pa bilo bi lijepo napraviti neku black listu tako da ljudi znaju s kim da ne trguju
Printable View
pa bilo bi lijepo napraviti neku black listu tako da ljudi znaju s kim da ne trguju
Eto bio sam poslovao s ROUTER-om i sve 5. Iznenadio sam se kako je dobar i komunikativan čovjek na prvi mah. Malo popričali o vječitim muškim temama(auti i motori) i obavili zbog čega smo došli. Pohvale...
poslovo s tomy81, sve 5
poslovao sam STREAM, sve 5..
poslovao s clanom aksicni, sve 5
Trampio sa "Hudo" dva puta
oba puta odlicno, preporuka
btw kaj ono pusis captain black ili sta je to
;D ;D ;D
Trgovo sa čalnom Gogs,neuspješno,krivica s moje strane,
još jednom javna isprika članu Gogs na mojo pogreški
trgovao s zweitakt neki dan. sve 5:thumbup:
Član @Moby se pokazao pravim čovjekom i zato sam editirao poruku i moram još jednom naglasiti pogrješiti je ljudski ali ispraviti pogrešku može samo dobar čovjek zato član @Moby: :respect:
Trgovao s članom SCCE,i pokazalo se, čovjek od riječi.
Preporučam za buduću trgovinu jer mu možete vjerovati na riječ.:respect:
Sve 5 !!!! :)
palac gore za Boss212
opet trgovao s vatrogascem...sve super...
Trgovao sa članom turando, svaka preporuka!!!
...trgovao s članom Ico - sve odlično, 5+...mobiteli su kakve je opisao, cijena isto tako...
...preporučujem :thumbup: ...
I ja također trgovao sa članom //Wild-Boy\\ :D
svaka preporuka... :thumbup:
imao je i strpljenja, jer sam mobitele poslao koji dan kasnije... (kad di bili reputacijski bodovi za dobru trgovinu, upisao bi ih ti par) :beer:
Trgovao sam felippe i sve 5:thumbup:
takodjer -TOT- korektno i brzo.sve 5 :spin:
poslovao sa Deny21, sve dogovorili brzo, jos sam dobio i vip karticu, sto se mene tice sve odlicno
trgovao sa rak21 i sve 5
poslovao s memberom " turando " i sve 5 , covjek i pol.
svaka preporuka
Trgovao sa članom HUDO,dogovorili se da kupim njegov k750 koji kako je on rekao "savršeno radi sve u najboljem redu" a kada sam ga dobio poštom odmah čim sam išo isprobat je joystick jer je to njima slaba točka,naravno bio je sheban,radi dole i lijevo dobro a prema gore i desno uopće neće ko da je nešto unutra pa se nemože pomaknuti uopće,odmah sam se razbjesnio:bat: i reko da mi vrati pare,no on je odugovlačio i rekao da je joystick u najboljem redu,i tako nakon 3 dana sam reko evo ako nemaš za vratiti sve novce barem vrati 150 kn za popravak joysticka,no od tada je offline 15.07 i ne javlja se na mob,eto toliko o njemu da vidite kakav je šupa...
:cry: :angry:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44136
p.s. pročitajte samo kako ga hvali,star 3 mjeseca i tako dalje a mob je kur..
eto pa kad budete poslovali sa njime oprez:kitty: ako se ikada opet pojavi na forumu ovdje!:angry:
poslovao s članom mpusic, sve prošlo u najboljem redu
trgovao sa mirtlom, sve ok, dobar decko, ostao duzan pivu :respect:
trgovao i sa el ninom, sve proslo u najboljem redu
poslovo sa archangel sve super , sve 5!!!!!!! Sve pohvale.
Preporucujem ;)
Poslovao sa kix12, imali smo intenzivnu komunikaciju u cilju da svi budu sretni, koliko vidim primio je mob, zadovoljan on zadovoljan ja, još da meni poštar kuniće donese i sve 5
Preporuke :hrv:
P.S. premda sam mob imao izuzetno kratko bilo mi ga je žao prodat, :cry: pazi na njega :crazy:
trgovo sa članom cavtat racing (novi nick metak001) mob je kolko tolko ok,samo nije mi reko da je kodiran na 098 i moro platit oba dve poštarine tako da ocijena 3/5
Trgovao sa clanom RedkinG , sve proslo ok! covjek poslao, ja platio i to je to.. :)
Tommek uplatio 2 ratu prije tjedan dana. Danas idem otvorit novi bank account pa će uplatit i 3. ratu, nadam se...
Bit ce i od tommeka nesto:notooth:
trgovao sam sa Crash009 i sve je prošlo uredu jednostavno i uredno
malo kasnim al na moru sam pa nemam net konstantno, trgovao s vatrogascem za koss sluške i sve prošlo korektno, preporuka!
trgovao sa članom bpodnar svaka preporuka :thumbup:
Evo ja i RedkinG smo se mjenjali za mobitele. Ja njemu 6670 ,a on meni 6680.
Dogovorili smo se oko pojedinosti i sve kako je dogovoreno je doslo.
Čista 5-ica za RedkinG-a. Preporucam da trgujete s njim.
Trgovao sa članom ''BmwMPower'', stanje mobitela je bilo kako ga je i opisao (svaka čast) preporučam da trgujete sa njim.
vertigo... 10 od mogucih 5
heh... dugujem mu pivu i kutiju pljugi... LOL
Nadam se da je zadovoljan pošiljkom... heh...
Trgova sa clanom Putumayo...
Kako je doticni iz SB, a meni se nije slalo postom (losa iskustva) nasao je frenda u ZGB koji je pokupio mob :respect:
Sa moje strane preporuke :thumbup:
Trgovao sa članom Futurama, zahvaljujem mu na brzoj uplati novca jer mi je zbilja bilo hitno, a i na povjerenju (on je meni ujutro uplatio novce, ja njemu poslao mobitel oko 12 da bi u makarsku stigao iza 19 sati :)). Čovjek je pouzdan, ozbiljan i od riječi.
Trgovao sa članom Nookman sve za 5
trgovo sa s.silvom i sve ok samo sto mi je zaboravio poslati za nokiu punjac ali smo se dogovorili...
trgovao sa clanom AVFreak
covjek uredno dosao do mene doma po TV karticu, platio, sve gotovo za pol minute
11/10!
Prodaja MDAII Redkingu.
Placeno. Ocjena: 5/5
poslovao s clanom Rebbit i sve je proslo kako treba, preporucujem trgovanje s njim. sve 5.
jedino sam ja malo zeznuo sa slanjem paketa, umjesto da sam poslao prije podne u ponedeljak posalo sam posljepodne i nazalost ce on mobitel dobit tek u cetvrtak.
Trgovao sa clanom Dubrava, 6/5 :)
Preporucujem.
Prodavač: Futurama
Kupac: Ja
Predmet: Display N6610i
Opis: Ja stavio oglas da kupujem neispravnu n6610i ili samo display.. javio mi se Futurama da ima cijeli mob rastureni za 50kn + moja poštarina.. prvo je samo poslao display koji se vjerojatno na putu pokvario jer je mogao i bolje zapakovat.. javio sam mu da display ne radi i on mi je poslao drugi, s ovim strganim mobom kako smo se i dogovorili, te on snosio troškove poštarine.. do ovog nije trebalo doći al nije moja greška..
sve u svemu, dobra trgovina i dajem ocjenu 5/5..
trgovao s clanom RedkinG.
poslao paket, ja uplatio novce i sve proslo kako treba.
5/5
poslovao sa VLADOBRADOM sve oke preporucam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/5
Trgovao sa članom _ivo_ ... Sve je završilo brzo i fenomenalno...
Iznimno sam zadovoljan... 10/10 :klap:
Moja je greška jer sam bio nemaran u prvom slanju, nisam trgovinu shvatio za ozbiljno. Drago mi je da je na kraju ispalo sve kako treba.
Tom Bill: Nikakvih problema, brz i unčikovit dogovor. 10/10
RedkinG: Već druga trgovina, jako brzo poslao paket, sve po dogovoru. 10/10
Tito Puentes i ja razmjenili stvari, i to vrlo riskantnim nacinom, autobusom :crazy:
Obojica smo jedno drugom slali na veliko povjerenje...
Na kraju sve savrseno, kako je i dogovoreno, N9300 kao iz ducana :respect:
Tito Puentes = 15/10 - za svaku pohvalu :respect:
Trgovao sa članom Deny21,u dvije riječi sve se dogovorili.
U svakom slučaju preporuka:klap:
Trgovao s članom sony70 sve pet moje preporuke.:respect:
Poslovao s Kix12, svaka preporuka, 5/5!
trgovo sa članom plišani,svaka preporuka 5/5
Krenuo u trgovinu s clanom kutijaa. Prihvatio je cijenu i potvrdio 100%,nakon cega sam ja narucio nove,jace dijelove za svoj komp,a njemu trebo poslat moje slabije dijelove (proc i memorija). Dakle obavio narudzbu,nakon dogovora s njim,da bi mi danas javio da je naso 40kn jeftinije,i da odustaje od kupnje... Savjetujem oprez!
trgovao clanom "parahybana " ...sve proslo za 5 :hrv:
prije nego zaboravim:clanovima "HOC" i "Vladobrad" velika 5+ ....trgovanje sa tim clanovima obradite bez frke i jos decki obrade super posao ....eto :respect:
Trgovao sa Smogovcem, sve 5
jep,sve5
+tomy81 zasad sve ok
trgovao sa:
@Autoexpert i @Smogovcem ....sve za 5 :welcome:
Trgovao sa članom Nokman,sve je prošlo u najboljem redu!Moje preporuke.
inače me malo bilo struh trgovine sa nokmanom, obzirom da je često ljut:angry: , al sve je prošlo OK;D .
nokman,nino..bez problema
Smogovac > sve 5, svaka preporuka!!! Jedini problem - nikak da se dogovorimo da popijemo pivo ;D ;D ;D
Poslovao danas s Igor_zgb, brzo i efikasno, svaka preporuka.
trgovao sa clanom nono01, radilo se o n70 i el71, sve ok stiglo, al je falio data kabl od n70. I, kao poslat ce mi, a od toga je proslo 2tjedna. Prekjucer sam mu poslao pm, ali ne odgovara, a bio je logiran... Mozda ga ovo potakne da posalje kabao, al cist sumnjam.
Poslovao sa Smogovcem, sve po dogovoru. 5/5
također,jako korektno,svaka pohvala...
King Illidian mi poklonio zvucnike za SE
Sve pohvale, još jednom fala...
:comp:
trgovao s nokmanom sve 5 s moje strane...
Sve preporuke i pohvala za Vatrogasca!!!
Jučer sam se našao sa čovjekom kako bi mijenjali njegovu N80 za moj P990. Rekao sam mu da ipak ne želim jer je N80 imala dosta lufta na slide-u i klimala se. Čovjek je rekao sve OK, odnio mobitel u servis i na kraju mi se ispričao da zbilja nije znao da mob ne smije imati toliko lufta i da to nije normalno za mob. Evo, jedna lijepa gesta i bez obzira na jučerašnju situaciju, mislim da ću trgovati sa Vatrogascem i sljedeći puta, ako bude prilike. Još jednom, sve pohvale!
poslovao s blažom... sve pet..
korektno i pošteno.. još me častio pivom :respect:
Kupio k550i od Futurame, mobitel je kao nov, bez ogrebotine, sve kao što je navedeno u njegovom threadu. 5/5
Evo nono01 se javio, te objasnio zasto nije stigao kabl, i rekao da ce poslat, pa cemo vidjet. Trgovao sa clanom fras84, sve u najboljem redu, dog se, ja dosao po mob i to je to. Inace, radilo se o N73, s koje ovo i pisem! Pozdraf svima.
trgovo sa reno666 i pbreaker sve odlično prošlo :beer:
Trgovao sa M A R I N sve 5 brzo i efikasno.
Još samo da bus stigne.
Trgovao sa "Balkanac" ...sve proslo za 5 ...preporuka :welcome:
Također,sve pohvale Nokmanu :thumbup: