Ja malo odspavao, sad surfam, uskoro odlazim. :p
Printable View
Ja malo odspavao, sad surfam, uskoro odlazim. :p
Pazi mene budale,idem sad na nogomet,a vani 2 stupnja... :crazy:
zika + komp + net + cedevita od limuna = chill out . . . ;)
smuc, u zegeu je -2. citav dan temperatura u minusu. ne cvili ;D
brljo, cedevita je kancerogena ;D
O, Luna, zaručila se pa zapustila forum :D
Danas je čak i snijeg padao- barem u Sesvetama. :)
Da, Luna, zašto si stavila da nitko ne vidi kad si online. To neke voajerske šeme ili... :p
georgy, bez brige, tu je luna.
ak ne postam to ne znaci da vas ne nadgledam.
luna aka oko sokolovo ;D
i invisible status imam vec jako dugo, vise od pola godine. i da, neki me vide ;D
,,ha a neki si programiraju da im se komp logira na cafe ono ranom zorom ,tak da ih vide neki pa da ih :tomato:mogu pitat a kaj si radila tak rano ujutro...jaooooo:crazy: svega tu ima..:rifle:
ali bas svacega ima... ccccccccc
..a nije bilo jabuke?
Backupiram staru memorijsku karticu, ali mi ne ide...jer je nova HC, a moj prastari Card Reader iz HGšrota ne podržava taj "novi" standard...
Testiram web'n'walk- ali lezeci :D
Inace, gledam dr. Kucu.
cuki ispao :cry:
ko, sta, u kojem gradu?
a i ti to gledas ;D
ma bzvz.. naspram ostalih zemalja OT je u nas rvata slabo gledan, a imamo i malo ljudi naspram ostalih zemalja, samim time i manje onih koji glasuju.. ane je spasena s glasovima drugih zemalja, a ne zbog nas rvata..
ispravak netocnog navoda, vukasin je rodom bosanac, opce ne znam zasto mu pisu da je iz bosne kada nije, kad je rat poceo oso u beograd, on je bosanski srbin.
i da, srbi ekšli glasuju za rvate, kazem ti da malu ane obozavaju, nikola je ispao (koji je srbin) a ane ostala. sigurno ne zahvaljujuci glasovima iz rvacke.
da da religija je kriva za sve :D
Ne tješi me...jedino što može pročitati te kartice je moj mobitel, koji je na servisu...pa ne mogu napraviti full backup/restore prije nego dobijem natrag mobitel, što me frustrira...
Gledao sam Otvoreno- uglavnom mi se cini grozno.
Ona voditeljica tamo prekida skoro svakog kad hoce nesto pametno reci, bezveze podize glas...
Pola gostiju, kad im se postavi skakljivo pitanje (u njihovoj domeni), u potpunosti izbjegava odgovoriti na pitanje i pocinje pricati o necemu sto na kraju od njih cini dobrotvoritelje i ne znam sta sve ne. Sve u svemu- vise ne gledam otvoreno.
Mario- nekako bi mi bilo cudno da nije :) Ali, zbog toga mi je to odlicna serija.
Vidim da "internet i hodaj" radi i kad stojim, lezim ili sjedim.
E, da, zna li netko koliko kb "jede" prosjecna upotreba msn- a na mobitelu?
Laku noc :wave:.
idem polako . . .
sutra dizanje jako rano, valjda ću se probuditi . . .
noć :wave:
Dobar dan svima.
Sjedim u autu i slusam radio...
'morgen! Gledam beverli hils djecu "cvijetja" i spremam se za job interview, neku cugu i tko zna što još..
Kupio si jeftinjake od slušalica...
Philips SHE1350....
I nisu tak loše...
Vidim spominjali ste Operaciju Trijumf, meni je Ana favorit od samog početka :) I glasao sam za nju par puta kad je bila nominovana, a nikad prije nisam glasao na takvim ili sličnim emisijama ;)
Inače sam trenutno u rodnom mi gradu Bos. Gradišci, pa sam juče bio u jednom od 2 novootvorena Konzuma :p Nemaju ni grijanje, kasirke se smrzavaju. Počeli su nas preplavljivati inostranim kapitalom ;D (nakon Mercatora, eto i Konzuma)
Delal sam kobase :respect:
Luna, ja ti u zadnje vrijeme gotovo ništa ni ne gledam na TV-u, osim OT :) Gala se nikako ne propušta, a pogledam sigurno i 2-3 dnevne emisije sedmično. (kod nas imaju i vikendom, na novoj ne).
Pored Ane mi je Vukašin favorit broj 2, jer odlično pjeva.
Ana osvaja skromnošću, jednostavnošću, neiskvarenošću, baš je slatka :D
ja DE ne gledam, nikako mi ne odgovara termin. to mama prati ;D
meni vukasin super pjeva (kad je pjevao klatno ostala sam bez teksta, ma bolje od van gogha!!), ali je grozna osoba.. al da, ocito imamo iste favorite ;D
Mah, i kod mene je stalno od -2 do -4... Hladno mi u kući, pored centralnog sam i klimu morao upaliti :-/
@Luna: kod nas su dnevne u 22h, bolji termin nego 17.15 u svakom slučaju.
jahuov viđet kaze -2, fajerfoksov adon kaze -3. ledeno u svakom slucaju. al opet ne ko u kanadi ;D malo prije pricah s frendom iz edmontona, kod njih je preko -20, i njemu to pod normalno ;D
waaahahaha, canada
Ma lol. Sto je tebi tak dobro kod zime. Hladnoca ili snijeg?
Nijedno, vec je rekla da bi ona radije u kisni dio Kanade. :D
Ne znaš kaj je gore. :bljak: ;D
idem......... eadem, idem........
Fuuuuj, kiša, hate kiša...fuuuuuj :D
Nego, eto otišao, ostavio mob i vratio se kući bezveze, jer nije mi lik uspio spustit verziju firmwarea da ga mogu hakirati. Nemam sreće...
Net je pun takvih videa gdje se auti po cesti kližu k'o na Šalati. Zabavno za gledat, ali ne ako je auto tvoj. :notooth:
jooj..kad će više sutraaaaa
nakon kaj prođe danas...:D
a lažeššššš
:p
a mudar sam ja čovjek i ne lažem :D
Nego jedva čekam sutra ujutro borbu Filipovića :respect:
Prognoze?
Razbit će ga ta gorila
spušit će narafski..kakvo je to uopće pitanje..nije da copram al ono.. :D
U koliko je ono borba?
ahahahahahaahhahahahahaahah a jadaaaannn :kiss:
ciao ekipo sta se radi okorjeli forumasi, evo ja malo ne radim nista. standardno :D
Bok ljudi evo i mene... Joj što sam sretan - našao linuxe koji rade - Mandriva 2009 GNOME. Bilo je i za očekivat, s obzirom da sam do sad imao 2008 KDE.
E Jamal, ak ti je za ovo trebalo dvi minute...
Nije za mlađe od 18 g...hehe
"Eno meni nokat na k...u izrasto. Boga mi moga. Više i nije za neku šljakaonu. Možda da pokušam zadnji put u neku javnu da ga odvedem i predam nekoj jahačici da ga malo šlajfa, malo izglanca, da mu neki navoj udari."
došao prije sat vremena s posla . . .
a tamo bio od 8 ujutro . . .
ali sve će to doći na naplatu sutra . . . ;) :notooth: :banme:
bit će prejebeno, prebolesno . . .
svega ima, sve je puno, sutra proslava počinje vrlo rano . . . ;)
oko 6 . . . :notooth:
do tad odmaranje . . . ;)
ahahahahahah ovi iz trenutka istine su ludiiii ahahahah :notooth:
Svi su ludi...;D
tamanim jabuke
Došao sa Šalate- sklisko je :notooth:
Bio u Trnju -- Bodljikavo je ;D
probudio se - jebeno je . . . :notooth:
U Kanadi sam - Hladno je... :D
te ket - ne zajebavaj me ;D
Doma sam - pospano je...
Cafe.Mobil.HR - forum prepun robota :njanja:
u Australiji sam ,vruce je... http://www.cosgan.de/images/smilie/v...edene/s030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/v...edene/s025.gif mada mi je sumnjivo,pricaju spanjolski http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/p030.gif
Vraćam se ledolomcem iz Upernavika, pijem antifriz kolko je zima :p
nda, ja sam u svojoj imaginarnoj buducoj kuci. i ***** joj sve po spisku kolko kosta..
Danas je doček, weeee :)
Sad si me sjetio.
Fakat je zanimljivo i idilično to mjesto. Jesi vidio kućice, k'o od lego kocaka.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...2007-07-11.jpg
Imam prijatelja koji je bio, ne u Upernaviku, nego u Nuuk-u, (najveći grad na GR), i napalio me da odem tamo turizma radi :hrv:
Jedino je malo jebeno sad, kad je polarna noć :(
E, jeste lumeni- nitko nije skužio moj post.
Bio sam na ŠRC Šalati- na klizanju :notooth:
I nakon nekih 8 godina, čak mi i dobro ide klizanje, sjetio sam se normalno klizati- jedino ne znam kočiti :D Ali zato postoji zid :)
Frend te napalio :D Hahahahaha
Pa klizanje, to je fora - ja nikad nisam naučio klizat - nisam imao prilike :/
Ja sam te skužil...
Sjedim na kompu - vruće mi je....
"Antonio, vruće mi je..."
Ja ne znam rolati- ali pretpostavljam da bi trebalo biti jako slično klizanju.
Odi na neko klizalište, bilo je par tipova koji su samo stajali na mjestu (izgledali su izgubljeno) i bojali se da će svaki pokret rezultirati padom, usput su izgledali i kao da će se posrati :D, uglavnom ne bi bio jedini koji ne zna- ako te to brine.
A i nije problem, ja sam se u 2 minute sjetio (2 minute klizanja držeći se za ogradu- s nekom djecom :D).
Idem pogledat Mirka... Valjda ce pobjedit... :hrv:
Ma, već 15 minuta borba počinje za par minuta. :D
Sad isto, "Idemo u Japan, najavili su..." i reklame... ;D
Ali ona igrica, Cro Cop ultimate nešto u 24 sata :cry::banme:
Koji smjeh.
Grafika iz 1993. :D
Evo Mirka !!
Mirko srušio tipa od 218cm i 150kg. :D:hrv::hrv:
Pa obično se počne sa ogradom, pa kad se dovoljno stabiliziraš odmakneš se metar od ograde i tako dalje... :D
Ali bilo je malo opasno kad ga je lovio po ringu.
OT: Skinuo neke epizode Dextera i gledam mr. Grah.
pa vidis da su to montazne! to se vidi. marles i to.
a dodje se ledolomcima. i zrakom. pa vidis da je tam skroz desno na slici neka k'o pista.
i sve je to kul, al nema zelenila :( ja bih poludila bez zelenila.
Imaš zelene kuće :D
Evo, ja otkrio da mi je mobitel dekodiran.
Ne znam kako :D Ali, poklonjenom konju se ne gleda u zube :)
jejiii danas urnebes :D bila na friz, baš sam lijepa :notooth:
ne mislim
znam :belj:
Ko sta bi Alf reko: I'm just asking... ;D
On je išao avionom u Nuuk, linije s Danskom su redovite. Pretpostavljam da se i brodom može doć. Ledolomac ti ne treba jer golfska struja dovoljno grije more da se ne zaledi :P
Što se sivila tiče, on isto zbori. Kraj je prelijep ljeti (koliko se to može nazvat ljetom). On je tada i bio, a mogu zamislit koim se opijatima pucaju domorodci za vrijeme polarne noći da ostanu normalni.
Najluđi je epilog ove priče o frendu, nakon posla na Grenlandu, u Kopenhagenu je zbario žensku iz Murmanska u Rusiji, koji se isto nalazi iznad arktičkog kruga :notooth:
probudio se . . . :notooth:
ošišah se i sad malo obaviti zadnje sitnice prije nove . . . ;)
danas urnebes . . . ;)
see ya :wave:
pozdrav svima...
odo malo prileći...
malo odspavati, pa onda čišćenje auta pa spremanje ... :D
Malo sam promatrao...dali se to samo meni čini ili je bbbrljo uvjek veseo, veseo i vesoe...to je za svu pohvalu :respect: no uz dužno poštovanje ja mislim da čovjek ne može tolko biti sretan bez pripadajućih primjesa koje ti stvaraju osjećaj sreće, poneke i iluzije pa zamišljaš lijepe stvari i uvjek si veseo i veseo :D :banme: