sad tek vidim ovo, inace ne citam.
lakse se meni vozit neg tebi hodat :)
zadovoljan trgovinom, rami rade
Printable View
trgovao "Sodo`m" na drugi put.....ko uvijek sve preporuke :thumbup:
p.s. isto ak sam bio"banan" :D :five:
i jos jednom...trgovao ovaj cas sa "HOC`om" ...decku stvarno vise nego 5....kupio od njega monitor.....dofurao mi do doma...nosio do vrata...i cak jos nesto poklonio.....ey...stvarno forumas sa stazem :five: :wave:
trgovo sa članom nokman,sve 5 više nego konkretno
p.s.
hvala na pohvalama
trgovo sa članom bubAmeZhivot sve preporuke lik je car :king:
trgovao sa tomekom, sve prošlo kak treba!
trgovala sa imaticom :) svaka pohvala...
istrpio mene i moje neiscrpne poruke :)
sve radi kako treba... :thumbup:
eto, takoder sve 5 sa tutlekom ;) glavno da graficka radi :)
trgovao sa članom "zweitakt" sve prošlo kak treba, moje preporuke
Jučer sam poslovo sa forumašem Don Dumbuška i moram stvarno sve pohvaliti više nego korektno i još smo usput malo popričali o mobitelima i ženama i dobro se nasmijali.
Danas sam poslovao sa forumašem AutoXpert i također sve više nego korektno i još smo popričali o mobitelima i čovjek me još ljepo dovezao s motorom do doma. HVALA !!!
Prije sam još poslova s nekim forumašima i bilo je korektno i dobro.
.......:thumbup:........
moje pohvale idu također kolegi Don Dumbuška-i,
korektan, točan čovo :) svakako osoba s kojom valja poslovati!
Jučer trgovao, sa članom Gocznet...
Stvarno svaka preporuka. 8/5...
Još si je čovjek uzeo vremena da mi objasni neke stvari kod same kupovine a i kasnije... :thumbup:
Trgovao jucher s chlanom vatrogasac,platio u sichi,al nadam se da je sve na broju:lmao: sve preporuke:wave:
Trzio sa Qwasiem po drugi put... sve u najboljem redu :thumbup:
Zaboravih skoro...
Sve preporuke za clana duggi. Mali nesporazum oko dogovorenog mjesta, ali covjek odmah sredio stvar, odradili trgovinu u 5 minuta kako se samo moze napraviti s ljudima koji kazu kako uistinu i jest stanje telefona.
Sve 5.
syzygy i ja uspjesno odtrgovali svoje jest da nam je trebalo malo duze ali smo se na kraju uspjeli razmjenit :thumbup:
Trgovao sa Yo!Gurth, ocjena 5/5!!
Sve je tak kak je rekao s mobom, pricekao me par dana... U principu smo obojica isli na povjerenje jer je on poslao mob sat vremena prije nego sam platio a ja sam opet platio prije nego mi je stigao mob i sve proslo u najboljem redu, sve preporuke!
Takoder jucer neplanski obavio trgovinu s nokmanom i isto sve 5!
trgovao s clanom -TOT- ... sve 5, hvala na linkovima, ak cu trebat nes cu te kontaktirat jos na pm,jer slabo kuzim sve to,al zanimljiva stvarcica... :thumbup:
Trgovao sa članom SODOM,sve je prošlo ok,našli se u roku 2 minute!
Moje preporuke.
Zaboravih napomenut, jučer ili prekjučer sam trgovao sa Sodomom...
Sve prošlo u najboljem redu, čovjek došo minutu prije dogovorenog vremena... :thumbup:
Svaka preporuka...
Poslovao sam s Yo!Gurth-om, sve je prošlo u najboljem redu, zadovoljan sam s mobom (N 70) i sve je ok.
Nasli smo se u kaficu, on nas je lijepo docekao, popricali smo malo o mobitelima, o programima, jos je platio pijacu i transkacija je bila uspjesno obavljena.
Svakako preporučam!
Kupio od Goczneta Vario, i sve prošlo u najboljem redu... Uređaj super radi i svaka preporuka za njega!
Trgovao sa članom kitsat,našli se za 5 minuta,sve je prošlo ok,jako dobar čovjek.
Moje preporuke.
Trgovao s chlanom Gocznet,sve proshlo brzo i glatko,sve radi savrsheno:turn:
SVE PREPORUKE:)
Moj frend je trgovao s chlanom Boodla,prezadovoljan je,kazhe sve super zasad i SVE PREPORUKE:)
sve u redu sa malenom... slusalice i kartica tocno kako je i rekla :thumbup:
trgovao s Vatrogascem ... sve je bilo kako je rekao... popričali , još me do kvarta usput odbacio ... sva čast majstore :thumbup: .. i više neg zadovoljan :thumbup: :five: .. moja preporuka svakako..
Evo trgovali Solidus i ja :), ja sam mu slao iPAQ a on meni Nokiu, sve je proslo u najboljem redu! :) cak je i City express vrlo brz! Uredjaj je bas onakav kakav je prezentiran, savrsen :)
Hvala Solidusu!
dok ne zaboravim, trgovao sa bpodnarom, sve u najboljem redu
Zahvaljujem se članu DJ X2 na poklonjenom miniSD adapteru,čak mi ga je i poslao o svom trošku i nije htio primiti nikakvu naknadu.Svaka čast!
Trgovao sam s clanom lujo_zgb...Svaka cast...Iznad ocekivano...
Fantastiko
trgovo s bostosom i sve ok.......doneo mi mob u đakovo...
ah da, trgovala sa bubAmeZhivot 2x i sve proslo :thumbup:
trgovo sa članom BM0021,sve prošlo za mene u najboljem redu,ja sam zadovoljan,svakako preporuka,držao se dogovora čak me je i malo čekao jer sam ja kasnio (kad je vozač vozio taj bus ko da su mu tek dali vozačku),sve u svemu 10/10
poslovo s DJ X2, sve u najboljem redu, posebna hvala sms freaku na pomoći oko mobitela..
...:thumbup:... sve ok
evo ja danas obavio trgovinu sa imaticom!!
svaka pohvala, bio je tamo gdje je i rekao da ce biti, nazvao me u vrijeme kad je i rakao da ce nazvati!! svaka preporuka!!!!! 10/10
Trgovao s članom Kljukica Kviki, prošlo sve u najboljem redu....
Preporučam trgovinu s dotičnim članom....:beer:
trgovao sa Gotham_child ... sve proslo u najboljem redu
trgovao s mobzerom sve proslo odlicno!!!
trgovao s nokmanom...sve 5.. preporucam, dogovorili se i nasli u roku 15 min
Trgovao sa RedkinGom,sve i više nego dobro.
trgovo sa članicom malena,sve prešlo ok čista 5,zaboravio ti zahvaliti što si me čekala
ne preporučam nikakva pregovaranja sa korisnikom robi555.
dogovarali se o zamjeni mobitela da bi nakon što smo već skoro sve sredili, poslo mu 1000 slike i sve to, uspostavilo se da se frajer zajebava....
Na neki nacin trgovao sa Hocom,tj on mi je besplatno poslao masku za 3650,i jos nadodao nekih stvari.Stvarno preporucam, 11/10.
trgovao sam sa Mr m-om.dobar čovjek!!
Poslovao s članom S.Silva, sve pet, još je i platio poštarinu, tako da me je dosta jeftino sve izašlo. ugl sve 5, svaka preporuka. ocjena 10/5 :thumbup:
:drink: svakako, cim dođem, ak budemi iso javim ti :drink:
nema problema odmah si uplatio lovu,poštarinu ćemo riješiti u birtiji u crikvenicu kad dođeš opet!:drink: ;D
Trgovao sa El Ninom, sve bilo OK.
Trgovao s članom gotham_child, u kratkom roku se dogovorili i mobitel je poslao čim je stigao. Sve je bilo kako smo se dogovorili.
10/10
trgovao sa korisnikom Sodom, sve 5! :drink:
foly - mislim da u životu nisam ovako brzo istrgovao :thumbup: ozbiljan čovjek, sve 5, nikakvih zamjerki!
Trgovao sa tomy23 sve za 5
Trgovao sa članom redking prije nekog vremena,ali bilo komplikacija s moje strane,ali to je riješeno pa može potvrda da je sve prošlo za 5.
Moja preporuka.
I ja od redkinga kupio masku sve ok...
Ja dogovorio sve oko zamjene PS2 i mobitela sa članom @amdhammer krecu paketi sutra nadam se najboljem :D
Trgovao s članom sodom prošlo sve 5. Moja preporuka.
hercvu - odličan 5
Uplatio pare na račun, pričekao malo i dobio mob zamotan u WC papir :lmao: :thumbup: Mogli su ga izbaciti padobranom u dvorište, ne bi mu niš bilo. Svaka čast!
Trgovao sa imatic-em! Dogovor, isporuka, plaćanje sve u najboljem redu! Ima još poštenih ljudi! Few honest man!:headbang:
Tommek mi duži 1000 kuna... ne uplaćuje rate itd
Dogovorili smo se da mu prodam mobitel N70 na rate.
uplatio je jednu ratu 200 kn i rekao je da će otplatit u naredna 4 do 5 mjeseci... točan dogovr je bio svakog 21.og u mjesecu da će sjesti minimalno 200 kn, prva će biti 200 a ostale i više.
21.4 je sjelo 200 kn
25.5 sam mu se javio da uplati, pa je reko da će uplatit 400 kn
evo danas 28.6 i nije ništa sjelo, prije tjedan dana je rekao da je riješio, i dalje nije ništa sjelo...
i sad sam ja doveden u neugodnu situaciju da moram svoj mob prodat daleko ispod cijene jer mi trebaju novci.
Ča dalje?
Naci ga? Jeste napravili kakav ugovor?
a kakav bi ugovor trebali napravit? nismo.
Jos cu ja pricekat da se on javi, da ne bude da ga krivo optuzujem. Trebamo cut i njegovu stranu, mozda je nesta poslo po krivu... ko ce ga znat.
krompirko ima razumijevanja i svaka ti čast jer ja bi već reagirao...:D
nema gore nego kad te netko zakida a daš mu na povjerenje.
ja ne kuzim da si isao uopce trgovati sa njime i to na ovakav nacin kad cu tog tipa pune ovakve stranice na cak 2 foruma koja znam , i uvijek iste stvari - sve bi kupio taj , ali nikome nista ne placa .... i dalje kupuje i svi puse ....
mislim da opravdanja za to nema , odnosno ako ti se i javi onda se budes naslusao tako glupih izlika da mozda cak ces posumnjati u svoju inteligenciju ...
A čuj, prema drugima treba onako kako želiš da oni prema tebi...
Da se meni dogodi da nepoštujem neki dogovor, imao bi jebeno dobro obrazloženje...
Pozdrav! Molio bih nekoga tko je trgovao sa članom El Tompa da mi pošalje na PM ako ima bilo kakav njegov kontakt (MSN, ICQ, e-mail,telefonski broj...). Član je dobio ban a dogovarali smo se preko PM za zamjenu mobitela, ali pošto je on banovan do 15.7 i nema pristup forumu nemogu ga kontaktirati a nismo prije toga razmjenili kontakte.
Molim moderatore da ukoliko ovom postu nije mjesto ovdje da ga premjesti u pripadajući podforum. Hvala!
[edit by sms freak]
nema bolje pripadajućeg podforuma :D jer se ovdje raspravlja o jako vezanim stvarima
psolovao s hocom, palac gore..:headbang:
trgovao s khidegom, prezadovoljan sam.....ocijena 10/10....
Trgovao sam sa Mario*-m i sve 5.
Trgovao s Vatrogascem, sve 5:headbang:
trgovao s novim clanom miiicek-om, premda sam bio malo skeptican, posto je nov, proslo je sve u najboljem redu:headbang:
Trgoavao sa članom amdhammer, sve prošlo u najboljem redu, zamijenili PS2 za N6288 super stanje... Doduše čovjek mi poslao mob a ja još nisam ni imao plejku doma tako da je njemu paket na putu a ja vec dobio mob... :(
City Exress bi nazvao slow express :D
Evo ništa i dalje sa Tommekom, prošao i ponedjeljak, opet nije uplatio a reko je prije par dana da hoće...
Nego, ako netko živi u okolici Marije Bistrice i želi zaraditi dobru brzu lovu, neka se javi na PM...
pas mater
Vidim na PCexpert da je lik u vrhu liste losih trgovaca.
Malo reference: http://www.htp.bloger.hr/
hahaha:lol:
ima više poznatih imena
bogami prava blacklista i to dosta sa ovog foruma....
Trgovao sa hondaman-om, sve 5!
Isto se odnosi i na Hudo-a, trgovali smo prije nekih mjesec dana...