neka vrijeđa...vratit ćemu se to kad tad,uopće ne sumnjam u to...
Printable View
neka vrijeđa...vratit ćemu se to kad tad,uopće ne sumnjam u to...
eto svi sretni i zadovoljni... titan ovo tebi nije trebalo. za smogovca se ne brinem jer ima vise zadovoljnih ljudi nego ti postova...
tebi ce trebat dugo da se vartiš u normalu ali ako opet nešto budeš prodavao kazi sve sto znas u vezi moba i stavi slike obavezno i tak...
i daj svoju pismenu garanciju na rok od par dana tj par dana za mogucnost povratka uređaja i novca...
Ne vidim da je titan ovdje ista zeznuo... Ne mogu nikoga kriviti, no cim je ponudio smogovcu mobitel da provjeri nesto, a ovaj to odbio, prica je gotova.
To je samo stvar pristojnosti i/ili dobre volje dal ce mu vratiti lovu ili ne.
sad je valjda slučaj riješen??
Je slučaj je riješen............od žrtve do čak krivca........ma fantastični su mi ovi
forumaši koji podilaze prijateljima "starim" forumašima koji "sigurno nisu krivi",
jer su na forumu dugo...dugo...pa su dokazani i nepogrešivi........
Nema veze ionako sam izgubio svaku volju za forumom poslije ovog današnjeg dana.
Pozdrav svima!!!
buduci da ti ovako vrlo lako "odlazis" zbog izgubljene volje i nepovjerenja u tebe ocit netko grijesi... pitam se ja sada... ali ko ga j.... idem spavat...
tebi titan da je stalo osto bi na forumu i nastavio trgovat (ako ti je to bio cilj) a ako ne onda se pomazi na SE forumu (vidjeh iz profila) i pitaj tamo sta te zanima i pronalazi se na ostalim forumima i izbjegavaj oglasnik i to je to...
a ocit nest ne valja kad se odustaje zbog jednog "nesporazuma" i vec prodanog mobitela za koji si dobio dobre novce.
:wave:
tako treba..a ovo sta krumpirko sere kvake o nekim susjedima su totalne gluposti.... 70%foruma se opeklo i preporuceno je pregledat detaljno mob, i stalno su tu svađe i covjek opet odbije pogledat mob pa ko je tu lud.... sta je tolko tesko pogledat mob dal ti se sviđa il ne, i ak ti se sviđa kupi, ak vidis sitnu sitnu greskicu,ogrebotinicu na koju nisi racunao reci necu kupit i nikom nist, sve je to rizik i tako moras racunat da se kupcu nece svidjet proizvod....
a to da l7 ne cita fino kartice od gige, se događa vecini ljudi i to je zbog softa, nemoj stavljat karticu il promjeni soft, isto ko sto na s.e. moras ukopcat slusalice(antenu)da bi slusao radio, tako na ovoj drek motorolo moras mjenjat soft, il ako je gore krivi nece radit il se mora kartica formatirat... i sta sad serete i svi cjepidlacite....vratili su si mobitele, titan je ispo ok jer je vratio pare...i gotova prica, nitko nije sjeban svi su super...i sa svakim se dalje moze trgovat, a ne ovako prepucavat i uvijek netko stane uz jednog drugi uz drugog, da smo vani sigurno bi netko nož izvadio:flame: dosta sranja o ovoj prici....provjerite jebeni mobitel da vam ga i stari prodaje mozda ni on sam ne zna da ne valja...
potpisujem.......
sretno sa provjerama.... (nema povjerenja kad su pare u pitanju to znajte)
Ja sam kupio podosta mobitela na ovom forumu, a kako nisam bas blizu Zagreba, uvijek sam kupovao na povjerenje, i nikad nisam imao problema.
Dakle, tko je provjereno posten, posten je i uostalom to se vidi iz postova. Tko se jednom obiljezi, ostaje prevarant zauvjek.
Nemojte misliti da sada uzimam ovaj primjer u slucaju Titan vs. Smogovac. Ovdje bih cak malo stao i na stranu Titana, jer je mob bas bez razloga vracen, ali necu ulaziti dublje u to.
Uglavnom Titan, nemoj ici. Ovo nije razlog da napustis forum.
samo da kažem,od 8 ujutro sam na faxu bio.ćuo se sa titanom i on mi javio kada do lisinskog doći,e sad nisam se sjetio otići doma po karticu( ili čitaj vremena nisam imao) da vidim dal će na nju l7 spremati,to je moj bed priznajem...isto tako fer od njega da je vratio lovu,ali ovakvo vrijeđanje i prozivanje zbog činjenice da nešta nije funkcioniralo nije fer...+možda to na mjestu ne bi ni vidio,jer danas je pola h funkcioniralo;)
uglavnom sorry kaj ste morali čitati 3 str gluposti+svi koji kažu da je mob bzv vraćen vidio bi njih da su uzeli mob pa neš rikava,šteka,kako bi reagirali...toliko,laka noć i LP
E Smogovac,Smogovac,pa jel čuješ ti sebe šta pričaš.......pa priznaješ da ti je mob. spremao slike (samo pola sata,naravno),.....šalješ mi poruke da si probao mob. sa karticom od 512MB i da je sve u redu.........(trebam li objaviti poruke ovdje od riječi do riječi)............a danas cijeli dan tvrdiš da je mob. neispravan................nisi ga htio uzeti čak ni sa karticom od 1GB na poklon za koju si se osobno uvjerio da radi i sprema slike.........
Šta bi ja tebi trebao još zahvaliti što sam ti vratio novce?.......i moliti te da se
ne ljutiš?
ja se ljutim,samo mi je bzv da me ovak prozivaš,da danas je pola h sve noramlno radili i to sam ti napisao i onda opet ne,i opet išo ja kupiti novu karticu i opet ne,a one drue kartice da ne spominjem(to po nekim mojim naćelima,nije baš za 5)..ti si htio kartice zamjeniti,nikakav poklon...jed. nisam htio opet nikakvu frku opet kasnije sa mobom...soft je neispravan,treba ga flashat,po koji put govorim i čujem se,ali opet ti neke stvari ne shvaćaš...daj dosta više,ideš u krug stalno..ja sretan dobio pare natrag,ti prodao mob i bok..a vrijeđanje na pm nastavi ili imaš moj broj nazovi..nema smisla druge više sa time zamarati...ko da starom neš obj. niš ne kužiš...
Opet kazem, nisam ni na cijoj strani, ali po mebi mobitel sa neispravnim softerom, nije u kvaru. Pa barem bi ekipa sa foruma trebala znati sflashat Motorolu :)
ja sam za da se pol ovog obrise...dovoljno je u 2 posta, svatko je skuzio sta je bilo, po meni nitko nije kriv, svi sve 5...idemo dalje, ovo dalje molim stvarno preko pm-a rjesite pa niste djeca...i svi koji imaju neki pametan komentar ili usporedbu nek zadrze za sebe il nek posalju njima na pm, ostale ne zanima vase mastovite price i ideje...ovo je zadovoljstvo trgovinom, sve je receno, neki zadovoljni neki ne...idemo dalje zivot tece,sutra se pije i tako...
EDIT:obrisano
Stvari se rješavaju riječima, pregovorima, pa ne vidim zašto ovo nije dobro mjesto. U 4 oka se jedino silom riješavaju stvari, a to baš i nije preporučljivo.
Forum je mjesto gdje iznosimo vlastita mišljenja.
Ja ako sam ono rekao o susjedima, ne može netko ( DUBRAVA ) meni reći da serem, nego lijepo prešuti ili napiši ne slažem se. Šta me ideš vrijeđat?
Jel sam ja ikoga uvrijedio svojim postovima? Jel sam ja ikome rekao da sere?
Samo sam rekao da se ne slažem i napravio poveći post o tome kako sam protiv. I to je to.
Mislim da smogovac ako si prodao preko 200 mobitela ko sto kazes - onda bi trebao biti malo oprezniji i isprobati mob ili bar detaljnije pogledati kad kupujes .
tragovao clanom "Gocznet " ....super decko...na sec. tocan,ljep razgovor...dobije 5+ od mene :D
Eh da i ja sam trgovao sa Gocznetom i saznao da mi je covjek susjed :)
5/5
Po prvi put trgovao sa RedKingom i sve prošlo za 5/5...
nino-naravno sve po dogovoru...
Trgovao sa smogovcem, sve prošlo za 10, zbilja zakon čovjek, preporučujem! :beer:
Poslovao sa članom Crash&Burn. S njegove strane sve ok, sve kak je rekao! 10/10
S moje strane sranje. Stigao mu mobitel, kaže da tipke štekaju, problemi sa paljenjem i tako da ne nabraja. Prije slanja sam sve detaljno provjerio, sve je uredno radilo. Sad, možda je to do transporta (mora biti jel ja ne šaljem shebane mobove) ili do nečeg drugog.
Poslao sam poštovanom članu PM, pa čekam da mi odgovori i da mu sredim taj mobitel ako je moguće i naravno ako pristaje.
Eto, ponižavam sam sebe ako sam kriv. :)
evo nije direktna kupnja ili prodaja ali moram spomenuti i zahvaliti se floorkilli sto mi je izasao ususret i pomogao.
podigao mi je jednu graf. karticu koju sam nasao u ZG i poslao mi ju busom u PZ i to sve u roku 2 sata :) Svaka pohvala :thumbup:
Trgovao s članom stream, sve uredno prošlo, preporučam:thumbup:
trgovao danas s novim clanom kljukica kviki... sve 5,preporuke:thumbup:
Poslovao s članom Vatrogasac1; u svezi http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=ipod .
Frend se našao s njim i preuzeo. Bilo je nekih nesuglasica oko nalaženja; valjda je vrućina vani pa su svi nervozni. :)
iPod je očuvan i ispravan; s mog gledišta svi su uvjeti ispunjeni i konačna ocjena je (što se mene tiče) - 5/5
Nije baš trgovina, al je razmjena. Uglavnom, tražio sam središnju tipku od V360. Član Avaya mi se sam javio da ima cijelu tipkovnicu. Dapače poklonio mi ju je, i još ju dostavio k meni u firmu. Svaka čast, ljudina sam taka!
evo, poslovala s gogsom... on meni jucer poslao ram, ja njemu danas uplatila novce...brzo, bez puno filozofiranja...iako s moje strane, malo je morao cekati da uplatim ;D ali svi navalili u banke/poste i slicno...ko da se nesto dijeli, a ne da se placaju racuni ;D
eto, preporuka za gogsa 10/10 :kiss:
Prodavač: Ja
Kupac: Tommek
Nokia N70 sa svom opremom.
Jučer navečer se čuli, prije 2 sata sklopili dogovor, mobitel maloprije poslan.
Kako će mi plaćati u ratama, eto bit će nadam se pozitivnih postova o njemu svaka 2 mjeseca... hehe
Prodavač: Amdhammer
Kupac: Ja
M600i.
Prije 2 tjedna smo se dogovorili da ja njemu nabavim z400 i onda on meni šalje m600...
Sve sam dogovorio, i od koga ću z400 nabavit i sve potpuno, ali je bio problem... praznici, a ja nisam bio doma. Tako da nisam mogao poslovat. Nakon tjedan dana, kad sam se vratio, z400 posao je propao jer čovjek koji ga je ima eto, bio nestrpljiv i nije mu se dalo čekat ( i ja bi tako postupio )...
No eto amdhammer meni je dao još šansi da nađem ili N70 nekodiranu ili z400 i napokon danas eto upadne posao z400 i eto čovjek će meni slati m600, ja njemu z400...
Sve pohvale amdhammeru na strpljenju. I ispričavam se eto još jednom što je toliko dugo trajalo...
Kupio mob od člana DarioB i sve ok
moje preporuke za trgovanje s nokman-om....:thumbup: :thumbup:
Eto, ko sto je Krompirko napisao, za sad njemu svaka cast, a sutra cu editirat kad dodje mob ;) Al vjerujem da ce sve ok biti ;)
Poslovao s članom Danijel_13. Poslao mu poštom matičnu od Motorole v360. Javio mi je na PM da je sve stiglo i da mu radi, a evo danas meni stigli novci.
Uglavnom svaka preporuka za poslovanje s njim...:thumbup:
trgovao tj. mjenjao mob za mob s članom Vale
i sve prošlo odlično, točno kak je rekao i tak je bilo. :rifle:
imao tri dogovora danas..
reno3x6+wildbabe+netko tko nije sa foruma,ali mi je igor zb to sredio,sve prošlo odlićno:D
Ma sve ok, također preporučam trgovinu sa tutlek!
Poslovao sa korisnikom Mario*. Poslao sam mu mobitel preporučeno u subotu, on je meni trebao poslati lovu. No još uvijek ništa od love a i ne javlja mi se.........
Neću odmah hrliti da me je sjebao, ali ovo čekanje i nejavljanje mi ne smrdi na dobro. Nadam se da nisam u pravu. Ja sam korektno ispoštovao dogovor kao i uvijek. :)
Poslova s članom Boss212, sve u redu, on ispoštovao svoje 10/10
ja zajebo jer sam krivo poslo pa je poštarina bila malo veća.
my bed.
Evo stigao mob od Krompirka . Kaj reci nego odlicno, dobio i vise opreme nego kaj ide inace s njim. Svaka cast.
Poslovao s khidegom.Poslo ja njemu mob on meni pare i smoje strane je sve u redu.Bilo je tocno kako smo se dog
trgovao s mobyjem... sve po dogovoru, mob u odlicnom stanju - N6800, svi sretni i zadovoljni... preporuke:mega:
Poslovao sa clanom gocznetDogovorili se,nasli se,on meni pare ja njemu uredjaj.I to je to .Cista desetkaCode:http://cafe.mobil.hr/member.php?find=lastposter&f=4
Svakako preporucujem
Prije par dana sam stavio oglas da kupujem socket 370 ploču i 256 MB RAM-a (link). Reno666 mi se prvi javio za ploču i još usput rekao kako ima i memoriju koja radi sigurno na toj ploči. Tražio je 150 kn + 20 kn za poštarinu. Dogovorili se oko slanja, plaćanja i razmijenili podatke. U srijedu je poslao i meni danas ujutro stiglo. Otvorim lijepo zamotanu kutiju i skoro me šlag strefio. Unutra je, osim ploče i memorije, bio i procesor s coolerom te još dvije pločice memorije, jedna od 128 MB, a druga od 64 MB. Zbunjeno to sve gledam, pitam ga što s tim i kažem kako ne mogu platiti to sve jer nemam love. Odoka sve procjenim na 350 kn i kažem kako ću mu sad platiti 200 i kasnije 100-150 kn jer trenutno imam samo 200 kn. Sramota me platiti 150 kn, a vrijedi duplo više, međutim, Reno je to odbio i rekao da me časti ovim ostalim jer njemu ne treba. Ostao sam bez teksta, neugodno mi... Vjerujem da s komponentama neće biti problema, kako je i rekao. Učinio je jedno dobro djelo, ne znam kako ću mu se odužiti i ovo je znak da na svijetu stvarno ima dobrih ljudi.
Hvala prijatelju na pohvalama.
Ništa se nemoraš osjećati dužnim jer meni bi ti dijelovi stajali bez veze a tebi ili nekom drugom će sigurno dobro doći.
Vjerujem da mnogi ljudi sa foruma imaju isto tako neke "starije tehnologije" koja im čak i smeta i vjerojatno bi je dali za jeftine novce a možda i poklonili.
Nije tako ni poštarina skupa (Zagreb - Osijek 20 kuna), to su dvije pive u slabijem kafiću.
Što se mene tiče ako mogu pomoći tu sam.
Pozdrav svima:beer:
Našao se sa samurajem, dečko pošteno platio ja pošeno donio i sve 5
Poslovao sa Boss212 dečko uredno došao na dogovoreno mjesto vidio, platio, odnio.
Čista petica
trgovo s članom nokman,sve 5,(još jednom hvala što mi je izašo u susret tako brzo),ali je sve prošlo tempirano onako kao smo se dogovorili,preporuka
ja se dogovorila sa bubAmeZhivot za kupnju punjaca, on je doso na tram stanicu i nije ga prodao neko poklonio :)
preporuka :thumbup:
Nije trgovanje, ali HVALA clanu Reno666 koji mi je poklonio hard disk:angel:
I sorry kaj tek sad zahvaljujem, nisam bio na netu od petka...hvala jos jednom:wave:
Poslovao s clanom kiki b.Svakako preporucujem kupovinu s njim.Posten covjek,Dogovorili smo se nasli sve 5 svakako ga preporucujem :beer:
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=9937
Trgovao sa clanom konan1, nasli se, mob radi i sve super, preporuka:beer:
Ponovno trgovao sa imaticom-sve odlično 10/10
+ još mi je učionio uslugu i kupio za mene MINI SD od 1GB.
Svaka preporuka.
Poslpvao sa Boss212, konan1, samurai99, khidig, marin i mislim da mi još neko fali ;D
Sve prošlo super 10/10
Evo meni se dogodila velika neugodnost ovdje, jedan clan foruma scorpion nema ga od 6.4. na forumu to je samo dokaz da je pobjegao. Ostao mi je duzan 4gb memory stick pro duo karticu od sony-a. Ovako je bilo prvo sam ja od njega kupio za 300kn od 2gb karticu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38402
zatim to je bilo jedno vrijeme kod mene dok on nije stavio da prodaje svoj w810 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38761 kojeg sam takoder kupio ja za mog prijatelja.. sad slusajte pazljivo tj citajte. prvo kad sam kupio 2gb karticu sve je radilo sve 5 dogovorili se provjerio radilo pokazao mi racun i garanciju na kojem je bio jos taj w810, njega tada nije planirao prodavat. e ovak onda je moj kolega iz razreda kupovao mob poreporucio mu taj w810 sa 2gb karticom i kupio ga je za 1800kn. u postu stoji da mjesnja ili prodaje w810 sa 4gb karticom, igrao sam na povjerenje jer prvi put je sve 5 proslo, dosao je covjek kod mene doma, donio mobitel provjerio sve radilo, medutim nije donio karticu, znam ja sam zeznuo trebao sam mu dati manje novaca, uglavnom mobitel garancija sve je to sad kod prijatelja skup sa tom 2gb karticom. i sad covjek meni rekao kao cut cemo se u cet ili pet da ti dam karticu kolega mi je treba dati kao imali su neke nerjesene dugove... uglavnom saljem ja njemu smsove ko lud izvjesca dolaze tu i tamo je znao odgovoriti on meni na sms citat: "radim cujemo se kansije, nazovem te" no kifla od tog svega i sad imam veliki problem ostao mi je duzan tu karticu a ona bas i nije jeftina kosta oko 1000kn u sony ducanu tj svijet medija evo i linka pa se uvjerite http://www.svijet-medija.hr/sony_msx...12730,154.aspx
ovako, doticna osoba ima pozlaceni matiz sa zatamljenim staklima iza, visine je 160-165 bijelac, kosa svijetlija i covjek je izmedu 20-30 godina neznam tocno... eto pa bi vas zamolio lijepo da mi pomognete. ako uspijem rjesiti taj slucaj osoba koja mi pomogne pocastim je pivom ako nije problem jer sam potrosio sav novac na kupnju digitalca sony dsc-w70, zato sam i zelio tu karticu da imam memorije za slike... al eto kad se tak desava... molio bih vas ako ima bilo tko da je poslovao sa tom osobom a da je primao pakete ili slao njemu pakete pa ako se mozete sjetit adrese.... hvala unaprijed svima i ispricavam se zbog nepismenosti jer kad se sjetim toga pjena mi ide na usta....
na linku od 1000 kuna je kartica od 4 GB, a ti si rekao da ti duži karticu od 2 GB...
koja košta 359 kuna...
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=16852
to je velika razlika 1000 naspram 359 kn
ne...prodavao je w810 sa 4gb karticom...2gb je ovaj vec bio kupio...
@Maxrox -
hmm.. jednom sam trgovao s clanom scorpion i sve dobro proslo... da vozi zlatni matiz, a zivi u kvartu trnava preko pruge od dubrave,od rotora prema čingaču po mojoj pretpostavci...malo se provozaj po noci i potrazi auto po kvartu,imas broj mobitela mozda je u imeniku pa nađes nekako...steta je kad se lose trguje, a posto je vrijeme novac, pa tako i odugovlacenjem ljudi sami sebi nabijaju kamate ...sretno i nadam se da cete rjesit to...
Poslao članu Domy os matičnu ploču proc. i memoriju i on naknadno uredno uplatio onoliko koliko smo se dogovorili.
moja preporuka za člana Domy os
Još jdnom hvala
ako bilo tko ima kakav info o tom covjeku adresu ime ili prezime neka stavi ovdje ili mi posalje pm... hvala vam puno...
nazalost strane admina nemogu dobiti IP adrese s tim bi barem nesto uspio mozda...(ako se moze poslat popis adresa bilo bi dobro takoder na pm hvala unaprijed svima )
Trgovao s dethom i nokmanom,nikakvih problema. Imaju 5 zvjezdica od mene. :thumbup:
trgovao sa kitsatom... sve 5
Ima zabilježena samo IP adresa kada se registrirao na forum.
Jedino što ti mogu reći jest da je korisnik ADSLa...
Znači šansa da od njih dobiješ ikakve informacije je nemoguća.
Njihovi logovi ne traju tako dugo, a i nemaš dovoljno dobar razlog. Informacije se daju samo uz policijski nalog.
Ja bi ti mogao prikupiti razne informacije ako je korisnik negdje dalje aktivan na nekom drugom forumu, ali nažalost scorpio je prečest nick
Eventualno pitaj zappana da ti da mail adresu koju je koristio pri registraciji na forum, pa iz toga možemo nešta saznati...
trgovao s članom Igor_zgb,alles 5
Trgovao s clanom khideg, sve 5, preporučujem
Trgova sa Hocom,sve je prošlo i više nego dobro. Brzo i efikasno.
Svaka preporuka.
Trgovao sa članom AMDHAMMER...
Sve 10/10
evo trgovao sam sa clanom nokman. Dogovorili smo se za punjac za nokiu koji mi je poslao, i koji mi je na kraju i poklonio. Svaka cast sto postoje tako dobri ljudi. Jos jednom puno hvala i svaka preporuka za clana nokman :thumbup:
Trgovao s članom _GT-om. Čovjek čak poslao N80 bez otkupnine HP expressom, ako budem imao kakvih zamjerki da mu je vratim. :)
Inače, mob funkcionira super (kako može N80 funkcionirati).
Preporuka svima.
Evo, Moby je ocito zadovoljan mobitelom, dogovoreni iznos je sjeo na racun! ;)
Preporuka! :beer:
Trgovao sa clanom Aureus, sve 5, preporuka:beer:
Hwala FloowBlow-u za mob swe radi 100 % došo čovjek 10 minuta ranije i tak
Swaka čast
Takodjer iskrena pohvala, sve cisto, brzo, jasno i prema dogovoru! :thumbup:
Zao mi je jedino sto nisam mogao malo spustiti cijenu jer sam u nekoj financijskoj krizici, pa sam ubacio memorijsku karticu koju imam viska...
A 10 minuta ranije sam dosao sasvim slucajno, obicno bude 10 minuta kasnije. :angel:
eto, trgovao, tj. bio posrednik...
radilo se od reispravnoj 6600 od eminema iliti wild boy-a...
frend je bio odusevljen sa mobom, jer je dobio i batt i punjac...
sve sto je trebalo radit je radilo.
pohvale eminemu
...zahvaljujem "danyxu" kao posredniku - dogovorili se, mob poslan, novci došli, kupac zadovoljan - ja također :)...
evo, trzila s pacmanom...nasli se, on dao novce, ja njemu ram...doso doma, sve radi :)
pohvale pacmanu jer je cak dosao do mog faksa da ja ne moram previse hodat :kiss:
Trgovao sa clanom ninom, sve pet :)
trgovala sa BM0021, sve proslo u redu, ja njemu mob on meni pare, dogovorili se sve u istom danu :thumbup: