Ajmoooooo!!!!!! :hrv:
:)
Printable View
Ajmoooooo!!!!!! :hrv:
:)
Hvala Mario. :)
uf....
herc bu me strefil..
Gledam Izeta i umirem, lik je majke mi car...
Pusti Izeta....
Hrvatska igra.... :)
Luna- nemoj pred svadbu ;D
Ma neka igra, samo ću pogledat rezultat i to je to.
Nemam živaca gledat utakmicu preko RTL-a i stalno slušat glupu reklamu "Svaki dan... bla bla...Bio Aktiv LGG" Znam već napamet...
hehe, georgy, umjesto da cuvam zivce za klanje sa starcima oko svadbe, ja ih gubim na rukomet ;D
ljudi moji, mi smo ocito zadnja govna za citav svijet.. sikanirani uvijek i svugdje..
ovo vise nije normalno.. na svakom, ali bas svakom vecem nastupu imamo ovakvo sudjenje..
Pojeo kokice, grizem lamperiju :notooth:
Weee! :termit: :p
Aj briši sad
Bemti, ja reko u školi "Espagna će pokositi naše..."
I službeno sam švorc. :angry:
10 razlike..
ajme, ubili smo ih..
suci, svijete.. UP YOURS!!
Ma, ništa novo...
Glavno da smo pobijedili (ili, kako je Šola stalno govorio, razbili ih).
Jesu malo s LGG- om pretjerali, ali sad su barem malo bolji što se ponavljanja akcija tiče. (a, rap_boy- imaš onu stranicu koju je Mario dao)
Ali definitivno mi je najbolja akcija kada je Vori digao dvojicu i onda se spustio i zabio ;D
Ma, super je. :)
Suci su zasluzili da ih se dobro izvuce za usi,jer su jako prozirno podjebavali nase igrace... Ostalo je super... :hrv: Ja sam pojeo i kokice i lamperiju... Sta cu sutra jest...???
http://atdhe.net/live-tv-2451.html - bio je taj link, sad nema ništa tamo
Ne znam šta je s njim. :D
Gledo filmiće na Youtubeu, krepo od smijeha, idem spavat....
Noć...
gledam inšpektora Kalahana i njegov pištolj
Asus F3M... P***a mu materina... CD s driverima,a 80% njih nekompatibilno... od dva popdne pa do sad (uz neke pauze) Mrš! Laku noć! :zzz:
došao s posla . . .
strgan (nažalost od posla, a ne od cuge :D ) . . .
sad na spavanje, sutra ako uspijem skupiti snagu u teretanu . . .
ali to je jedno veliko ako . . .
laku noć . . . :wave:
Jutro :wave:
Ošišao se (mislim, nisam sam- mati me ošišala) i super mi je.
Sad plaćam račune i "chillam". :)
Đorđe,šta nisi u školi a? :)
Ja pokiso ko idiot,i mokar sam ko mokar idiot,al kad tako sef oce... :kgj:
Imam popodne ovaj tjedan.
Nažalost...
Smuchac- hint: kišobran ;D
Bolje je nakisnut,jer onda odes doma po suhi outfit :) Skontat ces kad se zaposlis... :)
Aha, male tajne velikih majstora :D
Morgen...
Ahaha, doo dee doo dee doo...
Idem u skul....
Pozz...
I ja...
:wave:
Pozdrav svima...
Napravio i posatao tutorial.
sad odo jest... :)
najeo se ko mali prasac, sad odmaram uz tangerinu . . . ;)
ne znam zašto, ali u zadnje vrijeme je pijem u enormnim količinama . . . :D
zalutao kod mene u dvorište ooogroman ,prekrasan pas. nije me pustio u dvorište, prepala se ko p. popela se na ogradu :)
Došao iz škole.
Čak sam bio 8. na natjecanju (od 22.) iz osnova- nisam se nadao. ;D
Sad insataliram Hitmana- sad će mi valjda normalno raditi (kad sam ugradio još RAM- a).
E, da.
Jel mi može netko objasniti (možda Luna- ona je iz Sesveta)...
U busu (konkretno 212- ici) ima iznad vrata ona ručica koju treba zakrenuti u slučaju opasnosti...
I kako su ostali neki natpisi na Njemačkom- među njima i taj znak da u slučaju opasnosti treba ručicu zakrenuti u smjeru kazaljke na satu (naravno, nacrtan je smjer okretanja- ne znam baš toliko njemački ;D)...
I da je to tako ne bi bilo čudno.
Ali ima i naljepnica na Hrvatskom, i to ne bi bio problem da na njoj nije nacrtan obrnut smjer od onog na Njemačkom.
Pa mi nije sad jasno, ne vjerujem da je zet nešto unutra namještao da se ručica treba okrenuti u suprotnu stranu od "defaultne", šta im onda to znači?
Isprobavaj... ;D
OT: georgy, čestitam...
Ajoj, mene čeka natjecanje iz geografije, povijesti, engleskog i Lidrana...
Ne da se hvalim... ;D
pa čuj, nije ti baš ugodno :)
zakaj? piješ kavu, pušiš i klafraš s profesorom :p
30:25 :hrv::hrv:
A ne znam šta ovaj Balić nekako neprimjetno igra.
Radije da se čovjek odmarao malo...
Ali, glavno je 30:25. :)
ajme, ajme!!!
povuci to!!!
balic je jadan toliko skrsen i toliko povrijedjen da je cudo jedno kako opce hoda, a kamoli igra!! naspram svega toga igra fenomenalno i hvala mu na svemu!!
;D
a sto se busa tice, opce nisam proucavala, ja ti s 212 slabo idem, meni je idealan 269, a oni vecinom imaju sve ove novije buseve.. naleti tu i tamo koji stari svapski pa cu bas obratit pozornost.
al da, njemacki nakon 4 godine muke isusove u srednjoj ne znam beknit ;D
a ovo iskicevo, da rvati vuku nalijevo.. da bar, bejbi, da bar ;D
Ah njemacki busevi. Sta bih dao da jedan dodje sad do Dugog Sela :D
Ne bi mi smetale nerazumljive upute za slucaj opasnosti.
Dovraga ruke mi se smrzavaju.
Aj :D
jbt te ket, jel opce imas sad vlak za nazad? o.O
os da zicam nenu da te odveze??
odo spavat,sutra ujutro škola....jbg i to se mora odradit... :banme::banme:
Neću povuči :p:hrv:
U ovome smo slični- ja u osnovnoj učio njemački 4 godine (imao uvijek sve 5) ali ga nemam pojma (znam osnove osnova). ;D
Na lijevo- da, da vuku nalijevo- sad bi moji vršnjaci pod satom legalno motali jointove i glasali (a pola njih nema pojma tko nam je na vlasti i tko je u oporbi) i šta ja znam šta još radili. ;D
T-maca- išao sam ja do Dugog Sela par puta (10- ak) zabunom kad sam išao iz škole... već znam pola rasporeda napamet ;D
Još pitam nekog na ulazu jel staje vlak u Sesvetama- da, da, staje 100%.
I samo proleti Sesvete, a od onog tko mi je rekao da staje ni traga ni glasa. :rifle:
Ali, barem se lijepo voziš u praznom vlaku... :):banme:
Jutro :wave:
Morgen...
Moram u 2 sata pročitati Dundo Maroja... AAAAARGGH!!!
Lektira se ne čita, nego se prepisuje od štrebera ;D
Nemam. Jedino da nađeš trbuhozborca da govori umjesto tebe ;D
evo, javljam se iz arene iz press zone . . . ;)
cekamo akreditacije . . .
wi-fi na xperii radi savrseno . . . ;)
Dobro jutro. Boli me glava od spavanja.
Imam posla... Ne smetajte... :)
hahhaha kad ste već kod spavanja. imam jednog u kući šta je spavao od 7 navečer i probudio se u 8 ujutro ahahha
To onaj pes od jucer? :D
ne, ljudsko biće :notooth:
dobro jutro :coffee:
Evo upravo došao iz grada, kupio sam N73.
Ima da cijelu noć istražujem po mobu :D
Pa šta...ja sam nakon maturalca u osnovnoj spavao 16 sati :D
Meni je rekord 20 sati,al to je bilo jednom i vise nikad... Bilo mi se bolje bacit s nebodera nego to napravit... Slomilo boga u meni...
Čestitam rap_boy.
Evo, ja sam došao iz škole.
Al sam nešto dobar u školi zadnjih dana, sad sam bio među 4 koji su dobili pozitvnu ocjenu iz matematike (ima nas 23)- i to sam još dobio -4. Ne da se hvalim, Mario ;D :p
Inače, jedem.
Oh lord zašto je podešavanje ICS-a takva nauka, neće pa neće. Obožavam se zajebavat na XP-ima oko mreža - kolko god godina iskustva imao s tim, to jednostavno nikad ne proradi isprve :rolleyes:
kak nejde....nakon pet piva, sve ide ko govno kroz gusku ^^
Drugi red je od Coldplaya- Lost,
Ali, prvi red? :D
Na taj sam i mislio.
Ili je iz neke reklame.
Imam jednu još bolju igru (koja je zanimljivija usmeno):
Ja kažem broj znamenkom, a ti kažeš kako se piše. ;D
Znači, ja kažem "3"- a ti onda moraš "tri". :banme: ;D
http://slike.hr/slika/banme0.gif
hehe...
prvi red je onaj solo na klaviru iz iste te pjesme, daklem lost
i taj solo je yeben ;D
vert, govno kroz gusku, lolcek
meni je piano verzija najbolja, i pjesma je definitivno bolja od viva la vida, koja po mnei opce nije nesto posebno, pogotovo otkad sam saznala da je plagijatcina samo takva
svaka cast, ja nisam uopce tako motivirana. ne sjecam se kad sam zadnji put sjela za sintic. a i kad jesam, to je bilo klincima u vrticu ;D
Ja znam samo koračnicu svirati na sintisajzeru. To sam naučio kad je buraz učio svirati sintisajzer ;D
OT: Visim na internetu- ništa novo :)
georgy, wedding march, kazes? ;D
Aha, za neku manju naknadu ti sviram na svadbi ;D
lolcek ;)
tnx, but no tnx
crkvu namjeravamo doslovce obaviti, dakle ne misa i pjesme i blabla
a u sali mi bome nebu svirao wedding march. niti molitva za juhicu (na svakoj svadbi dobijem siz kad krenu pjevat' juhici :freakout:), niti debilane s rezanjem torte "umoci, mjesaj"..
puj fuj ;D
Nisam baš skužio kako to misliš doslovce obaviti crkvu- samo da- da i to je to? :)
Dobro, nije bitno.
Mario- i ja sam na to mislio, ali ja ne pijem- pa da barem nešto dobijem.
Ovo će čudno zvučati- jeftin sam ;D :banme:
Ali, dobro- ja sam se ponudio- ako se predomisliš, još ću i malo ponoviti tu koračnicu :) ;D
Damn...
Mission failed... :D
;D
pod obaviti crkvu sam mislila samo obred vjencanja, bez mise i pjesama. ako je misa, to onda bome i traje k'o misa, sat vremena. ne pada mi na um. tim vise sto je dragi ateist, a ja ne znam sto sam, mogli bismo reci agnostik. crkvu cemo, dakle, obaviti iz pragmaticnih razloga: ako ce nam dijete jednog dana izraziti zelju ici na vjeronauk da nema problema u nasoj divnoj demokratskoj drzavi u kojoj crkva ima previse glasa. ja sam recimo imala gadnih problema '93 za prvu pricest jer starci nisu crkveno vjencani i stari nema nis od sakramenata osim krstenja.
Ja sam nedavno bio na svadbi.
Došli u crkvu (došli su mladenkini iz Slavonije busom u Liku :)), koračnica (nisu me mogli priuštiti ;D- pa su neku žensku "zaposlili") bla bla svećenik o maldencima, da- da, pjesma (x1), čestitke mladencima, idemo van.
Nije bila cijela misa.
I meni je bilo ok.
Jest da mi je poslije (oko 2- 3 u noći) dosadilo pa sam prohodao pola Duge Rese (nije baš pola- kojih 5-10km) par puta.
Ali sam barem pošteno razgazio cipele (koje nikad ne nosim). ;D
Mario- dođi ti do mene, ponesi sintisajzer, pa ćemo mi dobrovoljno svirati (Luna, znamo da to želiš). :banme: ;D
Nema u Sesvetama puno crkvi (i sve su relativno blizu)- naći ćemo već.
A, ako nije u Sesvetama- onda ne znam ;D
Za Lunu
Ja već dugo nisam bil na vjenčanju...
Od kad me žena ostavila... :(
Joj, nemrem vjerovat kak sve više spammam u ovoj temi... :D
a kaj ak se udajem u zerjavincu recimo? ;D to ti isto spada pod sesvete a opce nije blizu ;D sesvete tako gledano imaju puuuno crkava ;D
udat cu se u svim svetima, to je moja zupa. ali samo ako me smije caca vodit do oltara. cula sam vec za hrpu primjera gdje svecenici to ne dopustaju uz argument da je to, pazi, poganski obicaj i da smo to pobrali od amera ;D ak mi u mojoj zupi tak nes kazu, dobit ce predavanje o svim poganskim obicajima koje je crkva preuzela, a ima ih tona ;D
a ja odo u potragu za crkvom di me caca moze vodit do oltara ;D
mario, kad smo koc koldpleja, nama ce na svadbenom devedeju svirat scientist za moje fotke iz djetinjstva i spremanje mene
njemu ce svirat stairway to heaven
a za highlits spot ce bit od daleke obale prerada odvest cu te na vjencanje ;D
za salu imam vec hrpu skroz nekonvencionalnih ideja. bit ce to zanimljiva svadba. cilj mi je isokirati rodbinu ;D
Ma, nisam nikad ni čuo za taj Žerjavinec. ;D
I mislio sam da ćeš u Svih svetih :)
Zaključaj vrata kad svi uđu :p
Ja nisam čuo da te ne smije voditi do oltara.
Pravi se da si slomila nogu- pa da te on kao nosi ;D
Pun sam ideja- trebam početi patentirati i naplaćivati savjete- ili otvoriti astrocentar ;D :banme:
Sad sam naučio ovaj banme smajlić- pa se razbacujem.
Još jednom se patafix pokazao jako pouzdanim. :)
EDIT: to mi je fora- kad su na svadbama neke nekonvencionalne pjesme.
sam ti sipaj ideje ;D ja ih skupljam i kombiniram ;D
recimo, opce necu imati bacanje buketa i podvezice. buket cu uz prigodnu recenicu dvije predat kumi, neudanim curama svima dat po jednu bijelu ruzu, on ce neozenjenim deckima podijeliti papuce (papucari buduci, jelte ;D) i onda dernek samo za nas mlade na podiju ;D
prvi ples je trebao biti sprdacina na pulp fiction, al brijem da nis od toga jer mi dragi ima dvije lijeve i metlu u dupetu, a takvo nesto ipak zahtijeva koreografiju ;D
al da, bit ce dosta toga ne bas vidjenoga.
cinjenica da cu imat tehna i metala vec govori dovoljno. o, jadne li mi rodbine ;D
Na RTL ili Novu se prijavi - možda imaš sreće...
georgy - stručnjak za probavu ;D
Kad nas već ne zoveš :( ;D, uploadaj DVD i stavi u sticky. :D
Mario- to sam danas ili jučer vidio na RTL- u ili Novoj. ;D
Neka baba zove i kaže kako ju boli vrat kad se ustane ujutro- ova zavrti onaj visak nad nekim crtežom tijela i odmah joj izbaci 5- 6 dijagnoza i jedna od tih je da je sve boli i da je sva strgana i spigana- ali najbitnije je da može ići na nekakve terapije, ali bi joj najbolje bilo nazvati astro centar za terapije na daljinu (za samo 8,82 kune/ minuta)- može zvati 0-24 (jesu dobri ;D).
I baba sve potvrđuje- kako je boli baš to što je ova rekla.
Iako to možeš reći svakome straijem od 60 i pogodit ćeš u 99% slučajeva.
Ma, skoro su bolji od kuno(budalo)lovca. ;D
Odo spavati. :wave:
Luna- samo javi (možemo i izbaciti Maria iz kombinacije :satan: ;D) ako se predomisliš.
laku noc, i ja cu skoro. smao prvo trebam izbacit macka iz kreveta. pored njega i dragog nema mjesta ;D ili.. da izbacim dragog a macketinu ostavim? hm.. ;D