali sa obzirom na brzinu od 2 Mbps preslabo je to.,
Ima netko da mu traffic na radi kako treba i koga sada zvati,Optimu ili T-com?Mozda oboje:hrv:
Za brzinu ti je odgovoran T-Com...zato i plačaš onih 79kn za brzinu...stoga lijepo zovi njih pa ih pitaj u čemu je problem...
Da li netko od korisnika Optima ADSL-a ima problem pristupa određenim web-stranicama? Ja npr. danas ne mogu pristupiti stranici www.warez-bb.org
Molim vas javite mi kako je kod vas stanje, znam da t-com korinnoci nemaju problem pristupa ovoj stranici!